Snurrar...

Ja då har det varit helg igen :)

Denna helg har varit toppen. Igår var vi på Leos lekland med Veronica och hennes familj. Det var mycket trevligt. Sern for vi på Ica Maxi och handlade lite mat och tillagade en laxrätt :) Det blev mycket gott. Tack för maten. Sen har vi byggt mycket nytt lego i helgen och hux flux var det söndag och dags för lektion 2 i bugg. Idag har jag lärt mig vänstersnurr och högersnurr i bugg. Är hur roligt som helst med bugg men det tar tid att lära sig har jag upptäckt. Nu är det bara nöta stegen hemma så att dom sitter till nästa vecka :)

Imorgon är det Måndag och arbetsvecka. Hoppas bara att sonen inte får någon högre temp. Han låg precis på gränsen till feber nu innan han somnade. Vi är jätteförkylda båda två men jag känner mig inte sjuk och det är ju skönt.

Hoppas allt får en bra vecka. Nu ligger jag i min säng på spikmattan och lär väl somna på den om en stund känns det som. Har sovit hela nätterna nu i helgen och känner mig utvilad. Känns så skönt att kunna sova en hel natt utan att vakna.

Puss och Kram :)

Fredag, Junior kommer och buggkurs

Och idag hämtar jag Jon från skolan :)

Inte nog med att jag är jätteförkyld så nog är det 24 minusgrader ute :S Men skönt att jag får skjuts till jobbet idag av en kollega, fick skjuts till jobbet igår och även hem från jobbet igår. Jag blir ju bortskämd :P

I helgen ska vi gå på stan en sväng, sen blir det nog Leos lekland i helgen och sen kanske vi far till Veronica med familj på Lördag eftermiddag så får Jon leka med hennes son och vi får surra lite :P Men det beror lite på hur pass förkyld jag är, ska surra med henne i eftermiddag och höra vad hon säger.

På Söndag är det dags för Bugglektion nummer 2 :) Det ser jag fram emot bara jag blir lite bättre tills dess.

Räknar ner till timmarna tills det blir eftermiddag. Jag är så glad och lycklig. Kan inte förstå hur det kan ha blivit så här? ;)

En annan sak jag just kom att tänka på, jag har ju alltid haft svårt gå upp i vikt, men inte nu. Jag har varit smal som en sticka och nu har jag gått upp till min matchvikt igen som jag hade innan jag blev gravid 2002. Det har tagit mig 8 år att gå upp till 56 kg. Men nu är det ju så att jag kan ju inte gå upp mer för då får jag ju svårt få på mig mina kläder. Men är man glad och lycklig och mår bra som jag gör, så klart man får aptit på livet och då är det naturligt att man går upp i vikt istället för ner som det har varit förut.

Tacka alla vänner för att ni finns där för mig :)

Jenny, jag saknar dig gumman. Massor ska du veta. Du är guld värd för mig gumman, älskar dig :)

Veronica, du har funnits för mig i alla dessa år vi känt varandra trots att det var något/någon som kom emellan, kommer aldrig hända mer. Ingen ska få förstöra våran vänskap. Jag älskar dig vännen min :)

Elena, du kom in i mitt liv som en frisk vårvind trots att det är vinter och kallt. Du betyder mycket för mig och du duger som du är. Du ger mig alltid ett gott skratt :) Ti amo mi amiga bonita :P

Jag är så lycklig och det finns många anledningar till det och jag kommer vara lycklig resten av mitt liv. Tänk att lilla jag har börjat tänka så positivt trots att jag sitter här med världens dunderförkylning, det är absolut inte likt mig.
Men ingen idé tycka synd om sig själv, det gör ju inget bättre :) Det har någon lärt mig och den som känner sig träffad kan ta åt sig ;)

Puss och kram

Ooouuch, fy, vad ska man säga!?

Vilket hemskt väder vi har här!!!! Snöstorm så det heter duga!
Skönt man sitter inne och hemma i värmen. Men har varit på stan idag. Äntligen har jag fått en ny mobil och sen blev det shopping på Lindex åt sonen och åt mig själv på Twilfit. Så nu har jag shoppat klart för ett tag framöver.

Har inte så mycket skriva. Blir nog att krypa ner i sängen men före det ett varmt och skönt bad :)

Puss och Kram

Storstädning

Ja då var det hux flux Tisdag.
Det gillar jag, en dag närmare Fredag då Jon kommer:) Helgen har vart toppen, det var dock jävligt kallt där jag var. Har haft det toppen bra. Kan inte alls klaga. På söndagen var vi på barnkalas och efter det var jag på buggkursen, första gången. Det var ruskigt kul.

Imorgon är det Onsdag och då blir det träna fotboll. Ska testa och känna hur det känns. Har ju inte tränat fotboll på riktigt länge nu. Har varit så förkyld en längre period. Kommer väl vara halvdöd på torsdagen för jag har noll kondis kvar och inga muskler heller. Men ska bli kul träna i allafall.  

Igår var det tjejkväll med Elena igen. Tack för en toppenrolig kväll :)


Nu blir det fortsätta städningen i mitt kök och sen fortsätta vidare med badrummet :P Kul när det blir fint hemma och jag har något att göra :)

Puss och kram

Äntligen Fredag

Då var det äntligen Fredag igen :) Dagarna springer iväg, även helgerna springer iväg, men det måste ju vara för att jag har så roligt på jobbet och på min fritid.
Jag kom inte med på buggkursen jag sökte in på :S Surt som fan, hade ju sett fram mot det...

Tack Karro för att du tipsade om vart man kan köpa det där teet :)

Snart dags att göra sig klar för att fara till jobbet, så här sista arbetsdagen för mig denna vecka.
Jag har upptäckt att jag tycker om att vara färgglad! Måste bero på mitt glada humör, förut sprang jag inte omkring i chockrosa, knallblått och mycket mer. Då ville man väl vara mer diskret.
Men så trevligt att känna sig som en solstråle. Livet känns mycket roligare när man känner sig som en solstråle :)

Ska bli en mycket trevlig helg och Måndag är det dags för att vara Make Up Modell och sen nanna kudden hos Elena :) En kväll med mycket skratt lär det bli. Som alltid när jag och Elena umgås.

Vaknade före 4 idag :S Inte alls roligt men kunde inte somna om. Jag somnade dock rätt tidigt igår så det beror säkert på det.

Nej nu blir det göra lite nytta innan man ska dra iväg.
Ha en bra dag allihopa och en fin helg, kan hända jag bloggar lite i eftermiddag innan jag drar.

Puss och Kram

Forsmans India Chai Latte

Är absolut det bästa TE jag druckit :) Tack lillebror för att jag fick det i julklapp. Det är ett mycket gott mjölk te :) Nu sitter tösen dock här och funderar över vart man köper det, för det börjar sina i sin förpackning...

Onsdag idag :) Tjejkväll med Elena hos mig. Jon är med på ett hörn också. Vi ska ätaa nåt gott och sen bara ha tjejsnack och förmodligen skratta järnet som vi alltid gör.

Inatt har jag sovit hela natten :) Helt underbart skönt men nog är det tomt i sängen :S Men men, det ordnar sig :)
Känns som att inget kan sänka mig, jag går och ler, skrattar lätt och är lycklig. Känns så skönt att må så här bra :)

Och med dom orden får det vara slutskrivet för idag.

Puss och Kram

Uppe med Tuppen idag igen.

Pigg och glad kl 4 idag. Jag gjorde allt för att somna om men icket. Det var omöjligt. Slog till och med igång en ljudbok. Men nej, jag var vaken.

Men jag orkade inte blogga den tiden. Så jag la mig på spikmattan och blundade men somnade inte :S
Så nu lär jag väl vara död ikväll igen. Jag somnade före 21 igår. Visst är det skönt vara pigg på morgonen men nog vill jag gärna sova tills klockan ringer.

Idag jobbar jag till 17 så det blir en sen dag för sonen på fritids men det kan inte hjälpas.

Helgen ska bli trevlig, men helgerna är alltid trevliga :) Får se vad helgen kommer att bestå av men är det inte alltför kallt så kanske man får åka lite skoter. Det skulle vara mycket roligt. Det är ju inte så ofta jag gör det.

Ha en bra dag nu allihopa.

Det ska jag ha :)

Puss och kram

Ny dag, Nya utmaningar.

Måndag morgon och jag strålar som en sol :)

Jon är pigg och vaknade samtisigt som mig. Skönt slippa tvinga upp han ur sängen. Just nu så ser Jon Tv, jag sitter vid min dator och dricker te. Nu är det dags för Jon att prova att gå till skolan själv, han har gjort det någongång men nu ska han få gå varje morgon till att börja med så får vi se sen hur han får göra på eftermiddagarna.
Ansvar föder ju mognad så det är bara positivt :)

Det är dags för en ny arbetsvecka och jag känner att det kommer bli roligt :)

Hoppas alla får en fin Måndag.

Puss och Kram

Snart ny vecka

Har varit en toppen helg hittills. Kan inte se varför den inte skulle fortsätta vara det :P
Har åkt skridskor med Jon, bakat pizza och nu är det sköna söndag och lugn och ro som gäller. Hade tänkt redigera lite nya foton så kanske något av dom kommer ut här på bloggen :D

Har inte så värst mycket att skriva annat än att jag är glad, lycklig och på strålande på humör. Just nu sitter Jon och ritar och ser Lucky Luke och jag sitter som sagt var vid datorn.

Hoppas alla har haft en fin helg :)


Puss och kram

Fredagmorgon

Jag har sovit riktigt dåligt i natt. Antingen beror det på begravningen idag eller så beror det på att jag kommer bli sjuk eller liknande.
Jag som sovit så gott hela veckan.
Hur som helst så idag är det begravning men före det ska man göra sig i ordning och få på sig lite kläder, äta frukost och sen invänta skjutsen till kyrkan. Usch vad jag gruvar mig för denna förmiddag, inte alls roligt :S

Sen efter det är det bara åka hem och försöka sova en stund, sen hämta sonen från skolan. Så underbart det ska bli att få hem honom igen efter 1 vecka borta hos sin pappa.
Sen blir det Ica Maxi på Kvällen så vi får oss nå mat så vi har något äta :P Kan ju vara en fördel skulle jag tro.

Nå ja, nu ska jag ta och börja göra mig klar för dagen.


Kram på er mina vänner :)

Lite snygga vinterbilder


















Lite bilder från Helgen som var :) Har fler men detta får räcka.

Orkar inte blogga mer för idag. Är lite slö idag :P

Dags för tjejkväll efter jobbet.

Ja då är det huxflux Onsdag redan :) Gör mig absolut ingenting. Har så mycket att se fram mot. Ikväll är det tjejkväll hos Elena :) Jisses vad jag kommer få skratta, det känner jag på mig. Så ikväll sover man borta och får lite närmre till jobbet på Torsdag.

Sen nästa steg är Fredag och då är det begravning :S Fy det är inte roligt men det ska bli skönt för att då känns det mer definitivt på något sätt. Sen på Fredag hämtar jag Jon från skolan. Ska bli så skönt ha honom här igen:) Blir att hitta på roliga saker i helgen, men hoppas det är fint väder så vi kan vara ute. Inne är man nog mycket ändå.

Har inte så mycket skriva idag som igår märker jag. Men tösen här, är lika lycklig och glad för det :) Glädjen som finns inom mig kan aldrig ta slut känns det som.

Nu ska jag fortsätta njuta av mig tekopp och sen fixa håret. Sen är det bara vänta tills det är dags att gå till bussen :)

Ha en bra dag kära vänner och alla andra därute :)

kram

Skönt Väder och Toppen Humör

Jag mår så himla bra. Mitt liv har förändrats så mycket dom senaste veckorna. Spikmattan hjälper mig att slappna av så jag får sova. Jag har, peppar peppar, inte varit borta från jobbet något efter jul. Jag är glad, pigg och har en livsglädje som aldrig förr.

Mina vänner är underbara och dom betyder mycket för mig.

Vera, Du är guld värd och vi har gått igenom mycket under åren som gått och jag är så fruktansvärt glad att jag inte förlorade dig för det var inte långt borta. Du finns i mitt hjärta och där har du en speciell plats för resten av mitt liv :)

Jenny, Vi bor långt ifrån varandra och ibland går det perioder när vi inte pratar lika mycket och ibland pratar vi konstant. Men det är så man ska kunna göra. Inte alltid man har tid surra i telefon hela tiden :P Men jag finns här för dig och du finns för mig i vått och torrt. Vi måste ha en tjejhelg snart :) Med eller utan barn spelar ingen roll men du vet vad jag pratar om :)

Elena, Fann dig och vill aldrig förlora dig :) Har så roligt med dig och skrattar som aldrig förr när vi har våra kvällar, eftermiddagar ihop. Du är underbar vännen :)

Har så mycket glädje som bubblar inom mig. Ni som känner mig och som värda veta det veta ju varför och allt skrivs ju inte på bloggen. För jag har inget behov just nu att skriva precis allt här.

Helgen som var, den var helt fantastisk, åt Sveriges godaste Pizza i Fredags. Lördag var det dags för Ikea och efter det blev det restaurang och senare på kvällen efter en tupplur på soffan blev det en varm och skön bastu.
Söndagen ägnades åt att ta det lugnt för min del, åkte till finska urskogen och sen tillbaka. Sen var man helt plötsligt på väg tillbaka till Luleå och storasysters familj. Hon hade beställt rätt mycket från Ikea. Så då leverades grejerna dit och vi blev bjudna på Lasagne och vi gosade med tvillingarna.
Tack för en helt fantastisk helg :) Du vet vem du är.

Min systers tvillingar har då verkligen vuxit :P

Nu väntar jag spänt på om jag får komma med på buggkursen och idag får man åka bil till jobbet med en av mina kollegor :)

Nu ska jag fortsätta dricka mitt Te och slösurfa och invänta min kollega.

Kram till er mina underbara vänner :)


Minus 29 grader :S

Ja jag säger då det. Minus 29 grader utanför mitt fönster. Det är inte direkt sommarvärme här längre. Hade varit grymt skönt ligga i en soffa framför en öppen spis istället. Men det kan man ju fortsätta drömma om.

Ska iväg och jobba idag då det är vanlig vardag. Men vaknade lite väl tidigt så har inte ens klivit upp ännu.

Igår så var det ju trettondagen och jag och Jon blev bjudna till Elena. Oj vad kul både jag och Jon hade. Vi åt middag där och det var väldigt gott. Tack så mycket Elena för en mycket rolig och trevlig kväll. Skrattade hur mycket som helst :)

Snart Fredag och då drar jag. Skönt det ska bli att komma bort från stan. Kommer bli en fantastisk helg. Bara det skulle få bli lite varmare ute. Tycker det räcker med 5-10 minusgrader. Det är ju det mest optimala.

Har inte vidare mycket skriva just nu

:)

Lite allt möjligt

Kommer nog hända en hel del här framöver gällande min blogg. Och ni som brukar följa den lär självklart få info när det blir dags :P
Det ska göras ny design bland annat och mycket mer som jag håller för mig själv tills det blir dags.

Sov som en kratta i natt, det får jag tacka min oroliga mage för :S Men jag är lika glad och på bra humör för det. Somnar säkert hur tidigt som helst ikväll.

Snart helg, Bara 1½ arbetsdag kvar :) Sen drar man från stan och kommer hem på Söndag någongång. Blir bland annat Ikea med mycket trevligt sällskap :)

Nej nu ska jag fortsätta mysa med min son och kanske ta mig ett bad :)

Ha en bra dag kära läsare :)

Puss och Kram

Bästa Julen och Nyåret på riktigt länge

Spikmattan har använts flitigt :) Den har hjälpt mig mycket och gett mig nattsömnen tillbaka :)

Nyårsafton spenderades på Hertsön och det var mycket trevligt :) Sen blev det en sväng förbi mina föräldrar på kvällen. Men innan klockan slog 00.00 så sov jag. Jag var riktigt trött med andra ord.

Helgen har varit mycket bra, vi har varit på Leos lekland och myst på här hemma. Ätit god mat och haft det trevligt :)

Blir en lite konstig arbetsvecka med en röd dag mitt i veckan. Imorgon blir det att åka till jobbet redan 06.11, fy vad tidigt men rackarns vad bra med övertid :P 

Har liksom inte haft nån inspiration till det här med bloggandet men ska väl försöka komma igång med det. Kommer väl allt eftersom skulle jag tro.

Vecka 2 får jag veta om jag kommit med på buggkursen.

15 januari har jag sökt semester och jag hoppas jag får den beviljad. Jag ska på begravning :S Inte det roligaste men jag känner att jag verkligen vill vara där för min vän Veronica.

Nej nu ska jag göra nytta.

Puss på dig där ute snygging :)

RSS 2.0