Vacker morgon

Solen skiner och det ser mycket skönt ut, det blir solbrillor idag helt klart.

Lilleman han vaknade redan kl 5.30 och tyckte det var dags kliva upp, det tyckte inte jag som har sovit riktigt dåligt inatt. Har legat och snurrat trots att jag var hur trött som helst. Kanske jag var för trött när jag la mig igår?

Hur som helst så gör min mage mycket ont idag men det är bara att bita ihop och gå på jobbet. Det går väl över så småningom. Sitter här vid datorn med min sedvanliga tekopp men har minskat på matintaget. Är hungrig men har svårt äta för jag mår illa mer eller mindre hela tiden. Så nu inväntar jag en gastroskopi, nästa vecka på Fredag ska jag på Lungröntgen, varför dom gör den vet jag egentligen inte för det förstod jag inte men det har att göra med svullna lymfkörtlar. Så dom vill vara på den säkra sidan ggissar jag. Inväntar även svar på leverprover, men gissar att dom inte visade något eftersom läkaren inte hört av sig ännu.

Strax dags för att fixa Jons frukt som han ska packa ner i skolväskan.

Puss och Kram

Stora killen

Stora killen han blir bara större. Nu upptäcktes det att det är på gång 2 tänder. Vad det är för tänder vet jag inte. Om man redan fått 6 års tänderna, vad är det då för tänder som kommer?
Inte konstigt han har vart dålig i magen och haft feber lite då och då och att snoret rinner för det mesta. Det är väl som med små barn som får sina tänder? Att man kan bli hängig?

Jag har pluggat varje eftermiddag efter jobbet men nu orkade jag inte mer ikväll. Blir väl att läsa det sista i Nk boken när jag går och sover.

Har idag räknat 3 dagars matte samt påbörjat en labbrapport. Så jag tycker jag har gjort nog. Är i valet och kvalet om jag ska stanna hemma från buggen på Blackis imorgon för att plugga och orka med fredagens festligheter med middag och livemusik och hotell. Imorgon efter jobbet ska jag komma ihåg att gå köpa en 50 års present. Det är ett måste annars blir det stressigt på fredag.

Nu är det film som gäller känns det som.

Har ju massor jag inte sett :)

måndag morgon

Off to Work snart, bussen går på 15 minuter. Så jag hoppas alla får en bra dag, det ska jag försöka ha.
Efter jobbet är det middag, mys med sonen och plugga som gäller.

Nej dags göra sig klar för jobbet nu.

Borde ta tag i detta med bloggandet men dygnet har för få timmar för att jag ska hinna med det....

Kram


Ny header

Ja då har jag gjort en ny header :)

Snart ska vi ut i solen, jag och nicke ska promenera och Jon ska få cykla. Det är sånt härligt väder ute nu :)

Har inte så mycket att skriva här egentligen. Händer inte så mycket annat än att jag pluggar och jobbar och skriver prov lite då och då. Jon växer så det knakar och är stora killen nu.
Jons kusiner växer så det knakar dom också. Kul att se när dom utvecklas... Snart springer dom.

Nej nu ska jag kolla min facebook och bara slösurfa.

Älskar min Nicke.

Puss och Kram till er alla nära och kära :)

Längesen nu

Det är längesen nu som jag bloggat. Jag har varken haft tid eller nåt att skriva. Men nu råkar jag ha lite nytt att skriva.
Jag har börjat plugga så därför uppgår all min lediga tid till att plugga matte och Nk...
Det enda som är heligt från plugget är buggen. Fotbollen är lagd på is och skorna lär nog hamna kvar på hyllan. Mycket planer här i huvudet som tar form och det verkar gå vägen men jag ska inte ropa hej innan jag kommit över bron :P

Hur som helst så trodde jag inte att jag skulle ha denna disciplin som jag nu har med detta pluggande. Har även suttit flera timma i helgen. Har suttit i ca 5 timmar i dag med upphåll för middag. Men det gör då ingenting att det tar upp min fritid för då får jag nåt vettigt gjort.

Det här med att sitta vid datorn den tiden har minskat drastiskt och det har väl en eller annan anledning. Men den största stavas PLUGGA :P Har aldrig tyckt det gått lättare att plugga. Men jag får kämpa hårt med matten. Huvudet är trött slut och nu känns det dessutom som om det är en förkylning som inte vill bryta ut.


Längesen jag känt lugn och ro och sinnesfrid. Jag trivs med mitt liv nu förutom vissa saker men det reder sig det med. Här skriver jag inte allt för alla behöver inte veta allt, men ni som behöver veta ni vet.

Nu är det 3 gånger kvar av min buggkurs. Sen blir det sommarlov från kurser. Så ska försöka gå på resterande torsdagar samt kursen på söndagar och sen avslutningsdansen :)

Nej nu blir det nog kudden, känns som att kroppen drar mig mot sängen fast jag ännu har lite att göra.
Sömn är viktigt så den ska jag hålla fast vid. Jag behöver den förmodligen så mitt huvud får plats med fler ekvationer ;P

Puss och Kram

Påskafton.

Ja det blev inte som planerat denna början på påsken. Så tråkigt att ni inte kunde komma veronica. Jag hade verkligen sett fram emot det. Men är någon sjuk i familjen så är det ju inte så bra fara iväg någonstans. Påskafton idag och jag har vaknat före fan. Tänk att jag aldrig kan sova ut fast jag så väl behöver det. Igår åt vi en god middag med nickes syster och hennes familj. Mycket gott:) idag får vi väl se vad som händer, beror väl lite på vädret. Ha en fortsatt trevlig påsk allihopa:)

RSS 2.0