Semester :)

Då var vi nere i Jönköping, eller Kaxholmen som det heter, stället där Mats kära mor bor på.

Har varit här sen igår vid 14 tiden.... Det var grymt skönt komma fram efter massor med timmar i bilen. Det är tyvärr redan Torsdag och tiden bara flyger iväg... Det är ju nu man vill att tiden går sakta ju!!!
Det är grymt skönt ha semester vilket som. Det behövs :P

Har mest tagit det lugnt, suttit och stickat på Mats strumpor medan han har skruvat lite bil. Har varit på lite sightseeing precis med Mats, Martin, Lina och Hanna. Vilken grym utsikt det var. Så imorgon ska vi åka och fotografera massor och NU MÅSTE jag ta och lägga in bilder här sen. För nu har jag varit alldeles för slö trots att jag har hur mycket foton som helst att lägga ut från sommaren som har varit.

Neee nu får det räcka för idag, kanske kommer mer imorgon. Är lite trött i huvudet just nu.

:)


Längtar massor

Tills vi åker om några timmar, men först ska man vara på jobbet hela dagen lång. Och när jag slutar idag vet jag inte ännu, det återstår att se.
Jag och Mats har flera timmar framför oss i bilen så det skulle vara skönt om jag skulle kunna sluta lite tidigare idag. Men det är osett ännu om jag kan sluta tidigare. Har ju en arbetsdag till 17 idag, normalt jobbar jag ju till 14.30...
I Söndags var jag på buggkurs och det var lika roligt som alltid, mycket skratt och en massa snurrar ;)
I detta nu sitter jag här vid min dator och äter mina mackor och dricker en kopp te. Jon är i köket och surrar med Mats och Mats kokar gröt till guldklimpen min.
Mats är så underbar och go på alla sätt och vis :)
Nu ska jag fortsätta äta och bara njuta av tillvaron, inte varje morgon jag har min älskling hos mig.
Ha en bra dag och vecka allihopa. Ska försöka lägga upp lite foton här på bloggen nästa vecka.
:)

Känns bättre idag

Och jag hoppas det bara går åt rätt håll. Har fått säga saker och ting och det kändes mycket skönt, det lossnade några stenar från mina axlar. Sen ringde försäkringskassan angående min sjukskrivning, det visar sig att jag får pengarna i tid trots allt. Skönt slippa oroa sig för räkningarna, så där föll det också en sten eller två.
Jag har haft lite febertoppar den här veckan men en klok kvinna hade en bra förklaring på det och det är nog mycket riktigt så som hon förklarade.
Fredag imorgon och bara det känns mycket skönt. Inte många arbetstimmar kvar innan det är helg och jag får hämta Jon från fritids :) Ska bli så underbart att få en myshelg med honom, hinner ju inte ha honom så länge som jag brukar eftersom en bilsemester hägrar till veckan med underbara Mats. Men jag ska ta igen den förlorade tiden när jag kommer hem.
Vad vi ska hitta på i helgen vet jag inte riktigt, men jag tror det blir badhuset, ska försöka övertala min mor att komma dit en stund så jag får simma lite eller träna en sväng medan Jon plaskar. Men det är osett ännu om det blir så. Skulle simma igår men bedövningen från tandläkaren satte stopp för det. Ikväll har jag egentligen fotbollsträning men jag känner mig inte riktigt 100% motiverad för det, då blir det sällan bra på en träning om man inte är riktigt taggad. Risken är ju då att jag klantar mig och gör mig illa och det är ju jävligt onödigt!!!
Idag ska jag ta och laga mig middag och sen blir det att glida ner i badkaret. Åååå så skönt det ska bli.
På Måndag är det dags för medarbetar samtal och då får jag veta min nya Lön :P Om man sen är missnöjd eller nöjd det återstår att se. Sen kommer löneförhöjningen och det retroaktiva här under hösten. Det retroaktiva ska jag försöka spara eller så betalar jag av lite extra på mina avbetalningar som jag har så blir det ju mindre räkningar att betala i framtiden :) Bästa hade varit om man kunde betala av så mycket som möjligt på avbetalningarna så man helt blir av med dom.
Hoppas alla har haft en bra Torsdag. Min har hur som helst varit bättre än resten av veckan :) Än bättre blir det när älsklingen kommer :) Som jag saknar honom, är 1 månad sen jag fick hålla om honom. Känns helt sjukt att vi snart har varit tillsammans i 3 månader. Tiden går hur fort som helst har jag märkt.
Har ju sökt in till Undersköterska som startar 10e november, om jag får läsa den eller inte får jag veta kring den 10e oktober. Jag håller tummarna för att jag får det. Tror det är 3e eller 4e gången jag söker in till den. Jag förstår inte hur det kan vara så svårt komma in på den när man jobbar med det. Och behöver utbildningen för att utvecklas i sitt arbete. Men ibland är det ingen fördel att ha bra betyg tydligen.
Nej, nu är det middag som gäller :P

Ingen bra dag alls...

Tänk att man vaknar med en känsla på morgonen och den visar sig stämma JÄVLIGT bra överrens med hur dagen blev!!!
Inte nog med att man varit till tandläkaren efter jobbet så har hela JÄVLA dagen varit åt helvete. Vill inte gå in på detaljer här och nu, men nu har det gått för långt!!!!
Känns skönt veta att det snart är Måndag och sen Tisdag och sen underbar semester tillsammans med älsklingen ;)
Önskar den semestern aldrig skulle ta slut... Men man måste ju återgå till vardagen trots att man verkligen inte vill.
Nu är det vika tvätt på schemat trots att jag mer än allt vill äta men bedövningen sitter i halva ansiktet så är inte det bästa alternativet att äta just nu, så jag passar på göra undan tvätten när jag ändå har tid för det.
Är i valet och kvalet om jag ska träna fotboll imorgon... Men risken är väl att benet eller armen går av med tanke på denna helvetesvecka!!!
Tur jag har mina underbara vänner och min underbara pojkvän som finns vid min sida dag som natt :)

Nu är det nära...

Nu är det inte många dagar kvar till resan söderut :)
Ska bli så förbannat skönt att komma bort från allt elände här i stan.
Idag är det lång arbetsdag som gäller, 17.30 slutar man idag. Undra vad som sker på P-Mötet idag, är spännande att se...
Efter arbetsdagen är det mat som gäller, sen ska jag på gymmet å gymma lite, sola och må gott. Skönt att ha kommit igång att träna. Imorgon är det simma som gäller efter tandläkaren och på Torsdag ska jag träna fotboll. Har hunnit gå några veckor sen sist jag tränade fotboll men jag har ju inte direkt varit kry heller.
I Söndags fick jag för mig att jag skulle både gymma och gå på buggkursen. Sagt och gjort, det blev 8 km på löpband och muskelträning i gymmet. Sen 1½ timme på bugg kurs... Det var en så härlig känsla efteråt men slut var jag ;) Men det ska ju kännas att man tränar, annars kan man ju lika gärna låta bli. För då ger det inget resultat.
Ha en bra dag allihopa...
Jag längtar massor :P

Less så det räcker och blir över....

Det kan sammanfatta denna arbetsvecka... Ni som känner mig vet precis vad jag talar om...
Ähh nu ska jag mysa med Jon, fick ju extratid med honom idag :)

Äntligen Fredag

Sitter och äter frukost och poppar musik så man vaknar till Liv. Känner mig så sjukt trött, vaknade med ont i halsen denna morgon. Hur nu det kan vara möjligt när jag ej har några halsmandlar vet jag ej, men sjuk är det sista jag har tänkt bli nu!!!
Jag har så mycket roligt framför mig nu :) Jon ska vara lite extra här idag efter fritids, jag ska ta och föra honom till ett kalas och sen hämtar hans pappa honom där... Tomt blir det minst sagt utan Jon, inga läxor som ska göras, inget barn som skrattar och har roligt i sitt rum och ingen att säga god natt till på kvällen :S
Efter att jag lämnat Jon på kalaset är det bara skutta in i duschen och börja förbereda sig för kvällens utmaningar... Dans till Highlights på STUK på LTU.... Ska bli så roligt, är längesen jag var på orkesterdans.
Imorgon SKA jag SOVA, kanske fara och träna på gym, simma lite och sola... Får se hur man känner sig imorgon helt enkelt...Men jag ska sticka på Vilgots strumpa imorgon, jag tänkte försöka blir klar med dom i helgen. Sen är det bara Lovisas strumpor kvar :)
Nu ska jag mysa Lite med Jon innan vi ska åka mot Jobb och skola.
Kram till er nära och kära :)

Snart Fredag

Nu närmar sig helgen. Den här dagen har bara rusat iväg.
Efter jobbet idag så hämtade jag Jon i vanlig ordning och sen bar det av hemåt för middag och förberedelser för Absolute Showkidz. Det var jätteroligt att se att han tyckte det var roligt att dansa. Och framför allt se att det gick så otroligt bra för honom. Han var den enda kille i dansgruppen men det struntade han i. Jon verkligen älskar musik och dans :) Så nu håller jag tummarna för att intresset håller i sig. För det är bra för honom att ha en aktivitet han tycker om. Han är än så länge inte så mycket för det där med bollsporter men det kanske kommer framöver...
Hur som helst så igår var det hur stressigt som helst och det märktes idag att jag hade stressat alldeles för mycket så det ska bli riktigt skönt att ha en myskväll med Jon imorgon och bara ta det lugnt efter skola och Jobb.
Idag postade jag in mina ansökningspapper för Undersköterska. Jag har ju ett sånt jobb som man egentligen ska ha den utbildningen men jag jobbade mig till min anställning jag har idag. Efter flera års slit som vikarie fick jag äntligen en fast anställning i Kommunen. Det känns tryggt att ha det... Så nu återstår det bara att se om jag kommer in på det också.
På Fredag ska jag äntligen dansa Bugg. Jag riktigt längtar, har varit i valet och kvalet om jag skulle gå men nu har det ordnat sig så jag tar mig hem därifrån så nu är det bokat och förköp är fixat. Det ska bli riktigt roligt. Har varit en tung vecka så jag behöver verkligen göra något jag tycker är roligt :) Och dans tycker jag är riktigt roligt men klart jag hade ju inte tackat nej till besök av min kära älskling :P Men den 24e kommer han, sen drar vi till Jönköping den 28e efter att vi ätit mysmiddag med Jon och lämnat honom till farmor.
Tack älskade farmor för att du ställer upp i vått och torrt. Det sitter inte fast hos dig och jag är så glad över att vi har så fin kontakt :)
Mats, Jag älskar dig och jag riktigt längtar tills du kommer hit. Ska bli så himla roligt :)
Puss och Kram

Tisdag idag

och det blir en alldeles för lång dag idag :S Bara hem och vända efter jobbet idag för att fara på Jons skola på föräldramöte.
satt igår efter jobbet med Jon och gjorde hans första läsläxa :) Vad duktig han har blivit, man ser verkligen skillnad från vecka till vecka.
Det är en dag närmare helg nu i allafall... Men nog hade det varit sköööööönt att få sova nu känner jag. Men det är bara att dricka upp teét och ta tag i dagen. Fixa frukten åt Jon bland annat...
Har lite att fundera på inför fredagen. Det är ju dans här i Luleå på STUK på Fredag. Jag vill gå men samtidigt vill jag spara pengarna. Behöver alla kronor jag kan spara tills det är dags att betala räkningarna. Man blir inte rik av att gå hemma och vara sjuk!!!
Kram och ha en bra dag.
Kämpa på V
Mats, Jag älskar dig :)

Fyy fan vad jag är bra :)

Längesen jag kände mig så här tillfredsställd över att ha gått an så här mycket hemma. Men nu känns det grymt bra :)

Jag har storstädat precis hela lägenheten, jag började vid 10 idag och blev klar strax före kl 17. Det är några timmars städande det.

Nu är maten i ugnen tack och lov. Det blir köttfärsgratäng idag :)

Ikväll är det buggkurs som gäller och efter det är det bara fara hem och ta sig en dusch för att sen nanna kudden.

Imorgon är det jobb som gäller och efter det hämta Jon från fritids.

Semester är inplanerad också. Den 28e september åker jag och Mats ner hela vägen till Jönköping. Ska bli såååååå JÄVLA skönt att komma bort från stan. Ska riktigt njuta av dom dagarna.

Jon har haft en toppen helg, han har lekt med grannpojken hela helgen förutom nu i eftermiddag då vi städade hans rum. Vi har varit på badhuset igår och Jon har blivit riktigt bra på simma, det tar sig.

Och JAG själv SKA börja simma och gå på gymmet nu när jag har träningskort igen. Hade inget förra året eftersom jag insåg att jag ändå inte skulle träna något då dom höll på att renovera. Men nu ska det tränas flitigt under hösten, vintern och våren.

Konditionsträning får jag genom dansen och simning.
Jooo, höll helt på glömma. Nu ska det sökas in till skola, och kommer jag in börjar jag plugga i November.

Nu ska jag återgå till köket och middagen, sen är det bara fixa till sig någorlunda och sen fara iväg på buggkursen.

Puss och kram Mats, Jag älskar dig och för att inte tala om hur mycket jag saknar dig.


Är så kär :)

Att det är underbart att vara kär :)

Det är en mycket härlig känsla och den gör att man blir så glad :) Mats, se nu till att tiden går fort så jag får krama om dig.


Puss och kram

Jag älskar dig :)

Äntligen Fredag

Och idag kommer Jon till mig:)

Jippie, vad vi ska hitta på roliga saker i helgen :) Blir badhuset imorgon och vad som sen händer är ännu osett.

Pratade nyss med älsklingen i telefon, är så underbart att prata med honom på morgonen för dagen känns så mycket bättre då jag hört hans röst :)

Nu är det dricka upp mitt te och fixa lite grejer innan det är dags sätta sig på bussen till jobbet :)


Ha en bra dag allihopa därute :)

Så JÄVLA less

På en viss någon!!

Orkar inte med denna människa mer. Inget man gör är bra och man är det svarta fåret precis hela jävla jävla tiden!!!!
Vad har JAG gjort för att det ska bli så här? Varför är det bara jag som är en hackkyckling?

Jag är inte världens bästa men detta förtjänar jag inte!! Alla har sina fel och brister men nu har det gått för långt.

Älskar dig min Mats :)
Det blir så mycket lättare allt när jag vet att du finns vid min sida :) Längtar efter dig älsklingen min...

Jon är det bästa som  finns. Imorgon kommer han hit. Längtar massor :)

Veronica, våran vänskap är stark och övervinner allt:) Älskar dig vännen min.

Jenny, du finns för mig i vått och torrt :) Kramar i massor.


Då var det dags...

För att jobba efter ett bra tags sjukskrivning. Men det är med delade känslor man går tillbaka till jobbet.

Nee måste skynda på lite nu. Bussen går strax.

Älskar dig Mats

Puss och kram

Ingen skrivlust

Min blogglust är som bortblåst. Men lite ska man väl få ihop.. Är ju några dagar sen jag bloggade sist. Ligger här hemma i min säng med en riktigt envis förkylning som satte sig i luftrören. Men snart ska det väl vara helt okej hoppas jag.

Känner saknad och den känslan är tudelad. Det är en underbar känsla att känna saknad ett tag men när det bärjar bli nog länge blir det mer jobbigt. Men det fixar sig, bara tiden går fort så blir det bra :) Gäller att tänka positivt...

Att tänka positivt är något jag måste bli bättre på... Speciellt just nu när allt är osäkert kring mitt jobb. Inte så att jag riskerar bli arbetslös men jag måste förmodligen byta arbetsplats och det är inget jag har lust med. Har ju världens bästa jobb :)

Nej nu ska jag leta reda på lite telefonnummer och ringa lite samtal och förmodligen sova lite mer. Vaknade före 7 idag...

Ha en bra dag alla :)


RSS 2.0