Pigg och Glad

Idag har jag varit vaken sen kl 4.30 :S Klev upp kl 5 för då var jag less ligga att inte kunna somna om. Men jag är då pigg så jag hade säkert sovit färdigt :)

Sitter här och lyssnar på bra musik, dricker te och äter rostat med marmelad och ost på. Tror det är 5 år sen jag åt en sån macka sist. Idag blir det jobba och det ska bli skönt, så får man tiden att gå :P


Jag har massor att se fram mot, både det ena och det andra och allt gör mig glad :)

Kort arbetsvecka, dom här röda dagarna är rätt sköna men jag har ju knappt jobbat nåt i december :S

Men nu rackarns ska jag inte vara mer sjuk. Nu är det pigg och kry som gäller!

Nej nu ska jag njuta av mitt te :)

Ha en underbar dag ni som får för er att läsa min blogg :)

Kramz


Julen över, Nyår nästa

Sitter här och filosoferar med en India Chai Latte i ena handen och en polarmacka i andra :)
Var ett tag sen jag skrev här och nu är det dags att ta tag i bloggen. Julfoton kommer kanske upp här när jag gått igenom dom. 

Min Jul har varit toppen trots en hemsk förkylning som nu har suttit i, i 7 dagar. Fick min efterlängtade spikmatta, en mössa och te och en mycket bra grej att använda i köket. Pengar fick jag oxå. Sen fick jag även presentkort som går använda lite varstans av cheferna. Så nu har jag införskaffat mig en platt tång :P 

Var på rean på annandagen. Blev ett par jeans från jeans terminalen och lite underkläder från Lindex. 

Har hänt mycket den senaste tiden för mig, både dåliga men även bra saker och  det är inget jag kommer skriva om här i första taget.

Snart nytt år och det ser jag fram emot :)

Nej ska stoppa i mig frukosten och bege mig till jobbet :) Woohoo, jag har längtat !

Lång dag

Ja nu har man äntligen fått i sig middag och Jon ligger och ser på Pelle Svanslös. Han har feber fortfarande och äter inte bra. Han åt 4 tuggor blodpudding... Det är inte mycket det.

Det har varit en lång dag på jobbet men den har gått riktigt fort :)
Så nu hade jag tänkt sätta mig och starta med mitt fotoprojekt. Måste ju bli klart till jul.

Jag är så glad, det bara spritter i kroppen på mig av glädje. Tänk att vänner kan göra en sååååååå himla glad. Känns så kul :)
Elli hon kan konsten att få mig att skratta :P

Jag har 3 äkta vänner och ni står mig varmt om hjärtat allihopa.
Jenny i Kiruna, jobbigt att du bor så långt bort, Vera hon finns där för mig i vått och torrt och Elli, hon finns för mig och får mig att skratta massor. Kommer bli en toppen vinter :)


Hurra för vänner helt enkelt :P

Oj oj oj

Vad ska jag säga?

Somnade efter 23.30 och jag är faktiskt pigg :P
Men även solen har sina fläckar, jag lär nog vara dödens trött efter några timmar på jobbet. Dessutom jobbar jag till 17 idag vilket inte händer alltför ofta. Undra om jag ska försöka sova tidigare ikväll. Jon han hade som sagt var feber igår. 39,6 när han gick och sova. Nu på morgonen hade han bara 37,9. Ändå har han sovit hela natten.
Så just nu sitter jag bara och inväntar min far eller bror. Vet inte vem av dom som kommer. Men någon kommer hit och är med Jon. Så skönt kunna jobba men samtidigt känns det lite hemskt att inte vara hemma med Jon när han är sjuk. Men jag får se det som så att jag får en bättre lön när jag är på jobbet och då kan jag och Jon göra lite mer roliga saker.
Nu ska jag förbereda mig för jobbet :P


Ha en bra dag allihopa

Ett skratt förlänger livet, vad gör då inte en hel eftermiddag av skratt?

Oj så jag har haft kul med Elli och Tebbo :) Tebbo är kompis med Elli och hon är nere från Gällivare just nu :)
Vilka härliga tjejer :)
Ska bli så kul på Lördagkväll:) Ser verkligen fram emot den. Först barnvakt hos min syster på fredag kväll och natt. Sen på lördag på dagen blir det baka julgodis med min syster. Sen på kvällen glöggkväll hos Elli :)

Har inte skrattat så här mycket sen jag vet inte när :)

Trist dock att jon hade hög feber innan sängdags... jag hoppas han sover hela natten och sover bort febern.
Sjuka barn är aldrig roligt.
Hade tänkt sova tidigt men blev sen middag för mig och nu är jag nog övertrött. Ligger och lyssnar på ljudbok pch försöker bli trött...

Nej kanske man skulle försöka sova igen :)

Vänskap :)

Ja då har jag lite blogglust nu känner jag :)

Jon är krasslig och har varit med morfar hela dagen. Och blir nog vara hemma med morfar eller morbror även imorgon. Han har feber och vill inte äta. Vet inte vad febern beror på alls... Väntar han hem när som helst. Han har fått vara hemma och vara sjuk hos mormor och morfar.  Jag har jobbat hela dagen lång :) Blir jobb hela dagen lång imorgon också :) Kanonkul att jobba :)

Jo har ju haft en praktikant på Jobbet och hon är hur snäll och trevlig som helst. Hur som helst hittade hon mig på facebook och nu så är vi vänner :) alltid kul med nya vänner och jag känner att det kan bli en riktigt bra vänskap :) Hon kommer hit idag och hälsar på en sväng.

Gumman, vännen vad man nu ska säga, vill ju inte skrika ut ditt namn på nätet så här. Men du är välkommen hit när du vill :) Finns här för dig :)

Ska ta och ta itu med disken så man slipper skämmas ögonen ur sig :P

Ett bra tag sen

Har inte haft någon vidare lust till att blogga... men nu har jag ju något att skriva faktiskt :)

Kuriren och Tv24 norrbotten har varit till sonens klass och gjort reportage :)
Här så kan ni klicka om ni är nyfikna.

Jag borde kliva up ur sängen, har massor att fixa men så skönt ligga i sängen. Idag ska jag och Jon på teater. Findus flyttar ut. Hoppas den är bra, dom som sett den säger att den är det, så man får väl tro på dom.

Hoppas alla får en trevlig helg nu :)

RSS 2.0