Underbara Tisdag, Kanske inte

Jobbar till 17 idag, så jag vet inte om denna Tisdag är så underbar egentligen...
Men något positivt, jag ska klippa mig idag, eller en frisör ska göra det. Vet dock inte hur jag vill ha håret men det brukar lösa sig i slutändan. Ibland brukar det bli så att jag ger frisören fria händer och säger, Klipp det du tycker, bara det blir fint och är lätt att fixa på morgonen innan man ska till jobbet...
I natt så sov jag lite bättre men inte riktigt bra... Hoppas jag får tillbaka min sömn snart för jag behöver sova så jag orkar så som jag brukar.
Igår när jag kom hem från jobbet så fixade jag lite julmys i min lägenhet och när Jon kommer på Fredag ska vi fixa resten tillsammans.
Till helgen ska vi i allafall och julbaka hos min älskade syster. Det ska bli mycket trevligt. Och på Söndag har jag sista buggkurs tillfället. Vad trist det ska bli utan buggkurs... Få se om jag anmäler mig till träningsgruppen... Borde göra det så jag kan hålla igång buggen på ett bra sätt och samtidigt kanske utvecklas mer. I söndags lärde jag mig något som heter kick and change... Det var inte det lättaste...
Så det måste jag nöta in...
Nej nu är det bara fortsätta här...
Ha en bra dag alla, tänker på er alla nära och kära :)

Julen Närmar sig

Men det blir väl aldrig som man tänkt sig och nyår blir väl inte heller det...
Men det gör inget :) Så länge jag får vara med älsklingen spelar det faktiskt ingen som helst roll alls.
Jag har blivit förkyld, har legat och fryst hela natten, för att nu sitta och svettas. Bara jag håller mig frisk, FÖR JAG har inte tid att vara sjuk... Fast blir man det är det inget att göra åt tyvärr! Då är det bara gilla läget och tänka Positivt.
Snart ska jag åka iväg mot jobbet, känns riktigt tungt. Har sovit riktigt dåligt i natt. Älsklingen han ligger hemma hos sig alldeles för långt bort och sover. Han jobbar 13-20 den här veckan. Medan jag knogar på och jobbar min dagtid. Jag har dock nytt schema så nu känns dagarna alldeles för långa, men det är bara vänja sig. För den 10e januari börjar jag jobba heltid.
Nej nu är det bäst jag går och fixar håret och allt sånt innan man ska iväg på jobbet.
Ha en bra dag alla.
Puss och kram till dig älskling :)
Snart jul :) Längtar massor :)

Tillägnad dig älskling

Tack för tipset Karro, en helt underbar låt.
Torsdag idag, Fredag imorgon och nu ska jag strax fixa håret. Efter jobbet idag åker jag till min älskade storasyster och pussar på Vilgot och Lovisa. Jisses vad dom har blivit stora :P
Idag blir det äntligen Torsdags dans och Nils, Systers Man ska spela musiken där idag. Och jag är väl lite skyldig till att ha hittat låtar till den spellistan ;)
Imorgon kommer Jon hem till mig efter Fritids :P Så härligt, Funderar vad vi ska hitta på till helgen. Är en GP Tävling i Luleå i Helgen i Dans, Bugg, Lindy Hop, Boogie Woogie och säkert nå mer som jag inte kommer ihåg.
Så dans eliten kommer till stan. Så på Lördag tror jag det blir att åka in till stan och kolla på tävlingen.
På Söndag ska Jon på kalas kl 14, blir roligt för honom. Synd bara det skulle krocka med att Tony med danspartner ska tävla i Bugg på Söndagen.
Älskling, Lyssna på Låten vid tillfälle :)
Älskar dig Mats, du är Underbar.
Nej nu måste jag fixa håret för jag ser inte riktigt klok ut...

Onsdag, snart Fredag

Enda fördelen med Onsdag är väl att det snart är Fredag, att jag inte jobbar längre än 14.30 och att jag ska jobba extra idag på ett helt annat ställe.
PÅ Fredag kommer älskade Jon... Dock ingen Mats till helgen... Han ska vara hemma han... Å vad han hittar på det har jag ingen aning om, men det lär jag märka.
Nä måste gå fixa mig resten så jag kommer mig iväg till jobbet även denna dag fast nog hade det varit skönt sova mera. Sover ju som en kratta utan min Mats tyvärr.
Ha en bra dag alla :)

Vill verkligen INTE

Åka hem idag!!! Men jag måste åka hem, jobbet väntar, buggkurs ikväll och sen är det bara ladda för jobb till veckan...
Känns verkligen jättejobbigt att åka hem idag, inte långt till tårarna just nu!!!
Kärlek är underbart men när jag måste lämna honom här så känns det inte alls lika underbart. Älskar min Mats massor och han är mitt livs kärlek! Nu vet jag vad jag vill med mitt liv:) Känns så skönt att allt verkligen fungerar.
Puss och Kram till dig min älskling :)

Vurpa...

Dagens skratt och vurpa... Jisses vad jag skrattade när jag fick höra och se detta.. Check it out!! Om ni är nyfikna...
Uppdatering från semestern kommer till veckan när jag har lust...

Happyface :)

Ja nu är fröken glad och lycklig, allt på samma gång. Sitter på kalles kiosk och spel i arjeplog och inväntar älsklingen. Han ville ta en kopp kaffe här tillsammans med mig. Jag har fördrivit tiden ett bra tag här nu, och det är så otroligt trevligt personal här :)

Dom har både TV och Internet här, vilken tur för mig. Annars hade tiden gått ruskigt sakta, men snart slutar min älskling jobba och kommer hit. Hade först tänkt gå till min älskling, är inte så långt dit, men det snöar en del ute och jag har en hel del packning. Så ska bli skönt slippa bära det och åka bil istället.

Sen blir det hämta flickorna på dagis... Jag har suttit på en buss i 5 timmar drygt, från kl 07.50-13.05... Men tiden gick förvånansvärt fort. Och förvånad blev jag när jag kollade vad jag hade kvar på busskortet, precis samma summa som när jag fyllde på det. Alltså åkte jag gratis från Luleå, via Skellefteå och Slutligen Arjeplog. Inte dumt det, jag klagar inte...Så vad busschauffören egentligen gjorde emd mitt busskort kan man ju fråga sig men jag fick ju en bussbiljett i allafall... Snart är älsklingen på ingående och min internet tid är snart slut här på Kalles...


Hoppas alla får en fortsatt fin vecka... KOmmer hem på söndag och då blir det dansa bugg direkt... Hinner inte ens hem har jag kommit fram till..

Kram

Jippe :P

Snart drar jag från stan! Dock med en förkylning men den skiter jag i!!!!
Ska bli så härligt komma upp till Mats :) Eller om det är ner... Hm får fundera på det på min 5 timmar långa bussresa, Hoppas dom har eluttag på bussen annars blir jag ledsen,...
Ska strax äta frukost och sen blir det att väcka lillprinsen som idag ska upp ovanligt mycket tidigare än vanligt och 1 dag tidigare till sin pappa.
Har ju nyss konstaterat att det är snart jul... Blir en mycket ovanlig men helt underbar jul :)
Ska fira jul med Jon nyårshelgen mest troligen, han åker ju till Stockholm med sin pappa, farmor och farfar...
Tror jag är som ett litet barn när det gäller jul för nu längtar jag sjukt mycket. Men först ska jag ha lite semester och Njuta av den med min älskling :)
Ha en bra dag alla.
Puss och kram till dig min älskling :)

Semester snart men först måste jag....

Jobba lite till :P Sen får jag vara ledig lite extra. Så skönt det ska bli. Längtar massor... Hoppas bara det inte blir lika kallt när jag kommer... Nu hade Mats 28,4 minusgrader, lite i kallaste laget för att kunna vara ute tycker jag.
NU sitter jag och dricker te och har ätit mina mackor. Jag har blivit förkyld men det går åt rätt håll och Jon han är snorig så det räcker och blir över. Stackaren är alldeles grön i näsan...
Idag jobbar jag länge men Jon blir hämtad vid 15 från fritids av Morfar och Mormor. För idag är det Kalasdag hos mormor och morfar för mormor fyller år idag... Så jag åker dit direkt efter jobbet idag :)
Men imorgon efter jobbet då är det semester :P Blir kvällsmys med Jon, gå sova tidigt imorgon, ska lämna Jon kl 6.30 på fritids och sen drar jag. Jons pappa hämtar Jon från fritids en dag tidigare när jag ska iväg.
Idag är det 15 minusgrader ute så snön ligger kvar :)
Ha en bra dag allihopa. Älskling, tänker på dig. Puss och Kram

Sussat sött

Vilken myskväll jag och Jon hade igår...
Vi åt rostade mackor med ost och marmelad, drack Te och såg på dansbandskampen. Efter det var det natti natti för oss båda. Men innan jag somnade pratade jag förstås med älsklingen min. Somnade vid 22 och vaknade dunderförkyld nu på morgonen kl 7.30 drygt och då sov Jon fortfarande. Så nu ska jag Mota Olle vid grind för sjuk ska jag INTE bli. Har så mycket annat som händer så jag har verkligen inte tid att vara sjuk. Jon är också förkyld, han är nog snäppet värre än mig, han nyser och snorar och låter hes. Blir han sjuk så ska jag anställa morfar som barnvakt medan jag jobbar.
Jag ska dessutom börja packa lite smått, ni vet, tjejer och vad man ska ha med sig på en liten semestertripp kan ta lång tid att packa. Åker tidigt på Torsdag morgon och jag längtar massor. Ska bli skönt komma bort till lugnet och få göra lite annat. Blir alltså en lång helg för mig :)
Längtar efter min Mats men nu är det inte så länge kvar :) Det är tungt ha ett distansförhållande, men det är det värt. För en så underbar kille som Mats finns inte. Att han nu råkas bo 23,6 mil bort det gör inget för kärlek övervinner allt. Vill man så går allt har jag lärt mig!! Har man ingen vilja då går inget oavsett vad det är....
Nu kanske jag skulle kliva upp och göra frukost... Sen är det bara sätta igång med allt tråkigt så som disken, vika tvätt och börja fundera på packningen och alla kläder.
För att inte tala om ytterkläder. Ska ju vara ute i snön en hel del, göra snöänglar och åka i backen :)
Ha en bra dag alla :)
Puss och Kram till dig älsklingen min :)

Älskade Mats

Oj Vad jag älskar dig :)
Du gör mig så lycklig, och framför allt älskar du mig för den jag är och du försöker inte göra mig till någon jag inte vill vara. Älskar din ärlighet och dina vackra ögon, ditt leende får mig att smälta och ditt skratt får mig att skratta :)
Jag älskar dig för den du är och jag älskar dig för att du är den du är. DU är bäst :) När du skämtar och när du har ditt pillimariska leende och skratt då gör du mig så glad.
Att efter så många år ha hittat kärleken i varandra är helt otroligt. 18 år sen vi första gången lärde känna varandra och mycket har hänt sedan dess. Vi har fått barn båda två på olika håll men nu är det vi två och det är jag så otroligt lycklig över. Jag älskar dig Mats och den kärlek jag känner för dig är så stark.
DU är bäst min älskling :)
Puss och kram

Kära blogg

Det var alldeles för längesen jag skrev i min blogg. Har inte haft skrivlust men egentligen massor att skriva om.
Idag är det Fredag och Många jobbar halvdag eller är helt lediga. Så är det inte för mig. Jag jobbar mina timmar precis som vanligt, sen hämtar jag Jon från fritids och sen ska vi nog bege oss mot min syster med familj :) Blir lite långsamt sitta i lägenheten hela helgen.
Just nu sitter jag och äter min frukost och funderar på om jag ska slå igång stereon och spela lite underbar musik. Here I come Spotify :P Shakira just nu, hon har så härlig musik.
Det går bra för Jon i skolan med att läsa, skriva och räkna. Man blir förvånad över hur snabbt dom lär sig :) Stolt mamma! :D
Nu närmar sig 11:e november. Då åker jag till Arjeplog och min älskade Mats :) Vi ska vara ute i snön och göra det mesta vi tycker är roligt :) Ska definitivt göra snöänglar... Hihi, Jo jag gillar snö och vinter så länge det inte är över 30 minusgrader . Så har en lite längre ledighet att se fram emot snart, ska njuta till max och verkligen ta tillvara på min ledighet.
Sen är det snart jul också. Ska bli världens bästa jul har jag bestämt :) Nedräkning sker :P
Älskar dig min Mats, Puss och Kram
Neee bäst att fortsätta stoppa i mig min frukost och fundera på varför det känns som om stortån är av!!!

RSS 2.0