Valborg

Ja då är det snart dags åka till min syster. Historien om min rygg drar jag när jag har mer tid.

Ha en fin kväll....



:)

Fy

Fan vad jag saknar dig min älskling :S Men så härligt det ska bli när vi väl ses.




Bilden hittade jag på Google



Jag kunde knappt sova i natt, dels för värken och dels för att jag måste ha drömt mardrömmar. Vaknade flera gånger i sån där hemsk panik man kan få ibland när man drömmer mardrömmar.
Men nu är det frukost som gäller. Sista stunden med min son denna vecka ska jag njuta av.

Ha en fin valborg allihop, får se om jag hinner med att blogga så mycket mer denna dag.



:)

Nu är det nog god natt

Nu är jag hur trött som helst så nu ska jag sova så gott. Det är min tanke i allafall. Sen om värken ställer till med något återstår att se. Har inte blivit mycket bloggande dessa dagar men ibland hinner man ju inte med helt enkelt. Jag har rätt fullt upp med jobb, min son, träningar och försöker hinna vara social också.


Sussa gott allihop :)

Fyndat idag ;)

Har nyss kommit mig hem från jobbet. Sitter och inväntar min son så jag passar på blogga lite ;)
En av mina kära kollegor hade köpt 2 tröjor som hon inte riktigt var nöjd med, så då provade jag dom och dom satt hur fint som helst på mig. Så nu har jag verkligen fyndat. Hon hade köpt dom på rean på KappAhl. Så 2 tröjor för under 100 spänn ;)


En korallröd söt top som jag kommer kunna ha massor i sommar för jag älskar att gå i leggings :)




Den här satt helt perfekt på mig och läckert att ha till leggings den också. Sned skurning nedtill
var hur snyggt som helst.



Solen skiner nu och dom har lovat en kanondag här imorgon så det håller jag tummarna för.

Imorgon slutar jag jobba kl 12. Jag måste flexa ut och åka till sjukgymnasten. Jag kan knappt gå. Inte nu för att jag sträckte min ljumske igår utan för att jag har hemskt ont i ländryggen på ena sidan och det har gått ner mot höften. Det är fruktansvärt jobbigt att både sitta och gå. Värst var det att kliva upp nu på morgonen. Vill inte tänka på hur ont det kommer att göra imorgon när jag kliver upp :S
Sen efter sjukgymnasten ska jag åka till min syster för att fira valborg med dom. Min älskling pluggar ju massor nu så varför ska jag sitta ensam då för? Det är ju helt ologiskt tycker jag....
Hoppas bara att han har tid med mig någon dag i helgen. För nu börjar det vara alldeles för länge sen vi sågs. Snart 14 dagar sen. Men tiden har ändå gått fort. Men det är en himla tur det finns telefon och msn ;)

Nu ska jag gå ta på mig myskläder och försöka att inte känna hur ont det gör i min höft och rygg. Hoppas alla har en trevlig kväll :)

Solsken...

Jag hoppades på sol idag och den kom. Den skiner in genom mitt fönster. Hoppas det blir en varm och skön dag idag. Om en halvtimme är det dags att åka till jobbet :)
Är ofantligt trött idag men det går nog till sig när jag fått vara ute i den friska luften en stund.

Hoppas alla får en fin Onsdag :)

Skönt komma innanför dörren

Nu har jag kommit hem för en liten stund sen. Ser The Mentalist på TV3. Grymt bra TV-Serie.

Jag har jobbat till 17 idag, sen for jag och hämtade min son från dagis efter det. Och sen cyklade vi direkt till mina föräldrar och jag hann stanna en stund där och spela spel med min son och mysa med honom innan min fotbollsträning. Min son är där och sover, han har badat bastu och bara tagit det lugnt med sin mormor och morfar och morbror.

Nu är det träningsuppehåll i 6 dagar och det behövs för jag sträckte nog min ljumske idag. Så bara ta det lugnt nu i några dagar. Det brukar släppa rätt fort.

                                                                                                



Imorgon är det lång dag igen. Till 17.30 om inte ännu längre. Och på torsdag åker min son till sin pappa så imorgon är det sista kvällen hos mig. Jag har blivit bjuden till min syster på valborg så jag slipper sitta ensam. Ska bli både trevligt och mysigt.

Jag kom precis på att jag har lite jobbrelaterade grejer att göra på min dator. Men det får jag göra imorgon.
Skippade även disken igår och lär nog skippa den idag med. Nu ska jag få av mig träningskläderna och se tv. Efter The Mentalist blir det en dusch och sen är det god natt för min del.
Och imorgon hoppas jag på bättre väder. Vill ju ha sol ;)

:)

Kväll :)

Skönt med kväll, skulle egentligen ha diskat undan disken men jag la mig i sängen redan före kl 20 ;) Så skönt sträcka ut hela kroppen. Det behövdes efter denna dag med spring hit och dit... Jag har inte suttit många minuter på rumpan sen jag for till jobbet imorse. Så detta var riktigt skönt.Tror faktiskt jag skulle kunna sova om jag bara skulle ge mig fan på att somna nu ;)

Imorgon blir det en stressig dag. Jobb 9-17 och sen hinna hämta gossen på dagis. Cykla med honom till mina föräldrar och sen cykla vidare till träningen. Tur det är på vägen ;) Träningen börjar 18.45 och jag hämtar nog min son på dagis kring 18... Tar ett bra tag att ta sig från jobbet. Min son ska få sova hos sin mormor och morfar. Det ville han göra redan igår när vi hade varit där. Men jag tyckte det passade bättre då jag ändå skulle träna till kl 21.

Hoppas det inte blir en lika tung dag på jobbet imorgon. För min rygg orkar inte med en dag till med kaos.

Sov gott allihop :)

Min shoppingrunda...

Jag fick en kommentar med en fråga om vart jag handlat kläderna och kunde ej svara på kommentaren eftersom hon inte har någon blogg. Så kan ju berätta i ett kort blogginlägg vart jag har köpt kläderna.

Jackan fyndade jag på KappAhl i Smedjan, sista som fanns kvar :)
Byxorna på Team Sportia, men sak bytas imorgon till ett par hela.
Skorna hittade jag på Din Sko, köpte även ett par sandaler. Skorna fick jag för 99 kr/paret.

Är mätt i magen nu och ska snart natta lilleman :)

Ständigt dessa kaotiska måndagar !!!!

Ja då är snart måndagen slut och tack och lov för det. En riktigt hemsk måndag!!! Tung dag på jobbet :S Allt som kunde gå fel har gått fel idag.

Och sen har jag stressat omkring på stan och letat efter kläder och skor åt min son. Sen hittade jag till slut det jag skulle ha till honom. Så då köpte jag det. Och nu när man kommer hem så upptäckte jag att byxan var trasig. Så fick ringa dit jag köpte dom och be dom lägga undan ett par i samma storlek. SÅ imorgon ska min pappa fara och byta dom. Tur det löste sig så fort som möjligt. För imorgon hinner jag verkligen inte. Nu går tvättmaskinen för fullt och jag lagar middag. Sen blir det att natta min son på en gång.





Tycker att jag har bra smak på kläder åt min son eller vad säger ni?

Hade tänkt blogga imorse men då fungerade det inte... Jag som hade så gott om tid på mig för en gångs skull...
Nu blir det middag och sen natta lilleman.

:)

Sol hela dagen

Det har varit en helt underbar dag idag. Har njutit av solen hela dagen lång. Suttit i en solstol hos mina föräldrar innan jag cyklade iväg och tittade på fotbollsmatchen. Stod och njöt av solen. Synd bara att vi förlorade. Men det var en träningsmatch så det gör inget. Serien drar igång 10:e maj. Jag ska träna till att börja med så får jag se sen vad tränaren säger. Jag är inte den typen som kräver att få spela en match om jag inte har tränat nog mycket. Så nu ska jag träna fotboll för att jag tycker det är roligt. Sen om jag får spela match eller inte spelar inte så stor roll. Roligt att spela match men jag vill först förtjäna platsen om jag säger så. Så jag börjar med att träna så ser jag vad som händer sen. Det är ju upp till coachen tycker jag.

Min son han har äntligen somnat. Tog ett bra tag men nu sover han gott. Jag har bäddat ner mig under täcket och har tänkt att läsa lite. Skönt komma sig i säng tidigt. Tror jag blivit kvällstrött. Men det är bara skönt för då slipper jag vara så trött nät jag kliver upp på morgonen. Imorgon hade jag tänkt hinna betala mina räkningar innan jag åker till jobbet. Så har jag gjort bort det. För jag ska shoppa lite kläder och skor åt min son imorgon. Och hans pappa betalar häften. Skönt att vi kan dela på ytterkläder och skor :) Det blir ju lite mer ekonomiskt både för mig och han då :)

Hoppas alla haft en lika fin söndag som jag...

:)

Våfflor har lilleman beställt ;)

Nu har vi sett film och ska göra lite käk ;) Det blir våfflor och glass sen ska vi ut i vackervädret, sen ska jag fara på fotboll och lilleman ska underhålla mormor och morfar den stunden :)
Sen hem och natta honom för imorgon är det dagis igen :)

Inget fel på honom alls... Förstår inte vart den där febern kom ifrån.... Men nu är han då pigg och alert :)

Kommer bli en fin dag :)

Kollade på termometern och den visar redan + 13 grader. Och det är skuggan vi pratar om. Har satt min son i badet och jag ska duscha snart. Det blev Oboy och mackor till frukost. Min gosse hade feber på morgonen men nu verkar det då inte vara något vidare fel på honom.
Jag är då trött men man blir ju det då man har huvudvärk :S Jag hoppas ni övriga har lika fint väder som vi har här.

Jag riktigt längtar till sommaren nu :)

Vilken kväll :)

Jag och min son bäddade ner oss under täcket och såg på Balto 2, blir nog att se den 3e någon dag här. När den filmen var slut fikade han en sillmacka. Ja jag vet, han äter allt och jag är otroligt tacksam. Men han är sämre på äta pannkaka och sånt som barn normalt älskar. Nu ligger han i sitt rum och ska sova och jag har lagt mig för jag har en väldigt envis huvudvärk som inte vill ge med sig.

 

Imorgon får vi se vad som händer och sker men är det lika fint väder som idag så ska vi nog ut och cykla. Och kl 16 ska JAG nog se en fotbollsmatch. Då ska han nog vara med mormor och morfar. Har försökt ha med honom förut på fotbollsmatcher men han tjatar bara om att åka hem. Förutom när hans morbror spelade en match i svenska cupen mot Halmstad i Luleå, då var han riktigt intresserad och hejade på IFK Luleå. 

Vilken frihet vi har nu när vi kan cykla. Vi slipper ta bussen och är ännu mer miljövänliga ;)

Nu ska jag försöka bli kvitt min huvudvärk och rent av kanske man somnar... Skulle vara skönt om man skulle kunna somna nu. Har jäspat sen kl 18.30

:)

17 grader varmt...

I Skuggan ;) Och nu snackar vi Sunderbyn mitt mellan Boden och Luleå!!!!

En helt underbar dag.... Med trevligt sällskap och god mat. Har matat Lovisa och bytt blöjor på både Vilgot och Lovisa. Är inbokad nästa helg hos min syster. Då ska det fotas foton på mig och barnen för det gjordes inte idag. Min syster och mamma tycker att jag ska gå en fotokurs, jag fotar tydligen Vilgot och Lovisa riktigt bra:) kul att få beröm för något man nyss börjat med. Sen är det så mysigt att få hjälpa min syster och hennes man med bebisarna. Och min älskling ska få plugga ifred nästa helg så det passar ju riktigt bra då :)

Solen skiner fortfarande och cykelturen hem var jätteskön :)

Nu väntar jag på ett samtal från min älskling, vi kanske åker dit... Det beror ju på det lite när han ringer och hur sent det blir... Annars finns det ju en dag imorgon, men hade ju varit underbart få sova bredvid honom en natt :)

Huvudvärk igen

Ja igår slocknade jag riktigt fort. Hade världens huvudvärk och det var inte alls roligt. Trodde jag skulle slippa den men ack så fel jag hade. Och jag har fortfarande huvudvärk men inte lika hemsk. Verkligen dags att kolla upp om det är min syn som gör att jag får denna huvudvärk.
Jon vaknade 07.30 så han har sovit sina 12 timmar. Snart ska vi äta frukost och göra oss färdig för en dag i solen. Ska cykla iväg till mina föräldrar och sen blir det att grilla en massa gott. Hela familjen blir samlad. Hoppas bara vi inte ska grilla för sent. Vill ju hinna med att träffa älsklingen och hans barn också. Men han jobbar då just nu och jag vet inte alls när han slutar jobba. Men det märker jag ju då han hör av sig :)




Bilden har jag hittat på Google


Ha en trevlig Lördag allihop.

Barn är ju bara för rara :)

Han hade svårt att bestämma sig för vad han ville ha till kvällsfika så då bestämde jag. Ett äpple, åt ju rätt sen middag. Då säger han Nej mamma jag kan inte äta äpple. Och jag tänkte vad har det nu tagit åt honom. Så då frågade jag varför han inte kunde äta äpple. Då säger han stolt, Mamma jag har faktiskt en lös tand. Och mycket riktigt det hade han. Men han fick äta äpple ändå. Delade ju med den där äppeldelaren jag har så det blev ju klyftor. Sen ville han ringa och berätta för sin mormor och för min bästa kompis. Tänk så små saker kan glädja små barn :)

Nu ska jag släcka ner här för jag har en hemsk huvudvärk och den lär inte släppa när jag ligger framför datorn :S


Kärlek :)

Jag är så lycklig att ha en familj som jag älskar så otroligt mycket. Min son är det dyrbaraste som finns. Ikväll har vi ätit "önskemat". Så det blev hamburgare och pommes. Sen bäddade vi ner oss under täcket i soffan och såg på Balto. Nu har jag nattat min son och har diskat undan min disk och hängt tvätten. Så nu kan jag i lugn och ro se på Så ska det låta :)

Är rätt trött så även om det nu är Fredag tror jag det blir en tidig kväll för mig. Har sovit dåligt 2 nätter i rad och det tar ut sin rätt.



Nu ska jag bädda ner mig i soffan och mysa och jag hoppas alla har en riktigt fin Fredagkväll och helg.

Fredagsmys med min son.

Ja då var man hemma :)

Flexade ut tidigare idag, har på tok för mycket timmar på flexen och blir det över 20 timmar så finns risken att dom drar det för mig och det vill man ju inte.
Hämtade min son på dagis och nu leker han för fullt. Jag har hunnit dammsuga och slå igång en tvättmaskin. Ikväll ska vi bara mysa, bädda ner oss i soffan och se en film.
Det har varit lite trist väder idag. Ingen sol på hela dagen men nu har den börjat kika fram. Får hoppas på sol imorgon. Då ska vi ta en cykeltur till mina föräldrar, grilla hos dom och sen vet jag inte vad som händer.

Nu ska jag ta och starta vårat fredagsmys med att göra något gott till middag.

Fredag

Ja då är det snart dags att åka till jobbet. Skönt med Fredag. Huvudet är slut och för att inte tala om hur trött jag är. 2a natten i rad jag har sovit riktigt dåligt.
Ska efter jobbet idag hämta min son. Underbart, Undra vad vi ska äta till middag....Men det där med käk löser sig alltid har jag märkt ;)

Det är 24e april idag och vi har 8 + grader redan men ingen sol, men den ser ut att vara på väg fram. Jag hoppas på det i allafall. Så underbart när solen lyser. Man får så mycket mer energi.

Oojjj... Jag måste fixa håret. Hur jag ska bära mej åt vet jag inte... Det står åt alla håll, bussen kommer om 20 minuter. Så finns inte tid för att tvätta det... Kanske jag ska använda mig av mitt hårband som täcker hela mitt huvud ;)

:)

Comeback...

Ja idag gjorde jag comeback på fotbollsplanen efter 2 års frånvaro om jag inte minns helt galet. Stod i mål, det har jag alltid gjort i fotboll och det gick riktigt bra. Undra hur mycket träningsvärk jag kommer ha sen? Och min kondition är den bästa på länge :)
Kommer att träna när jag kan träna och har lust att träna. Men känner jag mig själv rätt så tränar jag så ofta jag bara kan för jag tycker att det är så roligt.
Snart är det sova som gäller för mig. Sista arbetsdagen för mig denna vecka, ska bli skönt att vara ledig och hitta på bus med sonen. Är det så här fint väder i helgen som det har varit dom senaste dagarna så hittar man nog oss ute på baksidan hos mina föräldrar. Där kan min son leka och där kan jag sitta och sola. Och dessutom kan vi grilla gott ;) Ska önska en massa gott som vi kan grilla... Olika grönsaker, färska champinjoner, marinerad kyckling, marinerat kött, majskolvar och nåt till det. Kanske klyftpotatis :) Och självklart Beasås... och min son vill säkert ha grillad korv :)
Det kommer bli en toppenhelg :) Men jag har ju för det mesta toppenhelger.

Sen kan det hända att vi far och tittar på fotboll om vi känner för det. Laget jag tränar med nu har träningsmatch och den kan bli riktigt intressant. Men det återstår att se.
Hoppas alla får en god natts sömn. Det hoppas jag att jag får inatt för förra natten var inte någon vidare bra natt.


;)

Mina skor

Här är mina skor som jag ska sätta ut på blocket :)




Enkelt när man sätter in dom i samma dokument ;)
Om någon är sugen på skorna så är det storlek 3½ på dom röda
Och 36-37 på stövlarna.

Nu ska jag återgå till min matlagning.

Fredag imorgon men först Fotbollsträning ikväll ;)

Ja en helt underbar dag idag :) ute hela dagen i solen. Har kunnat sitta i t-shirt och bara njuta av solen... Varmt är det här :)
Ska iväg och träna fotboll ikväll i detta härliga väder så nu ska jag laga mat. Det blir Lax, Pressad Potatis och en kall citron&dillsås till det....

Sen om jag hinner så ska jag ta och lägga ut lite skor på blocket. Har inte använt det ena paret mer än att jag provat dom och det andra paret har jag använt 1 gång på ett bröllop.
Imorgon är det fredag. Hoppas att detta fina väder håller i sig. Då tror jag det blir fara och sätta sig på mina föräldrar altan och njuta. Grilla lite käk och bara njuta av ledigheten. Och min son ska jag hämta från dagis imorgon. Ska bli så kul få ha honom här i en vecka. Jag saknar honom så himla mycket när han är hos sin pappa.

;)

5 + redan

Jag vaknade för en liten stund sen. Jättetrött och ont i nacken. Jag måste ha legat jättekonstigt. Vaknade redan 01.30 men kunde somna om och det var ju skönt.

Strålande sol och redan 5+ grader. Vilket underbart väder. Jag håller på leta fram kläder. Städade ju igår så det mesta åkte i tvätten som jag hade framme. Ska ta och fortsätta här så jag kommer mig iväg till jobbet även denna dag.
Imorgon är det Fredag och gissa vem som kommer då? Jo min älskade son. Saknar honom nåt fruktansvärt när han är hos sin pappa.


Ha en fin dag nu :)

Städhumör.

Så skönt att man någon gång tycker det är roligt att städa ;) Haha... Ser ju helt klart resultat. Har rensat i mina garderober i hallen så nu är det fint där :) Jag tvättar för fullt så jag får sätta undan täckbyxor och fleecekläder. Lär ju inte behöva sånt nå mer. Det är ju vår nu ;) Tog även tag i och städade ur 2 skår i köket så nu äntligen får jag plats med dammsugaren där den ska vara. Nämligen i städskåpet eller vad det nu kallas. Där har den aldrig fått plats, inte ens när jag flyttade in. Men nu står den där. Så slipper jag se den.

Skulle ju ha middagsgäster imorgon, min mamma och bror. Men det blir inte så. Jag ska träna fotboll istället, blev så sugen när jag såg mina fotbollsskor så kollade in vilka dagar och tider mitt gamla lag tränar. Så jag ringde och kollade om det var okej att jag kom och tränade och det var helt grönt :) Kul. Skadar ju inte att motionera lite, speciellt inte när vi har så fint väder just nu.

Skorensning

Nu ska det rensas bland mina skor... Jag använder inte alla mina skor och fruktansvärt onödigt att ha kvar trasiga skor och ännu mer onödigt att det tar upp plats som jag behöver till annat.

Nu ska jag fortsätta städa här hemma så det ser fint ut imorgon :)


En dag i solskenet.

Idag har jag varit ute nästan hela dagen på mitt jobb. Så skönt att ha ett jobb där man kan och får vara ute så mycket som möjligt. Jag skulle dö om jag inte fick vara ute en stund varje dag. Skulle inte orka med ett kontorsjobb :S

Nu ska jag ut i solen, är bara hem en sväng för att kolla vad jag behöver handla. Ska ta med mig kameran och gå ut och promenera... Kan ju dyka upp något intressant att fota. På vägen hem ska jag handla lite. Ska ha gäster på middag imorgon och då kan man ju inte bjuda på varmkorv med pulvermos precis ;)

Ha en fortsatt bra dag allesammans :)

God Morgon

Ja då var det Onsdag. Jisses vad veckorna springer iväg. Förstår inte vart dagarna tar vägen. Nyss var det Fredag känns det som. Hur som helst. Det är som sagt Onsdag idag och snart Fredag och då kommer min Son hit. Som jag längtar efter honom. Jisses vad vi ska mysa och busa och hitta på saker.

Just nu sitter jag och äter frukost och ska åka till jobbet på 40 minuter. Stereon är igång och jag sitter och njuter av solen här. Så skönt. Redan 3+ grader ute nu :)

Hoppas ni får en underbar dag :)

Läsa, Lyssna eller se...

Undra vad man ska välja att somna till ikväll... Igår somnade jag pang bom med datorn i knäet. Jag som hade tänkt att läsa. Såg The Mentalist idag. Rätt så bra avsnitt men förra veckans avsnitt var strået vassare. Så nu funderar jag på om jag ska starta med en bok eller om jag ska lyssna på en bok eller se webb tv... I-landsproblem kan man lugnt säga att det är. Ha ha ha...

Nej gott folk nu säger jag Go natt :)

Min Älskade son :)



Har suttit och lekt lite med photoshop nu :) Och detta blev dagens resultat :)

Istappar



Det här hör våren till här i norr tycker jag :) Såg dessa istappar på vägen till jobbet och kameran hade jag med mig så jag passade på att fotografera dom :) Rätt läckert men hade blivit ännu bättre om jag hade haft ett annat objektiv. Detta fotade jag med ett 18-55.

Dagens Lyx



Ja ikväll ska det frossas choklad och ses på TV... The Mentalist på TV 3, mycket bra serie :)

Grrrrr

Ja då har man hunnit vara hemma en liten stund. Fick tidigare idag ett SMS från Phone House att min mobil hade kommit så glad blev jag ju så klart. For dit och skulle hämta ut min mobil. Och när jag sätter i mitt simkort och minneskort så ser jag att min telefon har spruckit. Jo då har teknikerna lyckats med bedriften att skruva sönder min mobil. Så nu är den på Rep igen. Är det inte meningen att teknikerna ska laga min mobil och inte göra sönder den ännu mer?
Dom hade bytt ut min bottenkontakt för andra gången :S
Hur som helst så får jag klara mig med min Siemens skitmobil tills jag vet vad som händer. 3e gången gillt nu den är in på rep. Och jag vet att min mobil inte finns att köpa längre. Så om jag får en ny  byter dom väl ut den mot en likvärdig skulle jag tro. Men får jag en helt ny så slipper jag ju köpa en ny i sommar ;)

Men hur klantiga får dom vara?

Hur som helst så har det varit en underbar dag. Varit ute och promenerat idag i solen med mina kunder. 8+ och nu snackar vi Luleå. Och det blåste knappt. Och i Luleå blåser det ju alltid mer eller mindre :S


Nu ska jag greja på med lite fotografier innan jag tar tag i middag och matlådor och disk....

Sunny Tuesday

Sitter här och tittar ut genom fönstret i mitt vardagsrum... Det verkar bli en helt underbar dag ;) Har ätit frukost för en stund sen och nu håller jag på lägga in bilder från gårdagen på min dator....
Ska strax fara till jobbet så ska göra mig helt klar så man slipper stressa sen precis innan man ska iväg...


Hoppas alla får en underbar dag :)


Så sött

Ja idag har jag jobbat och denna Måndag har gått bra utan minsta missöde. Möjligen att jag inte har gjort någon matlåda till imorgon men det löser sig. Finns ju att göra gröt i värsta fall till lunch. Allt går bara man vill. Har inte hunnit med att blogga något idag. For nämligen till min syster med 2 fotografier som jag skrivit ut på Vilgot och Lovisa. Så söta bebisar. Så där fastnade jag. Vi åt grillat till middag. Hur gott som helst. Och min syster och hennes man fick för en gångs skull äta varm mat till middag för jag tog hand om lillkillen som var vaken. Hans syster låg och sov en liten stund då innan det var dags för dom att äta. Sen så har jag fotograferat en massa olika bilder på dom. Ska bli spännande att se vad det blev för fina bilder sen när jag lägger in dom på datorn :)
Sen så ville Vilgot vara i min famn hela kvällen lång. Han somnade gott i min famn och sen lade jag han och han sov vidare. Men ännu är dom så små så dom äter med ca 3 timmars mellanrum. Men mysigt är det att få hjälpa till med de små. Är så länge sen min son var så där liten.

Blev inspirerad av Andréa att ta tag i min bokläsning. Så det gör jag nog ikväll. Brukar vara svårt slita sig från böcker som är bra. Ska fortsätta läsa böcker av Anna Jansson, som handlar om Poliskommisarie Maria Wern. Så ska dra mig tillbaka nu och läsa en stund och se om man somnar :)

Sov gott allihop :)

Inget stort Fan av Måndagar.

Det har nog framkommit tidigare att jag inte är vidare förtjust i måndagar. Jag vet inte riktigt varför jag inte är så förtjust i just måndagar men det är nog så för att måndagar brukar vara den tyngsta dagen i veckan på jobbet samt att en måndag allt kommer förbli en måndag.
Hur som helst, jag ska ju se det positiva i att det är måndag också och det gör jag. Det är närmare till Fredag och min son kommer. Solen skiner och det ser skönt ute. Hoppas bara det inte stormar ute som det gjorde igår. Det finns blåa gruslådor lite här och var och den vi har här utanför den har då blåst sönder av stormen igår...Hur som helst så håller jag tummarna för en fin Måndag och att den går som den ska utan missöden :)
Ha Ha Om inte annat så märker jag det när jag kommer hem ;)

Hoppas alla har en bra Måndag nu :)

Tjingeling

Jag har alltså kommit mig till sängen för ett bra tag sen. Men vad hjälper det när man inte kan sova :S
Har snurrat på rätt bra och har igång en ljudbok... Får väl testa med webb-tv och se om det fungerar bättre :P
Om någon har bra tips på hur man somnar fort så tas dom tipsen emot med öppen famn :)



Ett missöde a la Hett :S

Nu har jag suttit hela dagen vid min dator och pysslat med Photoshop och det blev riktigt bra resultat :)

Kom på vid 19 att jag inte ätit middag och halva middagen åkte på mina byxor och på mitt golv. Gjorde nudlar, brist på fantasi kan man säga.Gjorde helvetes ont att bränna låret med skållhett vatten från nudlarna :S Finns skönare saker så att säga.

Borde gått och lagt mig i sängen för längesen men har fastnat vid det där med fotokollage och photoshop;) Det är ju så himla kul och man ser ju att man blir bättre och bättre för varje gång man gör något nytt.
Tomt är det här. Ingen älskling som håller om mig i natt men nog sover jag gott ändå men alltid mycket mysigare att känna hans närhet när man somnar. Tur man har många kuddar i sängen man kan krama ;) Men inget i världen kan mäta sig med älsklingen när man ska somna. Så är det bara. Men kudden är också bra men inte på långa vägar lika bra. För kudden kan ju inte hålla om mig precis :P

Men nu är det bara släpa sig i sängen som gäller. Om jag ska orka jobba imorgon så är det bara att slita sig.

Hoppas alla får en god natts sömn :)

Fotokollage 3

Man har ju inte alltför mycket bra bilder på sig själv men hittade en hel del roliga om inte annat....
Svårt att få det att se bra ut men jag har gjort ett gott försök...



Jag har blandat både nya och gamla bilder ;)

Fotokollage nr 2



Jag tycker det är jättekul att sitta och leka med photoshop som ni kan förstå.

Men sitter på Standby läge för att åka till min syster om hon ringer....

Dagens projekt

Ja då har man suttit med photoshop ett bra tag och försökt göra något som liknar ett fotokollage ;)




Ja vet inte om jag är nöjd men kul lära sig något nytt....

Ska göra ett i färg nu och sen ett med både mig och min son i samma... :)

Underbar helg

Har varit en helt underbar helg. Min Lördag bestod av en hel dag hos min syster. Och jag hjälpte henne med tvillingarna. Matade dom med flaska, fick dom att sova och bytte blöjor på dom. En och annan kräkfläck blev det. Det gick jättebra och jag hade det jättetrevligt. Vi åt smörgåstårta och hade jättetrevligt och framför allt mysigt med bebisarna :)

Har ett litet projekt på gång men vet inte riktigt hur jag ska göra det. Ska göra ett fotokollage i Photoshop hade jag tänkt men har aldrig gjort det förut så det blir spännande. Men man lär så länge man lever har jag hört ;)

Så denna dag blir mest att sitta hemma och jobba med Photoshop. Om inte min syster ringer och behöver hjälp med tvillingarna förstås... Har sagt åt henne att det bara är att ringa om hon behöver hjälp.

Hoppas alla har haft en lika underbar helg som det jag har haft :)

Solen

Nu ska jag strax ut i solen och njuta... hoppas alla har en fin dag :)

Oh Happy Day

Idag var man morgonpigg trots att man kom hem sent igår...
Pigg och alert är jag. Och det är skönt. Men ska inte kliva upp ännu. Jag är ledig så finns ingen anledning. Ska ta och ligga och slappa och ta det lugnt. Se någon film eller nåt och bara känna lugnet. Ser att det är strålande sol ute så jag kanske tar mig en morgonpromenad om jag får så mycket energi :)

Kom just på att jag inte åt någon middag igår. Så fröken här har inte ätit något sen Lunch tid igår på jobbet. Jag var inte hungrig igår och är jag inte hungrig så äter jag inte. Jag är inte en sån tjej som äter för ätandets skull. Jag äter för att jag är hungrig :)



;)


Natti Natti

NU ska jag sova gott.


Solen skiner

Så här på kvällskvisten skiner solen efter snöfallet... Jag ska fara iväg till min väninna jag umgicks med onsdags. Vad vi hittar på vet jag inte riktigt ännu. Ha en toppenkväll allihopa nu :)

Snö ;)

Det snöar igen.. Det är inte klokt så ombytligt vädret är. Det snöade på morgonen och sen har det varit sol hela dagen på jobbet och nu är det snöväder igen.Vädret går verkligen inte att lita på alls nu. Man tar på sig kläder efter väder sägs det men som det är nu så vet man inte vad man ska ta på sig eftersom vädret slår om när man minst anar det.

Hur som helst har jag inte alls kommit på vad jag kan hitta på i helgen. Har något ett förslag eller två så är det varmt välkommet :)

Fredag

Inte känns det som att det är Fredag idag. Kan ju bero på min korta arbetsvecka. Kom på varför gårdagen gick åt skogen... För mig var det som en måndag :S Och måndagar brukar mer eller mindre gå åt skogen för mig.

Jag har inte en susning om vad jag ska hitta på i helgen. Blir väl att bara ta det lugnt och inte göra mer än vanligt. Sitta vid datorn och fiffla med lite bilder eller något liknande. Vilket spännande liv jag har ;) Eller hur ? Kanske inte men vad gör man när man inte kommer på något bättre... Har inga nya projekt på gång heller.

Hur som helst så ska det bli skönt med helg... Inte bra börja en arbetsvecka så som min började igår. Men denna dag gick bra och inte större missöden inträffade ;)

Saknar min älskling men vet inte när jag får träffa honom... Men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge som det sägs ;)

Vad ska alla andra människor hitta på då?

Dagens väder



Ja inte får man tro att det ska bli sommar riktigt ännu. Det snöade stora lapphandskar när jag klev upp... Och ännu är det nog kallt här att snön stannar kvar på asfalten.
Min son sitter och ser tv och jag ska börja göra mig klar. Man kan ju inte se ut hur som helst när man åker till jobbet ;)

Hoppas alla får en bra dag :)

Oturs dag eller vad?

Ska allt hända på en och samma dag... först min helvetes dag tills jag kom hem. Och nu på kvällen har jag både huvudvärk, magknip och rygg ont... Vad har jag gjort för att förtjäna detta elände????

Nu ligger jag i sängen och ska väl försöka sova men det ser vi väl hur det går med det. Brukar gå mindre bra när jag har en dålig dag. Det bästa vore ju att sova bort allt elände. Fast jag vet ju att det finns dom som har det flera gånger värre än vad jag har. Bara att bita ihop och ta nya tag.


Ha en bra kväll allihopa nu :)

Delikat middag

Min middag var utsökt och min son hann komma hem innan jag åt så jag hade middagssällskap också. Han åker imorgon till sin pappa så vi har myst ett bra tag och filosoferat om alla dess olika saker. Vad tomt det ska bli utan honom en hel vecka. Men han har ju varit hos mig i 8 dagar nu. Fick ju en extra.
Här kommer en bild på min delikata middag :)





Denna middag bestod alltså av marinerat älgkött, klyftpotatis och beanaisesås som mamma och pappa kom med för min var slut ;)


Middag

Nu håller jag på invänta min middag. Det blir älgstek som jag marinerat med honung, havssalt, krossad chili och svartpeppar , klyftpotatis och någon god sås.
Min son är på teater med sin mormor så han kommer hem om ett tag.

Ska gå kolla hur steken ser ut... Min digitala ugnstermometer fungerar inte som den ska.


En riktig helvetes dag!

Ja den här dagen hade gärna fått vara för min del. Skulle gärna haft semester denna dag. Det börjar med att jag tar fel snusdosa och det upptäcker jag på bussen. Så jag fick dagens första snus kl 16.45 idag... Jobbigt som FAN!!!
Det gick ändå relativt bra utan snus på jobbet för jag hade hela tiden något att göra. Så länge man är sysselsatt går det rätt bra. Men det var efter lunchen jag saknade min snus.
Hur som helst så har eftermiddagen varit ett rent helvete! Så här var det i allafall. En av kunderna vi har där hade mer eller mindre varit orolig hela förmiddagen. Tänk nu att det är autistiska jag har hand om på dagarna. Hur som helst så hade jag gjort klart hennes eftermiddagsschema och hon skulle börja jobba efter sin rast och det blev inte alls att följa något schema. För hon började sparka och skrika. Så då fick jag stänga in mig med henne och ta på mig öronproppar. Vilket jag hade på mig tills det att hon klev ut ur taxin hemma hos sig. Vanligtvis så åker hon en annan transport men det gick inte ha henne tillsammans med andra kunder i en transport. Hur som helst så skötte hon sig bra i taxin men hade hon skrikit så hade vi gått hem. Oavsett om det var 1 mil hem eller 300 meter. Det hade blivit tungt. Och det hade tagit tid.

Så summan av allt är en helvetes dag. Först missa det där med snusdosan och sen öronproppar i 4 timmar!!!

Kan bara hålla tummarna för att morgondagen blir bättre.



Mina öronproppar jag använde idag. Jag ska få andra som är bättre. Dom där ska jag kasta. Dom är använda och äckliga.

Hoppas ni andra haft en bättre dag.

:S

Torsdagmorgon

Solen skiner idag men tyvärr har fåglarna inte börjat kvittra ännu. Tror det är lite för kallt fortfarande. Nu är det snart dags att kliva upp. Det är jättetyst här och jag kan i lugn och ro göra mig klar för jobbet. Har en hel del att hinna med på morgonen, fixa matlådan, håret som står åt alla håll och kanter samt att jag måste hitta kläder att ta på mig.

Jag hoppas alla får en fin torsdag :)


Sängen

Nu ligger jag i sängen som vanligt denna tid. Men är inte speciellt trött trots att jag har varit igång hela dagen och kvällen. Så nu tänkte jag se jag vet vad du gjorde förra lördagen på tv3 play... så kanske man somnar. Är en arbetsdag imorgon så då vill jag vara pigg...

God natt på er alla där ute i cyber rymden :)


Yes!!!

HaHaHa... Jag hade varmvatten så det blev en dusch ;)
NU ska jag lägga mig i soffan :)

NU äntligen :)

Har nu hunnit med att städa alla rum samt min garderob så nu ska jag välförtjänt slå mig ner i min soffa :) Känns riktigt skönt att ha gjort städningen så slipper man det i helgen, fast dammsuga hallen gör jag varje dag så man slipper sanden under fötterna.
Hade tänkt duscha men vet då inte om jag vågar det för när jag skulle ha varmvatten när jag skulle torka köksbänken så fick jag vänta i ca 20 minuter.... Jag vill inte ta en kalldusch! Räcker med att jag gjorde det här en annan gång när varmvattnet krånglade.
Men man kan ju testa och se om det är någon skillnad nu ;) För skulle kännas skönt att duscha när man har städat och gjort fint.

Ha en toppenkväll för det ska jag ha :)

Städning ikväll ;)

Ja då har jag tagit tag i det där oundvikliga. Städa!!!

Min son ringde till sin mormor och morfar och ville sova där och det fick han. Han ska ju ändå vara med sin morbror imorgon medan jag jobbar. Så det passade ju bra.

Så då ska jag storstäda med allt vad det innebär. Min sons rum är redan klart så bara resten kvar. Ska städa min garderob också. Ska bli skönt när det är klart :)

Sol, bus och härligt tjejsnack :)

Idag åkte jag och jon buss till min väninna och hennes 2 barn. Barnen lekte och vi tittade på. Och minstingen busade rätt mycket med oss också. Sen for vi på max och åt middag. Skönt slippa ställa sig med det när man kommer hem. Ibland får man vara lite slö :)
Hur som helst har det varit en fantastisk dag och jag har haft riktigt trevligt. Det hände rätt mycket... Min son hann med att riva ett rum... Fast det var en olyckshändelse. Det for ner en hylla och en massa grejer från den. Så nu ska jag köpa en fotoram till min kompis. Klart man ersätter det som ens barn råkar göra sönder.
Blev att fotografera en hel del och det blev riktigt fina kort med barn som busar och ser glada ut :)

Hoppas ni har haft en lika trevlig dag som jag och jon har haft;)

Otroligt bra text i denna låt

Satt på Youtube en sväng och hittade denna låt....





Den ger mig rysningar denna låt...

Vad då konstigt väder

Ja nu när man vaknade denna morgon så sken solen som aldrig förr. Inte kunde man tro att det var snöoväder igår när man tittar ut genom fönstret idag.
Strax ska vi äta frukost och få på oss lite kläder för idag ska vi ut. Min sista semester dag den här veckan. Jobbar torsdag och fredag men sen är det helg. Idag ska vi nog umgås med en av mina väninnor och hennes barn. Så får min son leka lite och jag får sällskap jag med. Min son kommer vara ledig resten av veckan från förskolan. Imorgon ska han vara med morbror och sen åka med sin mormor på teater i Kulturens Hus. På fredag ska han vara med mormor innan han åker till sin pappa. Då blir det tomt här igen. Inte alls roligt när han inte är här :S

Nej tänk om man skulle kliva upp från sängen så man får någonting gjort även denna dag. Men det är ju så skönt att ligga under täcket ;)

God middag & Trevligt sällskap

Ja då kom man hem för en stund sen från min syster.Jon somnade direkt vi kom hem. Skönt att han inte hann bli övertrött Fick skjuts hem med mamma och pappa för dom kom en stund efter att vi kom dit. Jon var helt söt och gullig och imponerad av att bebisarna var så små. Jag fick sitta och hålla gossen en stund medan min syster matade tösen. Och han somnade gott i min famn :)

Vi fikade en god citronkaka och kolakakor ;) Sen åt Jon Lasagne, lite omvänd ordning kan man säga. Men åt det gjorde han med god aptit. Han hann även äta en banan innan vi for. Han tyckte maten var delikat. Som tur var hade dom film som han kunde se för han blev lite rastlös mellan varven. Men han lekte även med en spikbräda dom hade. Det var väl det enda som var nog intressant.
Sen gjorde jag en spenat och fetaost paj med soltorkade tomater och äggstanning. Den blev grymt god. Hade aldrig ätit det förr men gott var det :)

Hur som helst var det riktigt trevligt och dom var så söta. Fotade en massa men av hänsyn till min syster och hennes man kommer jag inte lägga upp bilder på deras söta bebisar. Huvudsaken är ju att jag har foton på dom :)
Jag och Jon har haft en toppendag på alla sätt och vis. Och imorgon lär det inte bli sämre, ska njuta av min sista lediga dag.

Nu ska jag slappa en stund innan det är sovdags.
Ha en bra kväll allesammans.

Typiskt aprilväder



Ja här i norr så är detta typiskt aprilväder... Solsken ena stunden och snöoväder en stund senare. Detta fotade jag genom fönstret hos min syster :)

Mammas charmtroll

Fick min son på bild nyss när han satt och såg tv... Det enda jag gjort med bilderna är att lägga in min vattenstämpel på dom. I övrigt är dom helt oredigerade.


Och tänka sig att det blev ett riktigt charmigt kort :) Men han är ju mammas charmtroll ;)



Här var TV:n mer intressant än mammas kamera... Tänk så söt man kan vara.


Vi hade ju tänkt att ta oss ut i lekparken en stund men Jon vill ta det lugnt innan vi ska fara till vårdcentralen och sen blir det ju full rulle med middag hos min syster. Så rätt skönt ta det lugnt nu. Men synd ändå för det är ju så otroligt fint väder ute så man borde ju passa på att vara ute. Men det är ju en dag även imorgon :)


Tisdag :)

JA man har semester idag och imorgon :) Skönt men samtidigt så känner jag att jag mer än gärna skulle kunna jobba :) Trivs så bra på mitt jobb. Men skönt få tid att hitta på saker med Jon som jag annars inte får. Idag är det fullspäckat schema. På ett tag ska vi klä på oss och gå ut till den stora lekparken som är alldeles i närheten av där vi bor. Sen blir det hem och äta lunch. Sen iväg till vårdcentralen på eftermiddagen och efter det ska vi ta bussen till min syster. Där blir det att äta middag och säkert hålla i bebisarna för min del. Ska bli riktigt trevligt. Ska ta med mig kameran :) Men jag lägger inte upp några bilder på dom på min blogg eftersom att jag vet att dom inte vill att jag gör det. Och det respekterar jag fullt ut.

Just nu är det lugnt här. Vi har ätit frukost och bara myser på.
Läste lite nyheter på nätet alldeles nyss och här i stan (Luleå) händer det grejer. För den som är intresserad kan man läsa om det här. Kändes inte alltför trevligt läsa om det. Inte det allra bästa man läst om precis. Säger ordet MC er någonting...


Hoppas alla har en fin tisdag nu...

Glad kille

Jag har då en väldigt glad och morgonpigg kille denna vecka. Men somnar man strax efter 19 så kan man ju inte sova hur längre som helst. Men skönt att han är pigg och glad. Jag däremot är lite tröttare. Solen skiner även denna morgon och det är ju skönt. Fast vi kommer nog inte fara på nån längre tur idag. Men ute ska vi nog vara. Men det blir nog bara promenader idag.
Sen ska vi nog på ranten idag också om det går som planerat :) Spännande att se hur mycket dom har växt de små liven.

Just nu ligger jag i min säng och jag har fått min son att lägga sig bredvid mig och ta det lugnt. För han vill gärna iväg redan nu och det sista jag tänker göra är att stressa på min semester. Det gör man nog mycket när man jobbar.


;)

Härlig dag

Det har varit en härlig dag trots att jag fått blåsor under mina fötter. Min son somnade på 5 minuter efter att han hade lagt sig. Man blir härligt trött efter flera timmar ute i solen :)
 Jag la mig riktigt tidigt i sängen. Redan strax efter klockan 19 ;)

Har svarat på lite kommentarer, äntligen sett på avsnittet av så ska det låta på svt play som jag inte såg i fredags. Skulle ju se det igår men var så trött så jag somnade ifrån det. Nu är det bara ett program kvar att se men det tar jag nog imorgon. Kommer nog somna om en stund känner jag.
Imorgon ska vi nog hälsa på min syster och hennes man och de två små underverken som blivit 4 veckor nu. Tiden går fort. Men först ska jag ringa vårdcentralen på morgonen och höra mig för lite angående min son. Så får vi sen se vad som händer.

Hoppas alla haft en toppen dag :)
Länge sen jag kände mig på så här bra humör trots blåsor under fötterna och lite andra bekymmer ;)

Vilket foto är finast?

Har svårt att välja om det blev bäst i svartvitt eller färg...
Så jag tänkte att ni gärna får säga vad ni tycker blev bäst :)
Svårt att ta fina foton med självutlösaren men det blev hyfsat...








Nu ska jag mysa med min son....

Vår lilla utflykt :)

Kom hem för ca 1 timme sen.. Har varit ute från ca kl 9 tills det vi kom hem vid 14 tiden. Helt underbart ute. Vi promenerade till isen och därifrån åkte min son skidor och jag promenerade och drog boben efter mig. Det slutade med att vi hamnade hos mina föräldrar. Efter ca 8 km på skidor för gossen och jag i sjöblöta skor vilket har gjort att jag har blåsor under mina fötter :S (Plumsade på rätt bra i snön)
Väl framme hos mina föräldrar så kom min lillebror och öppnade. Så vi satt och solade på altanen och fikade obpy och kanelbullar. Sen gjorde jag en glass åt min son :) Kärt återseende mellan morbror och min son. Dom  har ju inte setts på flera veckor. Fotograferade en hel del av deras bus som dom hade för sig.




Full fart på min son. Gick lite sämre för mig


Han ville inte ha stavarna längre så då bytte vi. Jag tog stavarna och han drog boben.




Tur han har en morbror som orkar dra honom :)


Här kastar Jon en amerikansk fotboll som morbror köpt i USA


Sportkillar :)


Helt klart en kul grej tycker Jon :)


Duktig kille som ska fånga bollen.


En toppen dag och som avslutning på utevistelsen så lämnade vi boben och skidorna hos mormor och morfar. Vi tog fram cyklarna och cyklade hem. En riktig motionsdag för både Jon och mig. Hoppas på att det är lika fint väder imorgon. Då ska vi nog ta en cykeltur till affären och sen till mormor och morfar.

Hoppas alla har en toppendag :)



Solsken, Oboy och kanelbullar

Idag ska vi ut och ha lite utflykt jag och min son. Ska gå ner till ett ställe som heter lille tomholmen :) Där kan man sitta och mysa i solen och fika och det är precis vad vi ska göra idag.
Solen skiner och det ser helt underbart ut när jag tittar ut genom fönstret. Så nu ska jag äta frukost och sen ska vi få på oss kläderna och gå ut. Ingen idé sitta inne när man ändå är pigg och alert denna vackra måndag :)


Hoppas alla får en fin måndag :)

God Morgon

Min son vaknade för en liten stund sen så han ligger i soffan och ser på barn tv. Jag har inte riktigt vaknat ännu men jag är på god väg. Somnade rätt tidigt igår och det var skönt men inte vet jag om jag känner mig utvilad direkt. Hade nog kunnat sova ett bra tag till. Men skönt att min son vaknar av sig själv i tid så att man slipper väcka honom. Då kanske man slipper få honom att sova alldeles för länge i slutet på veckan när han ska på dagis.
Fast få se om han blir ledig hela veckan. Kan hända han får vara ledgi fast jag jobbar :)

Ska försöka vakna till liv nu. Det går rätt bra för jag har sett att solen lyser.

:)

Varma mackor, sallad och vatten :)

Ja nu har jag lagt mig i sängen :)

Så otroligt skönt att fått gjort en massa nytta idag. Brukar inte orka packa upp väskan med kläder samma dag man kommer hem. Men idag gjorde jag ett undantag så man får njuta av ledigheten man har kvar... 3 dagar till, helt underbart skönt. Bara hoppas på underbart väder också.

Blev så sugen på varma mackor men hade ingen vanlig ost så testade hamburgerost och det fungerade klockrent. Har en mackgrill. Blev kanongott. Sen hade min älskling gjort en jättegod vitkålssallad. Ingen kan göra en lika god vitkålssallad som han. Det är han expert på. Hur som helst hade vi med oss det till stugan men det blev inte att äta från den. Så jag fick med mig lite hem och den är snart slut. Skulle enbart kunna äta denna sallad...Men måste ju få i mig lite mer än sallad, annars får jag äta så ofta. Och äter jag inte när jag är hungrig så brukar det resultera i förlorad aptit och ett hiskeligt dåligt humör. Så bäst man äter ordentligt ;)

Nu ska jag lyssna på min ljudbok och försöka sova. Så jag är pigg imorgon när min son vaknar :)

Sov gott allihopa :)

4 timmar

Nu har jag suttit och rensat min dator i 4 timmar!!!! Fy vad man har mycket som tar en massa utrymme :) Nu är det gjort i allafall ;)

Nu är det egen tid som gäller, min son har gått och lagt sig. Trött som aldrig förr, blev ju lite senare än vanligt den här helgen när vi har varit i stugan. Inte en protest och det är ju skönt :) Nu är ska jag strax duscha och sen blir det att äta lite sallad och nån macka... Sen blir det sängen :) Ska se lite tv-program på bärbara hade jag tänkt.. Bland annat Så ska det låta och Jag vet vad du gjorde för lördagen. Suveränt med SVT Play och TV 3 Play... I like it a lot :)

I övrigt ska jag inte göra mycket. Är trött och har lite ont här och var. Fick ju hugga oss fram med kofot i snön eller kan säga isen för att ta oss in i vedboden och boden med alla grejer i... Så det känns idag kan jag säga...

Ha en fortsatt trevlig söndag allihop :)


Dagens projekt

Ja då har man satt igång med dagens projekt. Rensa datorn på sånt jag inte behöver ha kvar. Så kanske man får ordning i den....

:)

Min påskhelg i bilder

Ja då har man suttit och redigerat ett gäng bilder men alla kommer inte hamna på bloggen ;)
Men några ska upp här. Så härliga bilder och en så härlig påsk trots att solen lyste med sin frånvaro....





Alldeles här i närheten satt vi och grillade hamburgare:)





Så vackert :)








Tyvärr har jag bara ett objektiv ännu, ett 18-55




Jo det var lite mer snö där än här hemma.




Här så har lilleman fått ett pokemon ägg och är så nöjd över det.




Här åker han skidor.




Här har vi våra söta grannar :) Ganska festligt faktiskt :)


Håller tummarna för att solen kikar fram här också :)

Då var man hemma.

Har kommit hem för en liten stund sen.
Så nu ska jag packa upp alla kläder och tvätta det som ska tvättas. Sen blir det att värma lunch och efter det ska jag sätta mig och redigera alla foton jag tagit i helgen. Får se om jag lägger upp nåt på bloggen sen... Det vet man aldrig ;)

Som sagt, vädret hade gärna fått vara bättre men nu var det inte det. Trots vädret så har då jag haft det mysigt och trevligt. Hade gärna kunnat stanna någon dag till ;)

Ha en fortsatt trevlig dag allihop :)

Kanon helg :)

En helt underbar påskhelg, synd bara att solen inte velat visa sig.

Har inte blivit mycket bloggande i helgen men det har man ju inte tid med när man är ute hela dagarna. Skoteråkning och grillning och bara allmänt trevligt.

Hoppas alla har en trevlig påskhelg :)


Påskafton

:)

Ny design

Nu har jag hunnit göra ny design på min sida... Man ska inte vakna så här tidigt när man är ledig men då har jag fått mycket gjort. Nu väntar vi bara på att få åka men det dröjer nog ett tag...

 Vad tycker ni om min nya design?

Jag är mer nöjd men skulle vilja hitta en riktigt fin bakgrund som är stilren... Någon som vill hjälpa till med det så är jag tacksam :)

Glad påsk på er :)

Vaken sen 02.15 :S

Vaknade redan 02.15 och kunde inte somna om...Så jag har legat i sängen och försöka sova. Till slut slog jag igång min bärbara och slog igång lite tv. Svt play just nu och så ska det låta.

Ska strax kliva upp och packa om lite. Vill ha allt färdigt i god tid för jag vill inte stressa så man glömmer något.
Det är ju långfredag idag och den lär kännas extra lång när man kommer vara trött hela dagen. Men riktigt längtar tills vi kommer oss till stugan. Naturlivet lockar. Grilla korv och lite allt möjligt annat... Bara njuta av naturen och det bästa av allt, Barnen kan springa omkring ute hur mycket dom vill.

Som sagt påsklov nu och det ska bli så otroligt skönt.

Nu ska jag se klart så ska det låta nu och sen kliva upp och sätta igång med det jag ska göra innan vi ska åka.
Har ingen aning om när vi ska åka men det lär jag ju märka ;)

Hoppas alla får en fin påsk med god mat.

:)

Glad Påsk

Jag har nästan aldrig njutit så här mycket av att lägga mig i min säng som nu. Har inte suttit på min bakdel många minuter idag. Det har varit fullt ös från det jag kom hem från jobbet tills nu när jag gick och la mig i min säng. Det var verkligen välbehövligt. Hoppas bara jag kommit ihåg att packa ner allt i klädväg... Maten kan jag ju inte packa ner nu.

Är helt slut men en positiv sak... Eller flera egentligen. Har ingen huvudvärk just nu. Gossen min somnade rätt sent men det gör ju inget då man inte ska till dagis på flera dagar... Men ska inte få vara upp hur sent som helst. För han sover ju inte nå längre bara för att han är vaken längre. Men ibland önskar man dom kunde sova lite längre.

Blir nog inte att blogga på några dagar nu men har man påsklov så har man. Då ska man vara ledig. Men det ska fotograferas mycket nu så det kommer säkert massor efter påsk på min blogg. Härliga bilder och en massa uppdateringar på vad vi egentligen har pysslat med under ledigheten.

Är ju ledig från jobbet i 6 dagar framöver men är inte bortrest hela tiden. Hade ju tänkt hinna hälsa på min syster och hennes familj så man får gosa med bebisarna. Och sen vill jag ju träffa min bror som kom hem i söndags. Har inte hunnit träffa han ännu.

Hoppas alla får en trevlig påsk.

Orkar jag och hinner imorgon innan vi åker så skriver jag säkert en rad eller 2 :)

Full rulle

Nu förbereder jag för fullt för avfärden till stugan imorgon. Vi åker på förmiddagen. Blir skönt komma sig iväg... Först visste jag inte om vi skulle kunna följa med men det är då full fart på min son.

Jag ska fortsätta fixa med maten och packningen men blir ett längre inlägg senare ikväll.

Kul att det är nån som läser min blogg :)

Matlagning

Nu lagas det mat för fullt... Både middag och mat som ska med till stugan... Nu har äntligen lilleman kommit och det är så underbart... Ikväll blir det inte så mycket annat än att vara i köket, packa måste göras också. Sen måste jag duscha....

Ska återgå till mitt kök nu men ska försöka hinna med ett blogginlägg senare ikväll... Sen blir det nog inte så mycket att blogga i helgen... Blogg ledigt precis som påsklov :)
Ledig från jobbet i 6 dagar nu :)

Så skönt...

Ha en fortsatt bra kväll allihop :)

Torsdagmorgon...

Måste sätta lite fart... Bussen går strax å jag har inte fått i mig min frukost ännu.jag somnade om efter min mardröm å det var ju skön...hade inte vart kul att vara vaken från 4.30

Hoppas alla har en bra dag :)

Definitivt vaken i tid.

Nu har jag vaknat av mig själv igen... dock av en mardröm men inte av en väckarklocka. Så jag ska försöka somna om nu för så här tidigt kan jag inte kliva upp...

Hoppas alla sover gott och får en fin dag.

:)

Guld värda :)

Imorgon är det skärtorsdag och sista arbetsdagen denna vecka. Sen är man ledig till och med onsdag nästa vecka :)
Helt otroligt underbart ska det bli. Hoppas bara lillgrabben piggnar till, inte kul när han är sjuk. Aldrig kul med sjuka barn. Har lagt mig i sängen för ett tag sen och det är så otroligt skönt.

Undra om jag vaknar av mig själv imorgon också? Är piggare när jag vaknar av mig själv och slipper vakna av väckarklockan.

Pratade med min pappa idag. Han är så snäll och ställer upp i vått och torrt. Imorgon ska han handla åt mig eftersom jag jobbar och inte hinner det innan min underbara son kommer hit. Han har dessutom lovat att fixa påskägg och påskgodis.Så allt kommer vara inhandlat innan jag kommer hem från jobbet och dessutom inplockat i kylen det som ska vara i kylen :)
Han är verkligen guld värd. Ska ta mig för att skicka in dagens ros till mina föräldrar som alltid finns där för oss. Vad det än gäller så ställer dom upp. Har jag ont om pengar så sitter det inte fast, är det en faktura (oftast tandläkaren) som jag inte kan betala så brukar pappa ställa upp och betala den och dom är barnvakt när det behövs och dom handlar när jag inte har hunnit med det. Jag vet att alla inte har föräldrar som ställer upp så mycket som mina gör. Så jag ska vara väldigt tacksam och det är jag verkligen:)
Min lillebror är också en ängel. Min son ser verkligen upp till honom och han ställer upp och är med min son när jag jobbar ibland och det uppskattas stort av min son ;)

Undra om jag skulle ta och försöka sova så jag orkar med sista arbetsdagen för denna vecka. Jobbigt med en huvudvärk som aldrig försvinner. Är inte många dagar dom senaste 2 veckorna som jag varit helt fri den.

Ha en underbar kväll och natt allesammans :)


Dagens projekt

Är helt klart :) Skönt... Sitter och ska äta precis... det blev burgare å pommes... mums :) Sen blir det nog gå lägga sig...

Huvudvärken kör slut på mig :S

Skriver lite bättre sen när jag fått energi...

Pysselkväll

Nu har man kommit hem från jobbet... Och ingen sen kväll idag :) Skönt att komma hem direkt och bara kunna slappna av. Jag har lite att göra här hemma.
Min son kommer imorgon efter mitt jobb och stackaren är sjuk. Han har feber och vill inte äta nåt. Så hoppas han piggnar till, till helgen så man kan göra nåt i påsk. Men han är långledig. Blir bara dagis nästa vecka på fredag. Han ska få vara hemma med mig ti-ons nästa vecka med mig för jag har tagit semester :) Och på torsdag nästa vecka ska han få vara en hel dag med sin morbror och sen teater med mormor :) Han kommer bli överlycklig när han träffar sin morbror som kommit hem från staterna nu.

Kvällens projekt är tvätt och omplantering av blommor. Men först ska jag fylla i papper som försäkringskassan vill ha. Lika bra göra bort det så man inte glömmer  bort det.

Nej nu ska jag göra nytta...

Tjingeling ;)

inte riktigt klok...

sen när har jag börjat vakna innan min väckarklocka ringer? jo sen igår ;)

är trött utan dess like men det verkar inte spela någon roll...Jag ska kliva upp alldeles strax och göra mig frukost och ta en dusch så man vaknar till liv ;)

Hoppas alla har en underbart vacker vårdag med solsken :)


Möten hit och dit

Ja då har man kommit sig hem för en liten stund sen. Blev en alldeles för lång dag. Är alldeles slut i huvudet så nu är det sängen som gäller...
Först p-möte, dock utan cheferna... Fråga mig inte varför dom kom men det var bara att snällt sitta på jobbet till 17.30 drygt...
Skulle ju ändå inte hinna hem...
Så då gick jag sen och åt ett skrovmål och satt av tiden i väntan på lagmötet. Och det tog 2 timmar... Och som jag känner nu så VILL jag inte fortsätta spela med det laget... Min familjesituation spricker ju totalt om jag ska hålla på med innebandy 5 dagar i veckan. Sen måste man ha läkarintyg om man har problem med något som gör att man inte kan utföra vissa övningar... Och dessutom så ska det skrivas kontrakt...

Så jag är inte alltför sugen på att fortsätta. Jag vill gärna fortsätta spela innebandy men jag vill spela för att det är roligt. Inte för att dräpa mig och slita ut mig totalt. Jag har faktiskt ett liv utöver sporten!!!!!


Ska ta mig ett snack med en av alla tränare här framöver för jag kommer inte orka med all denna träning.Har inte ens uppehåll på träningen i Juli när jag har semester... Tänker ju inte ställa upp på hålla mig hemma för att träna innebandy!!!!

Nej nu ska gå sova annars sitter jag här alldeles för länge... Är ju en dag imorgon också.

Hoppas alla har haft en fin dag med sol :)

Sovmorgon

För det mesta så brukar jag sitta på bussen den här tiden men idag har jag lite sovmorgon men hade tänkt åka på 15 minuter hemifrån... tänk vad mycket en halvtimme gör på morgonen.
Lämnade ju in min mobil på garantiservice igår så nu har jag ingen musik lyssna på från mobilen, men det löste jag snyggt! Hittade min riktigt gamla MP3 Spelare.

Så jag behöver inte åka buss utan musik denna morgon heller. Hoppas ni får en fin dag och att solen lyser på er denna underbara morgon :)

Ljuvligt skönt

att lägga sig i sängen och slappna av :) Min huvudvärk är tillbaka och inget hjälper, spelar ingen roll vad jag gör. Kanske dags att söka läkare och be om lite hjälp...Kan ju vara bra eller vad tror ni?
Kan ju vara glasögonen mina också som behöver bytas ut, men jag tror jag börjar med ett läkarbesök. Hur som helst så är det riktigt jobbigt med huvudvärk mer eller mindre hela dagarna igenom :S

Så nu ska jag alltså försöka sova bort min huvudvärk, men jag har lärt mig att somnar jag med huvudvärk så vaknar jag med huvudvärk :S Inte ett dugg roligt men vad ska jag göra åt saken?


Sov gott allihop :)

Min dag

Den började klockrent idag och den fortsatte att vara bra. Lugnt på jobbet idag så jag har suttit och gjort administrativt jobb på förmiddagen. Med andra ord har jag varit kontorsråtta. Tillhör inte vanligheterna på mitt jobb vill jag lova.
Efter min lunch rast så tog jag mig en promenad med en av kunderna. Riktigt skönt att komma sig ut och röra på sig. Sen blev vi bjudna på tårta på jobbet...

Imorgon blir det en sen dag också men har sovmorgon imorgon. Börjar 9.15 men ska flexa lite för jag har alldeles för mycket flex nu... Det får inte bli över 20 timmar. Imorgon ska vi ha personalmöte samt att vi ska fotograferas, vi ska tydligen få några speciella id-kort för att vi är kommunanställda. Vet inte varför men någon idé har dom säkert med det.

Nej nu måste jag hänga min tvätt och äta mat, har inte hunnit med det ännu....

Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Mina nya skor ;)

Ja idag fyndade jag verkligen. Ringde på en annons på blocket idag och det började med att jag skulle köpa en dunväst... rena kapet... 50 kr och hon köpte den för 1200kr när hon köpte den. Sen så hade hon ju ett par skor och dom var så snygga, kunde inte låta bli att köpa dom. Fick köpa dom för 100 kr och tjejen jag köpte dom av köpte dom på NK i sthlm för 1895 kr. Så jag har verkligen fyndat idag. Det är ett par Billi Bi ;)








Sen har jag ränt runt på en massa olika butiker och letat en födelsedagspresent till en grabb som fyller 7 år imorgon. Så jag kom hem sent idag.

:)

God Morgon

Nu är klockan snart 7 och jag känner mig pigg fast nog var det tungt att kliva upp. Snart dags att åka till jobbet men idag är det ingen sol ute :S
Men man kan ju inte alltid få som man vill ;)
Ikväll är det träning som gäller om jag orkar... Tanken är att jag ska försöka orka med det. Men man vet aldrig om jag väljer att lägga mig och glo på TV istället. En sak har jag lärt mig. Har man inte lust ska man inte göra saker heller för då gör man det inte till 100% och då är det inte så stor mening. Men jag kan ju ha hunnit ändra mig tills det är dags för träning


Hoppas nu alla får en riktigt skön dag :)

Söndag

Riktigt dålig uppdatering av mig på min blogg, jag har inte orkat skriva något helt enkelt. Ska skärpa mig till veckan då man förhoppningsvis har lite mer energi ;)

Hoppas alla har haft en fin helg med mycket sol. Ser att solen skiner utanför fönstret :)

:)

Lördag

Trött som få trots att jag inte var borta länge igår... Ska ta mig för och städa lite och sen blir det lägga sig och se film och sova massor känns det som.
Ska vika min tvätt och skura lite är tanken...

Orkar inte skriva mer... Är lite tråkig jag vet... Men bättre skriva när jag har nåt vettigt att skriva...
Blir då ingen lagfest för mig... Är inte alls pigg för det...

Ha en bra lördag där ute :)

Tidig kväll

Det var trevligt att äta med kollegorna, vi käkade tacobuffé. Det var jättegott :)
 Mina kollegor lär sitta där ett bra tag till...  :) Och en del lär väl gå ut på krogen men det sparar jag till imorgon...
Då blir det avslutning med innebandylaget + herrlaget, käk och sen blir det utgång. Fribiljetter på en av krogarna i stan tackar man inte nej till, annars hade jag nog åkt hem efter käket... Hur som helst så är det fest från kl 17 imorgon men då bara med damlaget, sen kl 19 ska vi till en lokal inne i stan och äta med herrlaget... Tror jag kommer ha rätt kul åt alla andra eftersom jag nästintill kommer att vara nykter. Blir en cider till maten men inget mer.... Så jag sparar mina krafter till imorgon kväll med andra ord. Snart är det god natt för min del men ska göra lite annat först. Som att läsa lite nyheter och sånt :)

Sov gott allihopa och hoppas alla har en trevlig kväll och lördag,

Undra om man sover bort hela dagen imorgon?
Hoppas på kunna sova längre än till 7 iaf...:)

Jag ikväll ;)

Detta är min outfit ikväll... En tubklänning :)




Nu drar jag strax :)
Ska ha jättetrevligt ikväll :)

Stressad som jag vet inte vad...

Nu ska jag stressa vidare här hemma... Bussen går om 2 timmar och jag ska hinna fixa i ordning mig och hitta kläder att ha på mig...
Blir inte mycket bloggande idag men jag tar igen det sen ;) Ska på personalfest, ska bli trevligt.
Om jag inte är alltför trött när jag kommer hem så skriver jag med all säkerhet lite mer om min dag och min kväll :)


Ha en underbar kväll nu alla :)

Och nu lyser solen här :) Då blir man mycket piggare och huvudvärken har äntligen släppt :)

Fredag hela dagen lång

Då vaknade jag även denna morgon och huvudvärken har smygit sig tillbaka...
Det kommer ner stora lapphandskar från skyn :S Vem vill oss så illa så att dom har bestämt sig för att ge oss ännu mer snö? Jag vill ju ha sommar nu !
Nu har jag och lilleman gott om tid på oss för han vaknade själv vid 5.30 och det är skönt när man slipper väcka de små liven för dom blir på så mycket bättre humör när dom vaknar av sig själv. Så fungerar då min älskade son.

Idag blir det jobb som vanligt, sen hem och göra sig i ordning för personalfesten men fortfarande ett problem. Jag vet inte vad jag ska ha på mig... Varför har man ständigt det problemet vad gäller kläder?  Nu ska jag fortsätta äta frukost.


Ha en underbar dag allihop

Rent hus...

Vet inte vad som tagit åt mig... men jag har dammsugit min lägenhet hela veckan, varje dag... Kan ju bero på sanden som dras in... Den vill man inte ha i sängen ;)

Denna kväll har bestått av att fixa middag och lunch till morgondagen, nattat lilleman där emellan. Han åt gröt för han var hungrig och sen var det bara sängen för han var så trött så ögonen gick i kors på honom. Sen efter maten plockade jag i mitt sovrum och vardagsrum och bäddade rent... Härligt att ligga i en renbäddad säng nu när man har duschat.
Innan duschen diskade jag undan och har tvättat och hängt tvätt... Jag har med andra ord varit väldigt flitig ikväll fast jag egentligen bara ville lägga mig och dra täcket över huvudet. Jag har haft huvudvärk nu sen igår eftermiddag/kväll och den har inte gett med sig trots värktabletter... Bara hoppas jag kan sova bort den nu i natt. Men jag har lärt mig att somnar jag med huvudvärk så vaknar jag med huvudvärk... Tråkigt men inget att göra åt :)

Imorgon åker min älskade son till sin pappa :S Kommer sakna honom som tusan. Han lyser ju upp mina dagar... Har man en sämre dag så är hans energi så positiv så man blir glad av att bara se honom. Det blir så tomt och tyst utan honom. Endel undrar om jag inte tycker det är skönt att få egen tid men har man ett barn så vill man vara med sitt barn årets alla dagar. Men visst ibland behövs egen tid då man är ensam med honom en hel vecka. Ladda batterierna så man orkar hitta på saker när han är här. Men jag skulle mer än gärna ha honom hos mig mer än vad jag har nu. Men han behöver sin pappa också. Inte alla barn som har en pappa som finns där för dom så jag ska vara lyckligt lottad att han finns där för honom. Men saknar min son det gör jag varje dag han inte är hos mig. Jag kommer aldrig vänja mig att han är ifrån mig varannan vecka. Så enkelt är det. Trodde jag skulle göra det men nu har det gått 3 år snart och det blir inte lättare att säga hej då den dagen jag vet att han far till sin pappa efter dagis.

Hoppas alla har haft en kanon dag för det har jag haft trots min huvudvärk och mitt städil här på kvällen. Men nu ligger jag i min sköna säng och njuter  av att ta det lugnt.

Ha en toppenkväll nu allihop  :)

Tröttis = Jag...

Först jobba hela dagen på mitt jobb. Sen hem och hämta en nyckel och hämta min son på dagis. Sen åka buss till mina föräldrar och lämna honom där en stund. För jag jobbade lite extra. Ca 1-1½ timme, städjobb... Fint med lite extra pengar :)

Nu ska jag återgå till min matlagning... Är hemskt hungrig och ruskigt trött. Få se när man somnar denna kväll.
Hur som helst har det varit en toppen dag även om jag knappt hunnit sitta ner förrän nu ;)

Imorgon blir det lång dag, jobb och sen hem och byta lite kläder och tillbaka till jobbet för vi ska ha en personalfest och chefen bjuder på maten ;) Det blir trevligt :) Gissar att dom flesta ska ut men det har inte jag tänkt hur som helst. Tror det blir åka hem med sista bussen som går från stadsdelen där jag jobbar... Inte nattbussen utan ordinarie trafiken så att säga...
Jag ska ju orka med lördagen också... Mer mat och mer fest... Men det blir nyktert. Så skönt slippa vara bakis. Möjligtvis en cider eller 2 till maten. Har 2 i kylen hemma så dom får då räcka. Har inte en tanke på att gå på bolaget. Jag har minst lika roligt utan och man slipper må dåligt dagen efter ;)

Nej nu måste jag göra nytta

Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Snart Fredag...

Somnade med huvudvärk och vaknar med huvudvärk... Nu ska jag ta mig en dusch hade jag tänkt så jag piggnar till lite. Ska väcka min son först är tanken. Skulle lätt kunna sova några timmar till....

Hoppas alla får en fin torsdag.

Snart sommar tänker jag då jag är så trött:)

:)

Är jag gammal nu eller?

Hur kommer det sig att vart än min son börjar så jobbar någon av mina gamla fröknar där? Nu när han går på "dagis" så är en av mina gamla dagis fröknar fröken åt honom och nu när han börjar skolan till hösten så kommer en annan av mina gamla fröknar att vara fröken där. 
Rätt kul.. Men vad bevisar det? Att jag har blivit äldre eller att dom har jobbat för länge?

Just nu så har jag slagit igång webbtv och ser Luleå Baskets semifinal... Det lilla som är kvar av den...
Så ska sätta mig och kika på det nu och sen blir det att lägga sig i sängen. Slut i huvudet kan man lugnt säga.


Ha en trevlig onsdagkväll nu :)

Hysteri På storgatan i Luleå ;)

Fnissade gjorde många och en och annan höjde väl på ögonbrynen... Och nej detta är inget aprilskämt!!
Livs levande renar på storgatan i Luleå... Rensläde och renar och barmark ;)

Blev ju tvungen att fota detta med min mobilkamera för annars hade väl ingen trott mig.

Gjorde ett ärende efter jobbet på stan eftersom jag slutade tidigare idag. Min son sitter i badkaret och leker. Tyckte det behövdes. Jag ska laga mat så vi hinner äta i lugn och ro innan jag ska iväg på ett föräldramöte på den skola han ska börja till hösten.


Men här har ni livs levande renar ;)









Det är inte ofta vi har renar i stan om jag säger så !

Ha en fortsatt trevlig onsdag ;)

Det är rart med barn ;)

Oj oj... Vilket morgon humör. Han är en aning ARG på mig för att HAN har glömt sina solglasögon på dagis. Det är ju katastrof att inte ha dom på vägen till dagis. Det är ju hela 300 meter till dagis, med solen i ryggen. ;)

 Han är rätt nöjd nu och spelar ett räknespel med sig själv... Ska börja få på han ytterkläderna och gå snart... SÅ slipper både han och jag springa till dagis...


;)

Lugna favoriter

Nu är man vaken :) Och har varit upp och slagit igång lugna favoriter i min sons rum i stereon. Måste vara rätt skönt vakna upp till lugna favoriter. Så nu ska jag väcka honom och försöka få fart i honom så att vi slipper den där morgon stressen denna morgon. Ingen vidare fart på mig ändå somnade jag i tid. Men jag brukar aldrig vara pigg denna tid på morgonen så det är inget ovanligt.

Hoppas alla får en bra dag. Det hade jag tänkt att få :)


RSS 2.0