inte som man tänkt sig.

Den här lördagkvällen blev inte alls som man hade tänkt sig. Det blev besök på jouren med Jon. Inte kul alls. Men nu är man hemma igen...

Men måste hålla ordentligt koll på han så han inte får feber... Orkar inte förklara mer ingående just nu vad som är galet. Rätt knepigt att förklara måste jag erkänna.

men nu ska vi försöka oss på att sova iaf


go natt med er nu...

Lördagkväll

Då har man kommit hem från innebandyn! Fick spela hela matchen.... Förstår inte tränarna hur dom tänker... Jag har ju inte tränat på hela veckan och får spela hela matchen... Kul hade jag iaf... Synd bara att det inte blev vinst för oss!

Nu blir det en snabb dusch och sen laga middag... Hamburgare å Pommes... snabbt å enkelt... Sen ska vi bädda ner oss i soffan jag å jon och bara mysa. Se körslaget, äta popcorn och dricka loka. Min son har nämligen slutat äta godis hos mig på lördagarna... Han är jätteduktig:)

Trevlig helg allesammans där ute.

Inte nu för att det är många som hittar hit men ge mig förslag på om det är nåt som ska ändras på min blogg. Jag är öppen för förslag:)

Lördag

Då har det hunnit bli Lördag:) Nu är jag och Jon hem en sväng och äter lite lunch. Blir korv och makaroner. Snabbt och enkelt och gott ibland om man inte äter det för ofta. Om 1 timme är det dags att fara iväg till sporthallen. Full rulle men kul när det händer lite saker. Fick sovmorgon idag. Älsklingen väckte mig kl 9 :) Den uppskattades... Men såg stjärnor när han väckte mig. Hade lätt kunnat sova nån timme till.

Pratade med Jons pappa igår och jag ska ha Jon enda till söndag nästa vecka:) underbart så kul. Då blir det faktiskt lite bio och annat mys:) Nej nu ska jag återgå till min matlagning så vi hinner innan vi ska iväg med bussen :)

Ha en trevlig helg nu alla där ute :)

Kommer väl säkert ett inlägg på kvällen sen när man kommit sig hem från innebandymatchen :)

fredagkväll

Nu är det fredagkväll :) Jag och min son Jon är hos Johan, Elin och Martin. Barnen leker så bra ihop. Imorgon åker vi dock hem. Har lite annat att göra. Bland annat har jag en innebandy match men då jag har vart sjuk hela veckan så är jag tveksam till att spela men vi ska fara dit i allafall. Jag frågade om han ville följa med och Ja mamma det vill jag! Väldigt entusiastisk... Och vi får nog med oss mina föräldrar också. Kul att dom intresserar sig för något man själv tycker om att göra:)

Ne nu får det räcka för idag. Ska bara ta vara på tiden här nu :) Får passa på när man har tillfälle att åka iväg så här:)



Ha en trevlig helg alla ni som trillar in på min blogg:)

Underbart

Nu har jag varit och hämtat min underbara son på dagis:) Och det första han säger är Åhh mamma vad jag har saknat dig:) sen får man en puss och kram. Sen skyndar han sig att klä på sig och det händer inte allt för ofta vill jag lova men nu var det fredag och första dagen hos mamma på en veckan. Sen säger han trevlig helg till fröknarna och de andra barnen som är kvar på dagis. Sen hem och väl hemma blev det kramkalas :) Oftast brukar han ju äta mellis och ha betydligt mycket längre dagar på dagis men då jag är sjukskriven så passade jag på att hämta han lite tidigare...

Sen återstår det att se vad som händer senare idag och i helgen. Men bland det första han sa var kan vi åka till elin och martin? Givetvis kan jag ju inte svara på den frågan utan sa diplomatiskt att du måste ringa och fråga Johan. Vilket han gjorde efter en stund. Men inget är bestämt ännu. Just nu sitter han och ser på Peter Pan så nu ska jag gå sätta mig och mysa med honom.

:) så underbart att ha honom här... han förgyller mina dagar till max :)

Äntligen Fredag!

Då var det äntligen Fredag. Den bästa dagen på hela veckan. Ska hämta min son från dagis om nån timme och innan det ska jag plocka lite här hemma. Så man har lite fint iaf. Man har ju inte direkt orkat göra så mycket när man har varit däckad nästan hela veckan.

Då jag hade svårt somna igår så kan det inte bli annat än en dålig cirkel. Då blev det ju att  jag sov länge idag och sen rullar det på... Men nu är det det dags att kliva upp och äta frukost. I sängen kan man ju inte ligga hela dagen ;)

tji fick man

Jag som hade tänkt somna någorlunda i tid. Men hur tusan hade jag tänkt då? Jag hade ju somnat vid 18 å sovit till 21... hur ska det då gå att sova? Nu har man legat i ca 2 timmar å försökt sova. Har bara snurrat och snurrat. Bara ligga och gilla läget och hoppas man somnar innan det är dags att kliva upp.


Bara fortsätta försöka sova nu då.

HA det bra ni som mot all förmodan råkar trilla in här :)

jippie, snart fredag

Nu är det snart fredag och då kommer min underbara son hit:) Som jag längtar efter honom, går inte att beskriva. Ska bli så kul att höra av vad han gjort under veckan och se hur mycket han utvecklats... För man ser skillnad från vecka till vecka, hur otroligt det än låter så märker man faktiskt att det händer mycket saker när man inte har honom hos sig varje vecka.
Den här torsdagen tar strax slut och jag har väl inte direkt fått mycket gjort förutom den där disken. Sov ju inte direkt många timmar inatt och inte kunde man sova på förmiddagen heller. Men jag somnade faktiskt till här på kvällen och där for det iväg nästan 3 timmar bara så där. Att sova är bästa medicinen har jag hört:)

Jag har funderat lite... Kan man sakna någon så mycket att det gör ont i själen?  Är det någon som förstår vad jag menar eller är jag helt luddig? Rätt svårt förklara hur jag menar utan att det ska bli helt tokigt.


Nu är det nog snart go natt för min del. Huvudet bara värker och då är det väl lika bra sova :)
Dessutom rinner ju klockan iväg rätt fort när man sover...

Längtar efter dig min älskling :)

Rock´n Roll




Ja min son han saknar inte musikkänsla alls. Vid vinter OS 06 så sjöng han Hammerfalls hearts on fire... då hade han inte ens fyllt 3 år. Tror inte det är min musikkänsla han fått... eller har man dolda talanger;) den här bilden togs påsken 07 och då var han lite äldre... Men att han gillar musik går inte att ta miste på :)

Puss på dig mamma




Min son tyckte det var så roligt att testa digitalkameran då den var ny så han var ju bara tvungen å ge mig en riktigt go puss på kinden :)

Seg torsdag :(

Ja då har man tänkt att testa spotify för att se om det kan vara något att ha här framöver. Hittills är jag då nöjd. Har hittat en hel del. Fast hittar inte det som jag verkligen vill ha men jag har ju massor med musik på datorn så nog vet jag att jag klarar mig...
Spotify är enkelt att använda och dessutom så får jag 10 invites... Men då är ju frågan vem men ska ge dessa invites till? Dom flesta jag känner har ju redan Spotify själv...

Nu måste jag snart försöka mig på att ta tag i disken. Tråkigt men det är ju sånt som man måste göra om inte köket ska förfalla.
Har nu hunnit prata med min läkare också. Man är sjukskriven till och med måndag:( suck vad trist. Jag vill verkligen bli frisk...
Det är väl ingen som vill gå vara sjuk skulle jag tro. Tycker att jag haft nog med elände förra året och året före det. Finns säkert dom som har det så mycket värre men att äta penicillin så mycket som jag har gjort är inte roligt. Men nu ska jag blicka framåt mot en underbar vår som kommer så småningom hoppas jag. Tänk så underbart att gå ut i vårsolen, grilla korv och bara mysa eller varför inte gå till pulkbacken för att åka bob eller tefat.

god morgon

Ja då var det torsdagmorgon... Somnade alldeles för sent igår:( Hade behövt sova flera timmar till men nu är man vaken... Men jag lär säkert somna om senare... Inte just nu för jag väntar samtal från min läkare på vårdcentralen...

Snart är det Fredag och då kommer min son hit. Eller jag hämtar han ju från dagis. Ska bli så skönt att ha honom här. Han är alltid glad och har glimten i ögat. För det mesta brukar det bli en lugn hemma kväll på fredagen för att sen hitta på saker på lördag och söndag. Vad det blir att man gör varierar rätt mycket Har av förklarlig anledning inte kunnat träna innebandy som jag brukar och vi har match på lördag men jag gissar att jag inte ska spela någon match. Trist men bättre att dom som är i matchform spelar.

Idag blir det att bara ta det lugnt och försöka få lite ordning här hemma. Har inte orkat städa som jag brukar försöka göra under veckan när min son inte är här. Vill ha det fint när han kommer :)

Ha en bra  dag nu ni som råkar trilla in här:)

kan det bli värre?

Nu ligger man här i sin säng... hur jag än har försökt så kan jag inte sova!!! Det är ju det värsta som finns... Man bara ligger å vrider och vänder sig och vet inte alls vad man ska ta sig till... Har ju å andra sidan inte heller gjort så vidare mycket då man inte haft någon energi till det... men sova behöver man om man ska bli frisk...

Om nu någon mot all förmodan skulle råkas hamna på min blogg så tar jag tacksamt emot tips om bra sätt för att somna....



Bister vecka

Ja då har man fått ordning på bloggen rätt bra:) Den här veckan kunde ju ha fått en bättre start. Fick maginfluensa på söndag natt! Fy tusan. Och inte är man frisk ännu... Man drabbas av det mesta när oturen väl har börjat. Jag som tyckte jag hade klarat mig så länge med att vara frisk sen jag opererade bort halsmandlarna...
Visst jag e av med maginfluensan men vaknade med skyhög feber... oturen förföljer mig känns det som. Är det inte det ena så är det något annat.

Jag måste erkänna att jag först inte var så positiv till att ha en blogg alls... Men att skriva är det bästa sättet att få ut det man känner. Sen om någon läser bloggen struntar jag i. Det är ju för min egen skull jag har den och ingen annans.

test

Följ min blogg med bloglovin

Lite om Mig

Ja vad finns att säga om denna tös då?

Jo jag kan väl säga att jag har hunnit bli 27 år. Jag har en son som är 6 år som är det mest underbaraste som finns. Men tyvärr bor han bara hos mig varannan vecka. Det är hur jobbigt som helst att inte ha honom här hos mig 24 timmar om dygnet. Men han behöver sin pappa precis lika mycket som han behöver mig.
Jag jobbar som handledare på en dagverksamhet för autistiska. Den ena dagen är inte den andra lik. Ett mycket varierande jobb med andra ord :)
När jag inte är på jobbet så myser jag med sonen, tränar fotboll mellan varven, ser film och umgås med mina nära och kära. Skulle vilja ha fler timmar på dygnet men det är ju omöjligt....Sitter väl en hel del vid datorn och mer lär det blir när man fixat klart med bloggen. Då jag nu har investerat i en ny kamera så fotograferas det en hel del kan ju erkännas :)
På sommaren försöker man vara ute så mycket det bara går. Gillar att bada men tyvärr får jag aldrig någon med mig :( Tydligen badkrukor ;) Tur då att min son gillar å plaska ;)

Jag uppskattar de små sakerna i livet som förgyller ens vardag:)

Har ju lite små visioner här i livet, eller kanske man skulle säga drömmar. Innan jag har fyllt 30 så vill jag ha fler barn, ha en ring på fingret och bo i en villa med mannen jag älskar och vill dela livet med.


12/3 2009 blev jag stolt moster till tvillingarna Vilgot och Lovisa :)

Välkommen till min nya blogg!


Då har även jag kommit mig för att göra en blogg... VAd man ska skriva om växer fram med tiden. Men det blir om alla de vanliga tingen i livet. Om min vardag, tankar och funderingar kring livet... Ja lite smått å gott med andra ord

RSS 2.0