ingen vill ha mig, ingen tycker om mig...

bara för jag är så fet! så känner jag just nu. så bara börja motionera som en tok, äta ännu nyttigare och sen ska målet vara att komma i mina jeans.... måste bara hitta motivationen... å den verkar sitta djupt inne och vara svårflörtad.

Alice Ingeborg

Ja så blir namnet på våran underbara lilla dotter... Vi har det så mysigt här hemma. Har haft en helg med bara Alice hemma och storebror är på väg hem med sin mormor och morfar. Skönt att de kunde ställa upp och skjutsa hem honom från Luleå. Nu slapp vi enkomt köra 50 mil tur och retur för att hämta honom. Det är guld värt att ha föräldrar som kan och vill ställa upp när det behövs.

Alice hon är helt underbar, mysig , söt, go å glad :) Sover gott om nätterna och gör så som bebisar gör :) äter, sover och man byter blöja... ska bli ännu mer underbart när hon blir lite större och är vaken mer :)

Nej nu blir det lunch här hemma strax, älskade mannen har börjat fixa med den :)

Mats :) Jag älskar dig :) Puss och Kram

Kanske dags göra en ny design på bloggen, eller försöka sig på att byta header i allafall... För vi har ju trots allt utökat familjen... Så ska ge mig på att försöka göra en header som alla 6 st är med på... Det blir spännande det :)


RSS 2.0