Tomt så här dagen innan Nyår

Fy så jag vill att tiden ska gå fort nu!
Varför går den alltid för fort när man vill att den ska gå sakta? Och varför går den sakta när man vill att den ska gå fort?
Imorgon firas nyår hos Mina föräldrar men har ingen vidare lust alls för det här med nyårsafton egentligen, men vad gör man inte för sin älskade son. Dessutom slipper vi ju sitta ensamma och äta korv eller nåt...
Hade mer än gärna firat den med älsklingen men blev ju inte så nu.... Han har säkert hur trevligt som helst hos sin pappa:) Och flickorna är säkert jätteglada över att få vara hos sin farfar :)
Saknar närheten just nu och för att inte tala om alla skratt och våra underbara pratstunder. Har knappt fått sms av honom sen han for :S Det är lite trist... Men klart, man kan ju inte hålla på skicka sms när man är borta. Hoppas bara han ringer mig snart för jag är trött... Trots att jag sovit 2 timmar i soffan. Vad jag ska göra nu vet jag inte men är väl bara äta i brist på annat... eller så blir det att spela PS2... Jag vet bara att jag inte får belasta mina fötter mer än absolut nödvändigt. Helst ska jag ha kryckor tyckte läkaren....

Hemma igen

Har varit hemma en bra stund nu efter att jag var hos läkaren. Jag är tillbaka på ruta ett och inflammationen i lederna har spridit sig igen :S  Väntar på röntgen av fotlederna och till våren blir det att träffa reumatologerna på Sunderby Sjukhus.
Läkaren hade tittat igenom proverna och det visade sig att jag tidigare haft en reumatisk inflammation i sköldkörteln och nu får jag äta levaxin för att sköldkörteln ska fungera ordentligt. När jag mår bra så fungerar sköldkörteln bättre och jag kan äta en lägre dos av levaxin, men sen när jag mår sämre, så som jag gör just nu. Då kan det hända att jag får en högre dos av levaxin.
Så alltså, min läkare misstänker någon form av reumatism. Ska få börja äta kortison imorgon igen. Han ville dock utesluta förslitningsskador i fötterna så därav röntgen av fotlederna.
Jag är verkligen less på allt elände, och till råga på allt visade det sig att min lilla prins hade körtelfeber. Nämnde det åt läkaren och som tur är har jag haft körtelfeber. Annars hade det blivit jobbigt.
Orkar inte skriva mer, saknar Älsklingen och prinsessorna redan. Hann bli van att ha dom här. Men som tur är så är dom inte ifrån mig så länge nu.
Ha en fortsatt bra vecka alla. Så ska vi försöka krya på oss här.

Svisch...

Så har julen varit och farit, snart är det Nyår. Fullt hus här hos mig och det är helt underbart :) Me lika it a lot :)
Nu till det tråkiga, jag har fortfarande förbannat dåligt i fötterna, Jon kom till mig i Tisdags och vad händer, Jo stackaren har Körtelfeber!!! Inte roligt alls men jag hoppas han blir frisk fort.
Idag ska jag till läkaren. Har varit sjukskriven 4 veckor nu och jag är gode less!! Men det blir inte bättre i kroppen så vad göra?
Inväntar alltså att klockan ska gå så jag kan åka till doktorn. Min snälla pappa skjutsar mig :) Och min älskade Mats är hemma här med barnen och väntar på mig.
Nyår blir inte riktigt som vi tänkt oss. Tanken var att vi skulle åka till Mats pappa och Britt. Men blir inte riktigt så, Mats åker med sina flickor så dom får träffa sin farfar och Britt. Jag och Jon stannar hemma och kryar på oss. Blir tomt hemma och jag kommer sakna älsklingen min men han blir ju inte borta så länge.
Puss och kram :)

Vet inte vad jag ska ta mig till!!??

Snälla rara, Nu orkar jag inte snart med detta elände mer!! Har sån hemsk värk så jag kallsvettas och mår illa...
Man ska inte behöva ha det så här, det har ju bara blivit värre trots vila!!! Finns dom som med all säkerhet har det mycket värre än mig, men nu vet jag inte vad jag ska göra? Jag tar mig ju knappt fram i lägenheten som det är nu, så ska man väl inte behöva ha det. Jag har fortfarande inte fått något papper om röntgen så det väntar jag på.
Jag vill veta vad som är tokigt med mig, man har inte så här ont utan anledning! Det värsta med allt detta är ju dels att jag inte varken kan eller får jobba. Tappar så mycket lön... Men hälsan går ju i första hand....
Sen så felbelastar jag och snedbelastar jag resten av kroppen när det gör så ont i fötterna, så då blir det ju än värre...
Nej nu ska jag bädda ner mig och göra ingenting...
Prata med älsklingen i telefon är precis vad jag gör nu så han får följa med när jag bäddar ner mig i sängen :)
Kram

Längtan är stor nu

Och den jag längtar efter är inte mindre än min Mats :)
Han kommer sent på Torsdag kväll med nya lillbilen :P Liten bil, hmm vi båda har barn, men vi ser bara fördelar just nu med den bilen. Vi kan träffas oftare eftersom den drar mycket mindre soppa och är en dieselbil.
Visst, det kanske inte är så bekvämt och tränga ihop sig alla 5 men det händer inte så ofta än så länge att vi är alla 5.
Hur som helst, ska bli så skönt när han kommer hit, sällskap framför allt och en massa julmys, tända ljus, äta gott, bada badkar... Ja livskvalitet helt enkelt.
Men då kan man ju undra, hur ska det gå med mina fötter? Jo, dom kan vi lika gärna ta bort, är så less på ha ont i dom och dom är rätt bra på vara bortdomnade också.
Idag har jag suttit och puzzlat och bara tagit det lugnt. JAg har plockat lite här hemma och dammsugit lite men det känns på en gång i fötterna när jag är igång. Det här var inte alls vad jag planerade....
Puss och kram till dig älskling :)

Några dagar har gått

Sen jag skrev sist. Förkylningen är tack och lov mycket bättre. Tyvärr måste jag säga att fötterna är INTE okej!! Firade jul med Jon i lördags eftersom att han åker och firar jul med sin pappa... Var igång lite väl mycket tydligen, och vad fick jag för det? Jo förbannades mycket värk och det sitter fortfarande i...
Lägenheten är stökig, jag behöver städa men jag får finna mig i att det går inte riktigt. Får ta en sak i taget, vissa saker måste ju göras hur ont jag än har eller hur ont det än gör efteråt. Jag kan ju inte lämna disken hur länge som helst, det går ju bara inte. Tvätten tvättar inte sig själv och den viker inte in sig i skåpen heller...
Hur som helst, idag klev jag upp strax före 7 med Jon, fixade frukost och bara myste på. Sen skickade jag iväg han till skolan. Själv har jag spolat upp diskvatten och måste verkligen diska, sen har jag torkat av handfatet och städat ur toaletten lite lätt.
Så efter disken är det bara vila som gäller. Jag förstår inte vad som är fel, varför blir det så här med mina fötter?
Känns inte som om det blir bättre heller, men jag ger fötterna till efter jul på sig. Måste ringa läkaren om jag inte blir bättre för efter nyår är tanken att jag ska börja jobba och jag är så sjukt less på att gå hemma nu. Men jag fixar ju inte något annat heller så vad göra? Nej detta duger inte, nu är det bara ta tag i disken och sen får jag lägga mig och läsa eller bygga pussel :)
Kram till er alla :)

Penicillin

Ja det var nog en rackarns tur jag fick tid igen hos läkaren igår. Hade en riktigt elak bihåleinflammation. Så nu äter jag penicillin och tar slemlösande. Bara hoppas det biter på bacillerna nu!
Och håller tummar och tår för att älskade Jon klarar sig, han som ska ut och flyga den 22a december. Vore ju förargligt om han skulle bli så här förkyld.
Har inte så mycket att skriva nu egentligen, händer inte så mycket just nu. Ligger mest hemma och vilar, snyter mig så näsan blir röd, hostar lite och ser rederiet eller pysslar på med facebook.
Idag har jag dock orkat plocka i ordning i köket och gjort en potatisgratäng. Wiii, vad duktig jag är :)
Nee snart kommer grabben från skolan. Kanske dags klä på sig nå annat än morgonrocken, men det är ju snart dags sova igen.
Tänker på dig älskling :) Puss puss

Läkarbesök idag

Det gick väl både bra och dåligt. Fick lämna nya prover, på TSH, T3 och T4. Samt att läkaren grundligt undersökte mina fotleder och det var inte något lovande direkt. Fotlederna är svullna och riktigt irriterade trots kortisonbehandling och vila sen jag var hos läkaren sist. Så nu har jag fått remiss till röntgen men det lär ju ta tid innan jag får den. Jag har fått börja äta Levaxin på grund av underproduktion i Sköldkörteln. Så därför tog dom alltså TSH, T3 och T4 för att undersöka varför min sköldkörtel har börjat bete sig konstigt.
Så ni kan alltså räkna ut vad som var det dåliga med läkarbesöket, Jo jag har förbud på att belasta fötterna!!!
Alltså är jag rätt isolerad här hemma mest hela tiden. Sitter och ser film med fötterna i högläge, eller läser en bok i sängen eller löser korsord. Men min syssla jag sysslat mest med den senaste tiden är att sova för jag har varit så ofantligt trött men ändå haft så svårt att sova. Men det beror ju på värken det :S
Nästa vecka någongång borde jag få svar på proverna.
Jon kommer till mig på torsdag, så mysigt och tyvärr så är han bara hos mig till på tisdag kväll för sen på onsdag sätter han sig på planet till Stockholm för att fira jul med sin pappas familj.
Men min jul kommer bli bra ändå :) Bara nu älsklingen kommer sig hit, han är för tillfället billös men han jobbar på den frågan för att lösa det. Det är bara tänka positivt så brukar det mesta lösa sig :)
Firar lilla julafton med Jon och föräldrarna mina och lillebror, storasyster, nils och tvillingarna nu på Lördag. Hoppas bara jag slipper känna mig så sliten som jag känner mig just nu.
Puss och kram till er som känner att ni är värda det :)
Och en extra puss och bamse stor kram till min älskade Mats som just nu är på väg hem från sitt jobb.
Jag älskar dig (L)

Söndag, Snart Måndag

Och tiden rinner iväg, Undra vart den försvinner någonstans?
Har i allafall varit och lämnat böcker till min syster, slutade med att jag blev nerspydd igår av lille Vilgot. Visade sig inte vara magsjuka men dock blev han rejält förkyld. Stackars liten :S
Så jag hoppas jag klarar mig från något sånt, tycker jag har nog med elände.
Är trött som en tok nu, funderar på att gå sova en stund. Det gör ju inget för min älskling verkar sova fortfarande för han har då inte mobilen igång.
Ha en bra söndag alla.
kram

Lördag men vad gör det

När jag ändå bara ligger och saknar min älskling så jag blir galen. Han myser på för fullt med sina två prinsessor i helgen och jag, vad gör jag? Jo jag ligger här i min säng, rakt upp och ner och gör precis ingenting. 
Fixar och trixar lite med min facebook, mer än så gör jag inte. Huvudet bankar och jag vet inte varför. Skulle tro det är för att jag fortfarande är lika trött som jag var igår innan jag somnade.
Min älskling säger att jag ska tänka positivt och jag tänker positivt. Men fort är det gjort så går jag där och ser ledsen ut. Jag vill ju vara en glad och sprallig tjej, gå omkring och sjunga och le. Det är mer likt mig. Ni som känner mig vet ju att jag sällan går omkring och surar. Men nu har någon stulit Eva-Marie, jag vill gärna ha tillbaka henne.
JAG VILL VARA GLAD IGEN!! JAG VILL INTE KÄNNA MIG SOM VÄRLDENS SÄMSTA PRECIS HELA TIDEN!!!!

Mats, han gör verkligen allt för att jag ska vara glad och lycklig och det är ju inte där problemet sitter. Han får mig att skratta och le och han gör mig verkligen lycklig på alla plan.
Vad är det då som gör att jag bara vill gömma mig och inte komma fram igen?
Ja, det är alltså Lördag idag och normalt brukar jag njuta av helgerna men nu känner jag ingenting. Är inte ens skönt med helg. Men det hjälper ju inte att bara ligga i sängen hela dagen, jag måste ta tag i denna dagen också. Har lite att göra faktiskt så det är väl bara att sätta igång egentligen. För nu är det bara 13 dagar kvar :P
Älskar dig Min Mats.... Utan dig vore det ännu mörkare.

Vinst

För LF Basket med väldigt liten marginal. Det som började som en pangstart för LF mot Uppsala slutade lite väl dramatiskt. LF ledde i början med 17-2 för att sen bara vinna med 73-71...
Har haft Kaffe främmande på kvällskvisten. Vi kollade basketen på min dator färdigt och sen glodde vi lite TV och snackade skit. Mycket trevligt med lite främmande mitt i sjukskrivningen. Och dessutom fick man en överraskning. Han har förlovat sig 29/10-2010. Så då fick jag gratulera honom till det också :)
Sen har jag suttit och sett en film på 3an och den var riktigt bra. Jag som nästan aldrig ser TV. Precis sen när jag skulle gå försöka ringde min mobil, då tänkte jag att nu är det älsklingen som ringer, att han har svårt sova. Men han sover nog gott nu för han gick och la sig tidigt. Han var trött min lilla älskling och jag förstår honom. Upp tidigt varje dag. Så jag surrade i telefon en liten stund med tant Anita som ringde. En bekant jag lärt känna via Mats och facebook. En trevlig dam helt klart.
Just nu ligger jag i min säng och längtar nåt helt otroligt efter min älskling. Går inte en minut utan att tankarna glider iväg mot Arjeplog och min älskling.
Har ju städat och gått an idag här hemma, dock bara dammsugit, men det var nog det. För det känns i fotleder, knän och armbågar just nu. Men nu ska jag göra ett nytt försök att sova och jag hoppas jag får sova gott och drömma sött.
Älskar dig Mats :)

14 dagar

Kvar till Julafton, tiden går tydligen fort på något sätt ändå även fast jag bara ligger hemma och sover, läser eller ser film. Gjorde ett tappert försök att se en film men jag somnade efter 15 minuter kanske och har sovit i flera timmar.
Idag är det fredag och det spelar som ingen roll egentligen. Enda skillnaden är att mina nära och kära också får vara lediga nu snart. Jag ligger i min säng och funderar på vad jag ska ha för fredagsmys i min ensamhet. Jon far ju till sin pappa efter skolan idag.
Jag har ingen aning alls vad jag ska göra i helgen. Ska försöka mig på att julstäda lite och ta mig en kortare promenad om det nu bara blir lite varmare ute.
Känns inte alls kul med helg, helg för mig ska ju vara att man känner att man får vara ledig och njuta av tillvaron på bästa sätt. Så känner jag inte nu direkt, hur ska jag kunna njuta av något egentligen när det enda jag vill göra är att sova? Värken känns lite bättre men direkt jag har varit igång lite för mycket så känns det i kroppen. Helt sjukt vad en liten sköldkörtel kan ställa till med egentligen.
Hoppas jag är på benen snart så jag sakta men säkert kan börja göra de saker jag helst av allt vill göra.
Och du min älskling, det går inte en minut utan att jag tänker på dig :)
Snart får vi vara i varandras famnar och hålla om varandra, som jag längtar.

Tänk, tänk, tänka

POSITIVT! Det är vad jag måste göra nu, annars går det ju verkligen inte framåt här.
Om det ska bli bra så är det ju en förutsättning att jag tänker Positivt, annars blir det bara en ond cirkel av alltihopa.
Tack älskling för att du påminner mig om de små ljusglimtarna som faktiskt finns :)
Och tack älskling för att du orkar stå ut med mig. Jag är tydligen inte så hemsk som jag tror att jag är.
Ligger i min säng och funderar på vad jag ska stoppa i mig för god middag, har nämligen inte ätit middag ännu men Jon har ätit middag. Är sugen på en burgare med pommes men det är bara glömma!!
Någon som har bra matförslag? Inte så att jag orkar ställa mig och göra världens lyxmat denna tid på kvällen men något måste man ju äta. Inte för att jag har någon vidare aptit, men för att bli frisk måste man äta, och då äta nyttigt!
Det är inte roligt att känna sig så här nere, för jag vill verkligen inte känna mig nere. Jag brukar ju sprudla av positiv energi och vara glad och le. Men vem har stulit mitt leende nu? Jag efterlyser det!!!
Oj vad jag har bloggat idag, men det känns bättre efter att man har bloggat. Så är det bara, det är skönt skriva av sig.
Jag älskar er alla nära och kära.
Tack än en gång älskling :)

Längtan gör mig galen

Jag tror jag håller på bli galen.. Är det så här det ska kännas när man är kär? Är det så här man bli när man inte får träffa sin älskade så ofta som man egentligen vill.
När julen kommer då har det gått nästan 4a veckor sen vi sågs senast. Jag saknar honom så mycket, saknar honom så att det gör ont i hjärtat mitt. Vill ju kunna umgås med honom när jag har lust med det och inte alltid planera in allt. Men nu är det som det är, bara gilla läget eller låta bli helt enkelt. Låta bli är det sista jag vill göra. Mats är mitt livs kärlek och jag släpper honom inte så lätt. 23,4 mil eller vad det nu är till min älskling. Det får vara hur långt det vill, vill man något nog mycket och vill man att det ska fungera så fungerar det även om avståndet är jobbigt.
Jag älskar honom verkligen och jag vet vad jag vill.
Och jag vet mycket saker som jag vill just nu och prio ett är att få umgås med honom och känna att jag blir frisk.
Har inte sovit lika mycket idag på dagen, men kan lova att det har varit tungt hålla ögonen öppna. Somnade nog till en stund precis innan Jon kom hem från skolan.
Imorgon är det Fredag, känns inte alls vidare kul. Jon åker till sin pappa och jag blir kvar här hemma och kurerar mig så jag blir frisk och kry till jul, nyår och 13helgen.
Kommer kännas så himla tomt hemma, kommer kännas riktigt jävla jobbigt. Älsklingen är hemma hos sig med sina 2 prinsessor så lär väl bli lite telefontid.
Fick dock veta igår att en av mina bästa vänner kommer upp från Västerås i helgen. Han tar jobbet med sig så att säga. Så ska väl bjuda han på en kopp kaffe vid tillfälle.
Har så trevliga telefonsamtal med min älskling varje dag, i flera timmar, jag blir aldrig less. Vi kan prata om allt mellan himmel och jord, ibland är vi tyst och ibland skrattar vi en massa åt en massa tokiga saker.
Jag är inte perfekt, det är det ingen som är. Men jag är så less på mig själv just nu. Jag förstår inte hur man kan stå ut med mig. Om någon har en bra förklaring på det så vore jag tacksam om jag kunde få en bra sån.
Jag har en väldigt jobbig period just nu där jag känner att jag inte duger, jag känner att jag bara vill krypa in under skinnet och gömma mig där.
Ändå vet jag att jag duger som jag är, att jag är älskad för den jag är!

Men varför ska jag då hela tiden känna mig så nere och ledsen?
Jag har en underbar son som jag älskar mer än något annat på denna jord. Jag har syskon som finns för mig i vått och torrt.
Jag har min underbara älskling som älskar mig för den jag är :)
Och jag har mina underbara vänner som finns för mig när helst jag behöver dom.
Varför, varför, varför ska jag må så här?
Har det att göra med allt elände med hälsan eller finns det något mer? Men vad skulle det så vara i såfall...
Nå ja, nu ska jag ta mig i kragen och rycka upp mig och försöka få fram ett leende eller två.
Kom ihåg mina kära vänner, ni är underbara :)
Och du min älskade Mats, Jag älskar dig oavsett dåliga dagar eller bra dagar :)
Puss och Kram

Onsdag idag

Och jag är så himla trött och slut så det går inte att beskriva med ord. Jag är trött hela tiden, jag sover om dagarna, sover om nätterna men har svårt somna och vaknar ofta. Hur trött jag än är så är det svårt somna. Även om jag sover så är jag inte piggare. Känner mig aldrig utsövd och utvilad numera.
Jag ringde alltså min vårdcentral och min läkare ringde upp sen. Proverna visade svaga tecken på inflammation i lederna, vad det beror på visste inte läkaren ännu. Alla prover var inte klara. Däremot visade proverna att jag har underdrift i sköldkörteln så nu får jag börja äta levaxin. Jag ska tillbaka till läkaren på Tisdag och ta mera prover och undersökas ytterligare. Så får vi väl se vart detta slutar någonstans, men nu är det ju på god väg att lösas. Utredningen pågår för fullt och det känns skönt att få veta vad som är tokigt.
Mats, min älskling. Är så glad att du orkar stå ut med mig fast jag är sjuk och inte orkar göra mer än nödvändigt.
Jag älskar dig så otroligt mycket, du gör mig så lycklig.
Veronica, skönt att du finns för mig och jag finns för dig :) Vänner för livet :)
Elli, du är en frisk fläkt i mitt liv :) Fortsätt vara det.
Kram till er alla :)

Tränar på Lucia eller nåt...

Här har min Älskade Mats roat sig med att sätta glitter i håret. Allt för att underhålla sina 2 små prinsessor där hemma hos dom i Arjeplog.
Själv ligger jag till sängs och funderar på om jag skulle orka fixa nå att stoppa i magen.
PÅ mig finns dock ingen ny bild att sätta upp här, inte som ligger på datorn i allafall. Har en fin bild på mig och Jon från igår, den kanske jag roar mig med att fixa upp på bloggen imorgon.
Jag har inte så mycket att skriva eftersom jag inte gör något om dagarna just nu. Sov som en stock till 12 idag... Men gjorde sonen klar för skola på morgonen så klart.
Jag orkar inte vänta till torsdag med att höra av mig till läkaren så ska ringa redan imorgon. Blir ju tokig av denna ovisshet. Är förhoppningsvis inget allvarligt men jag vill ju ändå veta.
Jag älskar dig min underbara Mats och snart är det jul, nyår och trettonhelgen. Jag kan lova dig att jag längtar massor (L)
Du är så underbar så det går inte att beskriva. Trodde faktiskt aldrig att jag skulle få äran att ha en så fin älskling som du. Puss och kram till dig. SÅ håller vi tummarna att tiden rusar fram nu :)

Saknaden är stor!

Saknar min älskling massor, vill verkligen att veckorna springer iväg så jag får kramas och pussas med honom.
Men det är ju faktiskt mindre än 3 veckor kvar till jul så tiden går nog fort.
Men det är en nackdel, tiden går tyvärr inte så fort när man är hemma och är sjukskriven. Går här i ovissheten och vet inte ännu på några dagar vad som är tokigt med mig.
Man blir ju mer eller mindre galen av att vara hemma och inte få göra något. Märkte igår att jag var igång lite för mycket, och det straffade sig efteråt. Känns så jävla bistert att inte få göra det man tycker är så roligt. Vill ju kunna dansa som vanligt igen, men det är bara glömma just nu. För nu är det nog hemskt att bara promenera lite.
Fick börja äta kortison i fredags men än har jag inte märkt att det har hjälpt men det borde ju göra det.
Nej nu ska jag försöka ta mig i kragen och köra igång en tvättmaskin. Har inte tvättat ett plagg på mer än 1 vecka..
Älskar dig min underbara Mats, Puss och Kram...
Börjar bli lite mer positiv nu men har varit ett tungt veckoslut helt klart.
Tack för att ni orkar stå ut med mig just nu. Ni vet vilka ni är.

Ja det är bara att KONSTATERA!!!

Jag är helt värdelös och klarar inte ens av att vara frisk!!!
Alltid är det något!!! Är så jävla less, man duger ju inte till annat än vara sjuk!!!
Tack älskling för att du står ut med mig just nu, för det är knappt så jag står ut med mig själv!!!!
Älskar dig min Mats, du är helt underbar :)
Var ju till läkaren igår, förövrigt en jättebra och mycket trevlig läkare. Han kunde konstatera en svullen sköldkörtel och inflammerade leder. Det var fotlederna, fingerlederna, handlederna, knälederna och armbågarna som var inflammerade hittills. SÅ nu äter jag kortison enligt ett schema samt att jag har ordinerats vila. Är alltså sjukskriven tills jag ätit upp första dosen kortison. Får ej anstränga lederna mer än nödvändigt just nu.
Vad detta beror på kunde inte läkaren säga, utan dom har tagit en massa prover så skulle jag höra av mig på torsdag nästa vecka till min läkare för att få svar på proverna samt tala om hur jag har det med värken och tröttheten.
SÅ tösen har alltså DANSFÖRBUD också... Fy fan så trist. Men bara lyssna på doktorn och hoppas att det inte är något allvarligt utan bara något tillfälligt...
Tack älskade vänner :)

Aj aj aj.. Det bultar och det bankar...

Jo visst, jag är kär, men nu är det inte därför det gör sååååå ONT!
Jag vet visserligen inte vad problemet är och jag borde ta reda på det, fötterna värker så jag blir galen, höfterna vill inte vara med och för att inte tala om mina knän. Jag borde verkligen ta tag i detta nu, jag började ta tag i det när jag gick på min förra vårdcentral men har nu bytt till en annan och hittills är jag nöjd. På min förra vårdcentral gissade dom vad det kunde vara men dom försökte inte ens ta reda på det....
Eftersom det inte ständigt gör så här ont hela tiden så har jag försökt ignorera det, men jag borde nog inte göra det längre...
Nej nu måste jag försöka bege mig mot jobbet...
Ha en bra dag alla

RSS 2.0