Det sprattlar...

Det känns helt underbart att känna lilla pyret sprattla omrking i magen min :) Det är en väldigt aktiv liten baby där inne vill jag lova... Sparkarna känns ju inte så tydligt än men jag känner dom definitivt mer och mer för varje dag som går... Nu känns det som att tiden springer fram och det är dags att börja fixa med allt som ska fixas med... Större familjebil har vi ordnat, den hämtar vi imorgon :) Då ska vi även passa på att hämta en byrå där babykläderna ska få plats, vi ska hämta spjälsängen och barnvagnen men även massor med babykläder och kläder till mig...Känns skönt att inte behöva köpa allt nytt faktiskt. Kul hade det varit men ännu roligare när man kan spara pengarna och kunna unna sig något ibland...
Har ju inte så mycket kläder att använda... Har köpt en byxa och en tröja men man kan ju inte använda samma kläder dag ut och dag in...

Ultraljud...

I Onsdags var jag och mannen på Ultraljud. Datum för beräknad förlossning blev flyttad från 10e januari till 9 januari. Alltså var beräkningen på MVC rätt så bra :) Det var en livlig liten baby inne i min mage och frisk och kry var babyn....
Jag glömde helt fråga om det var en flicka eller pojke för det var så fantastiskt att se det lilla pyret som växer där inne :)
Och det spelar faktiskt ingen roll vad det blir, det viktigaste är att vi fick veta att allt stod rätt till där inne och det gjorde det ju.

På Måndag ska jag på MVC för kontroll och det ska bli kul det också :) Då ska man väl ställa sig på vågen, få blodtrycket kollat, vet inte om hon ska ta några prover nu, tycker jag har tagit massor hittills, men fler lär det väl bli...Nee nu ska jag gå ner och vika tvätt i tvättstugan... hej svejs...

Tusen tack

Jag vill bara få ur mig hur glad och lycklig jag blev i helgen när jag blev uppvaktad på min trettioårs dag... Jag som trodde att jag och mannen skulle bara ta det lugnt och njuta av en helg i Piteå, men så hade hade han fixat en överraskningsfest åt mig...För att jag fyllt 30 år :)

Sen gifte vi ju oss i Fredags i all hemlighet så de gratulerade oss bägge. Tack för en oförglömlig helg allihopa som kom :)
Nu ska jag strax skicka iväg Jon till fritids :)

ha en bra dag alla

Våran stora dag :)

Ja då släpper jag två bomber idag nu då :)

Vi väntar vårt första gemensamma barn, vi är så lyckliga :) 10 januari är det beräknat men vi får veta mer säkert efter ultraljudet som är till veckan på Onsdag :)

Bomb nummer två nu då:)

Idag är våran stora dag, vi har blivit man och hustru :)
Så nu kan man titulera sig fru Duvenäs :)

Detta är den lyckligaste dagen i mitt liv :) Är en stor händelse och kärleken bara gror för varje dag som går.

Nu ska jag gå och kelas och laga mat med min man och sedan njuta av grillat och potatisgratäng :)

Vila, OS och enormt trött...

Ja då har man sett OS och brottningen var dagens höjdpunkt för mig idag. Kusinens dotter brottades och vann sin först match men sedan blev det tufft och förlusten kom mot världens bästa brottare. Jag känner mig stolt att hon kommit sig hela vägen till OS och hon har framtiden för sig så jag hoppas hon får fortsättas brottas och göra det så bra som hon bara kan.

Har mest legat hela dagen, orkar inte så mycket annat. Har ont när jag rör mig för mycket.

Just nu ser jag lite handboll på tv... Sverige- Danmark och just nu leder Sverige... Men det är jämnt ...

Väntar på att älsklingen ska komma från jobbet... Då ska vi ut och köra lite volvo för jag behöver övningsköra... Väntar på att körskolan ska höra av sig så man får boka en körlektion.

Snart fyller man även år... jämnt i år... 30 år för att vara exakt.
Mamma frågade vad jag ville ha, men jag har ingen aning om vad jag vill ha när jag fyller år...

RSS 2.0