Utmaning

Blev utmanad av en god vän vid namn Nicklas. Så då tänkte jag att vad tusan, den måste jag ju göra.


Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! Lycka till!


1. vad heter du? Eva-Marie

2. ett ord på fyra bokstäver: Elak

3. flicknamn: Emelie

4. pojknamn: Elias

5. yrke: Elektriker

6. färg: Elfenbensvit

7. klädesplagg: Enarmströja

8. mat: Entrecote

9. sak i badrummet: Eltandborste

10. plats/stad: Eskilstuna

11. en orsak att vara sen: Elavbrott

12. något man skriker: Eeeeehhh!

13. film: En prinsessas dagbok

14. något man dricker? Enbärsdricka

15. band: Europe

16. djur: Ekorre

17. gatunamn: Engelbrektsgatan

18. bil: Excalibur

19. sång: Everytime we touch

--------------------------------------------------

Jag utmanar:

Johan

Erica

och alla andra som vill för känner inte så många som har en blogg.


Myers-Briggs Teori...

Ja då har man suttit på Utbildning med jobbet idag. Lärt mig om Myers-Briggs teori och typologi... Så huvudet är fullt med en massa nytt och imorgon fortsätter utbildningen. Då med mer samarbetsövningar.
Genom att vi nu vet vilken "Sanna typ" vi är så ska det antagligen leda till att lättare förstå varandra och göra samarbetet lättare.
Hur som helst orkar jag inte gå in på vad jag är för typ för det orkar jag helt enkelt inte, inte just idag. Kanske gör det någon annan dag då jag hunnit smälta allt.

Har hursom helst varit en lärorik dag även om jag suttit och frysit hela dagen. Har feber nu igen.... FAttar inte varför för jag är inte ens förkyld... Men lite hosta har jag...

Nå ja. Nu inväntar jag ett samtal sen ska jag natta min älskade son.


:)

Från toppen till botten...

Ja nu har man varit sjuk också.
Fick feber på Jobbet i måndags.... Så jag har legat och snorat och hostat och haft febertoppar. Så därför har jag helt enkelt inte orkat skriva något på bloggen :S
Hur som helst var ju förra helgen toppen... Sen blev det en bottenvecka men helgen har varit helt okej... Grillat korv och tagit det lugnt och kurerat mig rejält för att klara resten av hösten. Jon är hos mig nu och det är helt underbart. Just nu väntar vi på att middagen ska bli klar. Sen är det sängen som gäller för min son.
Ikväll blir det chips, dip och tv eller film :)

Imorgon är det jobb som gäller. Planering i dagarna 2 så både Jon och jag får lite sovmorgon :)

Så nu är det bara ställa alarmet och hoppas man orkar upp. Men har då somnat väldigt tidigt i helgen så det är nog inget problem ;)


Mätt och Belåten

Bättre sent än aldrig.

Nu har jag och mina underbara vänner precis ätit middag. Eller ska man säga natt mat? Gott var det och mätta blev vi.
Har varit en toppendag idag och mina vänner är dom bästa vänner man kan ha...
Få se vad vi hittar på här näst, men smälta maten är prio ett. Risken är väl att man somnar då :P

Hoppas alla har en trevlig kväll :)

trött, trött, trött

Ja inte hade jag tänkt somna framför filmen jag och mina vänner skulle se... Dessutom en film jag tänkt se länge. Men jag kunde inte hålla mig vaken. Jag somnade nog efter 15-20 minuter och sen sov jag. Lite tråkigt man ska vara så trött när man har gäster men inte konstigt med tanke på vilken tid jag kliver upp varje arbetsdag.
Nu ska jag snart äta frukost och sen inväntar jag skjuts för jag ska åka och vara barnvakt.

Och mina vänner sover så gott, tänker inte väcka dom för dom behöver sova.

Har inte så rackarns mycket mer på hjärtat just nu för jag är alldeles för trött... Jag sover inte ens ut när jag är ledig från jobbet... Men imorgon då ska jag sova ut. Det har jag bestämt.


Ha en bra dag allihop :)

Oooh What a Friday :)

Ja denna Fredag började i trötthetens tecken. Jag hade svårt somna igår. Men nu sprudlar jag av energi och Lycka :)

Jobbade först mina timmar och sen åkte jag och tränade hos sjukgymnasten:)
Sen mötte jag upp denna någon som gör mig så lycklig :) Men nu är han på väg norrut på älgjakt. Hoppas han får skjuta någon i helgen.

Nu lyssnar jag på musik och inväntar mina älskade vänner som är på väg hit. Vad trevligt det ska bli i helgen. Ska även vara barnvakt ett par timmar till min systers tvillingar medan dom är på Ikea. Sen efter det ska jag hem och umgås med mina vänner och vi ska laga god mat. Det blir smördegsinbakad fläskfilé med cantadouost och till det en potatisgratäng och någon smaskig sås. Och självklart en god sallad :)

Så min helg är fylld med underbara saker för mig att göra.
Får umgås med dom människor jag trivs med och göra roliga saker. Det kan inte bli mycket bättre. Ja, allt är ju relativt och klart det hade vart trevligt att denna någon gärna hade fått umgås med oss också. Sen så saknas min son mycket av mig. Han for till sin pappa idag.

Hoppas alla får en rolig helg :)

Tänker på dig älskling ;)

Jag vill ha Fredag idag :)

Nu tycker jag det ska vara Fredag eftermiddag. Mina kära vänner kommer ner från Kiruna:) Yippie! Ska bli riktigt trevligt.
Så nu städar jag och gör det lite fint hemma. Kan ju inte har det hur som helst hemma. Men på Lördag ska jag iväg och vara barnvakt en sväng till min systers tvillingar. Men sen så är hela helgen fylld med massor med trevliga saker. Spela monopol, äta gott och surra massor. Kanske se någon film. Men på Söndag åker dom hem igen. Men jag får ju träffa dom igen i slutet på oktober.
Sen på söndag kanske man får träffa han med stort H. Älsklingen ;) Allt beror på när han kommer hem. Hade fått följa med men hade ju lovat bort mig som barnvakt. Och sen så träffar jag ju inte mina vänner från Kiruna så ofta.

Min dag har varit toppen och morgondagen kommer gå fort för det är full rulle på jobbet.
Ha en bra kväll allesammans för nu ska jag fortsätta städa...

Fröken trött

Jag vet inte vad som har hänt med mig men jag tycker jag inte är annat än trött just nu... Visserligen jobbar jag mer men det kan inte vara därför som jag är kroniskt trött... Igår kväll hade jag tänkt se The Mentalist men jag gjorde samma sak som förra veckan!!! Somnade i reklamen... Ikväll ska jag se Superstars och förhoppningsvis hålla mig vaken...


Nu blir det att göra lite måsten här hemma och sen fundera över vad jag och Jon ska äta till middag. Sen blir det tidig kväll för min son för han är så fruktansvärt morgontrött.


Hoppas alla får en fortsatt bra vecka :)

Härlig dag...

Kanske inte men jag ser positivt på det hela så ordnar sig allt. Har knappt sovit en blund i natt och min son snorar värre än jag vet inte vad. Men feber har han inte. Bara hålla tummarna för att det bara är en vanlig förkylning.
Idag är det en lång arbetsdag men det ska nog gå bra trots sömnbristen... Lär susa gott ikväll hoppas jag.

Sitter och äter min frukost i lugn och ro, snart ska jag gå lämna Jon på fritids och sen är det bara promenera till jobbet. Tar ca 15-20 minuter.... Skönt starta dagen med en morgonpromenad. Känner mig så mycket piggare efter min morgonpromenad. I allfall dom dagar jag har sovit bra under natten.

Hoppas alla får en bra dag :)

Ny bakgrund?

Nu vill jag verkligen ha en ny bakgrund på min blogg... Men jag hittar då ingen fin och har inte tid sätta mig och göra en eller leta efter någon jag verkligen vill ha...

Är grymt less på den bakgrund jag har....

Lite Bilder :)



Jon öppnar paket :)




Ivrig kille :)



Jon bygger Lego :)



Jons Jordgubbstårta :)



Morgontrött :P



Jon i nya kläder :)



Jon med alla presenter :)



Denna skruv och mutter och metallfigur är Jon stolt över. Den fick han av sin morbror när han fyllde år. Den är köpt i USA. Så nu står den i Jons hylla och ser fin ut :)

Nu ska jag återgå till min köttsoppa :)

Söndag :)

Ja då var det Söndag och veckan är snart slut. 1 vecka närmare min semester som jag längtar riktigt mycket till.
Idag blir det koka köttsoppa, handla lite och bara ta det lugnt.

Igår fick jag äntligen igång min stationära så nu kan jag äntligen sitta och jobba med mina bilder :)

Lite ovant med ett annat operativsystem bara :)

Hoppas eran helg har varit bra för det har min varit. Igår åt vi tacos hos mina föräldrar och jag var barnvakt åt syrrans tvillingar ett par timmar :)

Nu får veckorna flyga fram så jag får åka till mina vänner i Kiruna :)

Riktigt Nice

Ja då var det redan Onsdag och snart är det Fredag... DÅ kommer Jon :) Oj vad jag saknar min älskade son.

Jag har då jobbat i veckan, tränat fotboll... Det gick jättebra att träna och det gjorde inte ont i knäet. Nu ligger jag i soffan och ser fotboll och hittills är det ingen bra match Sverige gör.

Jag var och skulle hämta ut min telefon idagt som jag haft på rep. Jag fick en ny mobil, så nu har jag 2 nya... Vad man nu ska ha 2 mobiler med 2 års garanti på till... Hmm får fundera på hur jag ska göra...

Nu ska jag fortsätta att se på fotbollen.


Ha en bra kväll :)

Regn & Rusk men jag mår gott :)

Så skönt det har varit att slippa lägenheten denna helg. Inte för att vädret har varit det bästa där jag har varit men spelar ingen roll. Man får ju ha kläder efter väder :P

I Fredags for jag direkt efter jobbet. Och vi har ätit god mat, spelat monopol, åkt fyrhjuling och sett björnskit ca 500 m från stugan. Så här finns det en nalle som lufsar omkring i närheten. Den här gången fick jag vinna i monopol. Utklassning blev det. När spelet var slut så hade jag 75 miljoner 250 tusen. Tänk om man skulle ha dom pengarna ;)

Nu sitter jag och väntar på att vattnet ska bli varmt så jag kan duscha. Är rätt så frusen av mig då jag varit ute i regnet sen kl 12 ungefär. Sen är det bara vara inne och mysa i stugan tills min pappa kommer och hämtar upp mig.

Johan han börjar älgjakten imorgon så jag håller tummarna att han får skjuta sin första älg i veckan. Så nu är han och grejar på med en massa grejor med sitt jaktlag. Vad dom gör har jag inte en aning om men dom sliter säkert massor för att göra i ordning allt.

Så nu till veckan har jag en massa inbokat som jag ska göra. Imorgon ska jag testa köra lite fotbollsträning:)
Givetvis så ska jag ju jobba också. 07.00-15.45... Går det bra att träna måndag kanske jag tränar tisdag också. Får se hur det känns efteråt. På Tisdag eller onsdag ska jag ränna på stan och göra ärenden. Hämta ut mobilen som varit på garantirep för 4e gången. Hoppas jag fått en ny. Sen ska jag kolla om jag kan byta en tröja åt Johan. Om det finns en storlek större, får hålla tummarna för det.

Men nu ska det bli skönt med en varm dusch för jag är riktigt frusen. Sen ska jag ta mig något att äta hade jag tänkt så jag inte behöver sitta hungrig på vägen hem.

Hoppas alla harhaft en bra helg.


Ölglas i Kristall

Ja då tänkte jag börja med att göra lite reklam för en annons jag kommer lägga ut på antingen tradera eller blocket. Vet inte vilken jag ska välja.

 

Jag säljer nu min kompletta samling av World Cup History Collection av ölglas i kristall.

Det är 6 st glas. Fotbolls-VM 1986-2006. På glasen är det graverat med årtal, i vilket land det utspelades samt resultaten från kvartsfinalerna, semifinalerna och finalen. Finns chatull att förvara glasen i. Glasen är i mycket gott skick då jag aldrig har använt dom.

 

Så detta passar perfekt till dig som är en sann fotbollsälskare och tycker om att dricka öl.

Pris: 2000 kr
+ frakt. alternativt att du hämtar glasen hos mig.
Om någon är intresserad så lämna eran mailadress när ni skriver ett gästboksinlägg :)







Nytt kapitel

Ja på Torsdag börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Kommer kombinera 2 arbetsplatser, dock med samma arbetsgivare. Så nu är det slut på lyxen att börja kl 9 :P Kommer från Torsdag börjar men jobba kl 7 :) Så jag kommer vara trött om kvällarna innan jag kommit in i det.

Så med andra ord utökad arbetstid = högre % = högre lön ;) Pengar är inte allt i livet men pengarna underlättar ju en hel del helt klart.

Jag vet ännu inte hur stor höjning jag får i %, allt beror ju på om schemaförslaget jag kommit med godkänns av cheferna. Kan hur som helst inte jobba 75% för det går inte alls ihop. Så nu känns det skönt. Jag och min son sitter just nu och ser på Tv... Har fantasitorka vad gäller matlagning. Vet inte alls vad vi ska göra för middag. Men det löser sig. Blir väl något som går fort att göra och som är enkelt.

På Torsdag börjar jag rehabträna och ska träna på gymmet från oktober då det är renoverat klart här där jag bor. Fram tills dess får jag träna hos sjukgymnasten :)

Hej hopp nu ska jag fundera över middagsmaten

RSS 2.0