Ingenting kan gå fel

Jag har en så bra vecka nu. Så här bra har jag inte mått på flera år nu. Både fysiskt och psykiskt. Trots att jag kliver upp tidigt och kommer i säng rätt sent för att vara jag så är jag pigg och glad hela dagarna :) Allt känns helt underbart.
Idag har jag jobbat till 17.30 och dom dagarna brukar vara hemska men nej, så känner jag inte nu.
Har precis suttit och redigerat ett 40-tal foton på tvillingarna :) Riktigt bra foton blev det.

Jag stickade klart Jons mössa igår. Nu måste jag inhandla mer garn och fortsätta på strumporna. Ska ta tag i fotoprojekten så dom blir klara samt köpa mer färg till skrivaren. Ska bli kul att se hur resultaten blir av mina fotoprojekt.

På Fredag kommer älskade Jon hit. Ska bli skönt få ha honom hemma hos mig:) Vi ska och äta tacos på lördag hos min storasyster och hennes man och tvillingarna. Ska bli roligt och Jon kommer få träffa kusinerna. Det var ett tag sen han gjorde det. Med tanke på förkylningstider och sånt så har det inte blivit helt enkelt. Sen ska jag till mina föräldrar också i helgen hade jag tänkt. För det finns saker där som Jon ska få. Min mamma har varit upp på vinden och hittat spel och pussel. Sen finns det lite kläder där också :)

Jag vet att jag inte är lika intensiv på att blogga nu som jag var förut men jag har ett liv utöver att sitta vid min dator har jag märkt. Har knappt suttit vid den nu på 2 veckor. Har fullt upp med en massa annat som jag finner är avkopplande och roligt.
Nu funderar jag på om jag ska lägga mig i sängen och läsa eller om jag ska se film. Tror det blir att läsa. Känns lite sent att börja se film nu. Men först ska jag duscha och göra mig klar för natten :)

Hoppas alla har haft en lika toppen tisdag som jag.

Sen funderar jag på designa om bloggen, Om någon har förslag på någon stilren och snygg bakgrund så ge gärna förslag på sidor och liknande som jag kan gå in och kolla på :) Känner det är dags för ny design :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0