Ingen lust till Något.

Jag är i en dålig period just nu. Allt känns jobbigt och jag är less på precis allt. Vill bara dra ett täcke över mig och slippa allt. Men riktigt så lätt är det inte.

Jag har inte bloggat på 4 dagar nu och det är helt enkelt för att jag inte har haft någon lust. Men jag skriver ju inte för någon annans skull. Jag skriver för min egen.

Men nu i veckan kommer det kommer lite blogginlägg utöver det vanliga. Den som väntar på något... :P

Oj vad tiden rinner iväg

Det är redan Torsdag, tänka sig :P Nyss var det Måndag och jag funderade hur jag skulle få tiden att gå. Inga problem alls. Måndag tog jag det bara lugnt, tisdag efter jobbet var jag hos min syster och sov där. På onsdag åkte man iväg på Palt middag efter jobbet och idag ska man vara barnvakt till Vilgot och Lovisa. Världens sötaste tvillingar:) Jag är en så glad och stolt moster :)


Sen helt plötsligt så har veckan gått och det är faktiskt Fredag imorgon och då ska jag hämta Jon från Fritids:) Oj som jag har längtat :)

Jag var ju till sjukgymnasten igår och hon kom fram till att det är inre ledbandet och knäsenan som är mycket irriterade. Så nu är det antiinflammatoriskt som gäller samt rehab träning. Nej nu måste jag sätta lite fart om jag ska hinna ;)

Ha en toppendag och kväll nu allihop :)

Ny vecka igen...

Ja då var det ny vecka igen och man jobbar och sliter om dagarna :)

Det har varit en toppen helg och jag har njutit varenda minut av den vill jag lova. Jon är hos sin pappa nu till Fredag så här är det tomt och tyst. Hemskt är det :S Vill ju ha honom hos mig alltid....

Jag har rent ut sagt tråkigt! Men imorgon efter jobbet ska jag fara till min syster och tillbringa tid med henne och barnen. Ska sova där till onsdag :) Det kommer bli trevligt. Passar ju på när jag ändå inte kan träna fotboll just nu. Knäet mitt säger ifrån. Känner av att jag vart igång mycket i helgen. Känner det i båda höfterna och knäet. Det är inte bra. Får se vad sjukgymnasten säger på Onsdag. Bara vänta och se. Hade jag haft fotbollen nu så hade jag ju haft något att göra. Men bara gilla läget. Hälsan går ju i första hand :)

På torsdag ska jag boka resan upp till mina bästa vänner i Kiruna :) Gissa om man längtar till den semestern ;) Ska bli så himla kul, jag ser verkligen fram emot det...

Nej nu är det bara ta tag i denna Måndag :)

Dags att uppdatera lite kanske ;)

Ja då var det fredag och jag har vart ledig hela dagen :) Hade många timmar på flexen så då passade jag på att ta ledigt då det passade för verksamheten på jobbet också. Sen så har ju Jon fått vara ledig från fritids idag nu innan allvaret börjar.

Min mamma skulle ta och cykla hit sa hon så få se om hon kommer. Jag hoppas det för jag hade tänkt att fara å handla lite.
Fick höra av Johan att det hade varit personrån och misshandel här där jag bor. Tydligen någon/några som rånat någon på ett 6 pack öl som antagligen var köpt på Ica. Skrämmande tanke att man inte ska våga sig ut på kvällen ens till affären. Helt sjukt ju. Hoppas den/dom som gjorde det åker dit fort som FAN!!!

Vi har då bara tagit det lugnt idag. Tanken var att vi skulle cykla till mina föräldrar men jag kan ju inte tvinga Jon. Han behöver nog ta det lite lugnt.

Hoppas alla får en bra helg.


Det ska vi ha :)

Tänka sig..

Att det  kan vara så skönt att sova ;)
Har sovit gott i natt... Somnade utan ljudbok eller bok. Var helt slut efter allt kalasande går. Idag är det en ny dag och jag hoppas den blir lika bra som gårdagen. Fast ikväll blir det mys med sonen och han får gå sova tidigare idag än igår. Igår hade vi gäster till ca 20 så då var det svårt få honom i säng. Men idag lär han vara trött. Idag väntar disken på mig när jag kommer hem. Borde gjort bort den igår men jag var så slut igår så jag orkade helt enkelt inte.

Det var längesen det kom upp bilder på min blogg. Det har sin naturliga orsak. Jag har inte igång stationära datorn. Men har fått hårddisken. Men väntar på ett Operativ system till den :) Så snart så ska jag försöka lägga upp bilder från bärbara datorn. Har bilder som ska upp här på bloggen från min sons födelsedag. Men man har ju annat att göra än att bara sitta vid datorn. Tänka sig, jag tror jag har skaffat mig ett liv ;)

Hoppas alla får en fin dag. Om än det är lite kyligt här i norr på morgonen....


God Tårta och grannen blev glad :)

Ja då har man haft främmande och bjudit på fika och tårta. Tårtan blev mycket god, det var en marängtårta med färska skogshallon emellan och vispgrädde och krossad daim på :) Mycket lyckat.

Jag fick dessutom ett presentkort på Ica, alltid bra att ha. En salladsskål och salladsbestick samt 2 jättebadlakan, lär få dela med mig med Jon för han älskar stora badlakan. Sen tidigare i veckan fick jag ju lotter av mina arbetskollegor :)

Ja jag skrev ju i rubriken om en glad granne. Jag har en mycket trevlig granne som bor under mig och då det blev kvar tårta så gick jag ner med den bit som blev över till henne. Så hon blev glad och tackade så mycket. Alltid kul kunna göra någon glad :)

Så med all rätt är jag helt slut, har inte tagit det vidare lugnt idag sen jag kom hem från jobbet. Det var ju bara att sätta igång med maten och få undan efter maten och sen göra tårtan och koka kaffe.

Jon var nog rätt slut han också, han måste ha somnat direkt då jag sa god natt för han har inte ropat på mig som han brukar göra om han har svårt sova.

Hoppas alla får en god natts sömn :)

Lugn morgon, Jobb, Tårta...

Full rulle idag :) Hämtar Jon från fritids efter jobbet. Sen hem och göra tårta och invänta gäster. Med tanke på att jag hinner blogga på morgonen så skulle jag faktiskt kunna sova en stund längre ;)

Min buss går inte förrän 08.11...

Jo nu kanske ni undrar varför i hela friden jag ska börja göra tårta efter jobbet. Jag fyllde år i söndags men jag var inte hemma då och dessutom var alla andra upptagna med annat. Så då tänkte jag att det är lika bra göra en tårta när Jon kommer. Så idag blir det fullt hus igen :)


Hoppas allt får en bra dag :)

Sommaren är slut nu

Nu är sommaren över för denna gång, nu känns det som om hösten är här... Nattkallt och inte alls lika skönt om dagarna.

Har inte haft tid sitta vid min dator vidare mycket ;) Jag har skaffat mig ett liv, finns så mycket annat att göra än att sitta vid datorn.
Har äntligen fått en ny hårddisk men ska vänta med att sätta in den tills jag har ett operativ system.

Min helg var kanonbra och denna vecka och helg ser ut att bli minst lika bra.

Nu ska jag äta min frukost och se till att pallra mig iväg till bussen i tid :)
Får skriva lite bättre sen när jag inte har en tid att passa och när jag inte är lika trött...

Tjing

Ja blir lite glest mellan inläggen nu... Har haft fullt upp :)

Och lär inte bli fler förrän på söndag skulle jag tro... Kanske ett imorgon om jag är nog pigg... Nu ska jag sussa så jag orkar med morgondagens arbete och eftermiddagens och kvällens aktiviteter :P Kräftfiske bland annat



God morgon :)

Pigg, utvilad och på väldigt gott humör :)
Var då så väldigt trött igår, det har regnat hela natten och det var nog även lite åska igår kväll... Men jag sov då så gott :)

Även arbetsdag denna dag.. Snart helg och den ser man framemot men först besök hos storasyster i eftermiddag/kväll och kräftfiske med storasysters familj imorgon :) Underbart trevligt kommer det blir, jag ser framemot det :)


Ha en bra dag allihopa nu :)

Lugn & Skön morgon.

Ja då var det dags för en ny arbetsdag igen.
Jag somnade rätt gott igår framför en film. Men har inte sovit alltför bra i natt. Solen skiner just nu men det ser mörkt ut mot Boden så det kommer säkert hitåt. Igår kväll var det åska och blixt men det började inte regna eller nåt sånt innan jag somnade.
Det är så hemskt tomt här hemma nu när Jon är hos sin pappa. Så skönt att man har ett jobb att gå till. Annars hade jag gått under.
Sen är det så fruktansvärt tråkigt stå laga mat åt sig själv :S Men jag vet ju att jag blir hungrig fast jag är själv här hemma. Men man kan ju hålla tummarna att man får en middagsgäst idag :D

Hoppas alla får en fin dag :)

Jag ska snart iväg till jobbet och efter det vet man aldrig vad som händer :)

Finns ingen bättre storasyster :)

Min storasyster är helt underbar :) På Onsdag åker jag dit efter jobbet och blir äta middag där :) På Torsdag ska jag få följa med och fiska kräftor och sen hjälpa syster att natta barnen medan hennes man fortfarande är och fiskar kräftor. Så jag ska sova där till fredag.
Vad mycket bättre allt känns :) Är inte ett dugg roligt nu när Jon inte är kvar hos mig. Har varit 3 underbara veckor tillsammans med min son:) Det är tyst, tomt och alldeles tråkigt när han inte är här. Ikväll blir det att köra lätt löpträning och känna på boll och känna hur det känns.

Min syster är den mest underbara storasyster man kan ha:) Hon ställer upp när man behöver det och nu behöver jag det verkligen.

Till slut igår somnade jag... Det var en jobbig kväll igår när jag visste att det inte var jag som skulle hämta Jon från fritids idag. Jag såg 2 avsnitt av Rötter och till slut somnade jag så ska se om avsnittet jag somnade framför.
Igår var det även ett jävla oväder här på kvällen. Ursäkta svordomen men jag var bara tvungen :P Det stormade, ösregnade, åskade och blixtar i massor :S Tycker inte om sånt väder när jag inte hade någon här som kunde hålla om mig.
Men idag har det vart varmt men inte på långa vägar lika soligt.

Nej detta duger inte... Kan inte ligga i sängen längre... Fast måste medge att det är riktigt skönt :)

Vill verkligen inte...

Idag är det Måndag och idag åker Jon till sin pappa... Fy vad det kommer bli tyst och tomt:S Kommer sakna honom massor.
Igår var vi på stranden i flera timmar, badade och solade. Sen var jag och såg fotboll, Jon var hos sin pappa den stunden. Mitt lag vann med 4-3 :)
Sen hämtade jag Jon och det blev nästan sängen på en gång för honom. Trött var han efter en hel dag utomhus :)

Igår kväll blev det ett riktigt åskoväder här och det känns i luften nu för det är mycket svalare ute. Vackervädret är nog över nu :S

Hoppas alla får en bra dag :)

En dag på stranden :)

Idag blir det en hel dag på stranden med fika och sol och bad. Det är redan 24 grader i skuggan. Vilket toppenväder :)

Vi vaknade här vid 6.30 pigga och utvilade. Så nu ska vi sätta lite fart här hade jag tänkt. Ska äta frukost och ladda med vatten. Och vi ska nog smörja in oss så vi inte bränner oss....

På eftermiddagen spelar mitt lag hemmamatch i Sunderbyn så då ska vi och titta. Kan hända Jon är med farmor den stunden eller så får han följa med. Vi får se vad som händer och sker. Men fotboll ska det tittas på hur som helst.

Hoppas alla får en fin dag nu :)

Movietajm :)

Då är det film som gäller resten av kvällen... Fast det är ju egentligen en tv-serie. Ska se Rötter hade jag tänkt mig. Så otroligt gripande och spännande serie. Den är grym på många sätt. Har läst den boken ett flertal gånger och den är lika bra varje gång.

La gossen i sängen vid 20.15 tror jag klockan var. Och jag trodde innan jag la honom att det skulle bli ett väldans liv för han fick inte se klart det han såg på. Men inte det, snäll kille som skuttade ur kläderna och jag fick borsta hans tänder och han gjorde det han brukar innan det är dags gå sova. Han lyssnar på Robin Hood om kvällarna just nu :) Den verkar fungera bra att somna till, sen så har han en tunn filt istället för täcket nu när det är så varmt.

Nej gott folk, nu är det film, chips och cola som gäller :)

Vilken kille jag har :)

Det gick hur bra som helst att cykla till Storheden från mig med Jon. Vilken duktig 6 åring man har. Stolt mamma vill jag lova:) Så nu sitter han och ser film fast det är så fint väder.
Tänkte vi skulle ta det lugnt en stund nu och sen ut och hitta på något. Är ju toppen väder men man behöver lite lugn och ro mellan varven och att cykla från mig till storheden är en rätt bra bit för en 6 åring.

Så nu ska jag bara ta det lugnt en stund så får vi se vad vi hittar på sen :)

 


Toppen :)

Det var en toppen eftermiddag/kväll igår. Jag hämtade Jon som vanligt efter fritids. Vi for hem och packade i ordning badkläder och cyklade till mina föräldrar. Där var det pizza time... Jon fick äta pizza och efter det jordgubbar å glass. Sen packade vi med oss fika och for till en badstrand i närheten av mina föräldrar. Så där blev det årets första dopp i älven för mig. Vattnet var skönt :)
Sen fikade vi och låg i solen en stund innan vi cyklade hem igen. Sen vart det kvällsmys och vi bara tog det lugnt.

Så fint väder vi har haft nu och det är strålande sol och redan 22 grader i skuggan. Idag skulle jag behöva ta mig till Ica Maxi men det är en bit dit och ta med Jon dit känns lite bökigt. Han är jätteduktig på cykla men ska ju få med mig hem alla grejer jag handlar också.

Nå ja... Vi får se vad det blir idag. Ut ska vi i allafall. Ut och njuta av det vackra vädret :)

Hoppas alla får en fin Lördag :)

Yeah, Fredag och mindre ont.

Nu är det snart dags att fara och jobba. Såg igår ut som om jag inte hade några fotknölar. Men nu har svullnaden gått ner och jag har mindre ont i knäet. Hoppas det håller i sig och fortsätter åt rätt håll så att det inte går tillbaka.

Jon vaknade före min klocka ringde. Skönt slippa tvinga upp han ur sängen. Så han har ätit sin frukost och gjort sig klar. Så nu ser han på tv.

Vad som händer i helgen sen har jag ingen aning om. Men Jon ska vara med mig enda till på måndag. Då far han till sin pappa. Vad det kommer att bli tomt utan honom. Man vänjer sig så fort för nu har han ju snart varit här 3 veckor. Men sen efter 24 augusti blir det som vanligt igen.

Nu ska jag ta det lugnt innan det är dags att lämna Jon på fritids och sätta sig på bussen till jobbet.

Ha en toppen fredag allihopa :)

Det håller i sig :P

Helt underbart väder även denna dag :) Och det sägs att det håller i sig hela helgen... Woohoo...
Synd bara att det ska bli så hemskt varmt inomhus.

Jon somnade strax efter 19 idag.... Så där håller det i sig också. Men klart man är trött när man är igång från kl 6 på morgonen. Imorgon är det fredag och ännu en arbetsdag men sen blir det helg och det ska bli skönt. Hoppas knäet blir bättre. Känns lite bättre just nu men ingen idé skutta av glädje förrän det känns bra hela tiden. Det smällde då till utav bara tusan här i kväll och då verkade det släppa en aning. Men det är långt ifrån bra. Och det kan jag nog inte räkna med att det blir heller på en gång. Nu har även nedre delen på benet svällt upp. Man ser knappt mina fotknölar :S Men knäet ser inte vidare svullet ut... Helt mysko ju... Man funderar ju varför...

Nej nu ska jag vila mig :)

Ha en fortsatt bra torsdag.

Härlig morgon :)

Idag börjar man lite tidigare så ska strax börja få på Jon skor så ska vi dra oss mot fritids. Snart är denna vecka slut och det har gått jättebra på fritids för Jon. Denna morgon gick kanon. Behövde inte tvinga Jon att kliva upp för han var utvilad :) Kanske man själv skulle prova 11-12 timmars sömn nångång eller vad tror ni? Tror det skulle bli för mycket sömn och man skulle ändå känns sig trött :S Lagomt är nog bäst.

Knäet känns inte ett dugg bättre idag men jag måste nog ge det några dagar skulle jag tro. Hoppas bara det blir lite bättre till helgen.

Det är fortfarande kanonväder :) Helt underbart. Hoppas det verkligen håller i sig till helgen.

Ha en bra dag allihopa. Så ska jag försöka med det :)

Rekord...

Ja nu har sonen somnat för en stund sen. Är nog rekord, för så här tidigt har han inte somnat på länge. Han somnade nog strax efter 18.30.
Jag har hängt tvätt, hunnit med att tvätta 2 omgångar med tvätt sen jag kom hem... Så nu ligger jag i en renbäddad säng. Mycket skönt.

Jag vart till läkaren i eftermiddags för att få veta vad som är knas i mitt knä. Och fick väl inte höra så hemska saker men tillräckligt hemska för att min fotbollssäsong nog är över. Ska vila minst 4 veckor. Svårt att förklara vad som är knas med det. Men ont har jag så det räcker och blir över. Läkare ville sjukskriva mig men jag ville inte bli sjukskriven. Vi anpassar arbetsuppgifterna efter det istället. Dyrt vara hemma och dessutom vill jag jobba och det blir kaos på jobbet om jag inte är där för det är svårt få tag på vikarier under sommaren då dom flesta har sommarvikariat.

Nu är det vila som gäller. Är trött och har ont i knäet. Hoppas alla har det så bra nu resten av denna onsdag :) Snart helg och ledigt igen :)

Hmm, nu måste jag fundera

Jag vaknade imorse när klockan ringde som vanligt. När jag skulle kliva upp så hade jag så hemskt ont i knäet. Insidan går det knappt ta på men det är inte svullet och inget blåmärke. Jag kan inte komma ihåg att jag gjorde illa mig på träningen igår. Får ringa min sjukgymnast och be om råd. Får se hur denna dag går när man knappt kan gå. Men får kämpa mig igenom...

Hoppas allt får en fin dag med mycket sol och värme :) Det ser lovande ut även idag :)

Full rulle :)

Kliva upp, äta frukost, få Jon till fritids och jobba till 16.45... sen köpa en macka på affären, äta den på bussen på väg till träningen. Tränade och åkte hem... En helt vanlig dag nästan. Förutom att jag normalt inte tränar så tidigt som jag gjorde idag. På torsdag är det träning igen. Så härligt att komma igång med träningen igen :)

Nu har man lagt sig i sängen och tar det bara lugnt....

En dag med strålande sol och värme... Nästan lite för varmt. Men inte klaga på vädret nu... Varför är man aldrig nöjd med vädret? Man gnäller när det regnar, när det är för kallt, när det är för varmt... Aldrig är man nöjd...

Sov gott allihopa :)

En riktigt underbar dag :)

Ja jag hade rätt gällande vädret... Kanonväder när man börjar jobba. Det slår aldrig fel... Men har ju ett så bra jobb så det spelar ingen roll. Får ju ändå vara ute och njuta av solen och värmen. Idag har det vart en bra dag på jobbet och när jag slutade så åkte jag förbi Telia och hämtade ut refillcheckar för ett presentkort.:) Sen väntade jag på nästa buss och åkte hemåt för att fara och hämta Jon på fritids. Och det hade gått jättebra på fritids hela dagen. Första dagen idag... Det märktes då inte ett dugg.
Sen hem och hämta ett paket som skulle iväg. Så jag får min nya hårddisk snart ;) Passade på att handla lite. Sen hem och laga middag. Sen har vi varit ute på gården. Jon har lekt med våra nya grannar och jag pratade med föräldrarna. Riktigt trevliga människor... Jon har gått på dagis med den yngsta av pojkarna. Så dom lekte på bra.

Nu har man precis gjort bort disken. Skönt som tusan ;) Jon ligger och ska sova... Får se hur det går med det, borde gå bra för han har ju varit igång sen före 6.30 imorse.

Jag ska packa grejer för morgondagen. Dom ska iväg och bada med fritids så han ska ha badkläder med sig.
Dom har lovat fint väder hela veckan.... Hoppas det är så... För man är ju ledig till helgen.

Hoppas alla haft en bra dag :)

åter till verkligheten ;)

Nu åker man iväg till jobbet om ca 1 timme... då går bussen. Men först ska jag cykla och lämna Jon på fritids. Jag hár inte känt mig ett dugg ledig dom 2 senaste veckorna. Jag hade hellre jobbat än legat sjuk. Ska faktiskt bli riktigt skönt att börja jobba :) Nu börjar även det riktigt fina vädret har jag märkt. Funderar på att vädra ut lägenheten medan jag är på jobbet, blir så olidligt varmt annars så det inte går att sova.

Hoppas att alla får en bra dag nu.

Det kommer jag få bara jag vaknar till Liv ;)


Nu är Jon stora killen.

Ja egentligen blir han 6 år exakt kl 18.47 ikväll, men så noga är det ju inte. Han sitter i sitt rum och leker med sitt nya lego. Jag har precis diskat undan och hade snart tänkt göra frukost. Har ont i foten så just nu ligger jag och vilar, har varit tvungen öppna fönstret för det är så varmt i lägenheten. Hade tänkt kunna sova tidigt ikväll, imorgon är det dags för första arbetsdagen.
Blir att laga mat nu ikväll oxå, måste ha matlåda på jobbet...

Sen håller jag mina tummar för att det inte händer mer olyckor och sånt för min del!
Hade tänkt börja träna fotboll i veckan... Missar första matchen imorgon, har ju inte tränat något... Min kondis är väl i botten skulle jag tro... Jag som tyckte jag hade fått upp flåset riktigt bra när jag var ute och sprang innan jag blev sjuk. Så det är bara börja om från 0 känns det som...

Nej nu ska jag gå mysa med min son :)

Ha en bra söndag allihopa :)

Ja vad var det jag sa!?

Jag ställde mig frågan själv vad som skulle hända härnäst efter att jag blev sjuk och att min hårddisk i min andra dator pajade.. Nu vet jag svaret :S Jag trampade på Jons metallflygplan idag och det gjorde ont nåt fruktansvärt kan jag säga. Jag tänkte inte på det utan gick ut på balkongen och humpade ner Jons farmors tröja som hon hade glömt efter kalaset. Så jag kollade under foten för det slutade inte göra ont. Jo mycket riktigt, där hade jag ett jack i foten och det blödde. Så det var bara tvätta rent och leta fram något att lägga om det med.
Så nu äter jag penicillin, är utan hårddisk i min andra dator och har hemskt ont i foten!!!

Men nu måste det väl ändå vara slut på elände? En olycka kommer ju sällan ensam sägs det men nu har det vart 3 saker ju!!

Ja Jon har ju haft ett kalas idag, och blir ett även imorgon, då det är omöjligt att bjuda in alla samtidigt. Det går bara inte. Han fick en spiderman- ryggsäck som han ska ha som skolväska. Den var jättefin :) Tack säger jon till sin farmor :)
Sen så fick han Lego av mig och sin pappa. Vi gick ihop och köpte denna gång. Så det har han lekt med hela eftermiddagen och kvällen. Nästan så han ville sova med det :)

Nu ska jag ta och göra mig klar för att sova. En lång dag med gäster nästan hela dagen väntar och jag har endel göra innan dom kommer. Diska och sånt trevligt. Ska imorgon kväll hinna med att laga mat så jag har matlåda på måndag. Blir nog göra kött av något slag och potatis.

Hoppas alla har en fortsatt trevlig helg :)

Varmt är det ;)

Varmt är det ute men vi har inte haft tid att gå ut. Har gjort färdigt tårtan. Jon tar det bara lugnt och nu saknas bara gästerna :)

Blir att fota massor så jag måste nog lägga in kameraprogrammet även i bärbara... Annars blir det ju inga kalasbilder här på min blogg ;)

Ha en underbar dag :)

RSS 2.0