Nu är det nära ;)

Semestern närmar sig fort nu... Skönt tiden går fort vill jag lova. Har varit en riktigt skön dag... Sol och varmt och nu börjar man få färg :)

Efter jobbet idag for jag in till stan och lämpligt nog ringde optikern och jag hämtade ut mina glasögon :) Dyrt men jag måste ju se vad jag gör :)

Sen efter det åkte jag till min syster, hennes man fyllde år idag. Födelsedagsmiddag, den bestod av grillad kyckling, melon, sallad, gurka, jordgubbar, granatäpple, körsbärstomat, avocado, fetaost... grymt god... och bulgur till det på sidan om :)
Sen fotograferade jag en hel del samt filmade... Ska kolla igenom allt imorgon:) Då ska jag även packa... brukar alltid bli för mycket kläder, men hellre för mycket än för lite;)

Nu ska jag se morden i midsomer och bara ta det lugnt :)

Och det fina vädret ska hålla i sig resten av veckan :) Jag håller mina tummar.....

Sommarväder a la hot

Nu är det redan 20 grader varmt ute... undra hur den här dagen slutar ;)

Somnade 03.30 och är vaken nu!! Så Jo, Jag är riktigt trött i mössan, känner mig hes och snorig. Det kliar i halsen och öronen, det bådar inte gott :S
Men bara bita ihop och försöka komma igång så man orkar med även denna dag.

Försöker komma igång med lite bra musik :)

Hoppas alla får lika bra väder som jag har :)




Ohh Yeah

Ja då har man kommit hem :)

Blev att åka till mamma och pappa direkt efter jobbet för att hämta en pulsklocka :) Har satt igång med sommarträningen på allvar nu ;) Först käkade jag middag där, mycket bekvämt, sen solade jag en stund. Sen var det bara på med löpardojorna och springa. Hann även med att hälsa på en barndomskamrat som jag lekte med när jag var yngre. Hon var hemma hos sina föräldrar nu, fick träffa hennes sambo också och deras lilla bebis :)

Nu sitter jag välförtjänt ner och tar det lugnt vid datorn. Är sugen på ta ett kvällsdopp i älven men trist göra det själv och jag lär knappast få med mig någon heller så jag låter nog bli.
Imorgon har dom lovat 30 grader varmt här så då blir det härligt jobba får vi hoppas. Sen efter jobbet imorgon är jag bjuden på födelsedags middag hos min syster. Hennes man fyller år imorgon. Så imorgon ska kameran med och även min nya leksak, en digital videokamera med 30 gigs inbyggd hårddisk och 34 ggrs optisk zoom. Fick den av min kusin nu i helgen, han har glömt bort mina födelsedagar i 6 års tid så nu passade han på :) Jag tackar och bockar och bugar för den presenten vill jag lova.

Jag har ju lovat komma med en uppdatering om Kirunafestivalen... Men den kommer inte ännu. Men den som väntar på något gott.... Väntar aldrig för länge....

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men det blir väl en dusch skulle jag ta och tro.

Och på torsdag blir det mest troligen att lira fotboll och basket med fotbollsbrudarna. Really Nice... men det beror på om vi får ihop nog med folk förstås, men jag håller mina tummar hårt :)

:)

Nedräkningen har börjat

En uppdatering om Kirunafestivalen kommer innan fredag. Det är ett löfte!!

Har startat min nedräkning ;) Min semester börjar på Fredag eftermiddag :) Ska bli skönt för just nu är jag trött i mössan vill jag lova...

Nu måste jag skynda mig för bussen går snart till jobbet och den vill jag inte missa...

Ha en fin sommardag allihopa...

Kirunafestivalen here I come :)

Nu är det inte många timmar kvar tills jag sitter på Tåget till Kiruna :)
Jon höll mig vaken även denna natt så jag är trött som fan men jag piggnar nog till...

19 grader i skuggan nu... Lär ju bli varmt som tusan idag.

Nu ska jag betala mina räkningar och sen är det bara käka frukost och invänta bussen till jobbet :)

Ha en trevligt helg allesammans ;)

Hoppas, Hoppas, Hoppas

Att min son somnar inom 10 minuter. Har legat och läst en saga för honom och sen legat bredvid honom en stund efter det. Ska kolla till han om 10 minuter och se om han sover. Jag är dödstrött. Har ju inte fått sova så mycket denna vecka :S

Så ikväll blir det en dusch och sen lägga sig och blunda. Lär landa i drömmarnas land ganska fort skulle jag tro.

Imorgon är det äntligen fredag och då rymmer jag från denna stad till min kära vän jenny och hennes sambo i kiruna. Utan dom hade det inte blivit någon kirunafestival. Tusen tack för den tidiga födelsedagspresenten. Det ska åtgärdas framöver med något riktigt bra. Ska klura på det över min semester :)

Zzzz Håller på somna sittandes framför denna dator... Helt otroligt vadtrött man kan vara. Värmen har nog gjort sitt också. Det sägs bli ännu varmare imorgon ;)

Ha en fin kväll allihopa :)

Torsdag och en sjuk Jon

Det är hemskt när små barn är sjuka. Inte nu för att Jon är så liten. Men han är min ögonsten och det är inte roligt när han är sjuk.
Han har knappt sovit inatt. Vilket betyder att jag inte heller har sovit vidare mycket.
Idag ska jag packa, dammsuga och göra snyggt här hemma. Imorgon är det Fredag och då bär det iväg till Kiruna. Ska bli trevligt umgås med mina vänner, se Kiruna och hälsa på kusinen. Ska på Kiruna festivalen, ska se Takida bland annat.

Just nu ligger både jag och Jon i min säng. Han ligger och snurrar och lyssnar på cd-sagor. Just nu Lejonkungen.

Ska fara till dagis och säga trevlig sommar och se så det inte är kvarglömt något på dagis. Och fröknarna ska få en present. Inget märkvärdigt men vi ska visa vår uppskattning.

Men nu ska jag kliva upp och börja göra nytta...

Lite bilder från Midsommar :)


Här njuter han av sin iskalla slush, självklart barnvänlig :)



Mammas busfrö ;)



Jon åt bara gott hela midsommarhelgen.... Och jag med så klart :)

29 grader i skuggan ;)

Nu njuter jag av värmen...
Men min son är inte så piggelin... han ligger nedbäddad under en filt och ser tv...
Har precis kommit in från balkongen för att fixa någon middag. Det blir burgare och pommes. Enkelt och gott.

Bara hoppas sommarvädret håller i sig nu så det blir fint väder även i Kiruna till helgen.

Om jag orkar ikväll ska jag fixa lite bilder från midsommar och lägga upp lite nytt på bloggen. Börjar vara ett tag sen jag la upp en bild.

;)

Redan varmt

18 grader i skuggan och klockan är inte ens 7 på morgonen. Nu är värmen här och därmed sommaren också...
Jon han vill inte kliva upp, så få se hur detta ska gå :S

Nå ja... Ska göra ett ryck nu...

I eftermiddag när jag kommer hem blir det börja packa lite smått....Snart Fredag och jag längtar riktigt ordentligt ;) Ska bli trevligt mina vänner där i norr :)

Jon är klarvaken :S

Stackars min lilla Jon, han vaknade strax innan 22 och grinade och var jätteledsen... Han sa att han hade ont i ryggen, så jag kollade febern och han hade strax över 39 grader.... Så han fick alvedon. Så imorgon ska han få vara hemma med mormor och morfar. Gör dagis kan han inte gå på. Han ligger och är klarvaken nu. Kollade till han precis och han verkar inte alls vilja sova. Så jag lär vara än mer trött imorgon jämfört med vad jag var nu imorse.

Hoppas alla får sova gott :)


Lugn kväll

Ja nu har man parkerat sig i soffan... Balkongen är städad och klar och det är bara tvätten kvar att hänga. Ska se på allsång på skansen ikväll hade jag tänkt....

Det är ljuvligt väder... Dom har lovat upp mot 30 grader här i Luleå imorgon ;) Varmt kan man ju säga...

Nej nu blir det hänga tvätt å sätta igång nästa maskin...


:)

Solsken, Städning och tvättning...

Ja då har man nyss kommit sig hem från en lång dag på jobbet. Gjorde lite ärenden efter jobbet också. Passade på när jag hade tid till det.

Har varit en underbart varm dag idag... 23 grader i skuggan. Har varit ute nästan hela dagen på jobbet. Tur man kan och får anpassa verksamheten efter vädret ;)

Nu har jag fått för mig att jag ska städa min balkong och dammsuga den... Så man kan börja vara ute på den. Väntar även på min son som inte har kommit hem ännu från mina föräldrar. Min mamma har semester nu så hon är snäll och hämtar han tidigt från dagis när jag jobbar. Men på torsdag slutar han dagis. Vad konstigt det känns.

Nej nu ska jag göra nytta så att det är någorlunda fint här efter Kiruna resan.


;)

Morgontrött

Fastnade framför teven igår kväll.. Såg någon film på 3an... Inside man, den var bra. Åt popcorn och bara myste under täcket. Nu är jag på mycket bättre humör. Såg att vi fortfarande har en serieledning trots förlusten igår.
Så nu är jag trött och ville inte alls kliva upp när klockan ringde och nu är det att försöka få upp sonen som gäller.


Hoppas alla får en bra dag.


Jippie!!! Snart Fredag! Jag längtar :)

Skit Oxå !!!!

Det gick åt helvete med fotbollen å jag har ont som fan i ryggen... Klev ut efter halva fast hade gärna klivit av tidigare... gjorde så ont i ryggen så jag visste inte vad jag skulle göra.... Så jag är inte på allt för bra humör.... Men men nu är det fotbollsledigt och det känns skönt. Min rygg behöver det känner jag. Mitt vänstra ben har varit helt bortdomnat. Usch säger jag bara....

Ska lägga mig se film å äta popcorn nu, Gott....

Sov gott allihopa...

Sol och Redo för Match ;)

Kanonfint väder här, men som alltid så blåser det i denna stad. Hur som helst så tror jag sommaren är på väg nu :)

Jag ska strax promenera iväg till mina föräldrar för att äta middag, blir köttbullar och potatis och sås :) Jon är redan där för min mamma hämtade han från dagis idag. Och det kommer hon att göra hela veckan eftersom hon har semester nu. Så han får lite kortare dagar denna vecka + att han får sommarlov redan på Fredag. Han går sista dagen på dagis på torsdag ;)
Han är stora killen nu. Tänk att åren bara har sprungit iväg, 3 år sen jag och Jons pappa separerade.

Sitter och laddar för matchen ikväll :) Nej nu duger inte detta längre, nu ska jag ta mina grejer och promenera iväg.


Ha en bra eftermiddag/kväll allihopa :)

Uppdatering kommer senare ikväll ;)

Yes, riktigt Nice

Ja nu tror jag och hoppas att sommaren har kommit. Kanonväder och kl är bara 6.25 just nu. Försöker få upp min son från sängen men han vill inte kliva upp så snart får jag bära upp han ur sängen.

Slocknade rätt tidigt igår om man säger så. Ikväll blir det match kl 19, så det ska laddas och förberedas med vatten hela dagen eftersom det kommer vara en varm dag idag...


Hoppas alla får en toppen Måndag...


;)

Söndag, Solsken & Fotboll

Igår somnade jag i soffan och vaknade vi 5 tiden så då gick jag och la mig i sängen. Nu har Jon vaknat så nu ligger jag i soffan. När han har vaknat till blir det frukost. Sen ska vi cykla till  mina föräldrar fast det är bara min lillebror som är hemma. Ska ligga och njuta av vackervädret på deras altan idag hade jag tänkt. Sen vill säkert Jon ha vattenkrig ;)

Sen kl 16 är det dags för fotbollsträning för vi har ju som sagt sista matchen innan sommaruppehållet imorgon.


Ha en bra dag allihopa :)

Lugn lördag...

Idag kom jag och Jon hem från midsommarfirandet. Nu har jag precis nattat Jon men det lär ju dröja innan han somnar. Har fotograferat massor igår och idag... Så bilder lär komma upp på bloggen här någon dag :)

Har varit hos min syster i eftermiddag och dom bjöd på grillat och sen en supergod chokladfudge kaka... Ska få receptet på den ;) Så då kan jag och Jon baka den själva. Jag satt och matade Vilgot och han är så go. Lovisa hon sov. Båda två är så gosiga. Bebisar är verkligen riktigt mysiga.

Men nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen... Imorgon blir det cykla till mina föräldrar. Min lillebror ska vara med Jon när jag tränar och sen ska vi äta middag tillsammans. På måndag är det match... Bara ladda för vinst!!!!


Ha en fortsatt trevlig helg allihopa :)

2-5

Spelade bortamatch igår och vi vann med 2-5. Idag är jag trött och hängig och känner mig inte alls pigg... Det gjorde jag inte igår heller när jag spelade match... men nå ja... Det går över.

Hur som helst har det vart fullt upp den senaste tiden och när jag inte haft fotboll eller jobbat har jag sovit... Solen skiner men det är absolut ingen värme idag...
Ikväll blir det packning. Ska åka bort med Jon ett par dagar här över midsommar.
Nej nu måste jag sätta lite fart om jag ska hinna med bussen till jobbet...

:)

Ösregnet gör ju en trött

Alltså... Tisdag idag och en dag närmare lite ledighet. Tråkigt jobba när det ösregnar och blåser. Och dessutom en fotbollsmatch ikväll. Hoppas det avtar och slutar.
Idag ska vi ha midsommarfest med våra kunder, med livemusik och god mat... Det uppskattas mycket vill jag lova :) Saknade min son igår något hemskt mycket. Men det blev bättre efter att jag pratade med honom en liten stund. Men på torsdag kommer han till mig efter mitt jobb. Oj vad vi ska mysa :) Sen är det sista dagisveckan för honom och sen har han sommarlov. När det är dags för höstterminen så har ju Jon blivit stor och börjar på Fritids. Tänk vad tiden går fort. Nyss var han liten och låg i barnvagnen och jollrade. Åren har gått alldeles för fort.

Nu ska jag avnjuta min frukost,

Ha en bra dag allihop och jag hoppas det är någon som har bättre väder än ösregn och blåst....

Frukost och sen Jobbet.

Ja vad veckorna och dagarna går fort. Nu är det måndag igen. Sitter och väntar på att åka till jobbet.
Igår hade jag ju fotbollsmatch och den började inte bra med vi spelade upp oss och vände matchen till en vinst med 4-3. Det kändes jätteskönt. Nu har vi ett litet poängövertag i serien :) Har sovit riktigt gott inatt, så nu är jag pigg och utvilad ;)

Idag blir det först Jobba, sen blir det hudläkaren och team sportia efter det. Ska se om jag hittar mig nya fotbollsskor.

Nej nu får ni ha en bra måndag. Det ska jag ha :)


:)

Nya kläder

Ja fy vad bra det är att ha en storasyster :)

Har fått en helt ny garderob idag. Hur mycket kläder som helst, byxor, kjolar, toppar, långtröjor, klänningar och skjortor. Jag är mycket tacksam vill jag lova. Så nu har jag rensat ut sånt som jag lessnat på som bara har legat i min garderob hur länge som helst.

Det har slutat regna nu så jag hoppas det håller i sig. Vill inte ha nå mer regn idag. Fotbollen blir så förbannat hal när det regnar... Visst lär gräsplanen vara blöt men den torkar ju när det inte regnar...

Ha en fortsatt bra Söndag allesammans....

Ska försöka ta en bild sen på något av det nya jag har...


:)

Regn och Rusk

Hade trevligt igår... Åt renstek och klyftpotatis och spelade Wii.... Jag vann Bowlingen varje match, Hihi...

Idag har jag fotbollsmatch och regnet öser ner just nu :S Hoppas det avtar och helst slutar helt. Nu sitter jag och väntar på att min syster och hennes familj ska komma förbi. Trevligt med främmande måste jag säga. Fotbollsmarchen idag är viktig. Vinner vi den har vi övertag i serien gentemot de andra lagen.


:)


Ett till ;)

Alltså killen är ju grym :)






Check this out


Kärleken är :)

En fin låt så här på morgonen...





Ska iväg med min syster på stan och hjälpa henne hitta kläder... Självklart ska jag hjälpa henne med de små underbara underverken :)

Värme

Ja nu är det varmt här... Så skönt. Vi satt ute och åt lunch och har vart ute hela tiden efter det. Så härligt. Det är inte direkt någon sol men varmt ändå. Nu ligger jag och vilar för jag är hur trött som helst. Har ställt alarmet i mobilen så jag inte försover mig.

Hoppas alla får en fin helg. Nästa blogginlägg blir väl på söndag nångång...


:)

Har inte riktigt haft tid...

Ja min blogg har blivit lidande. Jag har alldeles för mycket att göra...Igår kom jag hem till min lägenhet vid 20.40, sen blev det ett bad å hopp i säng. Jag orkar inte hur mycket som helst. Det kommer bli en lugn helg med fotbollsmatch på söndag. Och en riktigt viktig sådan. Jag hoppas vi håller vårat fina spel uppe som vi haft nu så grejar vi det säkert. Men det lär nog bli en tuffare match än den vi spelade mot Älvsbyn.

Nu när det närmar sig sommaren så lär det av naturliga skäl inte bli lika mycket bloggande för då är jag av helt naturliga skäl mer utomhus. Midsommar närmar sig och veckan efter det är det Kirunafestivalen. Sen jobbar jag en vecka efter det men sen får jag ha min efterlängtade semester. Oj vad man längtar.
Vad som händer under min semester har jag ingen aning om. Det jag vet är att jag ska njuta till 100% av att vara ledig!!!


Hoppas alla får en fin Fredag. Nu ska jag ladda för jobb. Åker bara om 1h 50min till jobbet. Ja jag vet, jag är galen som är vaken nu. Har redan hunnit äta frukost så jag kan sova en stund till om jag vill ;)

:)

Torsdagmorgon och Jon åker idag....

Jon åker till sin pappa efter dagis idag. Vad jag kommer sakna honom. Som jag alltid gör när han inte är hos mig.
Men nu är det dags för frukost, men Jon är lika seg som en snigel. Han har hållt på klä på sig i ca 10 minuter nu....

Snart är det midsommar och sen jobbar man några dagar och sen är det kiruna festivalen. Sen så jobbar jag 1 vecka och sen kommer min efterlängtade semester. Vad som händer då vet jag inte. Det återstår att se.


:)

Lugnt och skönt

Ja då har man ätit frukost för en liten stund sen. Jon vaknade vid 5.30 och sen såg han på tv och jag fick sova till kl 8.30 eller något sånt. Jon har då börjat få tillbaka sin aptit. Han har ätit en banan och fil med flingor till frukost. Så skönt att han vill äta, det finns hopp om att gå jobba imorgon då.

Jag har kopplat in videon så Jon ser på en VHS film just nu. Idag ska vi nog kanske gå ut en stund i lekparken så han får leka av sig lite. Det är strålande sol och över 15 i skuggan så en liten stund skadar inte.


Hoppas alla får en fin dag :)

Lugn kväll

Jon sover, Jag har ätit middag och lyssnar nu på lugna favoriter. Jag har kommit på att jag inte har gjort så mycket idag. Jag har städat och gjort fint och sovit. Byggt ett pussel med Jon... Men förutom det så har jag inte gjort mycket men jag har fått dagen att gå. Jon somnade 19... och jag höll på somna jag med. Jag har ju inte gjort annat än somnat så fort jag lagt mig ner idag.
Kan inte fatta att det snart är midsommar. Vart springer alla dagarna iväg? Dom bara rusar förbi... Imorgon är det Onsdag och det blir vara hemma med Jon även imorgon. Kan inte skicka han på dagis när han inte riktigt vill äta. Men Torsdag hoppas jag att jag kan jobba och Fredag ska jag jobba eftersom Jon åker till sin pappa redan på torsdag eftermiddag. Vi har gjort upp så eftersom att Jon mest troligen åker iväg med sin mormor och morfar till Överkalix och myser i stugan. Och känner jag dom rätt vill dom åka så fort som möjligt på Torsdagen. Så att dom kan fira midsommar med Jon på Fredagen.
Vad jag själv ska göra då har jag ingen aning om. Men det löser sig säkert.

:)

Oj oj oj...

Vad skönt det känns att ha fått städat här... Har inte gjort allt jag skulle behöva göra men jag är på god väg... Ska plocka undan lite kläder och lite annat men det är ingen panik med det känner jag.

Nu ska jag ta och lägga mig i soffan och se en film med min son :) Han är inte vidare pigg än heller. Men han har hjälpt mig att dammsuga och plocka undan besticken från bestickkorgen. En riktigt duktig liten hjälpreda. Sen torkade han köksbordet riktigt ordentligt :)


Ha en fortsatt trevlig dag allihopa :)

Städhumör

Nu har jag tagit fram för att dammtorka. Ska göra det fint här hemma när jag ändå är hemma. Skönt få nytta gjord och sen så känns det så himla bra efteråt. Det är kanonväder ute. Synd man inte kan vara ute :S


Nu ska jag städa massor och sen njuta av att det blir så fint :)

V.A.B

Lilleman är inte pigg...
Han vill inte äta vidare mycket. Men nu äter han lite vindruvor och dricker äppeldricka...
Jag har sovit i soffan och det var skönt som tusan. Ska ta mig i kragen och göra lite nytta. Men jag hinner, har ju hela dagen på mig.


;)

ZzzzZzzz

Vill sova....

Men även tisdag är ju en arbetsdag ;)
Ha en toppendag allihopa:)

Mygg och Knott

Ja då har insekterna invaderat vår fotbollsplan... Fy fan... Dom var överallt, näsan, öronen... benen... Det kliar precis överallt. Myggmedel hjälpte inte alls.

Kom hem strax innan 21 å har tagit mig en lång dusch i hopp om att alla bett skulle sluta klia men ack så fel jag hade. Lyckades undgå blåmärken men min stortå har inte blivit nå bättre. Den gör ont när jag sparkar i bollen. Men det som inte dödar det härdar sägs det ju ;)

Det har varit en helt okej måndag för att vara måndag. Trots att jag försov mig och att jag har blivit uppäten av alla insekter. Hoppas det soliga vädret håller i sig. Man blir så mycket piggare när solen lyser. Det märker jag av. För när det har varit dåligt väder så har jag varit hur trött som helst.

Imorgon blir det en lång arbetsdag och ingen träning för mig. Vill ha tid med Jon innan han ska gå sova. Skönt att det accepteras att man är borta lite då och då från träningarna.

Ha en fortsatt trevlig kväll ni som läser min blogg :)

Riktigt lyckad middag.

Oj vilken god köttgryta det blev. Gjorde potatismos till. Jon åt väldigt bra, han är stor i maten eller så är det jag som är liten i maten. För han äter lika mycket som mig.
Ikväll är det träning så Jon ska få vara med sin morbror och sen när det är dags att sova kommer mormor :)

Har inte blivit så mycket bloggande på sista tiden men jag skriver på min blogg när jag känner för det :) Man skriver ju bara för sin egen skull och inte för någon annans...


:)

Underbara måndag

Inte brukar jag säga Underbara Måndag någonsin, men nu är jag positivt inställd till allt. Känns som om ingenting kan gå fel;) Jag har börjat tänka som så att är man glad och positiv så är det mycket lättare att lyckas med saker och ting.


Nu ska jag iväg med Jon till dagis ochs en vidare till jobbet.

Ha en bra dag allihopa :)

Finally

Jag får äntligen lyssna på den musiken jag vill lyssna på;)

Ja då var man riktigt mätt :) Tacos är så gott, man äter alldeles för mycket. Ska äta tacos till lunch imorgon också. Inte mig emot. Nu skiner solen och jag hoppas det håller i sig för det har varit riktigt skitväder precis hela helgen.

Jon han har gått å lagt sig. Det är tidigt men han har vart igång hela dagen sen han vaknade vid 10.30... Och jo han sov på tok för länge idag men stackaren var ju trött... Vi har haft vattenkrig idag jag och Jon. Det var kul... Gissa vem som vann?

Nej nu ska jag ta och fortsätta uggla framför min dator, nej jag gör faktiskt nytta här hemma. Jag har rensat min dator litegrann faktiskt ;)
Men skulle behöva bränna ut en hel del men det orkar jag inte göra nu.


Ha en bra kväll allihopa :)

Lite bilder från veckan som varit :)


En helt vanlig dag på jobbet.
Tänkte jag skulle sammanfatta veckan som varit med lite bilder :)



Jon är ju söt som socker i sina nya kläder :)



Blossom Tainton och Peter Siepen Vårruset 2009



Peter Siepen är då världens linslus och en riktigt trevlig person.



Den här bilen är ju helt okej. I allafall om man gillar reebok skor ;)



Ja nu finns det bildbevis på att jag faktiskt var på Vårruset ;)

Hade inte några mer bilder för tillfället som jag kan lägga in på bloggen. Alla foton från dagen med tjejerna i laget igår dom kommer inte upp på min blogg.

:)

Sköna Söndag

Nu sitter jag och lägger in bilder i datorn från gårdagen... och någon bild på mig och Jon lär väl dyka upp här på bloggen under eftermiddagen och kvällen. Jisses vad jag fick garva igår på dagen med fotbollsbrudarna. Men dom fotografierna är inte ämnade för min blogg ;)

Hoppas alla har haft en trevlig helg :)

God Morgon

Nu är man redo för en dag med brudarna i fotbollslaget ;)

Ska snart cykla iväg till mina föräldrar. Jon ska få vara där medan jag är med brudarna :) Tack mamma och pappa för att ni ställer upp när man behöver det.


Jon vaknade på strålande humör och jag med :)
Imorgon kväll ska jag försöka lägga in lite nya bilder på bloggen. Imorgon ska Jon få leka med en av sina kompisar... Bara hoppas på vackerväder så vi kan vara ute med dom.


Ha en fin helg allihopa :)

Lite att göra eller ?

Nu har jag verkligen brist på ork att göra något vettigt. För sova verkar inte finnas med i ordlistan just nu.
Har för skojs skull kollat mitt BMI och det såg då helt okej ut....Men kan man lita på dom där testen på nätet? Inte för att jag bryr mig. Trivs bra med mig själv och min kropp. Men om ni vill kolla eran egen BMI så kolla här.

Nej nu blir det nog att läsa lite bloggar eller slå igång webbteven....


Ha en bra kväll allihopa.

Dålig bloggperiod

Men så är det bara ibland. Har inte alls varit pigg idag....

Igår jobbade jag på Våruset och det gick bra. Blev ca 1,5 mil i benen igår... Bara det jag fixade med banan. Sen har jag ju inte stått still resten av dagen heller.

Det blev tacos till middag idag. Jon bestämde. Så då var det bara att fara och handla. Jon han sover sen ett bra tag tillbaka och jag har precis lagt mig i sängen.

När jag får tid och lust här framöver kommer det bilder från Våruset 2009, Luleå på min blogg. Men just nu ska jag bara ta det lugnt. Händer en hel del imorgon.


:)

Snart Fredag

Och då ska jag hämta min älskade son från dagis, Oj vad vi ska mysa och se på film och bara må gott. Fast på Lördag ska vi ha trevligheter med fotbollslaget så då ska han vara hos mormor och morfar.
Har sovit som en prinsessa inatt. Riktigt gott... Men jag har frusit inatt och på morgonen. Jag ville inte alls kliva upp nu när jag klev upp. Känner mig inte riktigt pigg. Är snuvig och nyser och är lite hes. Eller jag vet inte hur hes jag är eftersom jag inte pratat något än... Men jag vill verkligen inte bli sjuk nu för då blir man ju aldrig frisk känns det som.

Nu ska jag dricka te och äta smörgås. Eller så blir det en filtallrik som vanligt. Får se vad jag är sugen på när jag väl är i köket.

Ha en underbar dag allihop. Det ska jag försöka ha fast jag vet att jag ska jobba så himla länge. Tippar på att jag är klar med Vårruset kring 21.30-22.30... Men man ska ju ta sig hem därifrån också.

:)

Kallt ute :S

Nu har jag kommit hem precis och ska äta middag :)
Utvecklingssamtalet på dagis gick bra och han har gått framåt massor sen förra samtalet och det är ju kul :)

Blir samma mat idag som jag åt igår. Enkelt att bara värma och gott också dessutom.


Imorgon ska jag jobba på Vårruset, så då blir det en ännu senare kväll imorgon än någon annan kväll denna vecka. Men det ger ju lite extra så det är det absolut värt. Och så jobbigt är det inte att cykla och snitsla en löparbana på 5 km i Lilla Luleå ;) Bara det att det lär bli 3 varv runt banan sammanlagt. Men lite konditionsträning mår jag inte dåligt av ;)

Nej nu ska jag äta.

:)

Lugna favoriter

Oj oj oj... Nu har jag äntligen kommit mig upp ur sängen. Det är så skönt sova. Och av någon anledning sover man som bäst dom dagar man inte kan sova ut och sen dom dagar man får sova ut ja då vaknar man före tuppen :S

Idag blir det en mycket lugnare dag än igår. Har utvecklingssamtal på förskolan kl 16.30 men efter det kan jag bara ta det lugnt. Tror det blir en städ och tvättkväll om inget annat dyker upp...

Hoppas alla får en bra dag :)

Musik, frukost & försöker vakna

Jag är trött :S Fast jag somnade tidigt, men jag har perioder där jag är trött oavsett timantalet. Idag lyser solen och himlen är klarblå :) Det blir en lång dag på jobbet idag :S P-Möte ieftermiddag och idag lär det dra ut på tiden.... Sen direkt efter P-Mötet drar jag iväg till träningen. Ingen rast, ingen ro. Om jag nu fixar att träna med min blåa tå :S Det gör ju inte ont i den men det har blivit ännu mer blå, men får se hur det känns senare i eftermiddag.

Hoppas alla nu har lika fint väder som vi har här :)

Blå som en smurf :S

Ja då var denna dag slut... Skönt...

Jag är helt slut och lika blå som en smurf på benen, en knallblå tå och allmänt öm i kroppen. Ja alla säger att det inte är hälsosamt med fotboll, men jag tycker det är så himla kul. Sen kan jag ju inte råför att jag slänger mig efter bollen hela tiden ;)

Fast stortån var värd att bli blå för det var en så snygg räddning ;)

Imorgon blir det inte mycket till bloggande heller. Det är P-Möte på jobbet :S Usch och fy, sen direkt till träningen. Hmm... måste göra iordning käk för morgondagen...

Vad nu det ska bestå av vet jag inte riktigt... Men måste fixa både lunch och middag färdigt....

:)

Sov gott allihopa

Skallebank :S

Somnade med skallebank igår och nu har jag vaknat med skallebank. Men bara bita ihop och fara till jobbet. Idag ska jag till Optikern efter jobbet... Synundersökning och välja ut solglasögon, får solglasögon på köpet när jag köper vanliga glasögon. Bågarna till glasögonen har jag redan valt ut, sen ska jag köpa linser oxå. Mitt förråd börjar sina.
Nu ska jag äta frukost och ta mig till bussen i tid...Idag jobbar jag vanlig tid, så det var skönt sova längre än de 3 tidigare veckorna.


:)

RSS 2.0