Vilken underbar dag :)

Ja dagen börjades ju tidigt. Väckte upp sonen kl 6 ;)
Sen har vi myst och sett film i soffan innan det var dags för frukost. Efter frukost så tog vi det lugnt en stund, gjorde oss färdiga för att ta bussen in till stan. Lulekalaset pågår i Luleå så vi har varit och åkt karuseller, vunnit mjukisdjur, gått och tittat på marknaden, lyssnat på kalastalang 2009. Mycket underhållande och riktigt talangfulla barn/ungdomar. Innan vi for hem så åt vi på Max :)

Sen när vi kom hem så ringde Jon sin mormor och hon var hemma så då for vi dit. Packade badkläder och cyklade iväg. Vi hade vattenkrig med vattenballonger och vattengevär :) Men när jag blev less så tog jag hinken med vatten och hällde över Jon vilket han tyckte var jätteroligt.
Sen satte vi oss med varsin handduk och torkade av oss lite i solen. Sen var det dags att byta kläder så man inte blir kall.
Självklart så åt vi varsin glass och fikade gofika ute i solen på den lilla altanen :) Sen blev det dags att cykla hem. Blev inte så lång stund hos mormor och morfar men jag hade endel att göra hemma.

Det har varit kanonväder idag :) Strålande sol och varma vindar. Hade 24 grader varmt i skuggan kl 9 på morgonen och kl 16 var det 28 i skuggan. Ja det är underbart med vacker väder.

När vi kom hem till lägenheten så var det bara att börja med disken och sen var det dags att baka tårtbotten :) När den hade kallnat så var det bara att dela den och sätta på det som skulle vara mellan :) Sen kom Jons farmor med Jordgubbar som vi ska sätta på tårtan imorgon.

Så imorgon och på söndag är det kalas som gäller. Imorgon kväll ska jag och Jon ha en riktig myskväll med film och lite gott :)
Om man håller sig vaken på kvällen vill säga. Ställt klockan på 6.30 imorgon. Dags börja kliva upp i tid och framför allt somna i tid :)

På måndag börjar man jobba igen och det kommer säkert vara kanonväder må-fre och sen när det är helg blir det trist väder. Det slår aldrig fel.

Go natt allesammans.


Another Sweet Friday...

Uppe med tuppen och inte så farligt trött. Hade ju kunnat vara mer trött än så här...

Idag är det en dag full av aktiviteter och förberedelser inför helgens 6 års kalas som vi ska ha här hemma både på lördag och söndag.

Men nu ska jag i allafall ta mitt penicillin och bara gilla läget att jag mår dåligt av det. Tur man inte behöver äta penicillin alltför ofta numera.

Hoppas alla får en bra dag :)

Min otur förföljer mig!!

Först blir man sjuk på sin semester sen går hårddisken i datorn sönder :S

Ja självklart så är det något i hårddisken som är trasigt! Men har fört över allt viktigt till en annan hårddisk. Skönt att inte hela disken gick sönder som förra gånger. Så nu väntar jag på en fraktsedel sen är det bara att skicka iväg den så kommer det en ny och hel åt mig.
Så nu blir det inte mycket fotografier på bloggen för min bärbara är inte gjord för att sitta och arbeta med bilder. Det är bara en surfdator.

Lulekalaset inleds idag men jag ska inte gå. Har inte någon lust alls. Ska bara vara hemma och ta det lugnt.
Det är kanonväder nu men för varmt på min balkong. Ska ta och göra mig nån macka... Ska inte laga middag ännu. Blir spagetti och köttfärssås idag.

Jon skulle på Rix FM festivalen med sin pappa. Imorgon ska jag och Jon fara in och titta lite i stan och åka lite karuseller ;) Det har jag lovat honom.

Nu tror jag det blir film...:)Men nu får man se all film i bärbara :(

Ha en fortsatt bra dag :)

C: bara försvann :S

Ja fy fan! Här har det hänt grejer denna kväll!!
Jag installerade uppdateringar i min stationära dator och sen när jag skulle starta om den så blev det blå skärm på blå skärm. Den ville inte starta!
Så joo vad hade då hänt måntro... Ja jag vet inte riktigt. Men hur som helst så stoppade jag in min Xp skiva och hör och häpna. Min C: den var som bortblåst, där stod det att disken var okänd. Minsann, helt plötsligt var den tom.
Så jag har formaterat C: nu och installerat om XP, så jag har det jag gör imorgon. Nu kör jag ett program för att kolla om hårddisken är skadad på något vis. Det återstår att se. Allt på D: är kvar och det som är viktigt ska föras över på en annan hårddisk fortast möjligt.
Jag skulle ha behövt sova för flera timmar sen, men det gick bara inte. Man får ju panik när sånt där händer. Visst, jag hade backup på det mesta som var viktigt men ändå inte kul när sånt händer. Inte första gången jag råkar ut för krasch.

Tur jag har 2 datorer så jag kan fixa ner sånt som behövs fixas till den andra datorn.

Nu ska jag sova för ögonen går i kors och min son kommer imorgon strax efter 8.


Kakbak och en massa annat.

Ja då har denna tisdag svischat förbi i en väldig fart ;)

Jag har bakat en traditionell sockerkaka. Det uppskattas alltid när man ska bjuda på fika :)
Sen bakade jag en Chokladfudge kaka och den är så ruskigt god. Passade på göra bort det när Jon var och härjade med sin pappa. På Torsdag ska jag baka en tårtbotten.

Ja det är ju någon som fyller år till helgen. Jon blir 6 år. Tänk vad tiden går fort. Alldeles för fort. Nyss tyckte jag han sprang omkring med blöja och hade tutte i munnen. Men det är ju flera år sen nu.

Här kommer hur som helst recpetet på den smarriga Chokladfudge kakan :)

Chokladfudge kaka 


200 g margarin

3 dl socker

2 ägg

1dl kakao

2 dl vetemjöl

4 tsk vaniljsocker

1 tsk bakpulver



  1. Smält matfettet och rör sedan ner socker och ägg.

  2. Blanda de torra ingredienserna och rör ner i margarinblandningen.

  3. Bred ut smeten i en 35x20 cm långpanna. Grädda i 175 grader i 20 minuter.


Glasyr.

2 dl vispgrädde

2 dl socker

2 msk sirap

100 g mörk blockchoklad

100 g margarin



  1. Blanda allt utom fettet och låt koka tills glasyren tjocknar, ca 10-15 min.

  2. Rör ner margarinet och bred ut glasyren över kakan som du först låtit svalna helt.

Den är inte alltför svårt att göra. Det är jätteviktigt dock att man inte har så stor plåt. Ska man ha en vanlig långpanna får man nog göra lite mer än dubbel sats.

Nu ska jag börja göra mig färdig för sängen. Men först måste man vänta in klockan så man kan ta sitt penicillin. Ett ont måste. Hade hellre varit utan det. Men är man sjuk så är man. Men nu har jag gjort bort mitt för år 2009 tycker jag.

Sov gott allihopa :)


Sovit gott

Trots att jag har huvudvärk så har jag sovit gott i natt... somnade dock lite sent men har nyss vaknat :P
Nu sitter jag och vaknar till och sen ska jag ta tag i det som behövs göras hemma. Disken ska diskas, tyvärr diskar den inte sig själv. Sen ska jag sätta igång med att baka en underbart god chokladfudge kaka :)
Snart 6 års kalas så då måste man ha lite att bjuda på :)

Solen skiner så vackert... kanske man njuter av den på eftermiddagen på balkongen. Får se.

Hoppas alla har en fin dag så ska jag försöka göra det bästa utav min dag :)

Någon som vill ha?

Jag säger bara USCH och FY för Penicillin :( Nog hade man gärna haft en bättre sommar.
Jag har en bihåleinflammation som räcker och blir över. Är det någon som vill ha? Så nu ska man äta 4 gram penicillin om dagen i alldeles för många dagar!!!!

Så nu har man träningsförbud denna vecka. Suck, jag hade verkligen sett fram emot att få börja träna igen. Men jag får komma igen nästa vecka :) Jag håller mina tummar ;)


Ha en fortsatt bra dag allihopa....

Funderar dag idag...

Blev väckt av min son för en stund sen :)
Alltid lika trevligt vakna upp när jag har en son som strålar som en sol. Han har nedräkning till sin födelsedag nu.

Jag funderar massor just nu, funderar på hur tusan kroppen fungerar egentligen!! Jag har min förskräckliga förkylning kvar. Jag börjar starkt tro att det har satt sig rejält i bihålorna. Då jag har provat allt som mina läkare har sagt åt mig att göra och det inte hjälper. Då blir då jag ganska less. Inte alls roligt, varje gång jag försöker få ut det som finns där inne så känns det som om min hjärna ska blåsas ur. Jag har ont runt högra ögat och börjar bli allmänt less. Jag väntar på att vårdcentralen ska ringa mig... Men det dröjer ett tag. Sen väntar jag på att Öron, näsa, hals mottagningen ska ringa och det dröjer ytterligare några timmar.
Jag håller verkligen mina tummar för att det inte ska vara något elakt. Vill inte ha penicillin nu.
Men det verkar som om man har fått i bihålorna eller något liknande...:S

Hoppas alla har en bra måndag :)

Det kommer mera... ;)

Ja här kommer ännu mera härliga bilder på sommarblommor. Alla blommor som jag fotograferat har jag fotograferat i min systers trädgård :)

Och dom är så vackra :)






























Här var ett gäng med färgglada blommor :)

Jag sitter fortfarande och inväntar min son :) Hade tänkt se The Mentalist på TV ikväll men vi får väl se. Kommer sonen hem precis när det börjar vet jag inte om det är så stor idé titta på det. För då vill jag ju mysa med honom och det är juu inte precis någon serie som en blivande 6 åring bör se.

Hoppas alla haft en fin helg :)

Regnig söndag.

Imorgon börjar min sista semester vecka.

Har precis sett klart en film. Fast jag såg inte så mycket... Somnade...Har haft en liten städpaus men ska återgå till att städa. Ska ta tag i att rensa lite i vardagsrummet och sen blir det städa badrummet. Perfekt väder att städa. Har inte gjort annat än att städa känns det som. men skönt få det gjort. Har hängt upp nya gardiner, lagt ut en ny matta, bäddat rent i sängarna med nya sängkläder och tvättat i massor ;)

Efter det ska jag nog lägga in lite foton i datorn och arbeta lite med photoshop. Så det kommer ut nya foton på bloggen ikväll hade jag tänkt. Jag var hos min syster igår några timmar med Jon så passade på att fotografera fler snygga blommor ;)
Igår åkte min älskade son iväg med sin mormor och morfar till stugan. Och dom har minsann haft strålande sol och 25 grader varmt i skuggan. Så nu inväntar jag honom men dom kommer nog senare ikväll skulle jag tro. Dom kommer hem med jordgubbar :)

Till veckan blir det hitta på roliga saker med Jon på dagarna och på eftermiddagarna efter hans pappas jobb ska han väl vara med honom lite.
Ska träna fotboll till veckan hade jag tänkt :) Det börjar krypa i kroppen nu vill jag lova.


Nej nu ska jag återgå till min roliga städning ;)

Hoppas solen lyser hos er :)

Sweet Friday :)

Idag är det fredag och jag väckte min son före 7.... för nu ska det börjas med att kliva upp i tid och inte ligga och sova till 9.30 längre. Snart börjar jobbet igen och fritids för Jon. Jag har haft ett rent ut sagt helvete att få han att varva ner och somna. Vissa kvällar har han inte somnat förrän 23. Och då är jag så slut och trött att jag nästan snubblar ner i min säng. Men idag studsade jag upp 6.30... HA HA... Kanske inte studsade upp, men nästintill...


Hoppas alla får en fin helg :) Det kommer nog jag få om jag känner mig själv rätt ;)

Torsdagen kom och gick lika fort...

Torsdagen var riktigt bra trots min envisa förkylning.
Jag satte igång att städa lite smått igår, hämtade ett paket som kom igår. Så det blev att sätta upp nytt i vardagsrummet :)
Sen fick gossen nya sängkläder och även jag :)

Det blev som nytt här hemma, tänk vad lite gardiner och en matta kan göra ;)

Igår så tog vi även en cykeltur till Storheden. Målet var Toys´r Us och efter det Leos Lekland :)

Men på onsdagen var vi på ett kortare äventyr. Då åt vi glass och sen spelade vi minigolf.




Efter dessa 2 dagar så kan jag säga att jag är rätt orkeslös just nu...

Lite foton :)

Bättre sent än aldrig ;)






Ja dessa bilder säger väl allt om hur underbara vänner jag har :)

Ett gott skratt förlänger livet

Kunde inte låta bli lägga upp detta ;)

Jag fick mig då ett gott skratt av detta :)




Dessutom är låten jävligt bra :)

Jordskalv...

ja då har det varit ett jordskalv och min säng vibrerade... andra ställen i luleå skakade det betydligt mer på...läs här om det som står i tidningen om det, om ni är intresserade ....eller så kan ni läsa om det här


snart dags för frunch och idag tror jag att jag orkar mig ut en liten stund i solen :)

En usel natt

Jag har inte alls kunnat sova i natt :S
Men Jon är lugn och snäll och har legat länge bredvid mig innan han klev upp och såg på tv...
Jag är fortfarande hur förkyld som helst. Och nu trycker det ut mot öronen. Hur länge ska man behöva stå ut?
Det är sommar och sol och jag är så här förkyld... Är det så här resten av sommaren kommer vara för mig? Det hoppas jag verkligen inte.

Jag vill bli frisk och kunna hitta på saker med min son :) Jag ska hålla mina tummar för det :P

Underbara vänner :)

Blev helt klart överraskad när det ringde på dörren här vid 17.30. Det var för tyst i trapphuset för att det skulle vara Jon som kom tillbaka från mormor och morfar. Det var ingen mindre än ett blomsterbud från interflora :) Då funderade jag vem det kunde vara ifrån. Tänkte att det var ju konstigt för jag fyller ju inte år ännu. Öppnade blomsterpaketet eller vad man nu ska kalla det. Och det var en superfin bukett från mina underbara vänner Jenny och Jocke och sonen Pontus :) Dom tyckte jag var värd en sådan vacker bukett och det var en riktigt fin krya på dig hälsning på kortet.
Har fotograferat blombuketten och kortet som jag fick till så den kommer upp på bloggen när jag orkar lägga in fotona i datorn.

Jag som trodde att jag inte skulle ha något att skriva idag eftersom jag bara legat i sängen mest hela dagen men tji fick jag.

Denna vecka skulle jag ägna åt storstädning mellan varven som jag och sonen hittar på saker men så blev ju inte fallet. Så jag måste städa när jag blir frisk. Måste vara fint här när Jon blir stora kille och fyller 6 år :)

Tack så hemskt mycket för blombuketten.

Foton kommer när jag orkar ;)

Kram på er :)

Tisdag och Lika däckad.

Ja denna dunderförkylning var inte alls rolig. Jag har så mycket jag behöver göra hemma, men jag orkar verkligen ingenting. Ligger i sängen och snorar och försöker få lite energi men det verkar vara omöjligt.
Min älskade Jon han ser film och inväntar sin mormor. Hon skulle komma och hämta honom för att han skulle få göra något annat än bara se film.
Jag orkar inte underhålla honom. Hade ju tänkt göra så mycket roligt med honom nu men det är bara acceptera att det inte blir så. Hur som helst så är det i allafall inte svininfluensan jag har.


Blir inte mycket bloggande idag för jag lär inte ha något nytt att skriva.

Hoppas alla får en bra dag :)

Jag ska försöka göra det bästa utav min dag.

Däckad :S

Ja denna vecka hade gärna fått börja bättre. Vaknade kl 04 imorse och kunde inte somna om. Har hemskt ont i halsen och är riktigt förkyld. Så det lär sitta i någon dag. Nu har jag dessutom min son som jag gärna hade hittat på saker med. Men just nu orkar jag inte göra någonting alls. Missar även min systers 30 års kalas idag. Kan ju inte fara dit och riskera att smitta ner dom små. Men vi skulle få fika ändå. Min syster skulle skicka med fika med mina föräldrar :)

Nej nu ska jag vila. Är helt slut i kroppen just nu. Hoppas det blir bättre fort. För det här är inte roligt.

Sommar :)

Här kommer lite somriga bilder som jag fotade i tisdags hos min syster :)



















Här kommer lite blomster bilder som jag tog när jenny och jocke hade inhandlat blommor till förtältet.










Denna fina blomma fick jag av Jenny och Jocke. Tack så hemskt mycket mina underbara vänner :)
Den passar fint i mitt kök :)

Min andra Semester vecka :)

Den gick utav bara farten och jag har haft riktigt trevligt.

Har varit på en liten husvagnssemester med Jenny och Jocke och Pontus. Inte varit så långt hemifrån men ändå känt att jag haft semester. Vi har spelat spel, varit ute massor, badat, spelat minigolf, grillat, skrattat och mycket mer. Tack mina älskade vänner för några underbara dagar. Ni är guld värda :)

Nu har jag precis börjat min 3e semestervecka och den hade gärna fått börjat bättre. Har ont i halsen och är förkyld.
Jon kom till mig igår och han kommer vara här till 10 augusti. Oj vad jag ska njuta. Det var inte tänkt att han skulle vara hos mig så länge men nu blev det så.


Här kommer lite bilder från dom dagarna.







Här är det 2 regnvåta killar som har trampat trampbil. Pontus tyckte det var kul :)

Kommer fler inlägg här under dagen med andra bilder som jag tagit....

:)

Hmm, sovit bort halva dagen ;)

Ja när vädret är som det är gör det ju inget att man sovit bort halva dagen.... Men det var skönt att sova, det kan jag inte säga nåt om. Men jag borde ta mig i kragen och kliva upp. Men det är ju så skönt ligga i sängen ;)

Gårdagen var mycket trevlig. Jenny kom och hämtade mig och vi for till Storheden och gjorde lite ärenden. Sen for vi till deras husvagn. Sen blev det lunch efter en stund. Sen åkte vi och fikade hos min syster:) Sen for vi tillbaka till deras husvagn och började förbereda middagen. Och Jag och Jenny var grillmästare ;)
Sen däremellan var jag hem en sväng och släppte in pappa med en möbel till jons rum så på kvällen sen skjutsade dom hem mig.
Så igår kväll hade jag det jag gjorde. Fixade i Jons rum så nu är det nästan klart. Jag har bytt datorbord så nu är det snyggt i vardagsrummet. Så Jag satt inte ner många minuter igår kväll vill jag lova. Inte förrän det var dags att sova.

Idag kommer jag säkerligen umgås med jenny och jocke :) Men först måste man vakna till Liv... Annars är det svårt...

Hoppas alla får en fin dag :)

Sol, Sol, Sol....

Blir snart ut och njuta av solen... Ska nog fara förbi syster med Jenny och Jocke å Pontus...Men inget är bestämt än... Kanske blir stranden... Men min syster ville träffa Dom så få se vad det blir... Men ska nog hur som helst vara social idag... tänker inte sitta i min ensamhet hur som helst...

Nå väl.. eftersom det är sommar och sol och semester för min del så blir det inte lika mycket bloggande.... Jag har min blogg för min egen skull och ingen annans så när jag känner för det skriver jag.

Gårdagen var mycket bra... Var hos min syster hela dagen och hjälpte henne med tvillingarna. Men min kära bror hade glömt säga åt pappa att dom skulle hämta upp mig så då fick jag ta bussen... Suck suck... Min bror är senil mellan varven...

Hur som helst... Ha en bra dag allihopa :)

uppe med tuppen eller vad säger man?

Jag har ju semester så varför i hela friden kliver jag upp vid 6 tiden kan man ju undra ;)

Så jag kan inte påstå att jag i allafall sover bort min semester ;)

Sitter och äter frukost och kollar lite på nätet....



Ha en bra dag allesammans :)

Semester och jag njuter

Vilken underbar eftermiddag med strålande sol, bokläsning på min balkong och även en tupplur. Har även fyllt på mitt kylskåp nu :) Oj vad jag kan äta mat nu ;)

Imorgon ska jag kliva upp kl 5.45... oj nu tror ni jag är galen... Jag som har semester och allt. Men faktum är att jag tänkte åka till min syster imorgon och slippa ta bussen dit. Så jag åker med min pappa som ändå ska dit och spika och måla och vad han nu gör. Dom har säkert kommit en bra bit på renoveringen och utbyggnaden :) Var ju ett bra tag sen jag var dit.

Så morgondagen är bokad och klar :) Trivs mycket bra i min systers sällskap. Hon gör mig så glad och får mig att tänka så positivt på allt :) Undra vad vi ska baka för gott imorgon? Och jag ska fotografera och filma småttingarna :)

Om det fortfarande är lika fint väder på onsdag så ska jag försöka slita med Jenny och Jocke på någon badplats och sola och bada :) Måste ju passa på när det är väder ;)

Hej hopp. Och god natt., Här ska inte nattsuddas trots semester ;)

njuter för fullt...

Nu har solen behagat sig att komma fram ordentligt... så nu är jag bara inne och tar en paus från min läsning på balkongen...

Det blev lite väl varmt i gassande sol och alldeles vindstilla. Men snart ska jag ut i solen igen. Har ju bara vara skitväder hittills på min semester bortsett från en dag så nu tar jag verkligen vara på vackervädret :)

Dyster syn...

Har kollat här vad kommande väder visar... En dyster syn... men man får ju hoppas dom har fel....

Vill ju ha SOL resten av min semester :)

Home Sweet Home

Ja då har jag hunnit sova en natt hemma i min lägenhet. Har vart bortrest 1 vecka drygt :) Jag och Jon kom hem igår kväll och det första jag gjorde var att starta tvättmaskinen och sen fick Jon duscha av sig. Sen blev det en sväng till pizzerian och gott var det med pizza ;)

Denna första semester vecka som nu har varit hade gärna fått vara mer solig. Inte för att jag inte varit utomhus men nu när jag har semester så vill jag ju gärna ha lite sol så det syns att man varit utomhus :)

Nu är Jon hos sin pappa så det kommer kännas tomt och tyst. Men blir nog en fullspäckad vecka ändå. Jag ska till min syster och hjälpa henne med barnen så hon får fixa och dona inför sin 30 års dag :) Så jag ska fixa en present till henne oxå. Sen blir det att umgås med Jenny och Jocke om det passar med dag och sånt. Sen blir det ju självklart att fira min syster :)

Hur som helst har det varit riktigt skönt vara borta från stan och det var välbehövligt. Men som man säger, Borta bra men hemma bäst ;)

Hur har eran sommar varit hittills?

Ha en bra dag :)

Trevlig sommar :)

Kommer nog inte bli mycket bloggande dom närmaste veckorna... men nåt inlägg lär det bli...

Men man har ju så mycket annat roligt göra under semestern....Och är det så här fint väder lär man ju vara ute massor...


Så ha en trevlig sommar allihopa....

Nyvaken och chockad :S

Blev väckt av mobilen för 5 minuter sen... Lär inte somna om i första taget. Det var Jons pappa som ringde. Jon har i veckan varit på husvagnssemester med sin farmor och farfar. Nu på vägen hem, vart kommer jag inte ihåg... Så hände en bilolycka, bilen som Jon åkte i var inblandad. Men som tur var blev ingen skadad eller så. Men Jon lär prata mycket om det som hänt, för han har varit med om sin första bilolycka.
Var skönt sova men telefonsamtalet uppskattades. Nu längtar jag ännu mer efter Jon, vill veta hur han mår. Oj vad jag ska mysa med honom.


Får se om jag orkar skriva nå mer ikväll...


Finally ;)

Torsdag idag och äntligen har jag sovit en natt som bestått av mer än 2-3 timmars sömn. 20 grader varmt ute, vädret är kanon och jag håller verkligen tummarna för att det blir kanon väder framöver också. Nu är det inte många arbetstimmar kvar så har man semester ;)

Ikväll blir det ta en cykeltur förbi mina föräldrar och hämta Jons cykelhjälm... Den ska med till stugan. Sen kan det hända det blir lite lattjo med brudarna i laget. Det beror på hur många vi får ihop....

Nej nu är det frukost som gäller innan man beger sig till jobbet...

Foton Från Kiruna Festivalen 2009

Nu kommer dom utlovade bilderna från Kiruna festivalen :)

Hade hur kul som helst... Och mina vänner Jenny och Jocke är guld värda. Tack för en helt underbar helg mina vänner :) Hann med mycket i Kiruna.



2 trötta töser mitt i natten på Fredagen.


Här var jag mycket piggare. Inväntade middagen som bestod av grillat :) Detta var lördagen. Precis innan vi skulle käka och sen gå ner på festivalen och se E.M.D


Här väntade jag och jenny tålmodigt på maten. Vi var vrålhungriga :) Visst är vi söta? Hi hi


Det söta kärleksparet vid middagsbordet :)


Mattias i E.M.D


Erik i E.M.D


Här är hela E.M.D


Här var det party... Gick hem till Jenny och Jocke en sväng efter E.M.D... Sen åkte Jag en karusell... och vi fortsatte lyssna på artister :)


Grymt fin utsikt från Loussavara backen i Kiruna. Var på en liten utflykt på söndagen innan jag skulle bege mig hemåt med tåget.


Jenny, Jocke och Jag sitter och kikar ut över Kiruna från Loussavara backen...

Tack mina vänner än en gång för en riktigt trevlig helg. Hoppas vi ses snart igen :)

Sommarbilder från gårdagen :)

Här kommer lite sommarbilder från gårdagen... kommer fler i eftermiddag/kväll :)













Alla fotografier är tagna med en nikon D60 och ett objektiv 18-55 :)

Är hur nöjd som helst :)
Ha en trevlig dag allihopa ;)

RSS 2.0