Sweet Morning

Första morgonen denna vecka som Jon inte har varit på dåligt morgonhumör :)
Även denna morgon är det grått och trist ute. Sitter och äter min frukost, men har frångått teet och dricker proviva blodapelsin-aronia och äter rostade mackor.
Onsdag idag, fredag snart och då får jag umgås med min älskade :) Veckorna springer fram, synd bara att även helgerna gör det :S
Snart semester för min del, 5 veckor dit nu :)

Imorgon är det vårruset här i stan men i år ska jag inte engagera mig i det. Jag orkar inte, min kropp är inte i form för det. Men jag ska ta med mig Jon på buggen och fika där, sista gången det är torsdagsdans innan sommaren. Så då lovade jag Jon att vi kunde fara dit och fika i allafall :)

Ha en toppenbra dag alla :)

Kram

Trött som vanligt

Jag är så sjukt trött, men nu vet jag ju varför i allafall. Har Anemi, eller blodbrist som det heter med vanlig svenska. SÅ för att få bukt med det äter jag järntabletter nu. Har haft en konstig kurva på blodvärdet sen 2006. Så nu vet jag även vad som orsakat att jag ej orkat göra något samt varför jag varit så ofta sjuk. Så nu ska jag äta dessa tabletter ytterligare 1 månad drygt, sen ska jag tillbaka på provtagning. Sen blir det förhoppningsvis slut med tabletterna. Men går värdet ner igen så är det bara att äta dessa tabletter resten av livet :S

Nå ja, nu blir det hemgjord pizza med sonen :) Sen plugg resten av kvällen. Bara hoppas jag håller mig vaken!!

kram till mina nära och kära som jag har varmt om hjärtat :)

Matte B

Trött, trött, trött är jag idag :S

har statistikuppgiften kvar att göra i matte b så jag vet vad jag gör. Jag ska ha betygsamtal på Onsdag 15.30... Hmm, spännande, så får man se om man klarat kursen eller inte. Men jag tycker ju han borde ha bett om omprov om jag inte har klarat kursen.

Så nu är det bara plugga på, ska även göra min labbrapport klar så fort som möjligt och sen är det bara börja med nästa uppgift.

Snart färdig med plugget men har mycket annat att fixa oxå men det ska nog gå bra.

hoppas alla får en fin dag. ska gå fortsätta ha morgonbråk med min son som inte alls har öronen kvar :S

puss och kram Nicke. Jag älskar dig :)


Kanske, Kanske

Så får man snart svar på vad som är tokigt i min kropp.... Imorgon ska dom ta massor med blod av mig. Ska bli skönt få reda på vad som är tokigt, om dom nu finner något. Att må som jag mår är absolut inte normalt.

Det är toppenväder ute och vi har varit ute en bra stund efter skola och jobb idag. Skulle behöva plugga men jag hinner nog om jag börjar imorgon. Måste ändå ha hjälp med vissa saker. Jag orkar inte plugga ikväll. Blir en helkväll framför teven...

Jon är fortfarande hos mig :) Underbart, vi har ätit isglass å varit ute i solen :P Underbart. Men imorgon åker han till sin pappa efter skolan men han kommer ju tillbaka på fredag igen. Då blir det åka till Nicke. Jon ser fram mot det. Och det gör även jag :) Vi ska vara ute och njuta av naturen, om det nu inte blir skitväder förstås, äta god mat och bara mysa och rå om varandra :)

Nu ska jag försöka hålla mig vaken, är sjukt trött och lär så förbli tyvärr tills detta går över....


Puss och kram nära och kära :)

Aj, Aj, Aj

Sov som en jävla kratta i natt. Ursäkta min svordom men jag skriver rakt från hjärtat. Då kan det bli så ibland. Är inte alls nå piggare idag än igår. Har ont på mycket ovanliga ställen, mår illa och känner mig så hemskt jävla trött! Jag orkar ingenting, läkarna vet inte vad som är galet annat än att jag hade lågt blodvärde. Så fick järntabletter för det. Men inte mår jag bättre för det!

Vad fan är det för fel?! Ont i bakhuvudet, armhålorna och ljumskarna. Lymfkörtlarna...
Är så fruktansvärt less på att må så här. Inte kul alls när man inte kan göra något åt det heller....


Saknar min Nicke men jag håller tummarna för att dagarna går fort till helgen.
I kväll blir det plugga Naturkunskap och fortsätta på min labbrapport.
Jon är här, har några bonusdagar med honom :)


Nationellt prov

Jag hade ju nationellt prov i matte b i fredags... Vet dock inte hur det gick ännu.
Sjukt varmt ute, hoppas inte sommaren kommer nu och är slut lagomt till semestern bara. Gillar sol och bad men i maj är det lite tidigt känns det som.

Saknar min Nicke massor, skönt att jag har Jon här nu. Är ju hemskt att inte umgås med den man älskar, jag vet ju vad jag vill och jag vet vad han vill :) Någon dag ska det bli verklighet.

:)

Älg efter vägen

Ja då är jag hemma då :S Hade gärna stannat kvar hos Nicke men pengarna rullar ju inte in på kontot av sig självt. Bonus idag, Jon kommer. Han ska vara hos mig till Onsdagmorgon och sen kommer han ju igen på fredag :)
Har haft en toppen helg men nu är jag trött i mössan men ingen idé att gå sova nu. Upp kl 02.45 för avfärd mot Luleå med Nicke och hans timmerbil. Och inte ska ni tro jag sov nå efter vägen heller, Nej absolut inte. Jag kunde inte hur väl jag än försökte, sen gav jag upp. Har hunnit med att se älg, ren och en orre efter vägen plus en massa andra pippifåglar:)  

Vilket toppenväder vi har haft i helgen. Jag har fått årets första solbränna och den kom fort. Men är man ute i trädgården och grejar på, så då får man lätt färg. Inte fan har jag ro ligga eller sitta still. Nog ska det helst hända saker för att jag ska trivas. Vi har bara grillat och mått gott och sett på hockeyn. Sverige utklassade ju Kanada igår i hockey-vm...

Vet inte riktigt vad jag ska ta mig för nu...men frukost ska ätas, håret och kläder ska fixas, sen är man väl redo för jobbet. Kanske jag lägger mig en stund före det. Blev så hemskt trött, men det återstår att se.

Hoppas ni har en bra dag :)

Puss och kram till dig Nicke :)


Snigelfart

Denna dag går ju så segt. Längtar så otroligt efter Nicke. Har det där förbannade provet på Fredag, Håller tummarna för att jag klarar det.

Har varit på utvecklingssamtal på Jons skola :) Mycket positivt.

Själv fick jag samtal från en läkare på min vårdcentral. Lungröntgen visade ingenting ovanligt, jag slipper gastroskopi och det var ju skönt. Men dom vet inte varför jag har lågt blodvärde så det ska kollas upp. Så det blir mer provtagning 21 maj.
Skönt att dom tar det på allvar. Inte kul att må så här som jag gör.


Nu orkar jag inte skriva nå mer.

Puss och Kram kära vänner :)

Saknar ju dig

Jag saknar ju dig Nicke...
Men snart är det helg. Rackarns vad jag längtar. I am so in Love. Helt otroligt, efter hösten trodde jag fan inte det var möjligt att jag skulle finna kärleken. Än mindre att jag skulle kunna lita på någon igen. Men Nicke är toppen, han får mig att må så bra.

Min syster med familj betyder otroligt mycket för mig. De har en speciellt plats i mitt hjärta. De stöttar mig och hjälper mig i allt som är tungt. Allt från matematik problem till att öppna sitt hem och låta mig komma och vara där när Jon är hos sin pappa.
Jon är krasslig, han har halsvirus och feber så han ligger däckad i soffan just nu.
Jag har pluggat sen jag kom från jobbet vid 12. Så tog en välbehövlig paus. Ska göra någon sorts middag men Jon äter inte vidare mycket. Men det viktigaste är ju att han dricker.


Puss och Kram kära vänner :)


Lyckad fredag

Fredagen var riktigt rolig, jag hade riktigt trevligt. Bakis har jag inte heller varit idag men trött. Hotellfrukost kl 10 och sen åkte vi mot nicke. Sen var det bara sova mer:)äntligen har jag kunnat sova ut. Sov till 17. Nu är jag mätt i magen och lycklig som aldrig förr. Så skönt slippa vara i lägenheten varje helg:) Jag har funnit honom med stort h och det känns så otroligt bra. Hoppas alla har haft en fin valborg. Nu ska jag se tv. :)

RSS 2.0