Full rulle, Det gillar jag :)

Nu har man haft Intro på nya jobbet i 4 dagar. Är ledig imorgon och jobbar några timmar på lördag och sen till veckan börjar allvaret.
Har pysslat på här hemma efter jobbet idag. Jobbade till 12 idag så har hunnit med rätt mycket. Gjort ärenden, varit till frisören och kapat håret, fan så nöjd jag är :) Älsklingen jobbar eftermiddag... Så jag slutade jobba innan han ens hade börjat. Så nu blir det fixa på här hemma och sen vet jag inte vad jag ska hitta på, borde passa på vara ute och sola... Men gud så trist det är. Men nu tror jag att jag ska gå inreda sovrummet vårat lite.
Ha en skön sommardag :)

Nu är man Sambo, Jobbande Arjeplogsbo och mycket annat :)

Trivs kanon här hemma i nya lägenheten trots att det är en del kvar att fixa med hyllor och förvaring... Men det kommer med tiden :)
Började jobba på mitt vikariat igår :) Trivs kanon där jag hade turen att få jobba i sommar. Den 8e augusti är det dags att sätta näsan i skolböckerna :) Då blir det att läsa till USKA :) Fiiiiii faaaaaan, vad kul det ska bli:) Som jag har väntat på att få läsa till det :)
Jobbade 8-16 idag och imorgon jobbar jag 12-21 och torsdag blir det kort skift 7-12.... Fredag får jag vara ledig och då hoppas jag det blir fint väder så man får jobba på färgen lite.
Torsdag efter jobbet, då ska man till frisören :) Jag tror det blir en busig frisyr, får se hur kort man vågar klippa sig... Men jag är sugen på att bli korthårig helt klart. Men nu ska jag gå äta min middag som väntar på mig i kylskåpet. Älsklingen min hade lagat mat så jag bara har att värma upp. Ska bli underbart få lite uppassning i sommar då han har semester... Känns dock konstigt att inte ha semester...
Sen så fick jag förfrågan av min nya chef idag om jag är intresserad av att gå Natt Intro så att jag lär mig hur natten fungerar och det låter mycket spännande... Men det blir till hösten det som det är aktuellt. Får bestämma själv lite när jag hinner ha natt intro :)
Ha en fortsatt bra vecka alla ni som hittar in :)

Sambo, Jobb och Plugg...

Nu händer det mycket vill jag lova... Händer mycket positiva saker i mitt liv helt klart...
Först hade jag dundertur att få jobb över sommaren i Arjeplog och sen ringer det i telefon och jag får veta att jag får börja plugga efter sommarjobbet :) Helt underbart, så nästa vecka ska jag å träffa hon som har hand om det, lämna in en massa betyg, intyg och diverse andra papper.
Idag har jag varit på utbildning hela dagen inför mitt jobb i Arjeplog så nu har man fått en massa ny erfarenhet och ett bevis på att man kan HLR och Luftrörsstopp... Inte illa... Så det får jag validera inhoppas jag plus en massa annat borde jag få validera.
Från den 13 juni är jag och Jon skrivna här så nu räknar jag mig som arjeplogsbo helt klart!!
Men nu ska jag å älsklingen iväg och bada...
Kommer mer uppdateringar när jag hinner...

Nu är det nära...

Imorgon jobbar jag sista dagen i Luleå, sen väntar 2 veckors semester innan jag börjar jobba i Arjeplog.
Imorgon åker jag upp till vår lägenhet och nu ska det göras i ordning och fixas och donas :) Vill få den färdig nu :) Men lite småsaker behövs från IKEA så det måste bli en resa dit också...
På Onsdag ska jag på en heldags utbildning inför jobbet som börjar den 27e... Och på tisdag ska jag prata med min reumatolog. Min värk börjar krypa sig tillbaka så smått, värst är det dock i händerna och fötterna... Men torsdag och fredag får jag sova tills jag vaknar :) Underbart...
Har haft en toppen helg i helgen. Blivande sambon, min älskling kom ner hit till Sunderbyn där jag för tillfället bor hos mina föräldrar eftersom lägenheten är tom och urstädad och besiktad. Vi har passat på att njuta rejält av vädret vill jag lova. Blev en heldag på stranden i Piteå :) Så nu är man stekt därefter också.
Men nu är det snart dags att sova för imorgon ska jag upp tidigt och efter jobbet sitta på en buss ett par timmar...

RSS 2.0