Sjukt bra humör :)

Det känns som om ingen eller inget kan göra mig på dåligt humör :P Jag strålar som en sol och är på riktigt bra humör.
Hoppas det inte är förbjudet att vara så glad som jag är just nu :) Bara hoppas att håller i sig hela vintern och våren. Trots att det är mörkt ute nästintill dygnet runt så bekommer det mig inte. Jag är ändå på bra humör och för att inte tala om att jag är pigg fast jag normalt brukar vara sjukt trött.

Blev investera i ett par skridskor efter jobbet idag :) Nu blir Jon glad :)

När jag kom hem dammsög jag och plockade in ren tvätt. Ska hänga tvätt sen när jag har varit på storheden. Inte ens städa känns tråkigt just nu. Är det fel på mig nu eller?
Jag är inte van att känna mig så här... Det är nog det som gör att jag blir fundersam på hur det kan vara möjligt att jag mår så här bra. Imorgon ska jag träna fotboll hade jag tänkt. Sen är det Fredag och då blir det Fredagsmys med guldgossen :) Se film och mysa i soffan hela kvällen. Kanske jag börjar sticka på strumpa nummer 2 till Lovisa. Sen ska det göras en till mössa och 3 par strumpor till innan jul men det är inga problem.

Mina fotoprojekt går rätt fort att få färdiga så det oroar jag mig inte ett dugg över.

Nej nu ska jag göra i ordning för att gå ut med soporna och sen åka iväg en sväng. Blir förhoppningsvis middag på Max :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0