Dagens bästa :)

Äntligen fick jag återgå i arbete :)
Och gissa om man blir överraskad när man kommer på jobbet. Jag fick ett så stort påskägg med drygt 4 kg godis i plus en chokladkaka :) Dom vet verkligen vad jag gillar för godis mina kollegor.
Jag blev rörd och alldeles paff. Först hade dom tänkt att köpa en blomma åt mig men då kom dom på att det var ju inte så stor idé eftersom att jag inte kommer vara hemma över påsken och vecka 17. Så då blev det tokmycket godis istället. Jag har nog aldrig haft så mycket godis hemma förut. Men jag har inte rört godiset, inte en enda. Det kallar jag självdiciplin.
Idag på jobbet har jag bakat och varit ut på en promenad, man hinner inte så mycket på 4 timmar. Har haft det jättetrevligt idag och jag slår vad om att jag kommer ha lika trevligt imorgon :)
Vad jag ska göra resten av dagen vet jag inte.
Inhandlade en present till Mats systerdotter som har fyllt år idag. Det blev en bok....
Här kommer en bild på det stora ägget med det goda innehållet :)
Inte dumt alls, lär nog räcka ett tag för jag äter inte så mycket godis...
Men vet dock 2 andra som gör det....
Puss och kram... Idéer på vad man kan göra imorgon efter jobbet samt på långfredag med sonen mottages gärna :)
Hoppas Veronica och barnen kommer imorgon eftermiddag, vi pratade lite löst om det för en stund sen....

Alldeles för sent...

Men inget att göra åt för jag kan inte sova.
Jon hade svårt att sova så han fick sova i min säng, så nu sover han gott i allafall.
Imorgon är det Fredag, då blir det tomt hos mig :( Ingen Jon och ingen älskling, känns jättekonstigt. Men jag ska passa på att fortsätta städa här hemma också håller jag tummarna för att Veronica kommer hit nåt i helgen :)
Jag saknar min Mats massor, men snart så får vi bli sambos :) Ska bli så himla underbart.
Idag har vi varit upp till Arjeplog över dagen, Jon har hälsat på sin nya skola och träffat lärarna han ska ha samt hans nya klasskompisar. Vilket härligt gäng, Jon trivdes direkt och han ville inte åka därifrån.
Tyvärr hann inte Mats sluta jobba innan vi for så jag fick inte träffa honom. Är en vecka sen sist som jag träffade honom och det dröjer ända till Påskdagen innan jag får träffa honom... Suck vad långt bort det känns. Men det är ju inte så länge kvar, bara helgen går fort så man får börja jobba för då går timmarna ännu fortare.
Jon kommer till mig på skärtorsdag och vad vi ska göra tills det blir påskdagen har jag inte den blekaste aningen om :( Men det blir väl att mysa och ta det lugnt och bara njuta av våren. Kanske ta någon cykeltur om vädret är fint...
Nej nu är det bara återgå till att försöka sova, men när jag saknar min älskling så mycket som jag gör nu så känner jag mig själv så pass bra nu att jag vet att det är svårt somna, men jag måste försöka att göra mitt bästa.
Jag älskar dig Mats. Puss och Kram till dig :)

Salami vs Kokt Kräfta

Det pendlar jag mellan i utseende... Ja nu undrar ni förmodligen vad jag menar... Jo så här är det, jag har en kraftig allergireaktion, förmodligen till följd av min medicin jag fått mot reumatismen.
Så det svider, kliar och bränner över hela kroppen. Utslagen pendlar beroende på min kroppstemp, ju högre den blir desto mer intensiva blir utslagen.
Just nu är jag nog en blandning av en salamikorv och en KOkt kräfta, men igår innan jag somnade då såg jag definitivt ut som en kokt kräfta.
Imorgon ska jag ringa reumatologmottagningen...
Hade snabbsänka i fredags som tyder på virus i kroppen, så en kombination av allergi och infektion i kroppen gör ju inte saken bättre precis. Jag hoppas detta försvinner så fort det bara går. Men än verkar det inte vilja ge med sig. Jag har kliat mig så ordentligt i natt att jag har fått små, små blåmärken.
Så¨fröken tar det rätt lugnt nu, har blivit mys med Jon idag, men har även storstädat Jons rum. Men dammsugit och skurat har jag inte gjort ännu.
Nej nu är det fortsätta vila som gäller, så man blir frisk tills det är dags gå tillbaka till Jobbet.
Älskar dig min älskling... Nu är det inte länge kvar :)

Prickig korv

Så ser jag ut just nu, det där med biverkningarna på min medicin börjar visa sig rätt rejält. Har tappat aptiten, mår illa och har ingen bra mage, och nu alltså klåda och hudutslag, så kan vi lägga till allmänt krasslig med feber också. Jag ser inte riktigt klok ut, tur man inte behöver visa sig för så mycket människor...
Fredag idag, om ca 1 vecka har jag studieplanen klar och då är det bara söka CSN :)
Men nu ska jag fortsätta och fixa här hemma, så gott det går....

tjing

Ja då är tapeterna valda :)
Blir helt nyrenoverat, allt gammalt åker ut och in kommer nytt golv i alla rum, nya vitvaror, nytt i badrummet och nya tapeter...
Igår var min pappa så snäll och hämtade flytt kartonger åt mig som jag hade hittat via en annons på Blocket :)
Så snart är det bara börja packa så smått
Var och träffade Jons blivande fröknar på skolan, jättetrevliga :) Nästa vecka ska jon få träffa sina nya klasskamrater. Och han kommer gå i samma klass som en som bor i porten bredvid :)
Solen skiner ute, men jag har inte varit så pigg. Så jag tar det mest lugnt... Känner mig allmänt risig, och om det beror på medicinen som ger biverkningar eller om jag faktiskt håller på bli sjuk det vet jag inte, men det återstår att se...
Men nu ska jag iaf gå och kolla om älsklingen fått någon post...

Tapeter...

Ikväll ska det tittas på tapeter...

Solsken, takdropp och ljuvligt vårväder...

Nu känns det verkligen att det är vår i luften :)
Har inte mycket i skriva nu men tänkte i allafall uppdatera lite.
Händer mycket just nu i mitt liv, och positivt är det.
Har nu snart ätit 7 dagar av min nya medicin, känner av lite biverkningar men inget som jag behöver ringa till läkaren om, om det nu inte blir värre. Från den 8 april så ska jag börja ta blodprover varannan vecka i 3 månader. Blir en hel del nålstick, men det är för att dom ska hålla koll på blodstatus och leverstatus. Och det på grund av min nya medicin.
Jag hoppas kroppen svarar väl på min nya medicin. Jag ska även få sluta med kortisonet. Så jag trappar ner det och trappar upp den nya medicinen.
18e april ska jag börja jobba halvtid, 16 maj heltid. Sen får vi se vad som händer och sker. Håller på fixa med utbildning men har inte fixat klart allt ännu. Så ännu vet jag inte när jag får börja. Men det blir via Miroi :)
Ha en fin söndag ni alla som hittar in på min blogg :)

RSS 2.0