Bonus

Igår fick jag verkligen lite Bonus :)

Jon fick följa med mig hem på eftermiddagen eftersom jag var och lämnade in ett papper på skolan. Så han var hos mig igår och åt middag med mig och kramades massor med mig. Vilken underbar son man har. Men bäst passa på, det är inte så länge till som man får kramar av honom. Han växer ju och blir äldre...

Kallt ute idag, -22. När tusan ska vi få vår? Tycker inte alls om när det är så här kallt! Snöar gör det också, har det inte snöat nog nu? Eller har jag fel?

Tisdag idag och en dag närmare semestern, ska bli riktigt skönt kan jag säga. Både för Jon och för mig. Så kanske jag blir kvitt min eländiga förkylning och hosta!

Har trubbel med min förstärkare, får inget ljud från datorn via den, inte heller från TV:n. Men den verkar sända signaler, så jag blir mer eller mindre tokig på varför det inte fungerar. Någon som är expert på sånt här?

Ha en bra dag alligopa :)

Puss och Kram

Måndag igen

Ja jag kom faktiskt ihåg att Sverige spelar hockey mot Finland. Sitter här i mitt vardagsrum och slötittar på hockeyn och äter frukost. Sverige leder just nu med 1-0 men med Finland som motståndare vet man aldrig.

Jag är jätteförkyld och framför allt hostar jag och har ont i halsen.

I veckan blir det att förbereda packning inför en kort tripp under sportlovet med Jon. Ska bli mycket trevligt komma sig bort från lägenheten och framför allt ska det bli roligt att ha med sig Jon dit jag ska. Jon har tjatat flera gånger om att få åka dit men nu passar det bättre eftersom det är sportlov. Så då passade jag på att ta ut några semesterdagar eftersom jag har gott om dom :P

Sen blir det nog att fara på torsdagsdans på torsdag:)

Före det ska jag försöka hinna med att hälsa på min syster och hennes underbara familj någon dag om jag nu inte är så här förkyld och hostar för jag vill inte smitta ner dom.

Tvillingarna växer verkligen fort och snart fyller dom 1 år :) Så då blir det barnkalas. Men före det ska vi vara barnvakt, det ska bli mycket trevligt.

Veronica gumman, jag saknar dig min älskade vän. Ser fram emot påsken. Kommer ni Långfredagen eller?

Jenny, efter påsk kommer vi och hälsar på i Kiruna. Jag längtar massor :)

Elena, Kram till dig :)

Just i skrivande Ögonblick gör Sverige 2-0 mot Finland, jag dricker te och tvingar i mig smörgås. Fan vad jag hatar denna förkylning.

Ha en bra dag alla nära och kära och ni som orkar läsa min tråkiga blogg.

Puss och Kram


Lilleman krasslig

Ja då ringde dom från skolan idag. Lilleman har inte ätit på skolan idag och han var alldeles likblek i ansiktet. Nu sover han den lilla sötnosen. Han får sova tills han vaknar. Uppenbarligen var han trött. Han har inte ätit mer än ½ smörgås på morgonen och juice till det, han ratade yoghurten :S Sen har han ätit ett äpple och rivna morötter på skolan mer än så är det inte. Så få se vad det är på gång. Än så länge verkar det då inte vara magsjuka. Peppar, peppar, det vill vi ju inte ha.

Jag är trötter och har gjort lite nytta hemma. Ska fortsätta göra nytta bara tvätten blir klar. Sen ska man ta hand om lilleman så klart :)

Har inte så mycket att skriva men upptäckte att det är längesen jag skrivit på min blogg så det kunde vara dags att göra det.

Buggen går framåt, men svårt är det :P

Ha en fortsatt bra vecka, det ska jag ha trots att Lilleman är krasslig.

Trötta fötter

Idag har jag riktigt trötta fötter. Jag var ju på Torsdagsdans igår och det var riktigt kul. Det är där man lär sig att verkligen dansa bugg. Det var jättesvårt men roligt. Man såg nog ganska rolig ut, men när man kan det där så då är det ännu roligare. Så nu ska jag fortsätta kämpa på med buggen så jag blir ännu bättre.
28/2 så ska jag på Dans här där jag bor, har väl bara 400-500 meter dit promenadvägen. High lights kommer och spelar :D Det är Luleå Bugg och Swing som anordnar det :)

Nu måste jag sätta fart med mina mackor och mitt Te för annars missar jag skjutsen idag. börjar 45 minuter tidigare idag.


Ha en bra helg.

Woohoo... Jon kommer och det är fredag :)
Sen får vi besök denna helg också. Jon kommer bli glad :)


Torsdagsdans

Idag är det torsdag och jag ska snart iväg och jobba. Känner på mig att det blir en toppen dag :)

Sitter här vid datorn och äter min frukost och lyssnar på musik. Snart är det dock dags att gå fixa håret och sminka sig. Kan ju inte fara iväg och se ut hur som helst :P

Efter jobbet idag är det jag som sätter mig på bussen till min syster och väl där ska jag busa med tvillingarna :) Tänk snart fyller dom 1 år, vad tiden går fort.
Sen kl 18 ska jag på Torsdagsdans. Dom har lite lugnare tempo kl 18-19 för oss som är nybörjare. Sen kl 19 så är det dom som är lite duktigare på dansa. Men vi som är nybörjare får stanna kvar även då så klart. Så jag ser fram emot denna kväll.  Ska bli roligt :) Trodde inte det skulle vara så här roligt att lära sig dansa bugg men vad fel jag hade. Det är det roligaste jag har lärt mig på flera år :) Sen lär man känna nya trevliga människor.

Nej nu måste jag börja sätta lite fart så jag slipper springa till bussen sen.

Puss och Kram mina nära och kära.

Trött tisdag :S

Har sovit jättedåligt inatt, vet inte varför men jag har gjort det. Ska strax gå till bussen men jag kände att det var dags att blogga :)
Var ju några dagar sen sist. Antingen hinner jag inte blogga eller så har jag ingen lust att blogga. Jag bloggar ju inte för någon annans skull än min egen.
Denna vecka kommer springa iväg känns det som. Idag jobbar man sent, eller jobbar till 17.30, jämfört med mina vanliga tider som är 14.45 eller 15.45. Imorgon ska jag till min älskade vän Veronica och hennes rara familj. Vi ska ha roligt har vi bestämt. På torsdag ska jag till min syster och gå på torsdagsdans och träna bugg :)
Sen helt plötsligt är det Fredag och då ska jag hämta Jon från skolan. Rackarns vad roligt vi ska ha i helgen. Undra bara vad för roligt vi ska hitta på. Sen får vi ju annat besök också :) Är det fint väder tror jag vi ska fara in till stan på skridskobanan som går runt udden. För då kan vi promenera där och Jon åka skridskor.

Nej nu ska jag ta och göra mig klar så jag slipper springa till bussen.

Hoppas alla får en fin Tisdag.


:)


Piggare kille

Skönt att jon var piggare idag när han vaknade:) värre med mig, jag har sovit jättedåligt och borde nu försöka sova en stund. Så jag ska lägga bort min mobil nu. Men stor idé försöka sova när jag snart ska kliva av bussen och byta till nästa. Spännande se vad man får till middag. Längtar tills jag kommer fram gör jag. Innan jag satte mig på bussen så har jag och jon har mysfredag och sen kom hans pappa och hämtade honom hos mig. Sen åkte jag till stan vid 12.30, åt lunch med elena och lisa på dagobert:) mycket gott var det. Hoppas alla får en bra helg:)

V.A.B

Ja nog hade jag hellre jobbat vill jag lova. Så roligt är det inte att ha en krasslig son. Han har haft 40 i feber till och från under veckan. Just nu är han feberfri men ska inte ropa hej förrän han verkligen är pigg. Han är fortfarande jättesnorig och verkar inte riktigt pigg ännu. Har lärt mig att det är bättre han får bli helt frisk så håller han sig friskare under våren istället för att chansa och skicka han till skolan. Han hade feber när han somnade igår så idag var det ingen tanke på att skicka honom till skolan.

Har ju inte bloggat sen söndag men jag har inte haft så mycket att skriva heller i veckan då jag bara varit hemma och tagit hand om min älskade Jon.

Påsken verkar bli toppen, men vädret vet jag ju ingenting om ännu. Men den ska spenderas förhoppnings på skoter tillsammans med trevliga och älskvärda människor. Ni som vet vad jag talar om kan ta åt er :P

Jag är lite kryptisk på min blogg, jag vet det. Men ni som känner mig riktigt väl vet vad jag talar om och vet också att i sinom tid kommer det hända saker på min blogg.

Hoppas ni håller er friska nu.

Kram till er mina nära och kära :) Jag tänker på er :)

RSS 2.0