Tillbaka

Nu är jag tillbaka på bloggen, Om jag kommer skriva så mycket vet jag inte. Har hänt en hel del den senaste tiden och det har väl gjort att jag liksom tappat lusten. Men inget är definitivt ännu. Men ni lär nog märka om jag slutar skriva på bloggen eller inte.

Det hände inte så mycket förra veckan, sonen och jag var sjuk hela förra veckan.

Nu väntar jag bara på  att tiden ska gå så jag får åka till jobbet :)

Snöstorm

Tittade just ut genom fönstret.

Snöstorm här hos mig...

Har varit en toppen helg bortsett från att sonen fick en febertopp igår kväll så han får av säkerhets skäl stanna hemma med sin morfar idag. Så ska jag fara till jobbet.

Jag började storstäda idag. Då menar jag storstäda. Men är inte klar ännu. Finns kvar saker att städa i köket, sen har jag sovrummet och badrummet kvar. Men sen är det städat och klart.

Men denna dag hade gärna fått börja bättre. Jag tog fram honungen från skafferiet och sen så föll min risburk ner och det for ris över hela golvet :S Så fick börja med att dammsuga och sopa... Men men, det är sånt som händer ibland.

Ska snart fara till jobbet.

Ha en fin dag allihopa :)

Underbar morgon

Vilken underbar morgon :)

God frukost, bra musik i stereon och vetskapen av att det är fredag snart gör denna Torsdag lättare att hantera :P
Idag är det frukost, morgonpromenad, jobb och träning som gäller. Så får man se vad man hinner mellan jobb och träning :P

Nej nu ska jag klä på mig och börja promenera mot jobbet :)

Ingen snö ännu heller...

Sjukt bra humör :)

Det känns som om ingen eller inget kan göra mig på dåligt humör :P Jag strålar som en sol och är på riktigt bra humör.
Hoppas det inte är förbjudet att vara så glad som jag är just nu :) Bara hoppas att håller i sig hela vintern och våren. Trots att det är mörkt ute nästintill dygnet runt så bekommer det mig inte. Jag är ändå på bra humör och för att inte tala om att jag är pigg fast jag normalt brukar vara sjukt trött.

Blev investera i ett par skridskor efter jobbet idag :) Nu blir Jon glad :)

När jag kom hem dammsög jag och plockade in ren tvätt. Ska hänga tvätt sen när jag har varit på storheden. Inte ens städa känns tråkigt just nu. Är det fel på mig nu eller?
Jag är inte van att känna mig så här... Det är nog det som gör att jag blir fundersam på hur det kan vara möjligt att jag mår så här bra. Imorgon ska jag träna fotboll hade jag tänkt. Sen är det Fredag och då blir det Fredagsmys med guldgossen :) Se film och mysa i soffan hela kvällen. Kanske jag börjar sticka på strumpa nummer 2 till Lovisa. Sen ska det göras en till mössa och 3 par strumpor till innan jul men det är inga problem.

Mina fotoprojekt går rätt fort att få färdiga så det oroar jag mig inte ett dugg över.

Nej nu ska jag göra i ordning för att gå ut med soporna och sen åka iväg en sväng. Blir förhoppningsvis middag på Max :)

Redan Onsdag

Ja tiden den flyger då verkligen iväg, redan Onsdag :)

Sitter här i mitt vardagsrum och konstaterar att det fortfarande är mörkt och trist ute. Ingen snö, bara regn. Idag ska jag och pröva skridskor, hoppas jag kan ha dom, för då blir det en billig affär :) Vad Jon kommer bli glad :)

tjing tjing, nu ska jag fortsätta äta min frukost.

Ingenting kan gå fel

Jag har en så bra vecka nu. Så här bra har jag inte mått på flera år nu. Både fysiskt och psykiskt. Trots att jag kliver upp tidigt och kommer i säng rätt sent för att vara jag så är jag pigg och glad hela dagarna :) Allt känns helt underbart.
Idag har jag jobbat till 17.30 och dom dagarna brukar vara hemska men nej, så känner jag inte nu.
Har precis suttit och redigerat ett 40-tal foton på tvillingarna :) Riktigt bra foton blev det.

Jag stickade klart Jons mössa igår. Nu måste jag inhandla mer garn och fortsätta på strumporna. Ska ta tag i fotoprojekten så dom blir klara samt köpa mer färg till skrivaren. Ska bli kul att se hur resultaten blir av mina fotoprojekt.

På Fredag kommer älskade Jon hit. Ska bli skönt få ha honom hemma hos mig:) Vi ska och äta tacos på lördag hos min storasyster och hennes man och tvillingarna. Ska bli roligt och Jon kommer få träffa kusinerna. Det var ett tag sen han gjorde det. Med tanke på förkylningstider och sånt så har det inte blivit helt enkelt. Sen ska jag till mina föräldrar också i helgen hade jag tänkt. För det finns saker där som Jon ska få. Min mamma har varit upp på vinden och hittat spel och pussel. Sen finns det lite kläder där också :)

Jag vet att jag inte är lika intensiv på att blogga nu som jag var förut men jag har ett liv utöver att sitta vid min dator har jag märkt. Har knappt suttit vid den nu på 2 veckor. Har fullt upp med en massa annat som jag finner är avkopplande och roligt.
Nu funderar jag på om jag ska lägga mig i sängen och läsa eller om jag ska se film. Tror det blir att läsa. Känns lite sent att börja se film nu. Men först ska jag duscha och göra mig klar för natten :)

Hoppas alla har haft en lika toppen tisdag som jag.

Sen funderar jag på designa om bloggen, Om någon har förslag på någon stilren och snygg bakgrund så ge gärna förslag på sidor och liknande som jag kan gå in och kolla på :) Känner det är dags för ny design :P


Ja då är man tillbaka

 Ja då var jag tillbaka på banan :)

Det har varit en helt underbar helg på alla sätt ochg vis.

Sitter och äter frukost just nu och ska strax promenera till jobbet. Ute öser regnet ner och det är 4 grader varmt ute!! Jag vill ju ha vitt och fint, man blir så mycket piggare när det är vitt på marken för det blir mycket ljusare ute då.

Det är glashalt ute! Nej mina kära vänner. Helgen behöver ingen beskrivning, den var great :P


Ja vad var det jag sa....

Jag får ju allt så varför inte alla möjliga biverkningar efter vaccinet mot svininfluensan... Men hellre dom biverkningarna än däckad eller värre av svininfluensan...

Jag fick 40 graders feber, ont i hela kroppen, ont i huvuet, mådde illa. Nu har jag bara ont i armen och svullna och ömma lymfkörtlar på sidan där jag fick sprutan.

Nu ska jag njuta av helgen och bara ta det lugnt och njuta. På söndag ska jag lära mig sticka en mössa och fotografera syrrans twins. Ska bli trevligt och roligt. Längesen jag hade fotografuppdrag :P

Nej nu tar jag helg från datorer känns det som. Inte för att jag knappt vart vid datorn som jag har mått.

Trevlig helg allihop :)

Biverkningar eller inte...

Tisdagmorgon och jag och sonen håller på att göra oss färdiga för att gå iväg. Sonen till skolan och jag till jobbet. Idag är vi inbokade för vaccination. Fler och fler blir sjuka här uppe och fast man vaccinerar sig har man inte fullgott skydd förrän efter 7-14 dagar efter att man fått sprutan.

Nu är en jag umgicks med när jag var sisådär 8-12 år i stugan, om somrarna inlagd på Sunderby Sjukhus. Ligger i repirator sist jag hörde något. Dubbelsidig lunginflammation till följd av Svininfluensan. Han är ett år yngre än mig. Jag hoppas verkligen att han klarar sig. Läget var stabilt igår och det var skönt attt höra.


Vet att jag inte bloggade igår men hade ingen skrivlust igår.Jag ska ju skriva när jag har lust :P

Nej nu sla vi gå iväg mot skolan :)

Ha en bra dag :)

Hej, Mitt Vinterland

Ja nu är det riktigt vitt och fint ute :)

Jon sov riktigt länge idag. Han vaknade vid 8.30, men nu ser han på film och jag ligger i sängen och surfar. Hade tänkt sticka på gubbens strumpor. Rev upp hela igår och har börjat om. Såg att den blev alldeles för stor... Så nu har jag stickat med mindre maskor.

Jag och Jon hade en riktigt mysig Lördag. Först när han kom så for vi på Ica Maxi med hans Farmor, jätte snällt ac henne att vi fick följa med så blev det billigare och enklare att få hem allt vi handlat.

Sen började vi med middagen när vi kom hem. Vi gjorde hemgjord pizza, medan degen jäste satt vi och spelade spel. När vi sen satt och åt så tände vi ljus och släckte ner i köket. Riktigt avslappnande middag och Jon han njöt massor. Sen så tog vi fram godis och chips efter maten och satte igång en film. Men jag såg inte många minuter innan jag somnade i soffan. Men Jon höll sig vaken. Sen fick Jon gå borsta tänderna och jag fixade igång en till film men efter 20 minuter av den filmen sov Jon gott i soffan så då stängde jag av och bar han till sängen.

Sen gick jag och la mig i sängen men somnade nog inte förrän vid 23.30....

Hoppas alla har haft en bra helg och att eran Söndag blir toppen.

Och alla pappor där ute. Grattis på Fars Dag :)

Trött och glad

Ja det blev inte att jag skrev något på bloggen när jag kom hem inatt. Somnade direkt :)

Hade jättetrevligt på personalfesten och vi surrade och skrattade massor. Åt god mat och drack gott. Den roligaste personalfesten jag någonsin varit på :)
Och älsklingen fick inte tillfälle idag att reta mig för att jag är bakis. För jag är inte ett dugg bakis. Trött är jag men inte ett dugg bakis.

Kom fram till giår när jag kom hem att jag hade varit vaken 21,5 timmar.


Nu sitter jag och inväntar min son som har fått vara hos sin farmor och farfar :) Vi ska gå ut i snön och leka idag. Det har snöat sen igår kväll. Det är vitt ute och flingorna faller ner fortfarande. Så ut i snön och leka... Kanske blir att fota lite vinterbilder här hemma också :)

Nu inväntar jag först ett samtal från försäkringskassan. Tänk dom får jobba även Lördagar och det är ju bra så man får sina pengar någongång därifrån. Nu blir det roligt, dom ringde precis från försäkringskassan. Dom gör en utbetalning idag :)

Ha en fortsatt trevlig helg.

Fredag idag och då blir man alltid glad :)

Fredagmorgon och snön lyser vitt på marken. Är någon cm nu, Snön kom igår under dagen när jag jobbade. Hann inte blogga något igår på kvällen och i eftermiddag blir det inget skrivande på bloggen. Kanske jag skriver någon rad och hur dagen, kvällen och personalfesten har varit när jag kommer hem. Beroende på när jag kommer hem.

Nu ska jag äta frukost och promenera iväg till jobbet :)

Ingen snö :S

Så länge som det inte är snö får vi träna fotboll ute :P Men utan snön känns det så mörkt och trist. Nu får den se till att komma...


Nu ska jag äta frukost och sedan ta och promenera till jobbet.
Jag är trött idag.... För trött.....


:)

Fotboll ute ikväll

Ja det blir träning ikväll, plusgrader och ingen snö :P

Jo, började ju med ett par nya strumpor igår... Färgen på dom blir en typ av turkos-blå och svart. Sitter och väntar på att min middag ska bli klar... Är hur hungrig som + att jag faktiskt måste äta mat innan träningen. Får hoppas jag hinner äta innan bussen går. Annars får jag väl ta bussen som går 15 minuter senare.


Fredag närmar sig och jag längtar massor. Inte bara för att det blir helg och man får vara ledig 2 dagar, utan för att det är personalfest på jobbet med god mat och en massa annat roligt. Ska försöka skriva lite mer sen ikväll när jag kommit mig hem...
Huvudet är trött men kroppen är pigg :P


:)

Jahapp, Onsdag redan :)

Då sitter jag här vid datorn och äter frukost som alla andra mornar :) Just nu lyssnar jag på Alexander Rybak, Fairytale. Den låten gör mig glad av någon anledning.

Ingen snö ännu heller och det verkar inte komma någon heller. 5 plusgrader och klockan är tidigt.

Jag började sticka ett annat på strumpor igår och såg film på kvällen. Före det var jag på Biltema en sväng.

Detta kommer bli en bra dag, det känner jag på mig.

Och orkar jag bara senare så är tanken att jag ska träna fotboll. Om nu inte snön börjar falla vilket inte verkar troligt. Fast nog är det rätt skönt bädda ner sig i soffan under en filt också.


:P

Woohoo..

Tog allt som allt 7½ timme att sticka klart andra strumpan till Jon :P

Mindre roligt dock att min mobil jag hämtade ut idag fortfarande inte satt ihop ordentligt... suck... ska man behöva lämna in den en 3e gång direkt man fått hem den... sist jag hämtade ut den satt den knappt ihop alls... och då hann jag inte ens ut från butiken innan jag lämnade in den igen.
Är otroligt förbannat less på reparatörer som gör sönder istället för att laga...

Nu funderar jag över vad jag ska göra för middag. Inte direkt kul laga mat åt sig själv....

Nu är det dags göra lite annan nytta medan jag funderar på middagen...

God morgon

Då var det en ny dag igen :)

Jag somnade ovaggad igår kväll innan jag ens hade hunnit släcka läslampan. Fick dock världens huvudvärk precis innan jag somnade men jag verkar har sovit bort den :)

Så skönt vakna upp utan huvudvärk.
Igår var det fotbollsträning ute i blåsten. Det gick toppen men nog börjar det bli i kallaste laget för att träna ute. Hur mycket jag än hade klätt på mig bet kylan i kroppen trots att det inte var så kallt ute.

Ingen snö ännu heller....

Nej nu ska jag göra mig klar för jobbet. Troll i håret skulle man kunna tro.

Ha en bra dag allesammans :)

Måndag, Musik och Träning

Söndag slog om till Måndag någon gång i natt. Somnade sent igår och det var inte för att jag satt uppe länge. Nej, jag gick och lade mig strax före 22 men jag låg bara och snurra. Till slut efter  00.30 så somnade jag. Så jag har insett att jag kommer somna ovaggad ikväll om allt vill sig väl.

Har precis ätit frukost och väntar nu på att tiden ska gå så jag kan gå till jobbet.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och försöker hålla mig vaken. Efter jobbet idag blir det hem och fixa middag och sen iväg och träna fotboll. Undra om jag kommer frysa massor då? Men ska ta på mig massor med kläder. Men nu ska jag sätta upp håret tror jag så har jag en sak mindre att göra efter jobbet idag.


Hoppas alla får en bra dag :)

Söndag och Solsken

Tänk vad dagarna går fort. Det är redan söndag. Imorgon börjar arbetsveckan :) Det ska bli kul att jobba. Lite jobbigt behöva kliva upp så tidigt men jag vänjer mig.

Snart ska jag åka iväg och träna fotboll och efter det ska jag till stan och göra lite ärenden. Jag måste köpa mig nå byxor jag kan ha när jag ska träna fotboll utomhus. Shorts är lite väl kallt att ha i november. Det är ingen snö ännu så vi tränar ute fortfarande.

Det har varit en mycket bra helg. Jag har hunnit med mycket och har hunnit med det jag velat hinna med. Del 1 i projektet är klar. Nu är det bara resten kvar. Jag har hunnit sticka klart strumpan till Jon, strumpa 2 ska påbörjas efter jag varit på stan.

Funderar på vad jag ska göra för middag som även ska räcka till Lunchlåda imorgon. Tror det blir pytt i panna. Enkelt och snabbt att laga.

Hoppas alla har haft en lika underbar helg som jag har haft.
Jag säger bara en sak, dammsuga hundhår ur en bil är Jobbigt. Det är inget man gör på en kvart. Det tar flera timmar ;)


:)

RSS 2.0