Söndag idag

Det blir inte att blogga så mycket just nu. Men bättre blogga lite än inget alls.

Sen Tisdag natt har älskade Mats varit här. Han åkte hem imorse... Fy så tomt utan honom men Jon är kvar här i flera dagar till. Helt underbart ha Jon här, blir så glad av hans skratt :) Skolan har börjat för Jon nu och duktig är han. Bara hoppas fliten lyser fram till Jul:)

Jag har varit hemma från Jobbet sen fredagen den 20e augusti. Och jag är sjukskriven till och med den 3e september. Jag har luftrörskatarr, så jag har hosta så det räcker och blir över. Feber till och från men tack och Lov är den inte så hög.

Saknar min Mats massor redan. Hoppas tiden går fort tills han kommer nästa gång, jag vet dock inte när det är. Hans planerade semester blir nog inte av för vikarien som skulle jobba för honom är krasslig.

Orkar inte blogg mer, ska fortsätta lyssna på min ljudbok.

Kram kram

God Morgon.

Ja morgon är det, men om den är vidare god vet jag inte. Förkylningen har slagit till och det sitter ner mot lungorna, fy fan, känns som att dom ska trilla ut just nu:S

Fredag idag och sista arbetsdagen för den här veckan men även sista dagen jag har Jon sen kommer han åter till mig den 27e augusti.

Just nu väntar jag bara på att dagarna ska gå och att det blir den 25e...
Sen hoppas jag förkylningen släpper lika fort  som den slog till!!!!

Jag längtar efter min mats massor men snart så... Nedräkning sker nu.
Men nu ska jag fixa mig inför Jobbet och göra klart Jon.

Ha en bra dag alla :)

Fullt upp, men skönt är det.

För då går tiden fortare....

Ja det är fullt upp och har varit fullt upp. Jobb, Träningar, dans, bröllop och redigering av foton. Har inte hunnit med min stora uppdatering av bloggen ännu heller. Får se när jag hinner med det. Kanske till helgen om det inte blir Party med bästa Veronica.

I helgen har jag varit på Bröllop, i Kiruna. Mycket trevlig tillställning, men attans så jobbigt åka så mycket bil på så kort tid. Tur det finns AC i pappas fina bil. Annars hade jag inte stått ut.

Kom hem vid 18 idag. Då var det bara packa upp allt, vika tvätten som jag hade förträngt och sen plocka och fixa lite inför morgondagen. Kylskåpet ekar tomt så imorgon direkt efter jobbet blir det turbohandla. Måste ha lite grejer imorgon så jag kan ha fikabjudning. Det är ju faktiskt min födelsedag om några timmar faktiskt.

Synd inte min Mats var här och firade den med mig. Men vi får fira den tillsammans när han kommer hit. Inte så många dagar kvar alls. Längtar massor.

Jag hade ju älskade Jon med mig upp till Kiruna och det gick hur bra som helst. Han sov på vägen upp och på vägen ner. På vägen upp sov jag kanske 10 minuter allt som allt. Men på hemvägen sov jag som en stock både före och efter Lansjärv. Skönt, då går tiden fortare.

Imorgon är det Måndag och dags för en ny arbetsvecka.. Så glad att jag har ett jobb att gå till. Är riktigt tacksam, för annars hade tiden sniglat fram.

Kram på er mina älskade vänner :)

Snart kommer den...

Min stora uppdatering alltså, den här veckan har jag inte alls hunnit göra det jag skulle göra på bloggen. Jag har jobbat, tränat fotboll och eventuellt blir det lule kalaset till helgen och lyssna på takida och dansa till shake... Men jag har inte bestämt mig ännu.

Har varit en toppen vecka här hemma med sol och bad, god mat och självklart har jag mannen med stort M här :)

Men imorgon åker han hem så då blir det tomt. Han ska hem till sina små söta flickor och sen börjar även han att jobba på Måndag.

Nå nä, nu ska jag iväg och träna fotboll, sen hem för en snabb dusch, sen blir det Lulekalset ikväll med karuseller :)

Kram på er som orkar läsa min blogg :)

RSS 2.0