Time for bed :)

Nu ligger jag i sängen och filosoferar. Är inte ett dugg trött... Har fördrivit kvällen med diverse sysslor och tiden har bara runnit iväg... förstår inte vart den tar vägen?
Nu är det en jobbig tid :S Har självsprickor så det räcker och blir över på mina händer. Får smörja in mig som en tok med diverse feta salvor men det hjälper inte... Någon som har ett bra tips på hur jag ska göra för att få bukt på det?

Blir nog att slå igång en ljudbok även denna kväll. Skönt att vara i säng flera timmar tidigare än igår ;)
Ska försöka kommamig upp ännu tidigare imorgon och väcka min son ännu tidigare så man slipper den eviga morgonstressen... Han somnade ju i tid ikväll :) Läste en saga för honom och sen sa jag go natt och gick från hans rum och efter 5 minuter så sov han. Skönt att han somnar så lätt. Tror det kan bero på att han slipper sin säng som är på tok för liten. Man blir ju på så mycket bättre humör när man får sova gott :)


Sov gott allihop
:)

Barn är ju barn ;)

Nu har man hunnit äta middag och slå igång en tvättmaskin och natta lilleman. Kom hem strax efter 18 idag. Jobbade sent idag, har planering eller personalmöte på tisdagar. Så nu är man rätt trött. Har disken kvar och måste hänga tvätten när den är klar.
Snön smälter nu och det är slaskigt på vägarna... Betyder det att våren verkligen ahr kommit nu? Eller ska man förvänta sig att det blir ännu ett bakslag?

Sen något helt annat. Det spelar ingen roll hur tidigt jag kliver upp och hur tidigt jag än väcker min son. Av någon anledning så är han världens sölkorv på morgonen och tar verkligen tid på sig. Ska jag verkligen behöva väcka han kl 5 för att han ska hinna göra sig klar till kl 7.40? Jag tycker inte jag ska behöva göra det, men uppenbarligen så måste jag testa det. För vi klev upp strax efter 6 idag och fick springa till dagis och i princip kasta in han där och springa till bussen. Det är inte alls kul att knappt hinna säga hej då :S
Tar ca 5-10 minuter att gå till dagis beroende på hur mycket han tjorvar efter vägen. Så vi har ju inte långt till dagis om jag säger så. Och det är nog tur det. Brukar gå hemifrån vid 7.40 men idag gick vi hemifrån 7.50 och det var stressigt värre. Det ena med det andra stämde inte och frukosten tog han en evighet på sig att äta. Men barn är ju barn ;)
Hoppas han inte är lika seg imorgon för jag vill hinna säga hej då ordentligt på morgonen och få den där bamsekramen jag brukar få varje morgon ;)

Hoppas alla har en bra kväll :)
Nu ska jag återgå till att göra nytta ;)

Segare än kola...

Min son är segare än segast på att äta upp sin frukost. Om 30 minuter går min buss till jobbet och han har inte ens ätit klart sin frukost.

Nu måste jag sätta eld i baken på honom och borsta tänderna och fara :)

Pigg?

Jag vet att jag ska upp varenda morgon ungefär samma tid, men varför är jag så fruktansvärt trött varje morgon? Spelar ingen roll vilken tid på kvällen jag somnar. Jag är lika trött oavsett :S Så nu håller min son på klä på sig och jag försöker vakna till liv. Men det går segt för både honom och mig. Blir att göra havregrynsgröt så fort vi ha vaknat till liv. Ingen idé att göra den för fort, för då äter varken jag eller min son vidare bra frukost. Jag har svårt att äta innan jag vaknat till liv.
Nej, nu ska jag försöka göra mig klar så man kan äta frukost i lugn och ro sen.


Ha en underbar tisdag allihop :)


Pssst: Vi fick lite snö igår kväll och inatt, det blev väl ca 5 cm. Nu tycker jag att det har snöat klart !!!

Hade Tur...

Nu var man hemma... Men det hade lika gärna kunnat sluta med en promenad på ca 2 mil hem... Var på håret att jag nästan missade bussen...Det hade inte varit roligt...
Min son hade varit snäll och somnade i tid med morfar...
Har duschat precis och nu har jag lagt mig i sängen. Men inte alltför lätt att slappna av efter en 2 timmar lång intensiv träning. Är inte lika blåslagen som efte förra träningen men jag är rätt öm i knäna och händerna har sina blåmärken lite här och var men inte alls lika hemskt som förra veckan.

Nu lyssnar jag på ljudbok och ska kolla om jag missat något intressant i bloggvärlden och i den övriga världen.

Sov gott allihop :)

Lego överallt :S

Nu har vi ätit middag och min son har en hel armé med lego i vardagsrummet så han ska minsann få städa strax. Han såg att jag borstade mina tänder efter middagen så han har borstat sina oxå ;) Så han är med andra ord klar för sängen. Tänkte faktiskt ta och läsa lite för honom. Det gör vi inte så ofta för han är i regel så trött att han somnar direkt han lägger ner huvudet på kudden. Och nu när jag slutar tidigare veckan jag har honom så får man passa på ha den där tiden på kvällen ;)

Nej nu är det mamma-son tid innan det är dags att åka å träna...

Ha en bra kväll.

Orkar jag när jag kommer hem så skriver jag säkert ett till, men är jag trött så blir det bara en massa stavfel ;)
Kommer ju hem vid 22.30.. lite väl sent men så kul att träna, det är värt alla sina blåmärken ;)

Snöbollskrig ;)

Ja efter snön som föll igår, ca 1-2 dm så har det blivit en massa kramsnö nu. Gissa vad min son tyckte var jätteroligt på vägen hem från dagis?
Jo Snöbollskrig med mamsen sin ;) Så det var kul gå hem från dagis... Men jag var inte sen att ge tillbaka lagomt lite :)

Nu ska sonen leka lite innan det blir dags att äta middag och jag ska förbereda för morgondagen. Har nämligen sen träning så morfar ska komma och passa sitt barnbarn. Mina föräldrar är guld värda. Skönt att dom bor i närheten.

Jo jag var ju till tandläkaren innan jag for till mitt jobb. Fy och usch vad hemskt det är. Massor med bedövning innan dom fick borra i mina tänder. För att inte tala om notan, usch usch usch!!!! Sen så smakar det tandläkare hur länge som helst efteråt. Och sen så har jag inte kunnat äta ordentlig lunch. Åt soppa och yoghurt. Och det kändes som om jag skulle tappa ut det jag åt ur munnen :S Men nu har man gjort bort årets tandläkarbesök. Sköööööönt!

Ska försöka till en bättre header i veckan. Går ju rätt fort nu när man lärt sig hur man ska göra ;) Jo min son är rätt rolig. Han har fått välja några låtar att lyssna på, från min dator. Har rätt mycket att välja på. Och nu vill han bara lyssna på dom låtarna...Bland annat är det Jag är en astronaut med Benjamin Wahlgren... Så den kan man snart sjunga baklänges;)

Nej nu ska jag göra nytta här hemma ;)

Ha en fortsatt bra måndag. Så bra nu en måndag kan bli :)


god morgon

nu är det upp och hoppa och väcka lilleman som gäller. om 50 min ska han vara på dagis


ha en bra dag allihopa

Bebisar...

Oj så söta min systers bebisar var...
Dom var förbi hit och hämtade några nappflaskor... Dom sov gott i sina bilbarnstolar... Men oj så små dom var... Ska fara och hälsa på dom här framöver hemma hos dom... Tänk vad bra att jag hade kvar alla babykläder och annat som kan vara bra och ha...

Har inte slocknat ännu... måste vara övertrött...


Sov gott där ute i cyberrymden ;)

Vad har vi gjort?

Vad tusan har vi gjort för att få så här mycket snö i slutet på mars? Någon vill oss inte väl, men vem?

Snön bara vräker ner, verkar inte finnas nån hejd på eländet :S
Vill ju ha vår och solsken! Det har varit så underbart att kunna gå ut med våra kunder på jobbet men nu när det blir så här så är det omöjligt att ta en rullstol med sig. Då får man ta ut någon som klarar av att gå.

Måndag imorgon och då ska jag till tandläkaren :S Räcker det inte med snön, nu ska man till tandläkaren också. Men lika bra göra bort det. Ska lämna min älskade son redan innan frukost imorgon, händer inte så ofta men då jag ska till tandläkaren innan jobbet så hinner vi inte med frukost hemma. Jag måste ju äta men han får äta på dagis. Det händer inte så ofta numera... Lämnar han normalt kl 7.50 varje dag och frukost äter dom vid 7.15 numera.

Ligger äntligen i min sköna säng. Har inte haft en lugn stund idag så det är verkligen skönt ligga ner. Tog en dusch innan så man blir av med allt mjöldamm från kroppen.
Med andra ord njuter jag av stillheten. Min son sover sen 1 timme tillbaka. Helt slut han också.
Får se när man slocknar men inte kommer jag då vara vaken sent ikväll.

:)

Puh, vilken söndag ;)

Har inte suttit still många minuter idag. Först städade jag och min son hans rum rejält och rensade ut en massa grejer. Fyllde en hel kartong. Fotade hans säng och la ut den på blocket. Efter det fixade vi lunch och efter lunchen satte vi igång att baka mjukkaka ;)

Så nu är det bara att äta av dom som är kvar att göra.
Har varit åtskilliga timmar i mitt kök idag :) Och ska fortsätta vara där för middag måste vi ju äta ;)

Här kommer lite bilder så kanske det finns nån som blir sugen eller får inspiration;)



Duktig kille har jag i köket :)




Nu fattar ni varför det tog några timmar att göra klart allt ;)




Färdiga, äntligen får jag säga ;) Nu är det bara smaka dom som återstår... Mums ;)

För er som inte förstod så är det matbröd jag har bakat ;)

:)

Städdag :)

Nu städar jag och sonen hans rum. Ska fixa och göra snyggt. Vi ska lägga ut hans säng på blocket och försöka få den såld och självklart ska han få en ny. Ingen idé ha en säng som han vägrar sova i ju :S Just nu sover han på en madrass på golvet.

Så det rensas för fullt leksaker och annat som han inte vill ha.... Allt åker i i förrådet men måste rensa i förrådet för att få plats med allt... Fattar inte hur man kan ha så mycket grejer ;)

Nu ska vi fortsätta här så vi kan ta och baka brödet jag pratat om hela helgen ;)

Ha en fortsatt bra söndag :)

Vart tog solen och våren vägen?

Till min förskräckelse så vräker snön ner nu och solen finns väl där bakom det tjocka molntäcket. Vaknade före kl 5 men jag somnade om och sen vaknade lilleman före 6.30... och klockan är omställd så om det hade varit vintertid hade klockan varit 5.30.. Så jag är rätt trött...

Tydligen så blev det 0-0 mellan portugal och sverige i vm-kvalet. Jag somnade rätt fort så jag har inte ens minne av attjag såg på det innan jag somnade
Eftersom det är skitväder ute idag så har jag då inte alltför bråttom att baka bröd för eftersom snön vräker ner så har då jag inte någon lust att gå ut och halka igen.Blir ju så halt där det är is när snön lägger sig där...

Nu får ni ha en toppen söndag :)

Sporttjej...

Jag är generellt intresserad av sport. Både titta på och utföra själv. Nu ser jag på vm-kval mellan sverige och portugal på webben. Så lär somna gott framför datorn.

Eftersom jag inte bakade bröd idag så blir det morgondagens projekt. Ska försöka sätta igång tidigt så att vi hinner oss ut i vackervädret. Såvida det är fint väder men det får man ju hoppas på. Har varit en bra dag idag och det lär bli en bra natt också. Skönt komma sig i säng tidigt.

Hoppas alla haft en fin lördag nu :)

Sov gott allihop :)

Lilla jag

Nu har man hunnit vara hemma ett tag och jag är i valet och kvalet om jag orkar sätta igång att baka bröd eller om jag ska skjuta upp det till imorgon.

Här kommer bilden jag utlovade efter mitt frisör besök.




Som sagt svårt få till en bra bild där det syns att man gjort om håret helt och hållet...

Hur som helst är jag helnöjd och det är huvudsaken ;) Nu sitter min son och ser på Wildkidz på SVT 1 och jag gör ingenting, ska hänga tvätt när den är klar. Sen råkar det ju vara fotboll kl 21, Sverige-Portugal och lite av ett fotbollsfan jag är så kanske jag ser det om jag inte sätter igång med mitt storbak...Finns ju en dag imorgon också.
Blev middag hos mina föräldrar och det var gott, Köttgryta och ris.

Nej nu ska jag gå mysa med min son och sätta på mig några andra kläder...

Ha en fortsatt trevlig lördagkväll :)

Hemma hos

Mamma och pappa :) Blir att äta middag hos dom och sen fara hem och baka matbrödet.
Lilleman är hur snäll som helst och han har vart ute hela dagen. Men nu är han inne och väntar på middagen han också. For ju till stan för att klippa mig. Så nu har man en helt ny frisyr samt att jag gjorde slingor, köpte även schampo och balsam så det blir ett dyrt kalas. Bild kommer senare ikväll eftersom jag inte är hemma just nu...

Kanonväder här och jag har njutit av vädret hela dagen. Men glömde solbrillorna hemma, men nog vet jag det går bra ändå.


Ha en fortsatt trevlig Lördag

Ändrade planer

Nu blir det frukost sen blir det att åka till stan och få klippa sig :) Lilleman ska få åka till sin mormor och morfar och grilla hamburgare och äta glass och åka skoter :)
Det är ju mycket roligare än att sitta och vänta på stan hos en frisör ;)



Baka matbröd

Nu ska jag gå göra klart degen för mitt matbröd jag ska göra. Så kan man baka det efter frukosten.

Vet inte vart jag fått denna energi av men jag tycker det är roligt att baka. Sen tycker gossen det är roligt att få hjälpa till ;)

Pigg och Glad

Lilleman vaknade och var pigg och glad före kl 7. Men vi låg och myste och tog det lugnt till alldeles nyss. Nu ser han roary the racing car och jag har precis slagit igång en tvättmaskin. Solen skiner och det är -10 ute. Varmare än tidigare i veckan och det är ju skönt.

Nu blir det att sitta vid datorn medan gossen ser film. Sen blir det frukost och sen får vi se vad som händer :)


Ha en trevlig dag allihop :)

Magnus vann...

Jag såg inte det sista för jag gick och la mig i sängen... Men fick veta vem som vann via MSN... :)

Tycker ni att rätt person vann?

Jag tror faktiskt jag tyckte han var värd att vinna. För att ens kunna tänka honom att kunna dansa är omöjligt för mig. Snacka om kroppskontroll...

Nu är det go natt för min del... Är riktigt trött ... skönt det. Hoppas bara att min son sover länge imorrn...

:)

Vem vinner finalen?

Nu äntligen har jag satt mig ner och tar det lugnt... Ser tv mellan varven, bullarna ska ju packas ner och köket måste röjas men nu har jag fastnat vid Let´s dance. Både Laila och Magnus är ju så duktiga.

Vem tror ni vinner?


NU är det lugn och ro resten av kvällen och jag måste gå röja i köket... men hellre fixa det nu än att spara det till imorgon.


Ha en fortsatt trevlig helg :)

Himmelskt goda Bullar ;)

Oj så goda bullar :)
Kom ju på att jag inte köpte några bullformar men vad gör det när man kan snurra bullar?
Lilleman var delaktig precis hela tiden... Så nu sover han gott efter en lång kväll.

Så här kommer bilderna jag lovade :)




Här körde han elvispen för fullt. Skulle vilja ha en hushållsassistent men fungerar lika bra med elvispen ;) Har ju min egna lilla assistent som hjälper till.




här kavlar han för fullt




Jag snurrade dessa bullar och lilleman la dom på plåten. Hur skulle jag klara mig utan honom?




Penslar dom




Han är så duktig




Och här är en av alla dom hemmelskt goda bullarna :)

:)


Baka bulla

Nu ska jag och lilleman baka bulla... Bilder kommer senare ikväll ;)

Allt för att hålla sig vaken...

Storhandla, Bullbak och Mys

Ja då har jag precis kommit hem. Ska iväg och storhandla på ett tag. Sen blir det att baka bullar med lilleman och sen bara mysa. Underbart skönt med helg. Är hur trött som helst. Kan ju bero på sen kväll igår. Alldeles för sen.

En kanondag på jobbet har det varit. Stavgång och film och våfflor. Svårt hålla sig vaken när man såg alfons åberg. Så härlig Alfons är... Precis som ett barn ;)
Lilleman han är hur nöjd som helst för han sitter här bredvid och kramas med mig. Så jag är också nöjd. Nu ska jag godkänna räkningar och skriva en handelslapp. Full fart här i eftermiddag och ikväll :) Skönt att ha något att göra så man inte bara går och sover bara för att man inte har något bättre för sig.

Hoppas alla har lika underbart väder som vi har här. Men skulle gärna få vara någon grad varmare.

Ha en fortsatt trevlig Fredag :)

Morrn Morrn

Nu ska jag fara till jobbet... Ingen dö tid här inte idag... Ha en underbar dag allihop...

Äntligen Fredag och Lilleman kommer.

Bäst klä på sig. Bussen kommer om 10 minuter.






:)

Vill få tiden att gå ...

E helt fantasilös... Vet inte alls vad jag ska hitta på för att klockan ska ticka iväg... Vill träffa älsklingen men han är inte hemma och dessutom behöver han plugga sin jägarexamen. Har inte träffat han på hela veckan... Suck vad trist... Är det inte den ena man saknar så är det den andra (min son). Just nu saknar jag bägge 2 :S
Det där med att ha lite av distansförhållanden tär på en ... Det är riktigt jobbigt. Det är min uppfattning men alla är ju inte likadan och endel finner det säkert skönt att ha det... Men jag är inte en av dom som tycker det är skönt. Jag vill kunna träffa den jag älskar så ofta det går. Inte nu dygnet runt hela tiden men lite oftare än vad det blir just nu....
Men man vet aldrig vad som händer... Men plugga e rätt viktigt så jag förstår om man inte riktigt e prio ett just nu... Saknar honom lika mycket i allafall. Det är helg snart men jag vet inte alls vad som händer förutom att min älskade son kommer :)


Hoppas alla har en bra kväll :)

Någon som tycker om att betala räkningar ?

Det gör då inte jag. Sitter och ska lägga in räkningarna nu så det bara är att godkänna dom imorgon. Ett ont måste men finns ju så mycket roligare saker. Har varit en toppen dag på jobbet. Ute hela eftermiddagen. Men jag är kroniskt trött, jag borde ju vara pigg nu tycker jag. Det är ju så vackert väder och solen skiner hela dagarna. Borde man inte vara mer pigg då? Kanske jag lider av järnbrist, risken är stor.

Imorgon är det fredag och då kommer min älskade son hit. Oj så roligt det blir. Middagssällskap och andra trevligheter. Idag blev det middag på Frasses. Finns inte så många Frasses i Sverige och Frasses har godare Burgare än Max vill jag lova :) Behövde nämligen ingen matlåda till imorgon då jag åt annan mat på jobbet idag. Så jag har kvar min matlåda :)

Nu ska jag göra det tråkiga med räkningarna och sen blir det en dusch. Lyssnar på musik just nu. Undra hur jag skulle klara mig utan musik. Det återstår att se ;)

Ha en trevlig kväll allihop :)

Behöver nog inte

Kliva upp lika tidigt imorgon med tanke på att jag har minst 30 minuters dö tid varje morgon. Blir annat nästa vecka när lilleman kommer. Men nu när jag är själv varför i hela fridens dagar sover jag inte längre än vad jag gör? Jag hinner ju ändå gott och väl det jag ska hinna med på morgonen...Tiden går ju hur sakta som helst på morgonen.

Sitter och tittar ut genom mitt vardagsrumsfönster och det är så soligt och vackert ute. Men det är ju nästan -20 grader ute så blir definitivt ta på sig ordentligt med kläder så att man inte fryser... Att frysa är det värsta som finns :S Kläder efter väder som dom brukar säga;)

Blir att jobba hela dagen och slutar 15:45 i vanlig ordning denna vecka. Nästa vecka har jag lyxvecka och slutar 14:45 förutom tisdagen som alltid är lång förutom 1 gång i månaden.

Nej dags att börja klä på sig alla ytterkläder nu. KOmmer väl se ut som en eskimå, men det struntar jag i så länge jag slipper frysa ;)

Ha en underbar dag allihop nu :)

-18,4

Så kallt är det här denna morgon !!!! Hur kallt har ni i Övriga landet?

Ingen dammsugare denna morgon ;)

Att få sova lite till men nu är man uppe och det blir att göra frukost och göra sig klar. Får se vad man hinner med att göra innan bussen idag... Får se vad man hinner, blir inte att dammsuga... Men nu när det är vår så är det här värsta tiden på året för det dras in så mycket sand och grus nu.

Jag slocknade rätt kvickt igår och det var skönt...

Pigg och glad, Kex Choklad ;)

Nej nu är det upp och hoppa ;)

Ha en underbar dag :)

God Natt

Nu är det god natt. Förstår inte hur man kan vara både kvälls trött och morgontrött? Ska man inte bli piggare när det blir ljusare ute?

Sov gott allihop :)

Det hoppas jag kunna göra :)

Hur går det till? Kan någon förklara?

Tänk att man alltid får plats med sötsaker hur mätt man än är ;) Jag begriper inte det. Är det någon som förstår hur det där fungerar?

Jo jag har inte vidare mycket att göra...
Ligger i sängen och har läst lite bloggar och tar det bara lugnt. Nå annat kan jag inte ta mig för :S
Och kan inte sova på min favoritsida sen vurpan igår heller... Suck...

Men tur man börjar bli kvällstrött så man ändå somnar i tid :) Märkte ju resultat direkt imorse när jag fakiskt orkade kliva upp i tid och jag var pigg och det blev inte en massa missöden och dessutom hann jag dammsuga... Kanske man hinner skura imorrn då? Vad tror ni?

Hoppas alla har en trevlig kväll :)

Chokladfrossa

Vad är det här med mig och Choklad just nu? Jag som inte ens SKA äta choklad äter massor med choklad i alla dess olika former. Är helt galen i choklad just nu.... Vad tror ni det beror på? Jag har mina aningar... Har man tjejvecka och mensvärk så det står härliga till så är det bara choklad som gör en glad... Det är ju den värsta perioden i månaden... Enligt mig i allafall... Kan ju inte svara för någon annan...

Just nu har jag 3 olika chokladkakor jag mumsar ifrån... Marabou är märket så klart ;)

Någon mer som har frossa på choklad just denna period i månaden? Eller kanske frossa på något annat?

Ha en trevlig kväll :)

middag...

Nu är middagen på gång... har bestämt mig för att göra potatismos... Men vad jag ska göra till det vet jag inte alls :s Någon som har idéer eller förslag? Man kan ju inte bara äta mos...



Är jag galen?

Ha ha ha... Vet inte vad jag fick för ryck imorse efter att jag hade bloggat och gjort det jag brukar på morgonen. Jag dammsög köket, hallen och mitt vardagsrum. Ärligt, Hur många gör det kl 7.20 på en veckodag? Jag har då aldrig gjort det förr :P

Oj så underbart det är med sol. Man blir på så himla mycket bättre humör. Har nyss kommit hemk och det första man gör är att sätta sig vid datorn ;) Fast egentligen har jag annat jag borde göra. Som att laga middag och göra matlåda till jobbet imorgon. Men det är ju så mycket roligare att sitta vid datorn. Jag menar liksom så att hur kul är det att laga middag åt sig själv? Ännu värre att äta middag själv :S Alltid mycket trevligare att äta mat när man är 2.

En underbar arbetsdag har det varit. Ute och promenerat. Nu tror ni som läst min blogg rätt ofta att det är det enda jag gör på mitt jobb men så är alltså inte fallet. Vi gör mycket annat också. Men när det är fint väder så passar vi på att vara ute. Dels för att det är nyttigt med friskluft och dels för att våra "kunder" tycker om att vara ute. Sen när man har trånga lokaler så kan man inte vara inne en hel dag. Syret tar slut vill jag lova. Så det kommer bli en underbar tid här framövwer på jobbet med mycket utevistelse. Cykelturer och diverse utflykter. Jag älskar mitt jobb. Har väl inte jobbat nog länge där för att bli less ;) Och det lär ta ett bra tag innan jag lessnar ;)

Vad jag ska hitta på härnäst förutom att laga mat det vet jag då inte. Men nåt kanske det blir. Eller så blir det en tidig kväll. Får väl se vad man har lust till att göra.

Saknar min lilleman men snart är det fredag... Veckorna susar förbi.
Saknar min älskling så få se när man får träffa honom ;)

Ha en trevlig kväll :)

Lyckades

Lyckades låta bli blanda ihop mina grejer idag.



Nu är det frukost som gäller :)
 Ha en underbar dag ;)

Solen skiner

Jag är jättetrött. men idag hade jag tänkt låta bli att blanda ihop eltandtborsten och hårtorken... Går inte alltför bra att blåsa håret med eltandborsten ;)

Nu är det snart dags att kliva upp men det är ju så skönt att ligga i sängen och dra sig...

Idag hoppas jag på lika fint väder igår och att vi kan vara  ute mest hela dagen.

Det är snart dags för frukost, bara man skulle vakna till liv så ;)

Ha en underbar dag idag ;)

Nu är det frukost och jobbet som gäller ;)

Trött är mitt förnamn

Får se om man är lika trött imorgon som man var imorse.
Har hållt på somna flera gånger men inte riktigt fått ro till att somna men nu är det natti natti för min del.

Dröm sött allihop :)


:)

Dagens vurpa ...

Ha ha ha... Ni skulle ha sett mig... Jag såg riktigt rolig ut.
 Drog världens vurpa idag på väg från bussen efter jobbet....Höll på fara baklänges... Halt som det är här just nu. Men för att försöka hindra det så började jag parera det och då föll jag åt sidan och då blev det aj aj i höften ... men hellre en ond höft än ett huvud i backen eller vad säger ni?
Så fick ytterligare fler blåmärken med andra ord...

Har lagt mig i sängen och lyssnar på min ljudbok och surrar på msn... Nästan det jag gör varje kväll... Men brukar inte gå lägga mig så här tidigt ;)
Och självklart läser jag bloggar och kollar till mina kommentarer mellan varven... Dom trillar ju in lite då och då vilket är roligt :)

:)

Härlig dag :)

En mycket härlig dag på jobbet :) Promenad på förmiddagen och eftermiddagen. Har bara njutit av vårvädret. Fast det var dock lite kallt ska erkännas, Ca 10 minusgrader å jag hade bara min vårjacka på mig. Såg så varmt ut i morse när jag for men skenet kan ju bedra och det gjorde det sannerligen.

Lång arbetsdag idag. Jag kom nyss hem. Vi hade studiebesök efter ordinarie arbetstid idag. Det var riktigt intressant. Så nu har jag mycket nya tankar i mitt huvud. Gäller bara att sortera ut dom imorgon på jobbet ;)

E rätt tom i skallen nu, jag vet inte alls vad jag ska skriva just nu på min blogg... Men då får jag uppdatera senare ikväll om jag inte somnar på stört ikväll vill säga. Är rätt slut. Blev en sen kväll igår och resten av veckan börjar jag jobba tidigare. Blir lite övertid med andra ord. Inte helt fel ;)

Nej nu ska jag slappa å bara ta det lugnt en stund... Är sååååå trött

Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Upp å Hoppa

jag hade gärna sovit en stund till men nu ska jag alldeles strax kliva upp...

hoppas alla har fått sova gott :)

Ser ut att bli en kanonfin dag idag.

Bäst jag kliver upp så man inte somnar om nu.

ha en bra dag nu :)

Woohoo men aj aj aj

Längesen jag hade så här kul på innebandyträningen :) Tredje träningen som målvakt och det går bara bättre och bättre. Men det lär ta tid innan jag blir så bra som jag behöver bli. Sen är jag så tjurig att jag vägrar ha handskar. Jag kör utan för att ha mer kontroll på bollen och gissa hur blå mina händer är nu på sina ställen? Yes jätteblå på sina ställen men det är det värt... Blåmärken går ju över men jag är rätt öm just nu.

Träningen drog ut på tiden så jag missade min buss men jag fick skjuts hem av våran målvaktstränare. Hade hunnit med bussen om vi inte hade haft enskild träning på slutet jag och den andra målvakten. Rätt skönt åka bil hem :)

Nu ligger jag i sängen och det var riktigt skönt krypa ner under täcket. Så nu är det bara att varva ner och försöka sova... Men det är inte så lätt det vill jag lova. Så jag har slagit igång en ljudbok nu och ska försöka sova. Imorgon är det jobb igen och lång dag är det. Jobbar till 17 imorgon. Vi ska göra studiebesök imorgon :) Det blir kul, för då får jag besöka min gamla gymnasieskola. HA HA HA det börjar bli många år sen man gick ut gymnasiet.

Nej nu är det god natt.

Hoppas ni får sova gott :)

:)

Aldrig någonsin

Går tiden så sakta som när man väntar på att fara iväg å träna.....

Begriper inte varför tiden går så otroligt sakta just nu... annars tycker jag att tiden bara rusar iväg och man inte hinner någonting alls innan veckan är slut.

Snart är det fredag och då kommer älskade sonen till mig igen. Längtar redan efter honom. Utan honom är det SÅ hemskt tyst och tomt. Vilken tur man har stereon att spela musik på.
Aldrig vänjer jag mig vid att han är hos sin pappa varannan vecka. Det är lika hemskt varje vecka när han ska åka till sin pappa:S Men skönt ändå att han har en pappa som finns där för honom och ställer upp. För ett barn behöver sin pappa lika mycket som sin mamma.

Får se hur pigg man är imorgon när man kommer hem sent ikväll och det brukar inte vara lätt att gå ner i varv efter 2 timmars träning :S
Men det är ju så roligt att träna innebandy... Annars hade jag ju inte fortsatt ;)

Hoppas alla har en bra kväll  :)



Angående Internet Explorer

Nu fungerar hela min blogg även via Internet Explorer! Ett enkelt fel. Hade råkat få bort ett litet tecken i kodmallen. Knepigt att den har fungerat felfritt med Mozilla. Men Nu har jag löst problemet :)

Middag strax... Blir burgare, pommes och en massa grönsaker ;) Mums

Ja Jag säger då det...

En underbar dag på jobbet... en långpromenad på förmiddagen i den underbara solen med en av mina "kunder".
På eftermiddagen, alltså efter lunchrasten så bakade vi en chokladrulltårta med smörkräm;) Grymt gott blev det ... Vilket underbart jobb jag har alltså :) Jag trivs...

Sen fick man löneförhöjning också ;) Så en bra start på denna vecka :)


Men knepigt väder. När jag åkte från jobbet var det snöstorm. När jag kom in till Stan så var det strålande sol och sen när jag hade kommit mig hela vägen hem så var det snöstorm. Och nu när jag tittar ut genom fönstret så är det strålande sol igen. Jag har ca 30-45 minuters bussresa till mitt jobb. Alltså jag bor en bra bit utanför stan med andra ord och sen ska jag till motsatt sida av stan en bra bit. Men jobbet är värt den bussresan, för det är så skönt slippa jobba skift ;)

Blir att göra lite nytta på en stund. Diska, vika tvätt och fixa käk. Sen ska man ju iväg å träna ikväll ;) Yippie, som jag har längtat. Skönt att komma igång igen med innebandyträningen. Blir väl uppehåll i april månad och i juli månad men annars tränar vi. Men nu så här så tränar vi bara 1 gång i veckan... Sen när säsongen startar efter juli/augusti skulle jag tro vi har träning 2-4 gånger i veckan. Bara hoppas vi får in lite nya spelare för det är några som försvinner... Studer och flytt och sånt som man gör när man är i 20 års åldern eller yngre...

Hoppas alla andra har fått en lika fin start på denna vecka som jag har fått :)

:)

Solen skiner

Helt underbart att få kliva upp tidigt och se solen skina...Jag blir sååå himla mycket piggare då. Ska alldeles på en liten stund ta och gå till bussen för att fara till jobbet.

Så bäst jag fortsätter att äta min frukost om jag ska hinna det jag brukar hinna med på morgonen...


Ha en underbar dag allihop

Natti natti

Så sjukt trött som jag är idag har inte hänt på länge men har väl en massa sömn att ta igen... så nu är det krypa ner i sängen som gäller... Ska bli så skönt....Finns inget bättre än att gå lägga sig under täcket när man är så ljuvligt trött som jag är denna kväll ;)

Sov så gott där ute nu :)

Imorgon är det träning igen :)

Nu har jag snart Lasagne för ett helt kompani här hemma. Men då har jag ju massor med lasagne i veckan att äta. Bra att ha som matlåda och bra att ha enkelt och snabb middag imorgon då jag ska börja träna innebandy igen.
Har ju efter några veckors uppehåll eftersom jag har vart krasslig och då ska man inte träna. Men nu känner jag mig frisk.

Timern för min mat ringer snart så då blir det att gå till köket och greja på en stund. Måste diska sen men hur kul e det?
Men detta är en trött söndag. Jag har tydligen inte gjort annat än sovit idag. Drog iväg nån timme på soffan och ett tag till här senare på eftermiddagen. Vaknade upp strax efter 18.. Skulle tro att jag har vart ut å rumlat inatt men så är inte fallet. Jag somnade tidigt för att vara jag ;)

Det blir nog att snöra sig i soffan och se film och kanske äta lite mat. Åt ju så sen lunch idag men lite middag måste man försöka äta.

Imorgon är det ny arbetsvecka, ny dag och nya utmaningar. Ser riktigt fram emot träningen. Får se hur många blå fingrar man har när man kommer hem efter 22.

Nej nu ringer timern snart så nu får det räcka för nu.

Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Dagens projekt

Jag har länge haft jordsurr i min förstärkare så nu håller jag på lösa det problemet.  Så jag kryper kring golvet och bökar bakom min tv bänk ;) Men nog fasen ska jag fixa dagens projekt eller vad tror ni?



Ha en fortsatt trevlig dag :)

Helt underbart

Verkligen helt underbart väder... Får se om man kommer sig ut på någon promenad idag också. Just nu sitter jag och kollar på en ny säng åt min son på blocket. Han vägrar ju sova i den han har nu för att den börjar bli för liten. Så han sover på golvet...På en madrass...

Hoppas alla får en fin dag och mycket sol för det har jag ;)

Min blogg fungerar inte med internet explorer.

Har fått information om att min blogg inte går att få upp i Internet explorer. Så jag testade att själv kolla om bloggen inte fungerar i explorer. Och mycket riktigt. Det blir bara en vit sida. Det kan ju vara något tillfälligt men om man vill se denna blogg på bästa sätt så rekommenderar jag Mozilla firefox. Webbläsaren finns att ladda ner här för er som inte redan använder er av Mozilla firefox.

Uppdatering!!! Det är endast min startsida som inte fungerar i Internet explorer


Ha en fortsatt trevlig dag :)

Mer friskluft...

Ja jag kom på vad jag ska sysselsätta mig en stund med. Jag ska rensa min balkong från bråte... Den ser fördjävlig ut när byggjobbarna har rivit en massa och bara kastat in det på min balkong... Vart tror ni jag slänger det? Jaa på backen.. dom får väl FAN ta och städa efter sig tycker jag !!!


Så ut å göra lite nytta nu med andra ord ;)

Härliga vårbilder

Blev en riktigt lång promenad på isen och på vägen hem tog jag cykelvägen :) Så här kommer några av fotografierna jag tog.




Tomholmen, fråga mig inte varför den heter så för det vet jag inte.




Luleälven




Det här går väl lika bra som en skoter eller vad säger ni?


Nöje i norr ;)






Visst ser det härligt ut? Blir riktigt sugen på att åka skoter ;)



Tyckte den här blåa granen var rätt läcker




Försökte mig på att fota upp mot himlen och resultatet blev väl sisådär. Jag är ju inget proffs och har inte det bästa objektivet heller men jag gör så gott jag kan ;)




PÅ vägen hem efter cykelvägen så var det isgata. Höll på ramla ett flertal gånger... Ha Ha Ha.
Vilken tur att jag inte ramlade med kameran i handen.. Hade blivit så dyrt då :S

Så nu har man fått sig friskluft idag ;)

Får se vad resten av dagen har att erbjuda. Men jag är inte en sån som sitter på arslet en hel helg. Vill gärna hitta på något roligt ;)

Ha en trevlig helg allihop nu...

:)

Sol, Takdropp och Vårkänslor

Nu har jag vaknat och ätit frukost. Ska nog försöka ta mig ut i solen idag. Solen skiner och inte ett moln på himlen. Så jag ska nog ta kameran med mig och försöka få några härliga bilder. Men problemet är ju att det inte finns så mycket att fotografera här i närheten.
Vi har fortfarande byggröra här utanför. Ska nog fotografera lite ändå fast det inte finns så mycket roligt att fotografera. Det finns då gott om snöhögar här men nu har det börjat smälta. Det är verkligen vår här :)

Nu har vårkänslorna börjat infinna sig, det är som om man vaknar till liv igen efter den mörka och kalla vintern.


Så vad mer kan man hitta på idag måntro? Får se vad som händer och sker.

Hoppas alla får en fin lördag :)

Rätt danspar i final?

Tycker ni att rätt par gick till finalen? Jag tycker att alla 3 paren var så otroligt duktiga. Men Laila och Magnus har verkligen imponerat. Magnus är jag helt klart mest imponerad av. Jag förstår inte hur han klarar av att dansa med den kroppsstorleken... Han måste ha en enorm kroppskontroll :)

Nu är det sängen som gäller... Eller lägga mig i sängen och ha bärbara datorn i min famn. Får ju sova ut imorgon... Men det slår ju aldrig fel att man vaknar före fan när man väl får sova ut :S

Men man ska tänka positivt och verkligen strunta i det som brukar hända för det mesta. Man kanske har tur ;)


Hoppas alla har en underbar kväll :)


Någon mer som tycker som jag?

Att det är fruktansvärt tråkigt med reklam?  Både på tv och radio och den som kommer genom brevinkastet! Men tack och lov respekterar dom min lapp med nej tack till reklam :)

Vad ska man välja ikväll?

I lands problem eller vad? Jag vet inte om jag ska se på så ska det låta eller let´s dance... Men man kan ju let´s dance först och sen så ska det låta på webben...

Jag kom nyss hem. Var riktigt skönt att träna och ta hand om sig lite. Nu sitter jag och äter pasta med oxfilé, champinjoner och purjolök... Riktigt gott...

Nu ska jag fortsätta äta.

Ha en fortsatt trevlig kväll...

Fredagsångest :S

Ja då har gossen åkt iväg med sin pappa...Tyst och tomt blev det på en gång... Saknar honom redan. Denna eftermiddag och kväll kommer gå i hälsans tecken. Så jag tror jag klarar mig rätt bra och denna ångest kommer nog gå över :)

Sitter och äter min middag nu... Sen ska jag vila en stund. Sen blir det faktiskt att fara på gymmet och träna 1 timme, sen ska jag simma så jag slipper den värsta träningsvärken ;) Sen blir det att sola, bubbla och bada bastu... En helkväll för mig på badhuset med andra ord. Sen när jag kommer hem är det lagom tid för Let´s Dance och en kväll framför teven ;)

Nu poppar jag musik och skönt det... För tystheten efter Jon är enorm :S

Kommer en uppdatering senare ikväll om hur min träning gick :)

Nästa vecka får jag fara å hälsa på min syster och hennes man och bebisarna ;) Yippie jag längtar :)

Underbar låt :)

Denna låt ger mig gåshud....
Får mig att tänka på just dig ;) Du vet vem du är :)





Oj är nästan tårögd

Jon som liten :)

Satt och kollade igenom en massa gamla bilder och jag hittade flera som var så söta... Så då fixade jag till dom lite i Photoshop och här är resultatet.




Här sover han gott




Lilla nallen var rätt stor då ;)




Första julen :)




Nöjd och glad :)




Julen 2004 och han är en nöjd kille, stolt ägare till en ny pulka :)




Charmar alla ;)




Här roade han sig med att gunga i farmor och farfars garage




Leker med en apa :)




Det där med att smaka hör ju till ;) Eller vad säger ni?


Saknar tiden när han var så liten, tänk att åren går så himla fort. Nu är han stora killen och börjar skolan till hösten. Vart har alla åren försvunnit?


Nu är Fredagen räddad ;)



Fick ett fint kort på min son för en liten stund sen. Tur att även han får ett leende på läpparna efter morgonen;)
Min son är mitt allt och honom älskar jag över allt annat på denna jord. Han är den charmigaste som finns och hans skratt och leende gör mig så glad :)

Nu är denna dag räddad :)

07.40 och jag har...

Redan fått vara arg. Det är inte det första man vill vara när man precis vaknat.

Min son har varit riktigt olydig. Jag brukar kunna lämna framme saker utan att han äter från det. För han brukar vara riktigt duktig på att fråga. Men inte idag. Han har alltså varit och nallat ur godispåsen som stått framme hela veckan och han har inte ens tittat åt den i veckan. Men han passade på när jag lämnade vardagsrummet en kort stund.
Så han och jag har haft ett snack om att man inte får ta saker man inte frågat om lov att ta. Och det gäller allt. Nog har det hänt han har varit i kylskåpet och tagit saker men då har det varit frukt och det behöver han inte fråga om han får äta för det är bara nyttigt att äta. Men det har ALDRIG hänt att han tagit godis eller annat slisk utan att fråga. Och nu hade vi inte ens ätit frukost.

Idag åker han till sin pappa och det sista jag vill då är att behöva att vara arg på honom. Det finns roligare saker. Snart är det dags för frukost. Men det är lika bra vänta ett tag för min son är dålig på äta innan han har vaknat till och det har jag med börjat bli.

Jag har än så länge inga planer för helgen. Jag får se hur den slutar. Men kanske jag far på badhuset och tränar, solar, simmar, bubblar och tar mig en härlig bastu... I eftermiddag alltså...Eller imorgon. Vi får se. Det jag vet är att helgerna brukar gå alldeles för fort :S

Ha en trevlig dag allihop nu :)

Skit internet...

Nu ligger jag i sängen, med min bärbara dator. Men min trådlösa internet anslutning den har då sagt upp sig nästan. Den loggar av från nätet titt och tätt... Det är ju så irriterande så hälften vore nog. Jag är säkert lättretlig nu men när man håller på med en sak på nätet så försvinner liksom kontakten med nätet och man får börja om...

Jag brukar inte ha problem så ofta med uppkopplingen med det trådlösa men det slår aldrig fel att den gör så när man håller på uppdatera designen på bloggen och sånt.

Gossen somnade alldeles nyss, men inte i sin säng. Han stenvägrade. Han envisades med att han skulle ligga på madrassen på golvet igen. Vet inte riktigt vad han har fått för sig. Men kan hända han tycker sängen är för smal. Gossen har långa ben och sängen är bara 70bred... Madrassen är 90. Gör rätt stor skillnad... Så det blir verkligen att investera i en ny säng åt honom. För han kan inte ligga på golvet ju...

Hur som helst, har varit en trevlig kväll med besök av mina föräldrar som bjöd på semlor vilket uppskattades av sonen  som har en halv kvar till imorgon. Annars har kvällen varit lugn. Mycket tv tittande för gossens del... Är man inte pigg så är man inte pigg. Inte mer med det. Febern har gått upp och ner som en berg och dalbana... Så nu vid 19 tiden fick han både ipren och alvedon. För enbart det ena fungerar inte för att få ner den höga feber som han har haft. Rekommenderas varmt till er som har problem med barn som inte får ner febern med bara alvedon eller ipren. Det var en läkare som gav mig det tipset :)

Nu återstår att se om man somnar snart eller om man ligger vaken ett tag till... Men jag blir ganska trött av min mensvärk och alla värktabletter jag måste ta, som ändå knappt hjälper...

Ha en trevlig kväll :)

God natt och sov gott :)

Tack för hjälpen

Denna tjej gav mig ett mycket värdefullt tips på hur jag kan underlätta att lägga in vattenstämplar i mina fotografier...
Och jag är en tjej som håller vad jag lovar så då har jag självklart länkat till hennes sida:)




Tycker jag lyckades rätt bra med den här bilden med tanke på att jag bara har ett 18-55 mm objektiv... eller vad det nu heter... men 18-55 är det i allafall... och har börjat få till mina vattenstämplar. Tack så hemskt mycket för hjälpen Erika :)


Nu har vi mumsat i oss semlor och min mamma har diskat undan min disk medan jag gjorde detta. Tack så mycket mamma och pappa för sällskap, lite hjälp med disken och för dom goda semlorna :)

Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Middagsdags...

Då är middagen igång... Har bestämt att göra stuvade makaroner och korv... Mmm det kommer bli gott :)
Får se om man får gossen att äta... Han har inte ätit vidare mycket förutom mjölk och flingor till frukost... Men han har druckit vatten och lite saft och det är ju det viktigaste... Man vet ju själv att man inte har någon vidare aptit när man är sjuk...

Sen blir det nog lägga sig i soffan med honom och se någon film...


Sand i sängen ;)

Våren! 
Nu hoppas vi den är här för att stanna eller hur?

Men det finns en baksida med våren och sommaren också för den delen... Men den är så liten så man orkar inte egentligen bry sig. Men när man har barn så kan ni ju gissa vad jag tänker på...

 Jo All sand och grus som dras in med alla kläder. Speciellt nu på våren då dom använder galonkläder...

Sen kommer det in massor med sand på sommaren oxå... Sandlådan, sandstranden U name it!
Så då får man dammsuga varje dag...


Så jag har med andra ord dammsugit idag och det lär bli en daglig sysla varje veckan min son är här... Men det är det helt klart värt! För vem vill ha sand i sängen? Inte då jag i allafall...

Besöksstatistik via susnet

Nu har jag lagt in en besöksräknare via susnet...Och eftersom jag inte haft någon sen förut så räknar den givetvis från 0... så spännande och se hur många som är in på bloggen min varje dag...
För statistiken som man har här på blogg.se är då inte så tillförlitlig skulle jag vilja påstå....

Snart dags för middag... Det blir något med korv... Har så mycket falukorv så jag måste laga nåt utav det ;)

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag och kväll :)

Jon är mest lik...

Hittade en hemsida där man kan se om sitt barn är mest lik sin mamma eller sin pappa... så jag har testat det :)

Så här kommer resultatet ;


MyHeritage: Look-alike Meter - Free genealogy search - Family search

 


Ganska festligt att det finns sånt här på nätet... Och kul att han är mest lik sin mamma just nu ;)


Photoshop, vattenstämpel och Penslar...Någon som är bra på det?

Nu har jag börjat envisas med Photoshop igen... Man är envis som bara den. Vattenstämpeln är lätt att göra nu när jag lärt mig. Har fått den precis som jag vill men har då fått tips om att man kan göra den till en pensel så man snabbt kan lägga in en vattenstämpel på det fotografi man vill utan att behöva göra en ny vattenstämpel.

Kan göra sjävla penseln av vattenstämpeln men det är inte så svårt. Problemet kommer när jag lägger dit den på bilden... Då syns den knappt alls... Vet inte vad jag gör fel eller vad det är för inställningar som är fel... Är det någon som kan photoshop så uppskattar jag gärna lite tips om det jag har problem med...

Jag är ju sån som person att när jag väl börjat med något så ger jag mig inte förrän jag fått det som jag vill....Vilket kan betyda att jag kan sitta hur länge som helst och försöka men nu håller jag på att bli galen...
Så hjälp uppskattas :)

Dessutom kommer resultatet av det upp på min blogg på bilderna sen... och jag kan garantera att den som har tips att komma med som gör att jag löser detta problem.. den personen kommer få en länk till sin blogg på min blogg i ett inlägg :)

Fortsätter klura nu men hör av er om ni har tips...


Jag drömde faktiskt inatt...

Men det enda jag kan komma ihåg är en svag bild av min lillebror... Men drömde något om ett flygplan, men drömmen verkade sluta lyckligt eftersom att det jag kommer ihåg att jag kramade om min lillebror. Hoppas det inte har att göra med min lillebrors flygresa hem från staterna i april....Kanske jag längtar så tills han kommer hem att jag drömde om att han kom hem redan nu... Han har varit borta alldeles för länge... Är inte van vid att han är borta så länge...Men bara vänja sig för han blir ju äldre och äldre och inte alls säkert han väljer att bo kvar i kommunen...


Någon fler som drömt något....

Fy tusan för mensvärk :S

Nu har lilleman vaknat och ligger bredvid mig och lyssnar på en ljudbok.
Han har feber fortfarande men inte lika hög som igår....

Jag har mensvärk och det är fasiken det värsta som finns men den återkommer ju en gång i månaden :S Man borde ju vänja sig men inte det , för det är aldrig roligt att ha ont i magen 

Idag så är jag alltså hemma med lilleman men får se hur morgondagen blir... om han åker till sin pappa redan ikväll eller om han gör det imorgon på morgonen... så ska försöka ta reda på det innan 12 idag så jag kan meddela mitt jobb...

Ha en trevlig dag allihop...

:)

Spännande drömmar ?

Min son sover inte ännu, han mår inte alls bra... så har bäddat åt han på en madrass på golvet i hans rum... han har ont i hela kroppen och har hög feber och klagar på att han mår illa... hoppas det inte blir nåt utav det... men det blir att vara hemma resten av veckan... så jag hoppas han får sova länge imorgon och att han kan somna snart... för får han sova gott i natt så tror jag han mår bättre imorgon...

Men dom flesta vet ju hur svårt det är att sova när man mår illa ;S Jag vet då att det är väldigt jobbigt att somna när man mår illa...


Sov gott allihop nu...För nu ska jag göra ett försök...

Får se om man drömmer något spännande inatt?

en vaken lilleman...

Han kan inte sova... så nu har han fått lägga sig bredvid mig... Han har 40 i feber så det blir att vara hemma imorgon... Trist att han ska vara sjuk :S Ska slå igång en ljudbok åt honom så kanske han kan slappna av och sova...

Jag är rätt trött och skulle nog kunna somna själv nu...


Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Håller ni med om att Miss Green passar mig?

Jag fick ett nytt smeknamn och det kan jag förstå varför jag fick ;)
Jag har en stor kärlek till färgen grönt... I alla dess olika nyanser... Och nu är jag verkligen inne i en sån period....
Har ju en ny grön jacka och en ny grön mössa... Idag blev det även en skjorta i grönt, gröna örhängen, grön make-upp... grönt hårspänne och sen hade jag ju jacka och mössan dessutom...

Så här kommer en bild så förstår ni verkligen varför jag fick smeknamnet miss green eller fröken grön som en av dom envisades att säga...




Inte världens bästa kort men använde mig av självutlösaren...

Ha en fortsatt trevlig kväll :)

frusen fisk...

Ja inte e man då vidare smart ibland... Hade glömt ta fram laxen som vi skulle ha till middag idag... så då blir det burgare å pommes istället.... det fungerar det med :)

Sen ska lilleman borsta tänderna och sen är det sängen som gäller för honom...

skavsår och solsken

Ja vi kom faktiskt iväg i tid till dagis och jag slapp stressa från dagis till bussen... Lär mig aldrig säga förskola om dagis,... det går inte att få in...

Jo när vi kom till dagis idag så tog lilleman av sig sina kläder som vanligt och vi hade gott om tid på oss. Sen så sa han att det gjorde ont i fötterna... Och jo... jag förstår honom.. det rann blod från skavsår på hälsarna... Och det visade sig att han har haft för små skor på sig... Men han har inte sagt nåt utan gått i dom i några dagar. Men nu så kan han knappt ha skor alls på sig. Men tur han har sin morfar ;) Morfar skulle fara på apoteket och köpa Compeed så att det läker fortare,., Så stackaren har ont i fossingarna...

Jag har riktigt njutit av vädret idag.... Har varit ute och promenerat och suttit i solen och bara tagit det lugnt... Så lugnt man kan med människor som har autism och lite andra saker oxå. Har matlagningsvecka på jobbet så förmiddagarna består av att laga mat.. Men på eftermiddagarna kan jag vara ute med dom :) Och det är ju då det är som bäst, för då har solen hunnit ligga på och värma upp...

Nu leker jon med sitt lego och jag ska alldeles strax gå och börja med middagen. Idag blir det Lax och potatismos :)

Ha en fortsatt bra kväll :)

Ingen dröm i natt...

Nej inte kommer jag ihåg att jag har drömt något men gott har jag sovit... Nu håller vi på klä på oss ytterkläderna och vi ska promenera iväg till dagis alldeles strax :)

Jon vaknade och var på strålande humör redan kl 6.10 :) Så skönt när man slipper ha han på dåligt humör på morgonen,...

Solen skiner och det kommer nog bli en lika härlig dag här som igår ;) oj så jag längtar till sommaren,.. Och en extra ledighetsdag har jag fått, med lön och det dras inte som semesterdag ;) Ibland har man det bra,... ;)


Ha en underbar dag nu ;)

Det där med drömmar om nätterna

Nu är min tanke att jag ska sova gott och drömma sött.

Men det där med att drömma är knepigt...
Kommer jag ihåg drömmarna så är det mardrömmar jag kommer ihåg för att jag vaknar av dom :S Men alla andra drömmar jag kanske drömmer har jag inte en susning om... Men det sägs ju att man drömmer så då får jag lita på det då :)

Vet inte vart alla mina tankar kommer ifrån men jag har väl ett förråd med dom någonstans...Alltid bra att ha :)

;)


Mmm Marabou ;)

Sitter här vid min stationära dator och surrar på msn och äter godis ;)
Åt inget i helgen och idag blev jag sugen... ibland får man synda eller vad säger du?

Jon somnade redan före 18.45 :) skönt för mig och han kommer vara mycket piggare imorgon.
Denna kväll har bestått av att sitta och klura med vattenstämplarna och det har gått framåt men tror jag måste byta stil... Men den jag har är ju så snygg ;)

Jag har tvättat, lagat mat och diskat undan och städat i köket. Så det är skinande rent imorgon när man vaknar.
Mitt huvud är rätt tomt, telefonen har gått varm nu här på kvällen och det är ju trevligt men det är som om huvudet blir så tomt när man pratat så mycket i telefon ;)

Just nu poppar jag musik via spotify... Och den tjänsten kommer jag att fortsätta att använda eftersom den kommer fortsätta vara gratis i fortsättningen dock med lite reklamavbrott lite då och då... men vad gör det? Man har ju musik att lyssna på :)

Det har jag nog aldrig nämnt på min blogg men musik är något jag inte klarar mig utan faktiskt. Sen har jag vid ett svagt tillfälle spelat in några låtar och dom är inte till för allmänhetens öron... Jag råkade en gång ha igång mikronen i msn, av misstag hade jag kommit åt den knappen eftersom jag hade en väldigt klåfingrig son vid det tillfället... Och då hörde min kompis mig sjunga, han tyckte tydligen jag kunde sjunga och det kan tilläggas att han är fantastiskt duktig på de instrument han spelar och han kan även sjunga. Så då övertalade han mig att få spela in några Covers med mig och sagt och gjort... Glada minnen och jag skrattar åt det nu så här efteråt. Men jag är ju självkritisk och jag sjunger hellre än bra, det är min åsikt. Men roligt när andra tycker det. Men jag skulle aldrig få för mig att söka till idol. Lite självinsikt har jag faktiskt ;)
Hur som helst så kommer jag alltid ha kvar dessa låtar på skiva och om man behöver en påminnelse om hur man lät när man var yngre så kan man ju alltid slå igång skivan så får man både minnas och skratta ;)

Ha en fortsatt bra kväll :)

Photoshop expert sökes

Nu har man varit hemma 1 timme och lilleman har hunnit bada, jag har hunnit tvätta en maskin så det blir att hänga tvätt nu. Sen ska vi äta middag. Idag blir det Palt :)

Sen blir det att diska undan ett helt diskberg... Medan min son tog ett bad så bökade jag med en vattenstämpel... Jag vet ju hur man gör en.. tar ju bara 2 minuter nu när jag lärt mig... Men håller på testa och göra en pensel av den men den blir inte alls likadan som min vattenstämpel.. Inte ens färgen stämmer... Någon som är bra på photoshop som vet hur jag ska lösa det? Vill ju slippa hålla på skriva in det varje gång eller hålla på kopiera och klistra in varje gång... Smidigt att göra den till en pensel men när det inte blir som man vill så måste man böka varje gång man vill ha en vattenstämpel på ett foto ...

Alla bra tips om att underlätta för att lägga in en vattenstämpel på mina fotografier mottages varmt ;)

Nu ska jag göra nytta :)

Ha en fin kväll...

Och nu längtar jag rätt mycket efter sommaren ;) Någon fler som gör det?

Tjohooo

Ville bara säga att det är såååå underbart väder här nu :)


Ha en fortsatt härlig dag ;)

Sova lite till...

Är då trött idag så kan nog blunda  en stund  till utan dåligt samvete ;)

Ställde klockan tidigt även idag men känner jag mig själv så ligger jag en stund och myser och sen kliver jag upp...

Jobb idag och får se vad det är för väder idag... får se om det blir att gå ut en stund idag på eftermiddagen. På förmiddagen ska jag laga mat, ska göra köttgryta och ris :)

Nej nu ska jag vila en lite stund till... Behover inte kliva upp nu om jag inte vill;)

Ha en fin dag allihop ;)

Så skönt ;)

Att vara trött den här tiden är så skönt... La mig i min säng för ett bra tag sen men har surrat i telefon ;)

Jag kallas för surrhumla ;) Du som sagt det kan ta åt dig äran, för du har ju rätt ;)

Men det är inte alltid jag är så pratglad... Man har ju sina bättre och sämre dagar.
Men skriva av sig är skönt :)


Jag känner mig mycket piggare i kroppen än vad jag gjorde förra veckan då jag praktiskt taget var däckad...

Och kollegorna på jobbet tyckte det lyste om mig och dom såg att jag var mycket piggare, det var kul att höra så här första arbetsdagen denna vecka :)

God Natt :)

Home Sweet Home ;)

Nu har jag hunnit komma mig hem och hunnit lägga lilleman :) Han somnade på 2 röda... Mamma och pappa fick främmande av min systers svärföräldrar så då kunde vi inte åka hem... Pappa kan ju inte vara otrevlig och fara när dom kommer ;)

Men Jon var nöjd och glad :) Blev en lång dag.... Har som sagt inte varit hem något alls idag så det var verkligen skönt att komma sig hem... Blir ta och ta ut linserna och gå lägga sig i sängen alldeles strax... Upp och jobba imorgon igen.. ska börja kliva upp före kl 6 så man hinner duscha ;) Ska göra det till en vana att göra det nu... Blir så mycket piggare märker jag ;)


Nej nu är det sängen som gäller ;)

Sov gott allihop ;)

Jon e duktig :)

lånar datorn hos mina föräldrar... Vi väntar på middag här ;) Skönt slippa laga mat...:P

Jon han tjatar om att få skriva nu så bäst att jag låter honom göra det... Innan jag får sår i öronen...


Så här kommer lite text från Jon ;)


hej! jag heter jon och jag fyller 6 år i augusti :) läängtar till sommarlovet/ jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjoooooooooooooooonnn,



Visst är han underbar-..-

Blir mer från mig senare ikväll när jag kommer hem :)


Törnrosa?

Nu har jag varit igång en stund och tagit mig en härlig dusch :)
Nu är det bara fixa håret som gäller,  bussen till jobbet går kl 8 eller 8.15....Gossen sover som en stock trots att jag poppar musik på relativt hög volym... Ja, mina grannar märker ingenting.. Penisionärer eller ungkarlar +40 som bor i min trappuppgång...
Nog hade jag då vaknat efter en stund om någon börjar spela musik... Nu ska försöka få liv i lilleman och fixa mitt hår medan han vaknar till liv och sen är det frukost som gäller :)

Sedan hinner vi säkert mysa en stund, hellre man har massor med tid på sig och hinner göra sånt än att man måste stressa igenom hela morgonen... Jag uppskattar det lugna på morgonen... Fast ibland händer det ju att man får ha bråttom... Men det är ingen som tackar en senare i livet när man är slutkörd och utmattad för att man stressat igenom dagarna...

Ha en bra dag... Tjingeling ;)

Är det meningen man ska kliva upp nu?

Nu e jag vaken och ligger och sträcker på mig i min säng... Ska alldeles strax kliva upp och ta mig en dusch...Hoppas bara man slipper få sig en kalldusch ;)

Nya tag och ny arbetsvecka och det känns så otroligt skönt :)

Ska börja vakna till liv nu så man hinner göra allt man ska utan att stressa på morgonen.... :)

Ni får ha en underbar dag :)

Leker prinsessa och mycket mer :)

Här var min son ca 3 år :) Och han tyckte att han passade så bra i en tiara :)



Här kommer ytterligare fler bilder från idag och han är sååååå glad :)




Som synes har jag testat lite olika vattenstämplar för jag kan inte bestämma mig för vilken av dom jag ska använda ;)





Nu väntar sängen och jag längtar till den. Imorgon är det jobb, skönt det ska bli... Bara gossen inte blir sjuk...
Han har snorat nåt kopiöst... Men blir han sjuk så blir han, inget att göra åt...
Idag har han vart så go och glad och varit på riktigt bra humör... Och han har varit relativt lugn :) En väldigt lugn kväll men han hade svårt att somna... Men inte konstigt med tanke på hur länge han sov idag och det faktum att han somnade om...
Nej nu ropar sängen på mig ;)

Men sov gott allihop ;)

Det där med vattenmärke...

Nu har jag suttit denna kväll och trixat med vattenmärken... Har gjort en mängd olika... är faktiskt rätt nöjd med det jag presterat....




Ganska bra för att vara nybörjare tycker jag...

Kladdkaka...

Det blev en massa go saker som vi fikade med mina föräldrar...





Nu ska jag förbereda för morgondagen... En massa prylar som ska till dagis, det är ju stövelväder här nu ;)
Men slask är inte trevligt, och för att inte tala om alla extra ytterkläder som måste med till dagis... Och det mesta är på tork just nu....

:)

En stukad hand (jag), sjöblöta kläder och en överlycklig son :)

Jag lyckades då med bedriften att stuka min ena hand när vi hade kul och åkte tefat i backen :) Så jag höll mig till att fotografera efter det och fick många roliga bilder på min son i alla olika vinklar och för att inte tala om hur rolig han såg ut att ha i backen när han åkte :)




















Bytte från tefat till klätterställning :)











Sen tyckte han att han skulle försöka gunga... Jo det går tydligen på vintern om man bara vill ;)










Och då slutar det så här ;)





Nu ska jag ta och göra lunch här :)
Det blir varmkorv... det går fort och det är gott ibland :)
Skulle jon få välja så skulle han nog vilja äta korv av olika slag varje dag...

Sen kommer mina föräldrar hit en sväng, Jons mormor har ju inte hunnit träffa Jon nånting i helgen så dom kommer hit och vi ska fika go fika... Kommer upp en bild på det goda innan vi äter upp det ;)

Ha en fortsatt trevlig söndag nu :)

Trött lilleman

Han vaknade strax innan 9 och gick å drack vatten och ville borsta sina tänder...Stackaren hade huvudvärk... Sen sa han att han skulle leka med sina gosedjur på sin matta på golvet och tog filten och bäddade ner dom och sig själv och det slutade med att han somnade och han sover fortfarande...
Så att gå ut idag i solen kan man nog glömma... För han är inget vidare pigg :S

Trist men bara gilla läget...

Imorgon hade jag tänkt mig jobba, saknar mitt jobb och mina kollegor... Har vart borta alldeles för länge från jobbet nu...
Trivs så bra på jobbet så där vill man vara varje arbetsdag :)


Nu ska jag försöka väcka lilleman för nu börjar min aptit vakna till liv... Och trevligt med frukostsällskap är det ;)


Vad händer för er andra denna härliga söndag då?

E jag vaken nu?

Nu har jag vaknat till liv men min underbara son han ligger och sover fortfarande. Han har inte alls sovit bra i natt, han har hostat jättemycket och klagat på huvudvärk... Hoppas bara han piggnar till för det är riktigt underbart väder. Solen skiner och det är inte kallt ute.
Jag har inte riktigt hämtat mig sen förra natten då jag inte sov någonting, men vad skönt det var att vara hemma och ta det lugnt. Och få sova ända till nu och det faktum att min son sover fortfarande är ganska otroligt. Max att han brukar sova till 7.30. Vi får se vad denna dag har att erbjuda...Men jag tror vi ska försöka vara ute en liten stund i friskluften fast vi är lite snoriga.

Ha en underbar dag nu :)

Hemska melodifestivalen...

Man får ju skämmas, men tur ingen af ugglas i allafall... Men opera :S  Vem tyckte du skulle vinna ? Jag hoppades på Måns Zelmerlöv... men det var ju för gäves... Nu ligger man i sängen och ska sova :)

Sov gott allihopa :)

En riktigt fin text i denna låt :)

Och tjejen har ju en otroligt bra röst :)



Nu ska vi frossa ;)

Mmm marabou... Nu ska vi frossa :) Se på melodifestivalen och bara njuta av att vara hemma och ta det lugnt... Min tupplur gjorde susen ;)




Oj vad gott det ska bli :)

Sovit en stund

Min son har sett på tv och jag fick tillfälle att sova en stund i soffan... Hade nog kunnat sova för natten om jag hade varit själv... Men mat måste vi ju äta, så det blir en lättare middag bestående av varma mackor och sen blir det mys framför teven och godis för lillemans del och jag äter nog popcorn eller ostbågar...Är inte alls sugen på godis... Ingen nackdel :)

Lilleman nyser å hostar :(

Nu är det lillemans tur att bli sjuk :( så det blir vara hemma... Stackars liten... Han har fått inhalera... Så det blir definitivt att hålla sig hemma, men det är bara skönt... Jag behöver vila.... Men vi var efterfrågade :) Och det är ju alltid kul :)

:) ska lägga mig i soffan nu :) Det behövs...


men humöret är på topp :) Och lilleman har haft främmande och fått bjuda på bullar :)


:)

Inget Eko Längre ;)

Nu är det inget eko i min kyl längre. Ska alldeles strax påbörja dagens lunch. Blir hamburgare med friscobröd och sallad och dressing och pommes till det.. Men glömde köpa läsk... Men det går ju lika bra med vatten ;)

Tömde kontot helt så nu är det bara gilla läget och klara sig på dom få kronor man har kvar... Men snart kommer barnbidraget, vilken tur :)

Pratade med min svåger. Ska låna min systers slalomskidor och sen pratade jag med Jons farmor och ska låna slalompjäxor av dom. Så nu har man skaffat sig ett nytt fritidsintresse :) Känns skönt... Jag är faktiskt inte alls så trött som jag borde vara... Men här är det nog ändå en som kommer somna sött med sonen i soffan ikväll... Bestämde oss för en lugn hemma kväll... Visst vill jag träffa han med stort H men känner att jag vill ha egen tid med min son...
Dessutom så lät det inte så positivt tidigare idag, men allt kan ju hinna ändra sig... Men man avlider inte av att vara hemma och bara mysa :)

Men samtidigt så har jag inte varit annat än hemma förutom en snabb sväng igår...Å affären idag... Så skulle vara skönt att få umgås med någon :) Men det finns ju telefon om inte annat ;)

Nu är det dags för lunch... Återkommer senare om jag inte slocknar ifrån allt sen efter maten...

;)

Nöjd kille :)

Nu har vi möblerat om rummet jag pratat om att vi skulle möblera om. Jon han var riktigt delaktig och det blev mycket bättre...







Och till sist en riktigt go Jon Som mamsen älskar över allting annat på denna planet :)


Hade nog aldrig fotograferat så mycket som jag gjort den senaste tiden om jag inte hade investerat i en ny kamera ;)

30 minuters lycka

Fick mig en liten blund på 30 minuter och jag blev inte piggare. Jons mormor och morfar ringde och frågade om vi skulle följa med till stugan till imorgon men jag har ingen lust alls till det så vi får väl se vad som händer och sker....

Jag känner att jag vill umgås med älsklingen men får se vad han vill... Jag är ingen ångvält och kör över folk bara så där ;)

Jon har sett en stund film i min säng medan jag försökte sova... Han är så rar min lilleman :) Jag älskar min son över allt annat på denna jord :)

Lite pyssel

Har inte något bättre för mig den här tiden på morgonen ;) Har inte sovit ett dugg :S

Nå ja... jag sover gott sen säkert ;)





vaken fortfarande...

har gått över någon tröskel så jag kan inte sova nu... höll på somna där ett tag men inte somnade man till ordentligt...

Är det någon idé att sova alls nu? min son vaknar väl om 1-2 timmar...

har igång en ljudbok... för jag slog av den när jag märkte att jag halvsov men då vaknade jag till... den söver då mig inte ett dugg...

hoppas alla andra där ute sover gott nu... det hade jag också velat göra nu....


Projekt för morgondagen

Ja nu kom jag ju på vad jag och Jon ska göra imorgon ;)

Vi ska ju möblera om i hans rum eftersom han nu har fått ett skrivbord :) Och han vart jättenöjd :) Han sa "Mamma, nu har jag blivit en stor kille" Jag har fått stort skrivbord och nu vill jag ha en ny säng så jag ryms ordentligt att sova :)

Så morgondagens projekt efter trippen till affären blir att möblera om så att det blir riktigt bra :)

Stor kille som han är så ska vi möblera därefter också :) Han börjar ju trots allt skolan till hösten och han längtar redan :) Bra det... Men först lite sommar och sol och semester och en 6 års dag :)

Orkade inte mer ikväll

Jag orkade inte ens se klart Let´s Dance :S
Har lagt mig i min säng nu och lyssnar på musik och försöker bli kvitt min feberfrossa... Hoppas min son inte vill hitta på alltför tunga aktiviteter i helgen... För jag tror ärligt inte att jag orkar det ;(

Blir inte fara någonstans i helgen i allafall... Han ville träffa mormor för det hann vi inte med idag men dom skulle åka bort så vi blir nog ensamma hela helgen... Men nåt ska jag förhoppningsvis orka med i helgen... Så tråkigt annars... Men han behöver nog ta det lugnt han med....Men något roligt måste han få göra imorgon i allafall. Frågan är bara vad? Någon som har ett bra förslag ?

En sak vi måste göra är att handla för nu börjar det bli tomt i kylen :( Och mat måste vi ju ha ändå

Blir att försöka sova tror jag...

Men hade hemskt gärna velat ha en viss älskling här just nu :)
Att få sova sked är det mysigaste som finns :)


Somnade gott

Lilleman somnade gott och jag njuter av att se på TV och bara ta det lugnt... Let´s Dance just nu :)

Saknar dig älskling:)

Men bäst bli frisk först så det slipper gå runt, runt och runt.... Men saknaden e stor... ;) Och det är tungt...


Lyckad Middag :)

Kanongod middag blev det :) Strax ska jag slå mig ner i soffan och mysa med Jon i soffan... vi ska bädda ner oss och se på plannja basket... Får se när han vill gå sova... För mig får han gärna vara vaken en stund ikväll :) Så mysigt med sällskap :)

Men feber har jag fortfarande :S


Ha en fortsatt bra kväll där ute :)

Skoteråkning och lite shopping

Då var man hemma efter en liten runda. Vi åkte buss till mina föräldrar och Jon blev nöjd för han frågade sin morfar om han fick åka skoter och det fick han :) Gissa någon som var nöjd? Tyvärr glömde jag kameran så jag fick ingen bild på honom, men han såg så söt ut i när han hade på sig skoterhjälm och glasögon.... Söt som socker :)

Sen när han hade fått leka en stund, så for vi och hämtade Jons nya skrivbord, så nu är vi hemma och han sitter och är helnöjd och ritar i sin målarbok vid det nya skrivbordet. Jättefint var det :) Jag har tagit fram kyckling, så det blir asiatisk kycklinggryta med ris till middag... Äntligen något som liknar kkina mat ;)

Ikväll ska vi mysa framför teven och bara njuta av att det är helg... Blir att se Plannja matchen på viasat sport, fast jag visste inte ens att jag har den kanalen. Men Com Hem bjuder tydligen på alla kanaler i sitt utbud i en månad framöver nu. Men sen kommer det bli dom kanaler jag beställt att jag vill ha.




Så här gott ska vi sova i natt är min tanke :)

Wooo

Nu har jag börjat med lunchen, blir pommes och fiskpinnar.... Sen ska vi ta oss en promenad till mina föräldrar så kanske jon hinner åka skoter en sväng innan vi ska fara och hämta skrivbordet till Jons rum... Jon får flirta lite med morfar så får han säkert åka skoter... Jag är inte alltför pigg men har inte 40 graders feber nu i allafall. Undra hur lång tid det tar innan man blir helt frisk...

Nu står Jon och tittar ut genom mitt vardagsrums fönster på skyliften som precis körde upp... Han är helt facinerad av det... ;)


ha en fortsatt bra fredag där ute i Cyberrymden :)

Jag, Jon och min nya mössa...

Blev ju bara tvungen att fotografera mig och jon och min nya mössa... Min syster gjorde den på mindre än 2 dagar... Vilken tur hon hann klart med den innan Vilgot och Lovisa kom till världen :) 87 kronor betalade jag för garnet och det var säkert mycket billigare än att köpa en likadan i affären och jag hade säkert inte fått den i den färgen som det är på den heller ;)



Byggröra utanför mig :S




Så här ser det ut utanför mig just nu...

Bilder från Jons vasalopp

Strålande sol och som uppbäddat för ett fint Vasalopp på dagis.
Så här kommer ett gäng med härliga bilder :)











































Som sagt ett gäng bilder från ett soligt vasalopp på Jons förskola...

Nu sitter han i min soffa och myser och ser på Peter Pan... Stolt över sina söta kusiner och överlycklig över att morbror kommer hem snart :)


Något att se fram emot ;)

Fick ett mycket trevligt mail av min lillebror idag :) Han kommer hem 1½ månad tidigare än väntat :) 4e april kommer han hem... Så min son kommer bli överlycklig och överraskad när han kommer hem så fort...

Jag försöker vakna till Liv här... och det går ganska bra, om 40 minuter går starten för lillemans vasalopp så jag ska försöka orka mig till dagis på en stund... Kameran ska med så jag lägger säkert upp ett gäng bilder här senare idag ;)


Ha en underbar dag allihop... Det ska jag ha, sammanfattat, Det är fredag, Lilleman kommer hit och min lillebror kommer hem snabbare än väntat ;) Och jag är stolt moster :) Kan inte bli bättre.... Jo om jag blir helt frisk förstås :)

:)

En till underbar låt

Den här låten spelade vi mycket när min son var liten. Vi gjorde en inspelad video med en massa filmsnuttar med honom... och på slutet blev det fotografier och då la vi in denna låt. Den är som gjord för att spelas på ett barndop. I mina öron i allafall






Nu riktigt ryser jag, men på ett bra sätt... Jag myser ;)

Underbar låt

Denna låt ger mig rysningar i hela kroppen och får mig att tänka på alla mina nära och kära :)







Älskar er :)

Slutspelat nu...

Ja vad ska man säga... Luleå åkte ur slutspelet nu.... Men vad ska man vänta sig... Det gick ju skit i dom 2 föregående matcherna... Nu behöver iallafall jag inte ha dåligt samvete... Jag kollade aldrig på matchen och Luleå spelade bättre än tidigare då jag sett... bra match av dom Men vad hjälper det när pucken inte åker in i mål... Trist men nu är det bara lita på Stadens basketlag att dom fixar det bättre än vad Luleå Hockey gjorde...

Kanske man skulle försöka sova nu men inte lätt med min feber...

Men det blir fortare fredag om jag somnar typ nu ;)

Jag vill ha fredag idag ;)

Go natt där ute nu :)

Tjejer kan man lita på :)

Ja vilken tur jag tittade på 08 Sthlm-Luleå Basket på webbteven... Luleå krossade 08 sthlm med 19 poäng :) Hockeyn vågar jag inte ens titta på... Men stod ju 0-0 efter första och jag har inte fått någon mer rapport så jag vet inget mer om den matchen....Fick just veta att det fortfarande står 0-0 efter 2a perioden... Man får hoppas Luleå trycker dit ett mål och helst fler!


Imorgon ska jag mysa med lilleman... Hade tänkt jobba imorgon men tji fick man för febern rusade upp till över 40...

Men har beslutsångest för vad jag ska se på tv imorgon kväll... Antingen Let´s Dance eller Plannja-Uppsala på webbteven...

Nå ja det är några timmar kvar tills det är dags för det... hinner ju se både och tror jag.... Plannja börjar ju 19... och lets dance 20...gör ju inget om man missar lite i lets dance... så viktigt är det ju inte ;)

Usch... Min rygg värker... Hoppas det inte har något med min feber att göra ... Vill inget annat än att bli frisk!




Kalldusch!!!

Ja då fick man sig en kalldusch istället för ett varmt bad eller en varm lång dusch.... Inte första gången jag är utan varmvatten när jag vill bada badkar!!! Så det blev en riktigt snabb kalldusch :S Usch, sitter inlindad i min fleece morgonrock och mitt täcke...

Ska ta och byta dator och gå lägga mig under täcket i min säng och starta igång min bärbara och spela lite alfapet på betapet. Om man gillar alfapet så rekommenderar jag sidan varmt. Jag gillar det skarpt. Det är ett mycket bra tidsfördriv. Men man måste göra sig en användare för att kunna spela på sidan. Men kolla in sidan om ni gillar alfapet och tidsfördriv.


:)

En gubbsjuk granne!

Har en granne här tvärsöver sett från mitt vardagsrum... Jag ser honom stå å glo in i mitt vardagsrum hur länge som helst nu när jag sitter vid min dator.... Han har dessutom kvar sin adventsljusstake! Han har stått och stirrat in i mitt vardagsrum i över 30 minuter nu... Det är precis som om han hoppas på att jag ska glömma att man kan se in i andras lägenheter.... Men så glömsk är jag inte eftersom jag nu är van vid att byggjobbarna är utanför ens fönster titt och tätt om dagarna...


Så nu törs man inte ens byta kläder i sitt eget vardagsrum för att man har grannar som står och glor in... Han är väll gubbsjuk stackaren !

Nu till något helt annat... har varit galet sugen på Kina mat nu i 2 dagar... har inte ätit något ens i närheten av det heller... Blev spagetti och köttfärssås även idag till middag... Hemskt när man är så sugen på nåt så mycket :S Men någon dag ska man väl kunna få äta kina mat hoppas jag ;)

Bytte telefon operatör idag... Bytte tillbaka till bredbandsbolaget... Telia höjer ju sina priser så då vill då jag inte betala mer åt dom! Men tar ett tag innan bytet sker... Blir ju mycket billigare med bredbandsbolaget :) Ringer inte så speciellt mycket så då lönar det sig ha Bredbandsbolaget har jag kommit fram till ;)

Nu ska jag nog ta och krypa ner i ett varmt bad :)

Ha det så gött där ute :)

Stolt moster :)

Jag blev moster idag ;) Fick mail på 2 små söta bebisar :) Vilgot och Lovisa :) Så nu har dom samma födelsedag som min lillebror :)
Vilgot vägde ca 2200 gram och Lovisa likaså :) Men jag får inte träffa dom förrän jag har blivit frisk :) Gissa om min son kommer vara överlycklig så som han har tjatat om kusiner och bebisar ;)

Film

Då höll man sig vaken under filmen ;)

Har sett Prom night... Den var äcklig... ur min synvinkel i allafall...

Det är kanonfint väder men jag nämns då inte gå ut för då stiger väl febern :S Den är nere i 38.2 och det är ju skönt det går åt rätt håll :) Så man är piggare imorgon när lilleman kommer ;) Jag riktigt längtar...



Woohoo

Nästan fredag nu :)

Och jag har gjort bort ångesthögen nu:) men jag är helt slut nu... Blir att plocka lite annat och sen lägga sig å försöka sova en stund... Hemskt att man inte ska orka nånting...

Nu är det bara disken kvar....;)

Ångest :S

Detta tvättberg ger mig ångest :S Fattar inte varför man ska skjuta på det alldeles för länge....





Naturbilder

Jag tog några bilder här om dagen men med mitt objektiv så får man inte riktigt så fina bilder som jag skulle önska. Men man får spara pengar till ett annat objektiv... Men det är ingen panik...




Man är ju långt ifrån expert på fotografera men man lär sig ju mer man håller på...


Ouch, vill sova mer...

Men jag kan inte... det låter så illa... Ska strax gå och lägga mig i soffan hade jag tänkt... Om jag bara orkar mig upp ur sängen... Men här går det bara inte att ligga kvar för då får jag huvudvärk av allt oljud...

Har sovit rätt gott när jag väl somnade, men jag hade gärna sovit några timmar till :)

Men man kan ju inte sova bort hela dagen....

Febern den har jag kvar... men den är lite lägre igår, 38,4... Så det går åt rätt håll :)

Jag ska försöka göra lite nytta idag bara jag orkar... så det är fint när lilleman kommer ;)

Jag längtar så :)

:)


Bokläsning ikväll

Nu hade jag tänkt fortsätta läsa på boken jag började läsa igår... den 4e boken om poliskommisarie maria wern. Så ruskigt bra böcker. Tack stora syster för att jag får låna lite böcker av dig... Ska kliva upp och ta panodil och mina kortison tabletter nu och stänga dörren till mitt sovrum för nu är byggjobbarna utanför mitt köksfönster... Om inte annat får jag gå lägga mig i soffan och slå igång en film på morgonen så somnar man nog om... Har ju varit expert på det idag ;)


Sov gott allihop

Så hoppas jag att jag är lite piggare imorgon så jag orkar ta itu med mitt tvättberg och min lilla disk jag har... Nästan så tvätten ger mig ångest...:S Då har man sparat den alldeles för länge.. Men orkar man inte så orkar man inte... Inte mer med det... Hälsan går i första hans...Sen kommer resten när det kommer...

:)

Så pinsamt :S

Ja ännu en pinsam förlust och en gigantisk domarskandal enligt dom som kan hockey... Nu ska jag istället roa mig med att följa basket slutspelet... Plannja förlorade med ynka 4 poäng i första kvartsfinalen ikväll mot Uppsala... Hemma match för plannja nu på fredag :) Hoppas det blir vinst då...

Även Luleås Damer är i slutspel i basket. Dom ska spela kvartsfinal borta imorgon mot 08 sthlm. Den matchen visas för övrigt på webbtv och matchstarten är kl 19.00 :) Nu när det går åt fanders för luleå hockey får man hålla koll på basketen vilket jag är lite mer intresserad av. Hockey har jag inte vart så brydd i egentligen. Luleå måste vinna resterande matcher och jag tror faktiskt inte att dom fixar det. Visst vore det kul om dom gick vidare men chanserna har ju defintivt minskat drastiskt efter kvällens match....

Ja nu ska man nog snart sova...

Har inte gjort så mycket annat än att just sovit idag men jag verkar behöva det och man blir nog fortare frisk om man sover igenom eländet. Febern har gått ner men ännu tycker då jag att den är hög. 38,6... 1 grad lägre än dom 2 föregående dagarna så det verkar gå åt rätt håll...

Ska ta kortisontabletter i 2 dagar till... Sen ska det förhoppningsvis läkt i luftrören...

:)

Sovit ännu mer...

Hann inte mer än få i mig min middag så somnade jag framför en film igen... Så nu har jag två filmer att se om imorgon....

Det blev spagetti och köttfärssås, hade färdig köttfärssås i frysen så det var ju enkelt, bara att koka spagetti ;)

Har suttit och kollat på Blocket efter ett skrivbord till Jons rum, så är det kvar imorgon ska jag och min pappa åka och köpa det. Han är i behov av ett större bord till sitt rum. Han har bara ett litet barnbord med bänk till som jag har till salu på blocket... Han börjar som ha växt ifrån det där känns det som.  Han har lite väl långa ben för att kunna sitta vid det... Han är lång för sin ålder... Snart fredag och då kommer han...

Hockey på kanal 9 men det fungerar inte via webben... suck... och än så länge har jag bara 1,2 och 4an... tills imorgon...

Ha en trevlig kväll allihopa :)

Saknar dig

Fy vad jag saknar min lilleman...Men snart är det fredag och då får jag äntligen ha honom i min famn... Hitta på roliga saker eller bara mysa :)

Saknar även dig älsklingen min :) Hade gärna träffat dig någon dag denna vecka men jag ska se till att bli frisk först...

Att bli pigg och kry är prio ett just nu :)

Känner mig som om jag går i dvala just nu...

Imorgon fyller min lillebror år så när min son kommer ska vi spela in ett ljudklipp där lilleman sjunger ja må han leva och sen maila åt honom :) Tror ni det uppskattas ?

Ha en fortsatt trevlig dag :)

Slumrade till

Somnade visst till när jag började se en film som var riktigt bra... Så får väl se om den när jag piggnat till... Skönt var det att sova och jag behövde det nog... Skulle nog behöva diska men det är ett senare problem... Det är inte så mycket disk eftersom jag inte ätit så mycket....

Nu ska jag vila lite till... Ögonen håller sig knappt öppna...

Film :)

Då har jag äntligen sett Kautokeino Opproret. Den var riktigt bra och har ni inte sett den så se den. Den var riktigt grym. Och Persbrandt spelade skitstövel men ack så bra han är på det.

Nu blir det nog att se en till film för jag orkar inte så mycket annat :S


Ha en fortsatt bra dag :)

1 rolig bild eller 2 ;)

Tänkte jag skulle lägga upp en lite rolig bild :)

Är inte Katten Gustaf söt med tandborste?



Den där var rätt kul den med :)




Bilderna hittade på google

Nästan så man älskar tandvården ;)

Oj oj oj... Jag blev inte rånad idag hos tandläkaren ;) Fick till och med rabatt... Försäkringskassan går tydligen in och betalar en viss summa /år till de som är till och med 29 år. Alltså till den dag man fyller 30 år. Det var något nytt som dom börjat med nu i årsskiftet.
Det tråkiga är att jag ska tillbaka den 30 mars och då är det lagning som gäller... 7 dagar framöver nu så ska jag skölja munnen med flourlösning 2 gånger om dagen sen 1 gång om dagen år ut och år in... Jag har tydligen känsliga tänder... Det mesta beror på de problem jag har med magmunnen, som jag äter medicin för dagligen. Sen ska jag byta tandkräm eftersom jag får så lätt kväljningar när jag borstar tänderna. Då ska man tydligen ha en tandkräm som inte smakar så mycket... Blev rekommenderad Sensodyne. Tror faktiskt jag har en tub i mitt skåp ovanför handfatet.

Det gick bra på sjukhuset också. Fick inhalera kortison samt luftrörsvidgande och fick 2 kortisontabletter samt att nu fick jag med mig några kortisontabletter hem som jag ska äta till fredag till att börja med. Dom trodde och hoppades att jag inte skulle behöva inhalera något mer. Och det var ju skönt att veta.

Nu ska jag krypa ner i min soffa och se någon film... vilken vet jag inte... får passa på vila medan byggarbetarna har lunchrast för då är det tyst här utanför.

:)

Go morron....

Idag bankades det inte lika mycket utanför mitt fönster eller så var jag helt enkelt så trött att jag inget hörde....Ska strax iväg till sjukhuset och direkt efter det till tandläkaren...
Feber fortfarande och jag känner mig helt slut i kroppen....





Bilden är Googlad



Hoppas alla har en bra dag

:)

Skit också...

Nu e man helt slut..fröken mår inte alls bra... har inte kunnat se klart filmen jag började se.... å nu ligger jag i sängen och jag kommer somna på 2 röda... Så nu är det verkligen go natt

Vilken tur;)

Att jag kom att jag kunde gå in och kolla i kodmallen för min testblogg vad det var som hade gått galet ;)

Så nu är ordningen återställd och jag kan krypa ner i soffan och se en film... Men jag kanske borde äta lite först...Det börjar kurra en aning i min mage...


Hoppas man kan somna även denna kväll.. För jag vet att jag inte kommer få sova speciellt länge imorgon:S Men byggarbetarna gör ju bara sitt jobb, kan inte klaga... borde inte göra det heller... Blir ju så mycket finare när dom är färdiga sen...


:)

Rallybrudar

Nu har jag sett filmen Rallybrudar och den var helt okej... Riktigt bra faktiskt :)

Har inte fått någon lösning på min blogg ännu så den får se ut som den ser ut tills jag klurat ut vad som är galet i kodmallen...

Problem, hjälp!

Nu har jag lyckats med att få nåt konstigt i min sidomeny... Tog bort min bild i menyn eftersom jag har min header nu... Då blev det något knas och har fått punkter framför en massa grejer i sidomenyn... Svårt att förklara... Men det går inte att missa... Det är framför all text som är klickbar i menyn, allt från under senaste inlägg till under länkar... Någon som vet vad jag ska göra?


Ny header

Nu har jag fått en bättre header på plats... nu är det bara bakgrundsfärgen som ska matchas ihop med färgen på headern... hur jag löser det vet jag inte... men det ordnar sig nog... bytte dator för jag stod inte ut med oljudet i mitt sovrum.. Nu är det filmtajm för nu orkar jag inte sitta uppe längre... ska bädda ner mig i soffan hade jag tänkt...


:)

Feber fortfarande

Jag vill inte annat än sova men som det låter här utanför så är det omöjligt... ska nog byta dator och gå in till vardagsrummet och lägga mig och sen en film....Men kan ju flyttamin bärbara också men jag tror jag lämnar den i mitt sovrum...Har fått vara och inhalera på sjukhuset idag... Ska tillbaka imorgon... Febern håller i sig och jag är så otroligt slut i hela kroppen...

Jag får väl i värsta fall ta en tupplur efter kl 16 då byggarbetarna går hem för dagen...Men vill ju helst slippa vända på dygnet...Men somnar jag så somnar jag, det är inte mer med det...

Har lagt in en bild länk nu i min meny till bloggdesign. Krille har verkligen hjälpt mig otroligt mycket med små tips och hur jag kan få till min blogg. Tack så hemskt mycket :)


Nu ska jag gå och se en film och vila i soffan... Det kanske inte lever om lika mycket i det rummet om jag har tur...




Oljud

Fy vilket oljud det är utanför mitt sovrum.... Dom håller på renovera och bygger ut taket på nåt vis... Så dom har borrat och bankat och levt rövare här sen kl 7.... har försökt sova men det var lönlöst... ska försöka kliva upp och äta lite och sen försöka orka vara uppe lite.... kan ju inte bara ligga, då får man ju ont i ryggen....

Tur dom ändå lever om så mycket att jag kommer ihåg att dom är här utanför så jag inte går ut från sovrummet utan några kläder...

Idag skiner solen och jag vill ha fredag helt nu... Saknar lilleman...Men veckan går fortare än man kan tro....

Om jag orkar idag ska jag ta itu med att göra en lite bättre header...


Ha en bra dag allihop :)

Design...

Nu börjar min blogg ta form...Nu är det bara att fixa till en bättre header så tror jag att jag är nöjd sen... Om jag orkar ska jag försöka sitta med det imorgon... men tror det blir mycket filmtittande så som jag känner nu...

Och inte lär man kunna sova ut heller... Förbannade byggarbeten dom ska hålla på med :S Men nångång måste dom ju göra det ändå så bättre nu än när man har semester...;)
Så kanske man slipper 1 meter snö på sin balkong nästa vinter dessutom... ;) För snön lär man inte komma ifrån så länge man bor i denna del av sverige...

Nu ska tösen nog sussa sött var tanken...

Så god natt allihopa :)

Nu är det kört :(

Ja då har man sett första och sista matchen med luleå hockey den här säsongen... 1-4 leder frölunda med just nu så jag tror det är kört...nu har frölunda 2 hemmamatcher mot luleå kvar... så det känns rätt tufft för luleå...

Jag brukar inte se hockey men det är slutspel och norrbottning som man är så kan man ju titta när man inte orkar göra så mycket annat...Febern är tillbaka så gissa man e less :S

Blir nog sova tidigt om man bara kan somna... Vilket jag borde kunna göra men alltid svårt sova med feber...

Ha en bra kväll...

:)

Hörde just i datorn att det blev 1-5... hur kan Luleå vika ner sig så mycket?

Förlorar dom bara för att jag nu fick för mig att se matchen på webbteven...Då får jag ju dåligt samvete

Luleå Hockey vs Frölunda

Vi vet ju hur det gick senast Luleå spelade hemma mot Frölunda, då blev det en vinst för Luleå. Sen blev det ju förlust borta... Nu spelar dom hemma mot Frölunda så jag tror på vinst för Luleå... Någon som säger emot mig?

Pratade med en gammal gymnasiekompis och han informerade mig om att man kan se matchen live på nätet på kanalnio så nu ska jag strax se hockey och äta lite tilltugg... Blir faktiskt middag även om jag inte är så sugen... Blir pommes och fiskpinnar... Kanske inte världens bästa kombination men var sugen på pommes och orkade inte göra någon mer avancerad mat idag....

Så nu håller jag tummarna för Luleå ikväll ;)

Sovit gott :)

Har faktiskt kunnat sova en liten stund nu så här på eftermiddagen och jag kände att det var välbehövligt :) Har orkat ta itu med disken nu... Så nu är det fint i mitt kök igen:) Känns skönt att ha gjort bort den, har ingen vidare aptit men nåt ska man väl försöka äta på nåt tag... Kanske lite fisk... Jag är täpp i näsan och jag märkte när jag var och fixade med papper till vårdcentralen att jag blir helt slut av att bara promenera... Men har man inflammation i luftrören så är det kanske inte så konstigt... Nu ska jag återgå till att kurera mig ...

Min dag blev inte alls som jag hade tänkt mig... men det är inget att göra åt... Är man krasslig så är man... Skulle ju ha hämtat min stickade mössa men kan inte fara till min höggravida syster med baciller i kroppen, vill ju inte att hon ska bli sjuk... Hon har inte så länge kvar... Längtar efter de små tvillingarna... Undra vad det blir för några söta små bebisar?
och mitt extra jobb får jag ta en annan dag när jag känner mig piggare...

På återseende :)

Jag får då allt :S

Ja finns det något jag snart inte haft i inflammation och infektionsväg? Nu har jag varit hos läkaren som alla tjatat om att jag skulle gå till... Och jo, vad får man veta då? Joo minsann att man har inflammation i luftrören... Det självläker men kan ta tid...Så nu är det vila som gäller... Och inte kan man då sova heller för nu är byggjobbarna utanför mitt sovrumsfönster och lever om... Men det blir fint när dom är klara...

Måste ge mig ut i vintervädret nu igen och fixa lite på vårdcentralen... Hade inte med mig det jag behövde för att få mitt frikort... Så får jag lite pengar tillbaka också... Inte så lite heller... Har hunnit samla ihop till frikort på mindre än 3 månader... Då inser ni hur ofta jag har varit sjuk...

Suck suck suck... Bara kurera sig som gäller nu...

Vi hörs... Ha en fortsatt bra dag...

ingen bra början :S

Ingen bra början alls på denna dag...Febern är dock borta men jag är riktigt förkyld... Känns som om det är en uppblåst ballong inuti mitt huvud :S Hoppas min feber håller sig borta, har ingen lust vara hemma från jobbet alls... Det är ju så hemskt dyrt att vara sjuk :S Jag får inte jobba med feber....

Sitter och äter lite frukost nu och ska snart göra mig klar för jobbet...

Idag efter jobbet ska jag fara förbi min syster och hämta min mössa...Spännande och se hur den blev, sen ska jag fara och jobba lite mer, sen får jag fara hem och lägga mig i sängen...

Nej nu måste jag göra mig klar, ser ut som ett troll i håret....;)

:)

febern kryper i min kropp...

Nu har man snurrat och snurrat i sängen och snart ger jag upp... Jag som sovit så gott hela helgen kan inte alls sova nu... Ska nog följa min älsklings råd och försöka få tid till läkare så man får veta varför man har febertoppar lite när som helst...

Det är så jobbigt när febern inte vill ge med sig trots panodil... Har lyssnat på ljudbok men den tog slut så då försökte jag sova utan den... Men det gick som det gick med det...
Men bara att fortsätta försöka... Finns inte så mycket annat att göra...


:S

Ny design...

Har faktiskt klarat av att göra en egen header...;) Men fick inte riktigt till den så som jag ville... Just nu ser den så otroligt kantig ut men jag får fixa det vid tillfälle...Sen ska jag försöka centrera den så att den är mer i mitten... Men nu är det definitivt sängen som gäller... Jag borde ha gått och lagt mig för flera timmar sen med tanke på min feber... men det liksom kryper i hela min kropp... Men bara att försöka jobba... Ska ta och ringa vårdcentralen imorgon så dom får ta prover på mig... Det kan inte vara normalt att ha febertoppar så här som jag har...Dom kommer och går som dom vill...

hittade ett gulligt kort på min lilleman när jag letade en bild till headern... ska se om jag hittar igen det så lägger jag upp en bild när jag ändå håller på... ;)






Den är tagen påsken 07 men det var inte den jag använde i min header som synes...

God natt :)

Palt till ett helt kompani...

Det blev mycket palt så snart blir det att ta och äta... Men all den där hemska disken ska jag försöka få undan ... Så jag kan gå sova sen...

Gubben min tycker jag ska kolla min sänka någon morgon då jag verkar ha höga febertoppar lite då och då...39,6 nu i eftermiddag :S

Nu ska jag göra nytta igen...

:S
Usch jag är helt slut...

Projekt nummer 2 påbörjat...

Började tidigare idag med projekt nummer 2... Min header till bloggen... Det går sakta men säkert framåt... Man får testa sig fram tills man får det som man vill...;)

Nu ska jag då ta och börja med min paltmiddag ;) Tar ju ett tag... Bjöd hit mina föräldrar, annars får jag ju äta palt i flera veckor framöver... För det görs så görs det rejält... Ingen idé göra någon enstaka,...


Och tack Krille från bloggdesign ännu en gång... :) Det fungerade klockrent, nu slipper allt flyta ihop på min blogg :)

:)

Lite bilder från maj 2008 ;)

Hade bilder från en tripp till nordnorge förra våren... Alla bilder är tagna genom en bilruta och det regnade ute mellan varven... Bilderna är fotade med en Canon PowerShot A720 IS

Ett härligt vattenfall...



Nästan så man ville bada, synd det var så tråkigt väder och ingen sol




Atlanten skymtar på långt håll




På väg mot riksgränsen...




En fjord i nordnorge...




Såg mycket fina berg efter vägen...Synd bara det skulle vara så oklart väder,...




En trevlig liten tripp... Hade inte världens bästa kamera...

Nu ska jag försöka ta mig ut och fotografera lite med min Nikon D60

:)

Hemma nu

Men jag ville inte alls åka hem, har haft så otroligt trevligt denna helg... God mat och mycket underbart sällskap :) Denna dag består nog av att redigera lite bilder i photoshop, fara och handla så jag kan göra palt till middag :) Palt i sin ensamhet är väl inte så ofta jag gör men även jag måste ju ha mat när jag är ensam.... Kan ju inte svälta bara för att jag är ensam nu...Det går ju inte för sig...

Sen ska jag väl försöka ta tag i mitt projekt att se den där photoshop filmen klart... men finns ju roligare saker att göra... Som att fixa en massa bilder :) Kommer säkert lägga upp lite bilder senare under dagen...


Men än en gång vill jag tacka er för en underbar helg... Ni vet vilka ni är ;)


:)

Härlig kväll...

God mat och gott fika... Middagen bestod av kött, klyftpotatis och sås...Vi gjorde en blåbärspaj med vaniljsås och den smakade riktigt bra...

Så nu är det lördagsmys resten av kvällen, har inte kommit mig hem ännu så därför blir det inte alltför långa inlägg ;)
Men har så trevligt där jag är så jag vill aldrig åka hem ;)

Pulkbacken

Var ut en sväng i pulkbacken med älsklingen och hans barn.. Som ni kanske förstått är jag inte hemma just nu... Det var kul i backen,... Åkte madrass och bob ;) Nu har jag lovat lilldamen att spela lotto med henne så nu ska jag göra det :)

blir säkert något fler kort inlägg... Vet inte när jag åker hem... Om det blir ikväll eller om det blir imorgon på förmiddagen... Det får vi se...

Sovmorgon....

Idag fick man sovmorgon, men hade säkert kunnat sova någon timme till men blev väckt av en söt liten tjej:)
Somnade fort igår och sov gott hela natten;)

Vi hörs :)

Underbart väder...

Härligt väder ute... Har vart ute och lekt i snön.. Jobbigt men kul.. tungt springa i en massa snö ;) Men bra för konditionen... Var inte ute själv... :)

Nu e det tv och bara lugn skulle jag tro... E rätt trött faktiskt


Ha en bra helg :)

Härligt...

Nu är det helg och äntligen har man kommit sig hem... En tung dag idag... Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen iväg... Så när jag uppdaterar denna blogg igen vet jag inte...Men nåt kort inlägg lär det nog bli i allafall ;)

Kommer bli en underbar kväll och helg hoppas jag :)

Ta det lugnt där ute  nu :)

Äntligen Fredag

Snart får man vara lite helgledig och det ska bli skönt. Har nyss fått upp minaögon så sitter i min  säng just och försöker hålla mig vaken. Måste erkänna att jag har lite svårt att hålla mig vaken...
Ska strax gå väcka lilleman och sen ska vi försöka äta lite frukost och försöka hinna mysa lite...

Fy vad jag kommer sakna honom, men det gör jag ju varje vecka han är hos sin pappa....

Nej nu är det bara på med kläderna och fixa resten innan man far till jobbet...

:)


Sleep well

Nu är det sovdags känner jag, så man orkar jobba imorgon också. Fick inte till min bloggrubrik men får klura på det en annan dag... Man kommer ändå inte fram till något när man är helt slut i huvudet...

Ligger och lyssnar på ljudbok och skulle tro jag somnar inom kort...

Sov gott allihop :) Det kommer jag att göra :)

;)

Fixar min blogg lite

Nu har jag fixat lite med designen på min blogg... Lite småsaker bara men jag blev nöjd, men har kvar att få till rubriken på min blogg fram tills dess att jag gjort en header till bloggen... Det går sakta men säkert framåt, men mitt projekt med att se photoshop-filmen har stannat av för tillfället. Har inte någon ork att se den, det skulle inte fastna så mycket. Mitt jobb suger musten ur mitt huvud, kroppen har energi men huvudet är trött som bara den...Så borde väl egentligen sova men tjurig som man är så vill man få till det sista som man har satt igång att göra om så klart-...Men får jag inte till det så får jag helt enkelt ge upp och fortsätta när jag kommit på hur jag ska göra...


Ska kolla lite och läsa lite bloggar nu var min tanke, har äntligen kommit mig i säng :)
Så skönt det är... Slippa sitta på en oskön stol ;)


:)

Vad är värst?

Tvätta och vika tvätt? Diska? Eller städa? Nu har jag i allafall städat allt utom badrummet och Lillemans rum. Nu återstår det att ta reda på den rena tvätten, hänga tvätt och diska... Men kan inte bestämma mig för vad som är tråkigast... Städa kan vara rätt rogivande mellan varven... Och det blir ju så fint när det är gjort och det tar ju inte så lång tid när man väl börjar... Diska är ett måste som jag för det mesta gör varje dag... Tvättar gör jag vid behov men maskinen sköter ju sig själv men det där med att hänga tvätten och sedan vika in den i garberoberna är sååååå tråkigt! Har disken och tvätten kvar... Men kan inte stoppa undan all den vikta tvätten eftersom dom flesta garderoberna är i lillemans rum... men vika den kan jag ju göra färdigt.. men ska först vänta på att tvättmaskinen blir klar och att diskvattnet svalnar lite... Disken är prio ett av det som är kvar att göra... men tänkte göra undan så mycket som möjligt innan helgen så kan man göra mycket mer trevligare saker under helgen... Inget är planerat men jag vet vad jag vill ;) Blir i allafall inte att jobba, så långt är då säkert... om det nu inte är kris någonstans förstås... Känner mig rätt nöjd med dagen och kvällen hittills men det är ju någon som saknas så klart ;)

Ska slöa en stund och sen fortsätta...

På återseende ;)

Hemska tanke

Ikväll är det sista kvällen med lilleman för denna vecka, en kort vecka hos mamsen blev det... kom faktiskt nyss hem... Vi var nbara hem en snabbis och hämtade en avi... sen for vi och hämtade ut ett paket och handlade lite sen blev det att dela på en pizza på en pizzeria. Sen svamlade vi på vägen hem och det tog ett tag att komma oss hem.. Nu har han precis duschat och leker en stund nu, sen blir det sängen. Jag ska försöka ta tag i den där tråkiga städningen men det är ett måste, vill slippa göra det i helgen. Man kan ju i allafall dammtorka och dammsuga ikväll... Det är ju fort gjort bara man sätter igång.

Har träningsvärk sen igår, i både benen och magen. Men ser det bara positivt, då har ju träningen gett resultat ;)

Nu ska jag göra lite nytta men det kommer mer på denna blogg ikväll...

Nu när jag jobbar som jag jobbar så är det lite svårt att uppdatera bloggen så ofta som jag vill... Men brukar ju försöka skriva 3 gånger om dagen i alla fall...


;)

Trodde det var fredag...

men ack så fel jag hade när jag kollade i kalendern i mobilen...

hej hopp... nu är det frukost så ska ta och stänga av min dator och packa ner den...

Äntligen bäst på något ;)

Men tur det har varit fint väder så att vi kom oss ut på jobbet :) Blev lite tungt att gå bära på alla grejer på stan idag vill jag lova. For från jobbet strax innan kl 16 in till stan för att göra ett ärende. Sen åt jag något så onyttigt som ett skrovmål på stan, specialpris 39 kronor ;) Billigare middag ute kunde jag nog inte hitta. Sen shoppade jag en tröja på Blend butiken :) Passade på då den var billig...
Sen åkte jag tillbaka till Hertsön, där vi skulle ha innebandymöte... Sen blev det träning direkt efter det. Den träningen var den roligaste hittills. Vi gjorde allt förutom innebandy... Vi hade en typ av hinderbana/teknikbana... Vi gjorde det på tid och utifrån tiden fick vi olika poäng. Sen efter hinderbanorna blev det armhävningar och situps och det var jobbigt. Där fick vi poäng efter antal godkända armhävningar och situps :) Och jag fick äntligen vara bäst på något :) Gick bra med alla hinderbanor och armhävningarna gick väl så där men när det gällde situps så gick det kanon;) 85 st utan paus och det var ordentliga som tränaren räknade och dom som man slarvade med räknades inte med. Gjorde hela 19 mer än den som kom 2a i just det.
Tränaren sa aldrig hur han räknade poängen men hur som helst så kom jag totalt 3:a och det får jag vara nöjd med ;)

Nu ligger jag i mitt gamla tonårsrum hos mina föräldrar och min son ligger och sover bredvid mig. Dom har varit barnvakt då jag hade full dag så att säga. Dom är guld värda som ställer upp :)

Nu blir det slå igång en ljudbok och sova... Jag lär sova gott för jag är helt slut... Skakade rätt rejält efter mina situps vill jag lova :)

Sov gott allihop :)

Så underbart

Så underbart väder det är nu... Ska försöka komma mig ut en stund på jobbet. Har kollat lite grejer på datorn så passade på att skriva lite här oxå... Blir fyllnadstid varje morgon och eftermiddag denna vecka... Jag klagar absolut inte ;) Får se hur mycket tid som är utöver 8 timmar denna vecka... För isåfall blir det ännu bättre ersättning...;)

Ska strax börja jobba igen och sen blir det full rulle resten av eftermiddagen...

Ha en underbar dag allihop :)

sweet morning ;)

Lilleman kvittrade och var vaken innan jag ens fått på mig kläder...  Lite trist väder ute... Det är dimmigt ute. Strax ska vi ta och borsta tänderna och ta på oss ytterkläderna och gå till dagis och sen åker jag till jobbet. Då är det dags för mitt första medarbetarsamtal, så lite nervös är jag... Bara försöka få upp lönen lite ;)

Sen blir det att jobba full dag och sen göra ett ärende åt min syster, middag på stan och sen möte och träning.. Full rulle med andra ord;) Får se hur slut i huvudet jag är ikväll när man kommer till föräldrarna. Ska bli skönt med en varm bastu ikväll...

Provade min nya jacka igår och den var riktigt skön, men idag blir det min svarta parkas jacka för de tär lite för kallt ännu med vår och höst jacka ;) Men snygg var den ;)

Min son sitter och lyssnar på lady gaga just nu och låten pokerface och snart kan sjunga den....

Nu ska vi fortsätta här med vårt...

Ha en bra dag allihop...;)

Klurat länge nog nu...

Nu blev jag less på att klura på hur jag ska få mellanrum mellan reklamen ovanför mitt andra inlägg i min blogg.... Det flyter ju liksom ihop...
Så nu skriver jag ett blogginlägg istället... Att man fastnar så vid detta med bloggar;) Man är ju så envis så häften vore nog...

Dessutom segar min dator sig så jag blir galen :S Så det är nog lika bra gå sova nu så man orkar vara människa imorgon ;)

Sov gott allihop :)

Nu slår jag igång min ljudbok och glider in i drömmarnas värld snart, en alldeles för lång dag väntar mig imorgon...


Kvalificerad övertid ;)

Inte mig emot alls, fick lite kvalificerad övertid idag...Och får fyllnadslön flera timmar denna vecka dessutom... så det kommer komma fint på någon av mina löner här framöver... Kom hem rätt sent idag och lilleman har jag precis lagt men han har börjat tjorva så när det gäller att sova... Lilleman har ätit middag men jag har inte ätit ännu... Hade ingen färdig mat att värma åt mig själv...Så blir väl att stoppa nåt i magen sen när lilleman har somnat...

har haft besök en kort stund efter jag kom från jobbet, suck vad jobbigt... lilleman blev ju helt speedad :S

Imorgon kommer jag nog inte hinna skriva så mycket på min blogg... förutom nu på morgonen och sen efter 21... Kan ju hända man sätter sig vid datorn en sväng på lunchrasten om den inte är ockuperad...

Blir en lång dag imorgon... Jobbar till 15.30-16... Sen har jag möte kl 18 och direkt efter det träning. Så hinner inte hem, det blir liksom bara hem och vända. Så jag ska göra bort ett ärende på stan mellan jobbet och mötet och äta middag så klart...

Har fått mail av min lillebror idag... Han har det kanon på venicebeach och bor där i en lägenhet. Hade vart skönt å få lite värme... Han solar och badar och har det trevligt med sin kompis. Han kommer ju se ut som en pepparkaka när han kommer hem...

Nu måste jag gå till min son för han är riktigt hopplös, vet inte vad som tagit åt honom :S han brukar inte tjorva alls... Han brukar somna själv..

:)
skriver säkert nåt mer ikväll när jag har fått lugn och ro här


Nyvaken...

Nu är det upp och hoppa som gäller. Ska gå väcka lilleman och sen är det bara sätta fart med allt som ska göras--- Allt från klä på sig till att äta frukost... Och nu för ´guds skull hoppas jag att snöstormen är över ;) Orkar inte med mer snö just nu...

Kram på er ;)

Hur ska det gå`?

Jag har så fruktansvärt ont i nacken och det är riktigt jobbigt...:S Kan inte ligga som jag vill i sängen... och hur ska det då gå att sova?
Ligger och lyssnar på min ljudbok och ska försöka sova...sen har jag blivit jätteförkyld, är täppt i näsan och det bara bultar i näsan... Hoppas det inte är bihålorna som krånglar igen :S Kan min otur aldrig ta slut?
Imorgon är det jobbet som gäller är tanken...

Lilleman hade svårt att somna...Men till slut somnade han så han kommer nog vara trött imorgon men inget att göra åt...

Ligger i min säng och försöker fokusera mig på att ligga så att det inte gör ont i min nacke..

Sov så gott allihopa :)

Så ska jag göra ett försök på det jag med ;)

Ett riktigt gott skratt :)

att ha min lilleman här hos mig :)

Middagen blev bra och han åt riktigt bra, men det gör han alltid :) Det kan jag inte klaga på. Han äter det som serveras på bordet. Inget pet i maten där inte....Efter maten så tog vi ett bad... Det behövdes, åsså klippte jag hans naglar, för jag har märkt att det gör aldrig hans pappa... Sen efter badet blev det lite mys i min säng och vi surrade om det mesta han hade i tankarna... Mycket siffror och namn just nu... Han är så stolt för att han kan räkna till 12 :) Sen fikade han kvällsfika fast han nog egentligen inte var hungrig men han vägrar sova utan att ha fikat kvällsfika har jag märkt...Sen blev det borsta tänderna och nu ligger han och lyssnar på pippi långstrump på de 7 haven och surrar med sig själv ;) Tanken är att han ska sova men än verkar han inte ha det i tankarna... men jag har sova i mina tankar...
Tog en rätt rolig bild på mig och jon igår även fast den nu blev suddig.... Men hans skratt var så härligt på den bilden... Han dansade med mig och vi hade kameran inställd att fota av sig själv... Kommer inte ihåg vad det heter... Huvudsaken är ju att jag vet hur man gör det ;)




Och jag vet att den är äckligt suddig men se hur glad han är :)

Busig värre...

Snön bara yr ute och jag har nyss kommit från dagis... Lilleman är på bushumör och jag ska ta och ställa mig och göra middag...Han ville ha våfflor så då blir det våfflor :)

Har hemskt ont i nacken, så att det går ut i öronen också... Fick det helt plötsligt igår kväll innan jag la mig i sängen....Böjer jag huvudet framåt så känns det som om mitt huvud ska trilla av :s Riktigt obehagligt... Det snurrar i huvudet mellan varven och det svartnar för ögonen... Kan det vara hälsosamt kan man ju fråga sig... Imorgon börjar jag lite tidigare än vanligt, en av mina kollegor är sjuka så då jobbar jag gärna lite extra på morgonen... Syns ju på lönen sen;) Så får se om man får jobba tidigare hela veckan... Har hämtat ut min nya jacka idag efter jobbet, det blev en grön softshell jacka med fleece i... Ska bli skönt då man kan börja använda den... Men än är det inte riktigt väder för det...Snöstorm som det är...

Nu har byggarbetarna kommit fram till vårat hyreshus så nu river dom här för fullt här utanför mellan 7-16. Dom ska bygga ut taket och förlänga det på nåt vis för att skydda fasaden och våra balkonger bättre...

Nu ska jag gå göra våfflor för både jag och lilleman är både hungriga och trötta

Värken är hemsk :S

Sitter och försöker äta frukost men det går segt både för mig och lilleman att äta....Min nacke värker något fruktansvärt och så fort jag petar där värken kommer ifrån så vill jag bara skrika rätt ut... så ont gör det.... Gör även ont när jag försöker titta åt något annat håll än rakt fram..Sen har jag svårt fokusera blicken... vet inte om det beror på nacken eller om det beror på att jag är helt slut... men somnade efter en stund igår...


Ha en trevlig dag nu allihop...

Försökt sova

Nu har jag försökt sova ett bra tag men har inte somnat ännu... Jag är trött men kan inte riktigt somna till...

Ligger och lyssnar på en ljudbok nu för jag orkar inte läsa just nu. Jag somnade ju till på eftermiddagen när lilleman såg film å jag låg i soffan med honom i min famn å somnade gott...

Nu så ska jag återgå till att sova :)

Lilleman, söt som socker:)

Passade på att fotografera min underbara älskade lilleman hos mina föräldrar och han är ju söt socker :) Han hade dagen till ära tagit på sig skjorta och en riktig slips ;)




Lilleman är förtjust i Emmy och Tindra och självklart lyckades jag få någon bra bild på hundarna 1 och 1..Tindra är Emmys valp.
Här är tindra och Jon till att börja med :)






Här kommer en söt bild på Emmy.





Håller för fullt på med att redigera en bild som jag vill ha i headern som ska upp på bloggen sen när jag är klar med den men kommer inte ihåg hur jag gjorde för att göra bilden så som jag gjorde med bilden jag har här på min blogg...Men det kommer väl...

Jag har hunnit sova en stund och det behövdes för jag var så trött... Och ska nog gå lägga mig vid datorn i mitt sovrum för jag är äckligt trött

Så go natt på er allesammans:)

Denna dag

består av att fira min pappa som fyller år... Jag var helt slut i natt när jag kom hem... Sov ingenting alls på bussen som jag brukar kunna göra...Somnade direkt jag la ner mitt huvud på kudden och skönt slippa vara bakis. Tog det jävligt lugnt igår vill jag lova. Stackars dom flesta andra som kommer ligga och må dåligt idag.. Ha ha ha.. Lite skadeglad måste man få vara...Är huvudet dumt får ju kroppen lida... Så enkelt är det med det... Det var trevligt igår innan vi kom till cleo men sen kände jag mig som en tant bland alla så tog första nattbussen hem. Nu har jag hunnit med att vara och handla lite på affären och ätit frukost så nu ska jag klä på mig ännu mer kläder för det är kallt ute kände jag när jag gick till affären. Ska gå förbi jons farmor och farfar och hämta jon till tårtkalaset. sen ska jag även försöka hinna med en sväng till stan med jon och kolla på lite kläder åt honom. :)


Ha en trevlig dag :)


RSS 2.0