Vilken underbar dag :)

Ja dagen börjades ju tidigt. Väckte upp sonen kl 6 ;)
Sen har vi myst och sett film i soffan innan det var dags för frukost. Efter frukost så tog vi det lugnt en stund, gjorde oss färdiga för att ta bussen in till stan. Lulekalaset pågår i Luleå så vi har varit och åkt karuseller, vunnit mjukisdjur, gått och tittat på marknaden, lyssnat på kalastalang 2009. Mycket underhållande och riktigt talangfulla barn/ungdomar. Innan vi for hem så åt vi på Max :)

Sen när vi kom hem så ringde Jon sin mormor och hon var hemma så då for vi dit. Packade badkläder och cyklade iväg. Vi hade vattenkrig med vattenballonger och vattengevär :) Men när jag blev less så tog jag hinken med vatten och hällde över Jon vilket han tyckte var jätteroligt.
Sen satte vi oss med varsin handduk och torkade av oss lite i solen. Sen var det dags att byta kläder så man inte blir kall.
Självklart så åt vi varsin glass och fikade gofika ute i solen på den lilla altanen :) Sen blev det dags att cykla hem. Blev inte så lång stund hos mormor och morfar men jag hade endel att göra hemma.

Det har varit kanonväder idag :) Strålande sol och varma vindar. Hade 24 grader varmt i skuggan kl 9 på morgonen och kl 16 var det 28 i skuggan. Ja det är underbart med vacker väder.

När vi kom hem till lägenheten så var det bara att börja med disken och sen var det dags att baka tårtbotten :) När den hade kallnat så var det bara att dela den och sätta på det som skulle vara mellan :) Sen kom Jons farmor med Jordgubbar som vi ska sätta på tårtan imorgon.

Så imorgon och på söndag är det kalas som gäller. Imorgon kväll ska jag och Jon ha en riktig myskväll med film och lite gott :)
Om man håller sig vaken på kvällen vill säga. Ställt klockan på 6.30 imorgon. Dags börja kliva upp i tid och framför allt somna i tid :)

På måndag börjar man jobba igen och det kommer säkert vara kanonväder må-fre och sen när det är helg blir det trist väder. Det slår aldrig fel.

Go natt allesammans.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0