Blev inte riktigt så...

JAG som skulle sova tidigt igår, så blev det inte riktigt :S
Kunde absolut inte sova hur mycket jag än försökte :S
Idag har det gått tungt på jobbet, känner mig inte alls kry men det är bara att kämpa på. Imorgon är det Tisdag och dags för lång arbetsdag jämför med normalt. Samma sak på Onsdag och Torsdag.
Idag fick jag däremot hämta Jon från fritids och ha honom här en stund:) Passar på när tillfällena ges. Och han kommer till mig på Torsdag redan och ska vara till Fredagen efter:) Är så skönt ha Jon hemma, det känns inte lika tomt och tråkigt och tyst när han är här. Då är det mer full rulle och läxläsning, matteläxor och annat som hör skolan till.
Väntar ivrigt svar på om jag kommit in på utbildningen jag sökt men dom verkar jobba trögt med antagningen. Kommer jag in så börjar jag plugga i November. Om inte så är det fortsätta jobba som gäller. Och söka in på nytt igen. Men nu är det fan 4e gången jag söker till samma utbildning så nu borde dom ju fatta galoppen tycker man. Är ju inte direkt universitetet jag ska gå på... Är så less på att jag aldrig kommer in på den utbildning jag vill... Och nu beror det inte på att jag har för dåliga betyg eller så utan nu är det tvärtom!!! Jag har för BRA betyg.. Tänk att när man vill något så gärna som jag vill, så blir man straffad för att man varit duktig i skolan. Medan en del inte alls vill gå den utbildningen men kommer in ändå för att dom just inte har betyg....
Ett annat alternativ är att jag söker in på en som går på distans med placering i Timrå, vilket innebär att jag några gånger under utbildningens lopp kommer att vara där...
Snart slutar älsklingen jobba så fram tills dess ska jag läsa min bok tror jag, lägga mig i sängen och bara slöa....
Fast han jobbar ju hemma i Arjeplog så hit kan han ju inte direkt komma efter jobbet hur mycket jag än vill det.
Saknar min Mats så otroligt mycket just nu....
Puss och Kram

Sent igår men tidigt idag...

Igår var det rekord på hur länge jag varit vaken någonsin detta år... Somnade kring 03.30 eller strax efter :P
Hur som helst, sov inte bort hela dagen i allafall. Vaknade kring 10 idag och älsklingen hade beställt väckning, så då ringde jag när jag hade vaknat till liv, han somnade väl efter 4 eller nåt;)
Igår hade jag trevligt besök bestående av Elena och hennes Robert. Vi åt gott och hade trevligt, körde lite dansmatta och sen kollade vi på dansfeber. När dom for hem ägnade jag resten av kvällen och natten åt att surra på msn och i telefon med min älskling :) Tänk att man kan prata så länge i telefon på en kväll som vi gjorde igår utan att det blir det minsta tråkigt ;)
Idag är jag dock trött och frusen, hoppas det är nåt elände på gång för mig!!! Har varken, tid, lust eller råd bli sjuk nu!!!!
Idag har jag bara tagit det lugnt här hemma, fixat i köket och surrat med älsklingen mer eller mindre hela dagen. I detta nu har jag honom i Luren. Jag har hjälpt honom via datorn att få ett XP och Nero så han äntligen får nå ordning på sin dator :)
Jag saknar Jon jättemycket, bara hoppas tiden går fort tills han kommer på Fredag...
Och jag saknar min älskling mer än någonsin just nu. Känns jättejobbigt veta att det är 12 dagar kvar innan jag får krama om honom... Jag är så otroligt kär och det känns så otroligt bra. Svårt förklara vad som gör att det känns så himla bra. Men han är mitt livs kärlek och det är han jag vill dela resten av mitt liv med.
Mats, se nu till att tiden flyger fram tills du kan komma hit och att den sniglar fram när du är här :)
Och jag ser fram emot julen massor. Finns mycket bra planer för julhelgen trots att jag inte har Jon i år på jul.
Älskar dig min Mats :) Du är helt underbar och du gör mig så lycklig.
Puss och Kram

Snart Fredag

Synd bara man sitter ensam hela helgen... Bara göra det bästa av situationen och försöka hitta på något roligt och avkopplande.
JAG ska hur som helst försöka få ordning här hemma, vika in ett tvättberg och bädda rent och sånt där skoj :P
Ska sova längre än 7 hade jag tänkt, sticka lite och läsa lite böcker :) Så nog lär timmarna gå ändå :P
Saknar min Mats, men snart så :) Man blir ju tokig av att gå vänta hela tiden tills nästa gång man ses, men det är värt att vänta för en sån karl som Mats finns ingen annanstans :P Och tänka sig, den karln är MIN :) Fy fan vad jag är lycklig och glad över att man har en helt underbar karl :)
Puss och Kram :) Älskar dig min Mats :)

En underbar helg

Tillsammans med Jon, Älsklingen och hans barn...
Nu är det tomt här hemma, bara jag och Jon kvar. Min underbara älskling åkte hem för 10 minuter sen med barnen. Jobbet kallar där hemma i Arjeplog för honom...
Men tiden går fort tills vi ses nästa gång :)
Jag har verkligen hittat mitt LIVS KÄRLEK :)
Har väl egentligen rätt mycket att skriva här men är rätt trött. Ska ladda för dans till Shake ikväll, det ska bli riktigt roligt. Funderar starkt på att ta en tupplur :P
Älskar dig Mats, Du är underbar :) Du gör mig så lycklig.

Den grå vardagen med ljusglimtar...

Nu är man tillbaka i den grå vardagen och det lunkar på som vanligt... Men helt klart så har dagarna sina ljusglimtar också :P
Idag är det dock farbror doktorn som gäller efter jobbet :S Ska kolla upp lite grejer och fråga om lite annat när jag ändå är där...
Vet inte riktigt vad jag ska skriva för jag är så sjukt trött. Hade helst velat krypa ner under täckte tillsammans med älsklingen men det är lite svårt då han är 23 mil ifrån...Men drömma och önska kan man ju alltid göra :)
Sitter som på nålar här hemma och hoppas och håller mina tummar...Vill komma in på utbildningen jag har sökt in på.
Ha en bra dag alla och jag Älskar dig min Mats :)

Lite semester bilder :)

Stadsparken i Jönköping
Älsklingen lånade kameran min så fotografen någongång skulle fastna på bild och det blev ju riktigt bra :)
Fågeldammen i Stadsparken
Utsikt från Brahehus strax utanför Gränna
Brahehus
Så otroligt vacker utsikt från Höga Kusten
En fin liten fågel, synd bara man inte hade ett MAKRO objektiv
På väg hemåt, här strax innan höga kusten...
Har hur mycket foton som helst från semestern men kan inte lägga ut allt här för det blir alldeles för mycket.
Hur som helst, semestern var toppen och jag har varit i delar av landet som jag aldrig någonsin har varit i och jag vill absolut tillbaka dit :)
Eftersom vi var i Gränna så har jag självklart varit in i ett polkagris kokeri och köpt polkagrisar :) Där fotograferade jag dock ingenting och det var ju synd det.

Dags att blogga lite

Ja då är man hemma i sin trista och tråkiga lägenhet alldeles själv...
Jon kommer till mig antingen ikväll eller imorgon :) Som jag har saknat lilleman, men gårdagen blev inte riktigt som vi tänkt oss. Jag och Mats kom från södern vid 14 tiden tror jag det var. När vi kom hem var det bara börja med maten för vi var hur hungriga som helst. Sen blev det ett glas rött för mig och en öl för Mats, det tyckte vi att vi hade förtjänat efter den långa bilresan :P Blev inte så många dagar nere i Kaxholmen men det var så otroligt trevligt att få vara där den tid vi var där.
Hur som helst, vid 16.30 tiden så fick jag ett sms från Jons pappa att Jon inte alls mådde bra. Han hade kräkts massor under natten och det fortsatte på dagen. Han hade så ont i magen och ryggen att han inte kunde gå. Sen hade Jon somnat och sovit mer än 1 timme, när hans pappa försökte väcka honom var han inte kontaktbar alls. Det har aldrig hänt förut. Så det var alltså inte tal om en vanlig magsjuka här. Sen for han in på Jouren med Jon och fick skjuts av Farmor. Jon fick sen åka vidare till Akuten för undersökning och provtagning. Där visade det sig att sänkan var hög men inte jättehög. Han hade ingen feber men det var på gränsen... De tog även ett urinprov för att se hur pass uttorkad han var. Det var ingen fara med det tack och lov.
Sen när alla prover var tagna så kom det in en kirurg och klämde lite till på jons mage och rygg. Jon hade fortfarande ont men det märktes att han mådde bättre. Läkaren sa att det kunde vara blindtarmsinflammation men Jon fick åka hem med sin pappa och skulle det bli sämre fick vi åka in igen. Men just nu mår Jon mycket bättre och det var skönt att höra det på morgonen idag.
Jag fick skjuts till sjukhuset av älsklingen så jag fick vara med Jon där. Mats åkte hem till mig och väntade på att jag skulle komma tillbaka.
Nu är Mats hemma i Arjeplog och jag saknar honom hur mycket som helst. Är så otroligt kär så det går inte att beskriva.
Hur som helst så är det Måndag imorgon, men jag ska inte Jobba, jag har semester och egentligen kanske lite onödigt att slösa en dag när jag ändå kom hem i god tid men jag känner verkligen mig sliten och behöver den extra vilodagen. Hoppas också att Jon blir helt frisk och slipper ha mer ont i magen.
Älskar dig Mats och jag hoppas och håller mina tummar och tår att vi kan ses mer i Oktober :)

RSS 2.0