Fotbollen :)

Ja matchen gick kanon :)

Vinst med hela 10-0 mot Älvsbyn. Vi ledde med 7-0 i halvtid. Nu fick jag hålla Nollan ordentligt. Känner av min rygg litegrann så det blir lugna träningar till veckan. Ingen målvaktsträning med andra ord.

Jag tog en promenad till mina föräldrar vid 11 eller nåt sånt och la mig i solstolen och läste och drack en massa vatten. Vi hade sjukt varmt idag. Bara 30,1 grader i skuggan.

Så nu har jag tunga ben efter fotbollsmatchen och för att inte tala om en jävla huvudvärk!!!

Nej nu ska jag lägga mig och se en film och jag lär väl somna. För trött är jag.



:)

Morsdagspresent :)

Min son är den charmigaste som finns ;)
Fick en jättefin morsdagspresent av honom idag och både kramar och pussar :) Jag är världens bästa mamma enligt hans pappa och sånt är ju alltid roligt att höra :)




:)

Sovit riktigt gott :)

Nu vaknade man upp och det är strålande sol :) 20 grader i skuggan kl 8 på morgonen är inte alls dåligt. Sitter här i shorts och funderar allvarligt på att gå ut i solen på en stund. Tror det blir en promenad till mamma, det är så bra solaltan hos dom :) Dom bor ju ändå på vägen till fotbollsplanen, vi har ju match idag. Hoppas bara min mage vill vara med. Just nu har jag hemskt ont i magen :S

Tänker hur som helst inte sitta inne en vacker dag som denna. Men jag ska vakna till först och äta en ordentlig frukost, sen kanske man skulle fixa håret ;)  Man ska inte gå sova med blött hår....



Fy så jag ser ut i håret....

Ha en bra dag allihopa :)

Bilder från Leos Lekland :)


Oj jisses vad vi hade kul denna dag :)
Hade tänkt lägga upp dom här tidigare under veckan men jag har inte haft en chans att hinna med det.



Även jag måste ju hoppa i den där tänkte jag. ;)



Så här slut blir man av att klättra upp i den där rutschkanan och sen åka ner ;)



Tack Mina vänner för en underbar helg :)



Jon lekte massor denna dag med det mesta som fanns inne på Leos lekland :)



Kan han vara hungrig måntro ;)



Dagens höjdpunkt på Leos Lekland var nog ändå Lejonet Leo :)
Enligt barnen i allafall.

Det var en underbar dag med mina vänner och barnen lekte och även vi vuxna :)

Vilken helg :)

Ja nu är man hemma. Jag hamnade hos min syster efter kvällsjobbet igår :) Men nu är jag hemma efter dagens jobb. Nu är det absolut en dusch som gäller och sen ska jag ut i solen. Det är riktigt kanonväder här.

Har jobbat på Luleå Stadsmara och det var nästan 2700 anmälda:) Det var 30 års jubileum. Min kusin som sprang, han vann sin klass. Kul :) Han sprang 21 km.
Jag skulle då aldrig orka. Nog tungt promenera en mil, så vad ska det inte avra att springa 21 km under 1h 30 min?

Nej nu ska tösen ta en dusch så får jag se vad som händer sen.


:)

Får be om ursäkt för min dåliga uppdatering men ibland hinner man bara inte.

Förbjudet ;)

Absolut förbjudet att stänga av alarmet när man ska kliva upp istället för att snooza. Klev upp 30 min senare än vad jag brukar. Jag har inte ens hunnit äta frukost än :S Så nu äter jag för fullt och Jon är redo. Han äter ett äpple. Lång arbetsdag idag, kommer väl hem efter 20 nångång. Sen när jag kommer hem så kommer min kusin som bor i Kiruna vanligtvis hit och ska sova. Han ska vara duktig imorgon, springa Luleå Stadsmara ;)

Ha en toppendag allihopa :)

Shopping kväll :)

Ja då var denna dag förbi. Jag och Jon kom alldeles nyss hem från en shoppingrunda. Vi var först och hämtade ut mina målvaktshandskar, sen vidare till coop där vi mötte upp mina föräldrar som storhandlade och dom köpte 2 par skor till Jon och babykläder till Vilgot och Lovisa. Mina föräldrar skjutsade ut oss till storheden :)
Sen så gick jag in på Willys eftersom dom glutenfria produkterna är billigare där än på Ica eller Coop.

Så nu sitter Jon och äter havregrynsgröt med kanel och äppelmos. Själv ska jag steka mig choritzo korvar och äta pommes till det. Men den maten gör jag när jag lagt Jon. Vilket jag ska göra så fort han har ätit klart och borstat tänderna. Han har varit igång precis hela dagen och är dötrött precis som jag själv är. Så för min del blir det mat, disk och sen en dusch, sen blir det sängen efter det :)

Nu skiner solen igen :) Underbart skönt med värme, det har varit så kallt hela dagen och blåst riktigt ordentligt. Precis som en höststorm. Dom har ju lovat kanonväder i helgen.

Imorgon blir det en monsterdag :S Men blir bra med lite extrajobb då det ger lite extra i kassan oxå ;)

Ha en bra kväll allihopa :)

Storm :S

Vilket väder vi har här :S
Trodde det skulle vara sol.... Det stormar här och det kommer regn mellan varven. Till helgen har dom lovat varmt och strålande sol så jag hoppas den prognosen håller i sig. Nu sitter jag och äter frukost, ska snart väcka Jon.

Denna vecka har det blivit mycket övertid och det känns riktigt bra. Men det känns i kroppen att man kliver upp 1 timme tidigare än normalt. Men vad gör det? Lite tidigare att kliva upp har ingen dött av vad jag vet ;)

Denna vecka

Ja då har det hunnit bli Onsdag :) Jag har haft fullt upp med jobb och träningar och min älskade Jon. Jag har nyss betalat dom där hemska räkningarna man har. Inget kul alls, När man väl har fått lön så tar då ta mig tusan pengarna slut lika fort som man har fått dom. Imorgon måste jag lösa ett litet problem. Måste hinna hämta ut en rekvisition på kansliet till ett par nya målvaktshandskar imorgon och sen hinna iväg på storheden och hämta ut dom innan matchen på Lördag. Men det löser sig på ett eller annat sätt.
Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat vidare mycket den här veckan. Kan ju bero på att jag knappt varit in i min lägenhet. Och inte lär jag vara hemma mycket mer denna vecka heller. Ska jobba hela fredagen, vet inte alls hur sent det blir. Sen ska jag jobba även Lördagen. Söndag har jag match, men det återstår ju fortfarande att se om man blir uttagen.

Imorgon ska jag inte träna, för jag ska njuta av sista kvällen med min Jon. Sen på Fredag blir det ju Pappavecka... Trist men sant.

Nej nu ska jag fixa mig lite middag, Jon har redan ätit middag. Jag värmde rester åt honom. Så nu måste jag få igång lite matinspiration ;)


Fröken trött

Jag är inte alls lika pigg som igår, långt ifrån. Jon sitter i soffan och ser på barntv... Han har varit vaken sen kl 4!!! Ja jag vet, han är inte riktigt klok. Men han tyckte det var dags att kliva upp då. Men jag fick han att ligga kvar i min säng. Nu sitter jag och äter frukost och sen är det bara fara iväg till dagis.
Det här är nog veckans stressigaste dag skulle jag tro. Inte på morgonen men sen, jag slutar jobba kl 17, sen iväg hem från jobbet, hämta jon, och cykla till mina föräldrar för att sen ha träning kl 18.45. Kommer inte hinna annat än lämna av Jon skulle jag tro.


Nej nu ska jag fortsätta med min frukost. Men jag har ingen vidare aptit idag :S

Ha en solig dag allihopa :)

Måndagmorgon :)

Solen skiner, jag äter frukost och ska väcka Jon alldeles strax. Efter jobbet idag blir det hem och laga middag och sen ska jag iväg och träna fotboll. Äntligen kör vi igång på naturgräs :)

Ha en bra dag allihop för det ska jag ha. Pigg och glad som man är denna måndagmorgon :)

Leos Lekland

Tack Jenny och Jocke än en gång för trevligt sällskap på Leos lekland. Bilder kommer upp någon dag i veckan. Nu ska jag och min son ta och äta mat, sen ska han i duschen. Sen ska vi lägga oss i soffan och se Peter Pan. Det är just nu Jons favorit film :)


Hoppas alla har en trevlig söndag :)

Poppar musik

Sitter och poppar musik för att vakna till liv. Jag sov alldeles för länge idag. Nu blir det frukost och sen blir det leos lekland på ett tag. När vet jag inte men ska bli trevligt :)


Nu ska jag försöka få min son till att äta frukost ;)


Ha en bra dag allihopa :)

Lite bilder :)

Ja det var ett tag sen jag la upp några bilder och nu har jag äntligen tagit mig för att fixa lite bilder :)



Här är Jon duktig och dammsuger sitt rum :)



Nyfriserad och redo för en träff med sina blivande fröknar på 6 års.

Ska fixa lite fler bilder men jag orkar inte göra i ordning fler just nu ;)

Lördagsmys :)

Somnade framför teven och det behövdes nog för jag var riktigt trött :)

Gjorde nyss en riktigt god fruktsallad så nu sitter min son och äter fruktsallad med glass framför barnteven.



Visst ser den god ut? Den innehåller äpple, gröna och lila vindruvor, banan, mandarin och vattenmelon :)

Senare ikväll när min son har somnat så ska jag ta mig ett bad och sen blir det sängen. Är så sjukt trött så det är inte sant. Behöver sova massor känns det som.

Nu skiner solen igen efter regnet så jag hoppas det blir fint resten av helgen :)

Borta bra men hemma bäst :)

Nu är jag hemma, fotbollsmatchen hade kunnat gå bättre. Men oavgjort är bättre än förlust, men segern var bara 8 minuter  bort. Hur som helst så leder vi fortfarande serien :)

Idag blir det en tvättdag :S Usch vad tråkigt, tur man har egen maskin :)

Är rätt trött, men man blir ju det när det är trist väder.,.. Ska försöka ta och sätta igång tvätten nu.

Ha en fortsatt bra dag allihop :)

Lördag

Oj vilken natt det var. Min son han har härjat på och levt om halva natten. Vi sover hos mina föräldrar eftersom dom ska vara barnvakt då jag ska iväg på fotbollsmatch.

Idag är det ingen sol men jag hoppas den vill kika fram senare med det ser dystert ut.

Ha Ha... Blir spännande att se hur min gamla kollegas sambo klarar av att döma våran fotbollsmatch idag :) Jag ska kila iväg om mindre än 1 timme.

Varför ska man alltid vara nervös fast man vet vad som händer? Fast resultatet är osett ännu! Men vi siktar helt klart på vinst. Och jag får be om ursäkt för min dåliga uppdatering igår. Men det var fullt upp. En tung arbetsdag utan lunchrast, sen hem och packa grejer åt mig och Jon. Sen hämta Jon hos farmor och farfar och sen vidare till mina föräldrar. Då kan jag säga att mina föräldrar bor inte mer än 200 meter ifrån Jons farmor & farfar. Sen åt jag middag, sen gick vi ut och promenerade till en lekpark och där lekte Jon för fullt. Och när vi skulle gå hem vid 20 så vägrade han. Jag spelade in honom hur han lät och spelade upp det när vi kom hem. Då insåg han hur löjlig han hade varit. Hur som helst blev det en sen kväll för Jon igår och han har levt om i natt så även jag har haft svårt sova. Så jag hoppas verkligen att jag är pigg för matchen ;)

Ha en bra dag allihopa :)

Pigg & Glad

Helt otroligt att man är pigg fast man var vaken rätt så sent igår och att man hade ställt klockan på 04.30. Klev upp ca 05.15 och kände mig relativt pigg.
Idag är det lite trist väder, dimma just nu och jag tror inte det är så himla varmt. Efter jobbet idag ska jag hem och hämta mina fotbollsgrejer och sen hämta min son. Oj vad jag har längtat efter honom :) Vi ska mysa och bara vara i helgen. Förutom imorgon förmiddag då jag har fotbollsmatch. Då ska han vara hemma hos mina föräldrar. Så vi ska nog sova där ikväll. Får se om det blir att blogga något mer förrän imorgon när jag kommit hem från matchen. Ska verkligen njuta av tiden med min son ikväll och resten av helgen.
För om min kollega är sjuk nästa vecka också så då blir det övertid både på morgonen och eftermiddagen.

Jag hoppas verkligen att det blir en lugn dag på jobbet för skulle inte vara kul att behöva ringa efter en av mina kollegor för att det inte går bra att jobba helt själv.


Nej nu ska jag göra mig färdig och gå till bussen. Hoppas alla får en bra Fredag


:)

Underbar dag

Ja denna dag har rusat iväg. Var på Stan och Storheden, sen fick jag sålt sängen och sen har vi spelat Monopol med svenska städerna. Har tränat fotboll men jag kände mig rätt slö. Bara tagga till ordentligt till matchen. Tack mina vänner för att ni har varit här och hälsat på. Det har varit jättetrevligt :)

Och vädret har varit kanon precis hela dagen :)


Nu ska jag sussa gott för jag ska upp alldeles för tidigt imorgon :S

Sov gott allihopa:)

Göra stan osäker...

Nu ska jag och mitt främmande snart åka in till stan och göra den osäker... det ska springas in och ut i affärer... vi ska njuta av vädret och ha det riktigt trevligt.

Det var 16 grader i skuggan när jag kollade på termometern imorse ;) Så det ska bli skönt komma sig ut...


God Natt :)

Sovmorgon imorgon, vilket innebär att jag får sova hur länge jag vill ;)
Har nyss kommit mig i säng. Har haft en jättetrevlig kväll med Tacos, film och en massa trevligt prat. Imorgon blir det stan en sväng, ska agera smakråd åt min kompis.

Det är så roligt att dom är och hälsar på. Inte varje dag man får besök från Kiruna ;)

Jag har även tränat mitt träningsprogram med pilatesbollen och det kommer att ge fina resultat i slutändan. Och framfölr allt så håller jag ryggen hel. Slipper problemet med diskarna när ryggen är mer stabil.

Nu blir det lite läsning och jag somnar säkert rätt fort :)


Ja detta var trevligt

Har inte tid med attt blogga. Jag har trevligt här med mitt främmande. Vi har ätit tacos och surrat och nu ska vi se film :)

Ni märker ju när jag har tid att blogga nästa gång....

trött

Jag vill sova mer ;)

Hur ska jag orka mig upp på Fredag? Det  blir spännande och se. Jag Får absolut inte missa bussen!!!

Nu ska jag snart åka till jobbet :)


:)

Kanon :)

Det gick hur bra som helst på träningen och jag är spelklar för match på Lördag mot Alvik. Nu slötittar jag på the mentalist och sen blir det att byta dator och lägga sig i sängen :) Ska bli skönt.

Hoppas vi får fortsatt bra väder resten av veckan ;)


Har inte så mycket på hjärtat just nu. Är glad och lycklig och allt känns toppen ;)

Lilleman är sjuk :S

Fick ett samtal från min sons pappa. Nu är lilleman sjuk igen. Han har feber och vill inte äta, sen så verkar det som om han har urinvägsinfektion. Det kan ju vara vad som helst, halsfluss, virus.... Men han är inte ett dugg förkyld... Så min lilla son är sjuk. Det är så hemskt när barn är sjuka, barn ska ju vara friska och kunna springa omkring och leka och ha roligt. Inte behöva vara nerbäddade i sängen eller soffan för att dom inte orkar.

Om 15 minuter ska jag fara iväg till min träning :) Bara hålla tummarna för att foten inte säger ifrån. Men det enda som gör ont är för att det spänner i såret som finns på fotknölen. Längtar så hemskt mycket efter min son. Ska bli underbart när han kommer hit. Bara hoppas på att han krya på sig snabbt så han slipper ligga sjuk i helgen.

Så vad hittar alla på denna vackra kväll?

Fick höra att det regnade i grannkommunen men det verkar då inte bli regn här. Här skiner då solen för fullt även om det inte är lika varmt som igår.

Ha en bra kväll allihop :)

Mat, städ & träning

Full rulle här och jag kom nyss hem. Men jag får ju främmande imorgon så då kan det inte se ut hur som helst här. Men ska mest plocka ihop lite och lägga in ren tvätt i garderoberna. Blir lax till middag idag och potatis till det :)
Sen är det bara byta om till träningen och fara iväg till träningen.

Jag har en riktigt omtänksam tränare, han ringde idag och frågade hur det var med min fot :)



Hoppas alla har en fortsatt bra dag & kväll :)

Solen är underbar :)

Solen skiner utanför mitt fönster och jag är riktigt pigg :) Sitter och väntar på att klockan ska ticka iväg så jag kan gå till bussen. Tänk att jag för det mesta har en hel del tid över på morgonen. Skulle kanske använda den till att sova lite mer? Men men, skönt att kunna sitta ner och känna lugnet innan jag ska iväg och jobba.

Skönt med fint väder, jag blir så mycket piggare fast jag inte sover mer timmar än annars. Men det är väl det som är tjusningen med sol, den ger energi. Idag efter jobbet blir det hem och laga sig middag och efter det ska jag iväg och träna fotboll :) Ska testa och känna hur det känns, gör ju inte ont när jag går på den. Men den är öm när man är och petar på fotknölen. Men det är ju min vänsterfot och den använder jag ju inte....Tur det ;)

Hoppas alla har en bra dag :)

Min fot

Ja den känns mycket bättre. Men den ser mindre trevlig ut. Huvudsaken är att det inte gör ont när jag går.

Det är riktigt varmt här, jag har vart ute till ca 19 idag. Min Fysträning gick hur bra som helst och jag känner att den kommer att ge resultat. Promenaden var underbart skön och jag slog 2 flugor i en smäll. Först en lagomt lång promenad, sen gick jag in på affären och handlade och hämtade ut ett paket som hade kommit.

Nu har jag legat i sängen ett tag och sett på webb tv. Ska försöka sova. Börjar tidigare än vanligt imorgon och resten av veckan också. På fredag börjar jag redan 7.15. Det blir fin övertid för mig denna vecka.

Sen på Onsdag kommer min väninna hit med sin familj och dom sover här till på fredag. Det ska bli riktigt trevligt med sällskap och framför allt middagssällskap :) Blir en mycket bra vecka det här.

Sov gott allihopa :)

Middag, Fysträning och en promenad.

Oj vad jag njuter av det fina vädret :)

Nu ska jag laga mig middag, sen ska jag träna fys och ta mig en härlig promenad ;)

Blir inte sitta mycket vid datorn när det är så här vackert väder :)
Det vore ju dumt att inte ta vara på de fina dagar man har. Så nu ska jag försöka hitta på någon enkel och god mat. Jag måste ju äta när jag ska träna.


Hoppas alla njuter lika mycket som jag av detta vackra väder :)

Sommarväder

Det är riktigt sommarväder här...Så underbart vakna när solen skiner. Nog för att jag gärna hade sovit några timmar till men nu är det som det är med sömnen. Jobba måste man ju, men först ska jag till sjukgymnasten.

Nu blir det frukost och sen gå till bussen :)

Min helg :)

Strålande sol hela helgen... Min helg började ju bra på fredagen ;) Sen fortsatte min underbara helg hos min systers familj. Oj så tvillingarna växer, vi var ute rätt mycket och vi for och handlade grejer på willys och ica maxi. Sen har vi ätit gott, sett schlagerfestivalen och Rätt låt vann :) Fast jag sov mesta delen av schlagerfestivalen för jag var så trött. Sov med lilla Lovisa i min famn. Idag gick vi ut i solen efter frukosten och grejade på. Sen for jag på Fotokursen och jag fick en massa tips så nu är det bara experimentera och framför allt våga.
Efter fotokursen så for jag iväg till Sunderbyn för vi hade match. Efter 17 minuter ledde vi med 6-0... Slutresultatet blev 7-2 till oss. Härligt med andra raka segern :)
Jag höll nollan faktiskt. Men i statistiken på mitt lags hemsida kommer det stå att jag släppte in 2 mål. Strunt samma. Jag fick världens smäll på min vänstra fot, fotknölen är blå. Så jag har ont. Spelade inte ens färdigt 1a halvlek. Hon sprang över min vänstra fot. Hade kunnat sluta mycket värre. Men vad gör man inte för att vinna ;)

Nu ligger jag i min säng med foten i högläge och ska ta mig till duschen och sen laga middag.

Hoppas alla haft en bra helg :)


Invites till Spotify, vem vill ha?

Ja nu har jag igång Spotify i min bärbara :)

Och nu har jag fått 10 invites att ge bort. Det tog nån månad för mig att få dom men nu har jag fått dom. Så om det är någon som vill ha Spotify så lämna en kommentar :) Antar att jag måste ha en mailadress, vet inte riktigt hur det fungerar. Men den går ju att lämna så bara jag ser den.

Vid 8-9 åker jag till min syster, så ska snart kliva upp och göra mig frukost. Kunde inte somna om, för jag antar att jag var nog pigg där vid 5 tiden när jag vaknade ;)
Idag ser det inte lika fint ut ute. Ingen sol än så länge. Bara hoppas att det är varmt ute :)

Hoppas alla har en bra dag.

Redan vaken...

Hemskt att man ska vakna den här tiden när man får sova längre.... Inte för att jag hade tänkt sova så länge idag eftersom att mina föräldrar skulle ringa ett tag innan dom skulle åka. Men så här tidigt skulle dom aldrig ringa..

Ska försöka somna om en stund men det brukar inte vara så lätt :S

Ha en bra dag alligopa.

Tv, mys och sängen.

Ja då var denna kväll slut. För min del i allafall. Jag ska upp tidigt imorgon för att slippa släpa en massa saker på bussen till min syster. Så jag åker med mina föräldrar istället. Dom ska dit och fixa med diverse renoveringar och blomplantering. Själv ska jag umgås med min syster och hjälpa henne med tvillingarna. Så jag antar att detta är mitt sista blogginlägg fram till söndagkväll. Om jag nu inte hinner slänga in ett imorgon.

Ikväll har jag städat lite, bäddat rent och sen sett på så ska det låta. Och min älskling har varit här ett tag. Men även han ska upp tidigt imorgon för skjutprov eller vad det nu heter. Så han åkte hem för en liten stund sen. Så nu är jag ensam men jag är lycklig över att ha träffat honom någon timme. Det är ju bättre än ingenting alls. Och när han sen är klar med allt till jägarexamen så får vi mer tid för varandra.

Nu hade jag tänkt se webb tv och försöka sova. Blir en lång helg, eller man kanske skulle kalla den intensiv. Kommer i all fall bli en mycket trevlig helg och den började ju mycket bra.

Hoppas alla har njutit lika mycket av solskenet som jag har gjort. Och jag hoppas att de flesta har sluppit regn. Det vill jag hemskt gärna slippa på söndag ;)

:)

En riktig sommar dag :)

Idag har det varit kanonväder och det är det fortfarande :) Vi har suttit ute och ätit tårta på jobbet idag. Det har vart så varmt och skönt, en riktig sommardag. Solbrillor, sommarkläder och ett leende på läpparna hela dagen.

Denna morgon var inte som den igår då min son vaknade kl 4.30 typ. Idag var han så seg på kliva upp så till slut fick jag bära han från sängen. Han ville inte alls kliva upp. Så därför hann jag inte skriva på bloggen imorse. I helgen blir det nog inte så mycket blogginlägg från mig. Ska till min syster och ska sova där och sen på söndag är det fotokurs och fotbollsmatch. Full rulle med andra ord. Men just nu ska jag ta mig för att packa grejer, ska kolla så jag har allt jag behöver i kameraväskan samt alla fotbollsgrejer...

Ska ta mig tid till veckan att lägga upp lite nya foton på min blogg. Jag vet inte vart alla timmar har tagit vägen men dygnet går alldeles för fort känns det som.

;)

Bloggen

Ja den har stått still idag. Har liksom inte hunnit med den. Jobb, mys med sonen och sen träning och jag kom hem alldeles nyss. Nu blir det duschen nästa, äta kvällsmat ochs en sover jag nog gott. Det hoppas jag i allafall ;)

Har en massa nya fotografier att lägga in från veckan som har varit men det har helt enkelt inte funnits tid att sitta med det. Men det ska nog bli mer tid till det till veckan som kommer hoppas jag. Imorgon är det Fredag och då vet jag inte alls vad som händer. Jobbar gör jag men efter det vet jag inte alls vad som händer. Får väl se vad man orkar med. På Lördag blir det att fara iväg till min syster :) Trevligt värre blir det. Söndag är det fullspäckat. Fotokurs på Scandic hotell i Luleå och direkt efter den är det fotbollsmatch. Tur det var en hemma match. För jag ville verkligen inte ställa in kursen, inte skippa matchen heller.

Hoppas alla har haft en bra dag.

:)

Min lilleman förstår inte...

... det där med att sova tills väckarklockan ringer... Men fick honom att ligga i min säng... han vaknade före kl 5 :S

Idag är det strålande sol och ikväll ska jag träna :) Just nu har vi gott om tid på oss för kl är ju bara 7 och vi har gjort allt utom att klä på oss ytterkläderna. Skönt att slippa stress på morgonen.

Men nu ska jag ta vara på tiden med min son. Sista dagen hos mamma. Imorgon lämnar jag han på dagis och sen ser jag honom inte på en hel vecka. Då åker han till sin pappa :S


Ha en bra dag allihop :)

Wooops...

Det blev inte mycket tid hemma i lugnet efter jobbet idag... Lilleman har nyss somnat och jag somnade bredvid honom... Så nu ska jag gå lägga i min säng. Det är osagt om jag somnar men det skulle onekligen vara skönt ;)

Blev en lång dag för både mig och lilleman men imorgon slutar jag vanlig tid :)

Nej nu ska jag lägga mig så få se om man somnar :)

:)

Morsning korsning ;)

Hoppas alla är lika pigga och glada som jag och min son är. Nu ska vi snart fara iväg till dagis :)

Jag är trött men det är bara att piggna till så känns det nog bättre. Jag brukar kunna ha ett hiskeligt morgonhumör men inte denna morgon :) Så jag måste vara piggare än vanligt då med andra ord ;)



;)

En bra kväll :)

Ja då var det dags att gå sova för mig. Jobb imorgon och en lång dag blir det. Är nog inte hemma förrän efter 18. Vi var i Jons blivande skola ikväll och han tyckte det var riktigt roligt. Efter det var det bara kvällsfika och borsta tänderna som gällde. Han lyssnade på Lucky Luke ikväll. Men strax efter 21 ropade han på mig så då låg jag bredvid honom en liten stund medan det var reklam. Stängde av Lucky Luke och sen sov han. Jag har sett The Mentalist ikväll. Den serien är bland det bästa dom sänt på TV3 om ni frågar mig. Bästa är ju att det inte gör något om man skulle råka missa ett avsnitt. För det är fristående avsnitt. En annan bra serie som jag gillar är CSI :)

Nu ligger jag här i min säng och saknar min älskling. Längtar så otroligt mycket efter honom. Ska bli så underbart att få träffa honom sen när tillfälle ges.
Älskar dig min älskling. Du är den underbaraste som finns ;)

Ska försöka sova men det lär ju inte bli lätt. Väntar på det där samtalet från min älskling och det verkar dröja.

Sov gott allihopa.

Hahaha...Jag kunde inte låta bli ;)

Fick detta på min mail för en liten stund sen. Så jag kunde inte låta bli att lägga upp det på min blogg ;)


Du vet att du är en äkta norrlänning när:


1. du tycker det är trafikstockning för att 10 bilar väntar på att få köra om en traktor på E10:an
2. "semester" innebär att fara till Piteå Havsbad på sommaren
3. du mäter avstånd i timmar
4. känner flera stycken som har kört på en ren
5. du naken kan växla mellan ett hett rum och isande kyla utan att blinka
6. du ser folk ha på sig jaktkläder vid social evenemang
7. du installerar säkerhetslarm i ditt hus och tar det som extra tillval till bilen men lämnar båda olåsta
8. du kör 100 km/t i en halvmeter djup snö och snöstorm utan att så ens som blinka
9. minst en av dina grannar bränner sprit hemma och alla vet om det, t.o.m polisen... för det är hans bror
10. du har startkablar i bilen och din fru vet hur hon ska använda dem
11. din idé om en stor fest är en med massor av billigt öl, hembränd sprit om smakar kol och några kompisar som du gått i högstadiet med
12. du tycker sexy lingerie är en silkespyjamas från Coop Forum
13. renar är bara en del av sceneriet
14. du eller någon du känner har en 4WD pick up
15. du tycker en EPA-traktor är ett suveränt färdmedel för din son, mellan moppe- och körkortsåldern
16. du vet vad en person menar när de formar läpparna till ett O och suger in luft
17. att "klä upp sig" innebär att stoppa in fleeceskjortan i dina jeans och sätta på sig ett par rena skoterkängor
18. du uppskattar kulinarisk mat såsom märg
19. du träffar en ny person är din första fråga vem som är dennes föräldrar/syskon
20. du är stolt över ditt urspung
21. du kan namnge alla som du tog examen med
22. du vet vad 4H är
23. du faktiskt har åkt 20 mil t/r för en fest
24. du i din ungdom "brände däck"
25. du sa "K"-ordet och dina föräldrar hade fått kännedom om det inom en timme
26. du har varit på renmärkning
27. skolorna inte stänger för att det snöar
28. du i dina yngre dagar inte kunde köpa cigaretter i affären för expediterna visste exakt vem du var och din riktiga ålder 29. det är status att vara tillsammans med någon från en annan kommun
30. du i princip inte har något val än att vara "buksvåger/svägerska" med någon du mer eller mindre känner
31. du tycker att män som har rosa tröjor är gay
32. du tycker att folk i storstan klär sig lustigt för att två år senare "trendigt" ha liknande kläder
33. du skryter för dina vänner om dina nya däck
34. du, i din ungdom, visste exakt till vilket uteställe dina vänner skulle en lördagskväll...det fanns bara ett
35. till och med fula tjejer är med i skönhetstävlingar
36. du tar en promenad för att motionera och 5 personer stannar för att fråga om du ska ha skjuts
37. helgspänning innebär att åka till IKEA
38. din lärare förväxlade dig med ditt syskon...eller din moder/fader
39. "gula sidorna" består av 4 sidor
40. du inte blinkar för att svänga eftersom alla vet vart du ska i alla fall
41. du ringer till fel person men blir hänvisad till rätt nummer
42. halva kommunen håller andan när ett företag hotar lämna orten
43. du skrattar för fullt när du läser detta för du vet att det är sant och sen vidarebefordrar du det till alla i din adressbok...vilket faktiskt är halva stan.

Lilleman är lycklig :)

Idag har vi gjort mycket jag och lilleman. Han har fått tillbaka sin aptit så det blir dagis imorgon :) Skönt....
Vi har storstädat hemma, i alla rummen. Har bara kvar att torka i toaletten men det hinns med en annan dag. Jon dammsög sitt eget rum lite grann, efter sin egen förmåga. Han tycker att det är roligt att få vara med och hjälpa till. Han känner sig så stor och duktig då. Sen är det ju ett plus att starta i tid för han kommer att få städa sitt rum själv sen när han blir större. Vill inte ha en son som vägrar städa efter sig. Och just nu tror jag inte att det kommer att bli något problem. Han tycker om att ha det fint.

Efter att vi hade städat så gick vi ut i lekparken en stund och han lekte och hade roligt. Jag fotograferade en hel del ;) Sen blev det att göra korvstroganoff och ris och Jon åt som en riktig karl.

Nu inväntar vi klockan för 18:00 ska vi vara på skolan där han ska börja till hösten. Så han är helt sprallig och överlycklig. Så han lär somna gott ikväll efter denna dag. Tänk så roligt att han tycker det ska bli roligt. Det tyckte man ju själv också i den åldern. Men när man blev äldre och äldre så tappade man glöden för det där med skola. Det var något man kände sig tvingad till att göra. Och jag är glad idag för att jag tvingade mig igenom alla åren av skola. Det har jag mycket ut av idag. Jag hade inte haft det jobb jag har om jag inte hade gått i skolan. Visst jag halkade in på ett bananskal och jag har jobbat mig till den tillsvidare anställning jag har idag. Det känns tryggt att jobba åt kommunen. Visst, jag kan bli omplacerad men inte i första taget som jag inte kommer att ha något jobb.

Jag läste ju ut min bok igår/ i natt så ikväll får jag försöka somna av mig själv. Måste åka till storasyster och låna fler. Där trivs jag riktigt bra. Trevligt sällskap och sen så är ju tvillingarna så himla söta. Jag kan ju inte låta bli dom ;)


;)


Yes!

Lilleman har börjat äta :)

Och jag har kommit igång ordentligt här hemma. Vi ska passa på att storstäda :) Bäst passa på att göra det medan man har lust till det;)

Ha en fin dag i solen nu allihop :)

Oj då!

Lilleman väckte mig strax efter 7...Jag gick och slog igång barnprogram åt han och sen gick jag till min säng igen. Hade inte tänkt att somna om men det gjorde jag. Vaknade för 5 minuter sen. Jag var ju hur trött som helst igår och somnade till där innan 21 en stund. Vaknade till och sen läste jag min bok. Jag kunde inte sluta läsa den. Så nu har jag läst ut den :) Men till min förskräckelse var klockan 01 när jag hade läst ut den.
Så nu har jag bara en bok kvar i serien om Poliskommisare Maria Wern. Böckerna är så bra så det går inte att sluta läsa dom.
Men nu minsann är det bara att kliva upp och diska. Gjorde det inte igår så nu måste jag göra det. Jag har inget val.
Solen skiner ute. Äter lilleman bra med mat idag så blir det dagis för honom imorgon och jag får jobba. Jag tycker inte alls om att vara hemma från jobbet.

Nu är det bara ta tag i det som behövs göras här hemma.

;)

Min lösning

Ja det blev varma mackor för mig till middag.
Och efter det så ville min son ha mat... Han ville ha lasagne av alla rätter som finns att välja på... Så det var bara att ställa sig att göra lasagne. Och när den var klar så åt han typ 6-7 tuggor och sen ville han inte ha mer. Men då hade han i alla fall provat äta och jag har matlådor framöver. Normalt äter min son väldigt bra och väldigt mycket när han äter.

Nu ligger han i sin säng och försöker sova men han har kommit upp några gånger och inte velat sova. Men han somnar nog snart. Hoppas att febern inte kommer tillbaka.

Jag ska ta och läsa min bok och äta chips och dip :) Mums vad gott. Inte ofta jag äter det. Men jag blev så sugen och jag passar på när jag väl har det hemma.

Ha en trevlig kväll allihopa :)

Funderingar...

Som alltid så blir det mycket funderingar när man inte har så mycket för sig. Jag har spelat ett spel med min son men sen ville han lägga sig igen. Han har fortfarande inte någon vidare aptit. Så nu funderar jag på vad jag ska äta till middag. Ingen lust börja med något avancerat.

Känns inte alls kul när min lilla älskling är sjuk. Men det går ju över som tur är. Det är ju inget allvarligt och febern håller sig nere.

Men har ni något bra förslag på middag så är det varmt välkommet för det börjar kurra i min mage nu ;)


Lunchtime :)

Lilleman vill fortfarande inte ha mat. Men han har druckit lite soppa i alla fall. Han har mest legat hela dagen. Nu håller jag på göra mat.... Bara nu för att han inte vill äta kan ju inte jag sluta äta.
Så det blir klyftpotatis och något till det. Vad vet jag inte...Men något ska jag väl kunna komma på ;)
Har massor med falukorv.... så kanske det blir något med falukorv... Inte bara stekt som den är, det är så tråkigt.

Har legat och sett film med lilleman i soffan ett tag och jag somnade, det var skönt vill jag lova. Före det har jag gjort lite pappersarbete. Ett ont måste. Men det gick fort och nu är det ju gjort.

Och eftersom han fortfarande inte vill äta något så blir det inte att jobba imorgon heller. Hoppas han blir frisk snart. Jag vill ju inte att min lilla älskling ska vara sjuk :S

V.A.B

V.A.B dag idag. För er som inte är så bevandrad i förkortningen kan jag berätta att det betyder Vård Av Barn.

Ja då var det måndag och det blir att vara hemma hela dagen och ta det lugnt. Ska försöka få min son att dricka lite till att börja med och sen äta. Igår somnade jag före kl 22 och det var riktigt skönt att sova. Lilleman har kunnat sova i natt men märks att han inte är pigg för han ligger fortfarande. Han sover inte men han orkar inte kliva upp. Han har i alla fall ingen feber just nu så det är ju bra.

Solen skiner ute och det verkar bli en fin dag idag.
Nu ska jag vila medan min son vilar. Jag är trött och har inte riktigt vaknat till ännu.


:)

Höll Nollan Idag :)

Har varit dåligt med blogginlägg från min sida idag. Har varit och spelat fotbollsmatch idag och det gick riktigt bra. Vi vann med 2-0 :) Så jag höll nollan och med tanke på att jag inte har spelat en fotbollsmatch på 2 år så är min insats riktigt bra. Fast jag hade inte vidare mycket att göra. Vårat lag spelade ut motståndarlaget totalt. Vi hade kunnat vinna med fler mål än 2...

Min son sov ju hos sin mormor och morfar i natt och när han vaknade mådde han inte bra. Han har inte ätit något idag och nu när vi kom hem från dom så hade han nästan 39 graders feber. Så imorgon är jag hemma med vård av barn. Inte kul när min lilla älskling inte är pigg.

Ska försöka få han att gå lägga sig i sin säng nu. Sova är bästa medicinen när man är sjuk. När han gått och lagt sig ska jag ta en lång dusch för det har jag inte hunnit göra ännu.

Hoppas alla har haft en bra söndag :)

Försovit mig

Skulle ju vara hos mina föräldrar vid 9 hade jag lovat. Men vaknade nyss, hade ställt klockan på 7.30 men på fel dag. Suck vad jag är klantig, men nu är jag på gång. Ska bara ta och äta frukost och packa mina grejer...

Har ju fotbollsmatch idag, seriepremiär och jag är så fruktansvärt nervös så det är hemskt.

Nu ska jag ta och gå göra mig gröt, en smörgås och dricka ett glas juice.

Hoppas alla har en bra söndag :)

Sleeping time...

Jag hade ju tänkt somna framför så ska det låta som jag sett på webben men inte tusan gjorde jag det. Så blir att plocka fram boken nu och försöka sova. Ska ju orka med en fotbollsmatch imorgon. Men lite sovmorgon har jag faktiskt imorgon.

hoppas alla haft en fin lördagkväll för det har jag haft.


sov gott allihopa.

E.M.D Live i lilla Luleå

Ja vi for ju till stan för att fara och handla på willys men innan det blev det en massa stopp på vägen. Har fikat med Jons farmor och hennes syster. Bytte jons jacka till en annan för den hade gått sönder. Sen blev det E.M.D på shopping. Dom sjöng 3 låtar och sen skulle dom signera skivor. Det skippade vi ;) Men lyssnade och tittade gjorde vi :)






Lite suddiga bilder men har inte världens bästa mobilkamera. Hade jag vetat om det innan vi for till stan hade jag tagit med min Nikon ;)

Sen blev det en vända till Synoptik och jag bokade tid för synundersökning och har tagit hem glasögonbågar för att se vilka jag vill ha men det är så svårt att bestämma sig. Måste ha någon som hjälper mig med det. Inte säkert jag kan bestämma mig nu....

Sen blev det hur som helst Willys och vi handlade mat... Nu har vi varit hemma ett tag och har sålt ett bord och en bänk. Skönt bli av med det. Nu väntar vi bara på att bli av med sängen.

Lördag och regn :S

Det är härligt med lördag :)

Man kan bara känna lugnet och göra det man känner för. Lilleman vaknade 7.30 och sen har vi set Tzatziki, Vänner för alltid. Han satt klistrad. Nu blir det snart frukost och sen ska vi få på oss kläder och ta oss till stan och handla lite mat på Willys.
Synd att det inte är någon sol idag men bara ta kläder efter väder. Men lämnade ju stövlarna på dagis. Men det gör nog inget för det regnar inte just nu.


Ha en bra dag allihop:)

Bokmal

Ja då har man börjat läsa nästa bok i serien om poliskommisarie maria wern... förvånar mig inte om jag läser ut den redan ikväll. Så har jag annat att tänka på och kan förhoppningsvis somna sen.

Ligger i sängen och saknar min älskling nåt oerhört mycket. Längtar så tills den dag vi ses :) Bara att få hålla om honom och ha honom nära. Han åkte till stugan idag utan mig och lilleman. Jag jobbade för länge och han hade inte riktigt tid att vänta på mig... Trist men så är verkligheten. Men det kommer ju fler tillfällen när han förhoppningsvis inte har lika bråttom.

Nu ska jag fortsätta läsa min bok. Kände bara att jag behövde rensa skallen på lite grubblerier :)


Popcorn, Film och Mys.

Ja då var denna kväll snart slut. Jag har precis sagt godnatt åt min son. Han ligger och är hur nöjd som helst med att få sova i en ny säng :)

Efter att vi ätit middag så såg vi på Tzatziki, Morsan och Polisen. Lilleman satt klistrad :) Sen så hade jag poppat popcorn så det satt vi och tuggade i oss. Nu blir det en lugn kväll för mig. Är trött och slut så ska nog inte göra vidare mycket. Läsa en bok eller bara ligga och surfa. Får se vad jag hittar på.

Imorgon är det Lördag och jag har ingen aning om vad vi ska hitta på alls. Men vi kommer vara ute om det nu inte regnar. Men det får vi hoppas att det inte gör. För vem tycker om regn? Inte jag i alla fall. Ska försöka fara och handla lite mat, blir nog willys inne i stan skulle jag ta och tro. Det är så pass mycket billigare att handla där så det är värt besväret att åka dit.

Nej nu ska jag ta och läsa lite tror jag.

Ha en bra kväll :)

Fredag

Ja då var det Fredag igen och jag har hämtat min son från förskolan och han blev överlycklig när han såg sin nya säng. Han har legat i den redan;) Den kommer han sova gott i.
Det var riktigt tungt att kliva upp på morgonen men får försöka sova igen det i helgen. Så gott det går med en morgonpigg 5 åring.

Sitter och försöker komma på vad vi ska göra till middag. Efter vi har ätit middag ska vi lägga oss i soffan och mysa och se på film. Så skönt ha honom här. Sen hoppas jag på att solen skiner imorgon så vi kan vara ute och njuta av vädret.

Hoppas alla får en underbar fredagkväll :)

Vill inte ut idag :S

Idag är en typisk innedag känner jag. Jag är trött, vill bara ligga i sängen och läsa istället för att gå ut i regnet. Men jag ska ju jobba. Blir nog en lugn dag på jobbet idag. Det är fredag och det är inte bara jag som är trött skulle jag tro. Jag känner mig som ett enda stort blåmärke just nu.
Har ont lite varstans och nya blåmärken har jag fått. Men det går ju över ;)

Nu ska jag försöka vakna till liv och äta frukost.


Ha en toppendag allihop :)

Mitt nya liv ;)



Meningen var faktiskt att bollen skulle vara i fokus och inte jag. Detta är min pilatesboll som jag ska ha nu sen när jag tränar mage och rygg. Oj oj vad jag ska slita hårt. Vilken mage jag kommer få på köpet dessutom.

Blev en tung träning, stämplad på foten och det känns. Men fick spela ute på slutet och det var kul. Behöver få upp flåset. Jag orkar ju inte springa hur mycket som helst känner jag. Så nu är det bara träna kondition, mage och rygg ;)

Har haft fullt upp sen jag kom hem från träningen och jag är hur trött som helst. Men jag måste duscha och sen äta nåt. Sen kommer jag rasa i säng ;)

Natti natti på er allihop ;)

Självaste Tösen i Egen hög person ;)


Jobbade i flera dagar med att få till denna bild. Får ju sitta så korta stunder då jag väl sitter.

Ny frilla



Min absoluta favvokille :) Han e sååååå söt :) Här var han hos farmor i eftermiddag och hade varit med henne till frisören. Så jag passade på mellan allt jag hade för mig att fara förbi där på vägen till träningen för att krama och pussa lite på honom. Imorgon kommer han :) Då lär han  bli nöjd för nu har han äntligen sin nya säng här :)

Middag, träning och sen sova

Har precis kommit hem. For direkt efter jobbet och hämtade min sons nya säng. Så nu blir det äta middag och sen fara och träna. Och har hämtat en pilatesboll från mamma och pappa. Så ska rehabträna ryggen när jag får träningsprogrammet från sjukgymnasten på måndag.


Nej nu måste jag kila vidare så jag hinner få i mig nå mat innan det är dags att cykla iväg till träningen.

Och solen skiner så det kommer bli skönt vara ute och röra på sig :)

Axa Sport

Jag har blivit riktigt duktig på äta nyttig frukost. Men skulle säkert behöva äta mycket mer än vad jag gör på morgonen för att äta mer än vad jag gör av med i energi. För mig skulle det inte skada ett dugg att gå upp 5-7 kg...Kan väl säga som så att jag har jättelätt att tappa kilon, ofrivilligt, utan att jag vill. Men jag har svårare att gå upp i vikt. Spelar ingen roll hur mycket jag äter, jag gör ändå av med allt. Jag tycker det är jobbigt att jag går och känner mig mager. Men jag får gilla läget och göra mitt bästa att äta mer än vad jag gör av med helt enkelt. Nu är det gröt som gäller och sen en smörgås och ett glas juice och sen en frukt på vägen till sjukgymnasten. Bäst jag börjar äta för bussen går på 21 minuter ser jag nu

Ha en bra dag allihop.

Glädje i regnrusket :)

WooHoo... Idag har man jobbat :) Sällan man är så glad att få fara på jobbet som när man har varit sjuk. Har alldeles nyss kommit hem. Har gjort lite ärenden efter jobbet och nu äntligen har jag min egna mobil. Den är som ny ;)

Nu är det dags att ta tag i röran här hemma. Skönt få det gjort så slipper man ha det hängande över sig fler dagar än nödvändigt. Är inte så mycket som ska göras. Ett tvättberg som ska in på rätt plats i garderoben, lite disk och småplock.

Är lite småfrusen, blev rätt fuktig i regnet när man promenerat en hel del efter jobbet. Så jag ska nog krypa ner i badet och sen lägga mig och läsa. Har kommit in i min läsperiod igen :)


;)

Tänka sig

Att när det blir strömavbrott i Stockholm så fungerar inte min digitalTV...
Det är ju riktigt löjligt!!!!!!



Sitter och äter min frukost nu som består av Gröt. Blir nog även en macka och ett glas juice också. Sen är det bara invänta bussen till jobbet.

Ha en fin Onsdag :)

ComHem Suger!!!!

Ja jag stressade hem från min promenad helt i onödan. Allt för att upptäcka att inte en enda tv-kanal fungerar. Jag har comhem och det går inte ens att ringa dit. Deras hemsida fungerar inte ens. Här står man och betalar för tv-kanaler man inte ens kan titta på. Dom borde skämmas!!!! Jag som ville se The Mentalist på Tv3 ikväll....
Och sen när jag skulle logga in för att blogga så fungerade inte det heller men till slut så kom jag äntligen in på sidan.

Sen så har jag fått veta att jag platsar i Startelvan i seriepremiären på söndag. Kul kul... Bara ca 2 år sen sist jag spelade en match. Så få se hur det går. Bara testa och se. Håller inte ryggen så håller den inte. Inte mer med det. Men ska träna på Torsdag så får jag känna mer på hetluften. Hoppas jag får lite extra träning. För så lätt är det inte att bara ställa sig i ett fotbollsmål när man bara tränat 2-3 gånger. Den 3 träningen blir ju på torsdag.


Nej nu ska jag ta mig ett bad och slappna av och sen blir det väl sängen. Men är riktigt irriterad på ComHem. Hoppas man får kompensation för det man inte kunnat se. The Mentalist är ju nästan det enda som jag faktiskt ser på TV....

Ha en bra kväll allihop :)

Promenad

Blir en promenad på en liten stund och efter det ska jag ta mig en dusch eller ett bad. Sen ska jag bädda ner mig och läsa min bok. Har legat och läst i 1½ timme nu men känner att jag behöver komma ut och röra på mig lite... Så en promenad blir alldeles perfekt. Kanske jag promenerar till mina föräldrar och fikar lite och sen promenerar hemåt igen. Får helt enkelt se åt vilket håll det blir ;)

Har inte varit någon bra period för min blogg alls, men att blogga är ju inte hela livet liksom ;) Finns ju viktigare saker. Får bättra mig och ta tag i detta med bloggen. Men alla har vi ju sämre eller bättre perioder ibland. Och när man har vart sjuk  har man ingen vidare lust med någonting alls.

Imorgon ska jag jobba och jag riktigt längtar. Man blir ju less på se lägenhetens väggar när man är sjuk.

Slut i rutan

Jag är tok trött!!! Somnade efter kl 03 inatt och jag vaknade första gången kl 6... idag ska jag försöka äta "vanlig mat" för nu vill jag verkligen börja jobba. Är skitless på vara hemma!!!!

Hoppas alla har en fin dag. Verkar vara sol ute men jag kan ju ha fel.


Den som väntar

På något gott väntar aldrig för länge....

Var det så det var?
Nu har jag äntligen fått det jag behövde för att göra min soppa... Så nu väntar jag på att den ska kallna lite så den är drickbar....

Väntar...

Ligger i min säng och inväntar lite saker från affären så jag kan göra mig lite soppa. Det verkar vara det enda jag kan äta utan att få ont i magen. Men min käre far är då segare än en kola. Hoppas bara att han inte har glömt bort mig.
Nu ska jag ta mig en dusch. Brukar kännas bättre efteråt :) Sen ska jag nog försöka sova. Har lite huvudvärk. Men det kan ju bero på bristen på mat.


Hoppas ni alla har en bra kväll.

Yippie!!!!

Ringde the phonehouse och nu minsann så kommer min mobil vara i Luleå senast på Onsdag. Yippie!!!! Äntligen får jag en hel mobil. Nu är den helrenoverad :)


Så lite lycka i allt elände :)

Men jag missar utbildningen i Hot och Våld imorgon, men det kan inte hjälpas. Är man inte riktigt pigg så är man inte. Går inte att göra så mycket åt.

Ja det går då segt här :S

Ja då har man legat och sett på diagnos okänd via webbtv.... Men nu fanns det inget mer avsnitt att se på. Jag vilar och tar det bara lugnt. Försöker äta men det går inte så himla bra. Får sånt hemskt magknip när jag äter men det går till sig med tiden. Jag har problem med magen sen tidigare och har en tarmsjukdom, så att komma tillbaka efter en magsjuka tar extra lång tid för mig.
Det går åt rätt håll nu och det är ju skönt. Imorgon ska jag mest troligen till vårdcentralen och ta lite prover. Sen ska jag vara tillbaka på jobbet till Onsdag om jag får som jag vill. Bara inte ryggen sätter stopp för det. Men med rätt behandling av min sjukgymnast och sen rehabträning så går det nog bra även det. Inget kan stoppa mig. Jag vill få ordning på ryggen :)

Nu ska jag försöka sova en stund. Kanske läsa lite. Tur jag har en bärbar dator så att jag orkar vara lite social mellan varven.

Saknar dig min älskling och jag håller mina tummar för dig ikväll när du ska skriva ditt prov ;)

Sen när har jag längtat till en Måndag?

Då ligger jag här i min säng trots att det är arbetsdag. Då jag inte mådde så bra lördagnatt och igår så är det inte lämpligt att fara på jobbet och smitta ner alla andra. Igår somnade jag strax efter 22 och har sovit till nu. Och det behövdes. Jag hoppas jag kan äta idag och att det går åt rätt håll. Blir verkligen bara att ligga i sängen och vila upp sig. Eller ligga i soffan och se film.

Igår ville jag inte annat än ha Måndag och det har nog aldrig hänt förut. Men hellre Måndag än illamående och ont i magen. Fast ont i magen har jag fortfarande känner jag.


Ha en fin dag i vackervädret allihopa.

Lite sömn

Nu har jag kunnat sova lite halvtaskigt i ca 1 timme. Men inte mår jag bättre för det. Blir då definitivt inget jobb för mig imorgon. Ska ju hålla mig isolerad hemma nu så man inte smittar ner någon annan.
Känner att febern är på väg tillbaka men det är viktigt jag håller den nere. Med hjälp av panodil, dock klarar jag inte av att svälja nåt så ni kanske förstår läget här liksom.

Hur som helst så önskar jag verkligen att jag blir kvitt eländet helst på en gång. Mår fortfarande pyton :S



Hoppas ni där ute håller er friska. Känns surt missa så fint väder som det har varit idag men vad kan jag göra åt det? Ingenting tyvärr :S

Får jag?

Tycka synd om mig själv?

Först diskbråck, och sen igår kväll/natt fick man magsjuka... Inte ett dugg roligt. Nu ska jag lägga mig igen... Vill sova, har inte sovit på hela natten...


:S

Värk, feber och annat

Ja då har man legat i sängen sen efter det att man ätit middag. Ryggen värker, jag har feber och jag har försökt att sova men det har inte gått så bra.

Hade tänkt lägga in lite nya fotografier på mig men det får vänta tills jag orkar.

Ska fortsätta vila och försöka sova...

Jag hoppas denna rygg inte stoppar mig från att jobba nu i veckan. Ska på utbildning på tisdag.

:)

Skön promenad

Tog en riktigt lång promenad idag, sen handlade jag :)

Nu ska jag lägga mig och vila  och se film.... Får se om jag orkar lägga upp några bilder senare ikväll...

:)

Orkar inte njuta av solen...

Är hur fint väder som helst ute men jag orkar inte stå och gå vidare mycket mer just nu. Helst av allt hade jag velat sitta ute på en solstol och bara njuta men nu får jag inte sitta så det är bara att gilla läget.

Men faktiskt så sitter jag när jag äter frukost, lunch och middag. Men då är det bara böja ryggen bakåt extra mycket. Men övrig tid försöker jag stå, gå eller ligga. Sen finns det ju situationer där jag verkligen måste sitta och inte har något val.

Kanonväder ute som sagt men jag orkar inte njuta av det. Finns dom som har det värre men nog fan är det jobbigt att inte få sitta ner när man vill!!!

Min Valborgsmässoafton.

Åkte till min syster och hennes familj igår. Och när jag kom dit så gick vi iväg till deras bekanta och grillade och hade trevligt. Tvillingarna är så snälla och lugna men inatt har en av dom inte velat sova alls. Jag sov över där och kom hem för en stund sen. Precis innan jag skulle fara så höll jag på klä på lillkillen för dom skulle ut i vagnen. 18 + i skuggan så nog vill man vara ute ;) Och hur som helst så nös han och kräktes samtidigt så jag blev duschad i babykräk. Det for på mina glasögon, kinden, håret och lite på tröjan. Så nu ska jag inte i duschen och sen lägga mig och vila ryggen. Kanske läsa lite.

Får se vad som händer sen för något. Kan ju inte göra så mycket alls. Jobbigt att bara stå, gå och ligga vill jag lova. Men jag vill ju att det ska bli bra i ryggen. Hade så här när min son var 2-3 månader fast snäppet värre. Då kunde jag knappt röra mig.

Fotade lite vårblommor i min systers rabatt innan jag åkte så jag tänkte lägga upp dom. Vi har ju inte vidare mycket blommor så här 1a maj. Känns inte som fredag idag. Brukar ju jobba fredagar men idag är det röd dag. Och bra för min rygg vara ledig ;)



Kommer inte ihåg vad blomman heter men om någon vet så är det bara tala om det för mig i en kommentar :)




Som synes så hittade jag bara lila blommor ;) Vet inte heller vad denna blomma heter, men kul att fotografera dom ändå.

Ha en bra helg nu. Vet inte hur mycket jag kommer blogga alls, beror helt på vad jag orkar och känner för.


Mitt ryggproblem

Ja det blev en bra valborg trots min rygg.
Var ju som sagt var till sjukgymnasten igår men jag hann inte skriva så mycket när jag kom hem därifrån. Jag fick veta att mina diskar i ländryggen krånglar. Så nu har jag fått instruktioner på vad jag får och inte får göra. Jag får inte sitta ner mer än nödvändigt. Ska stå och gå så mycket som möjligt och ligga ner. Sen ska jag göra bakåtböjningar med ryggen 10 st / timmen. Det gör att jag skjuter tillbaka diskarna på sin plats igen. Måste jag sitta ner ska jag sitta spikrak i ryggen och sen direkt ställa mig och böja ryggen bakåt.

Bara hoppas det går till sig så fort som möjligt. Vill inte behöva sjukskriva mig.

RSS 2.0