Torsdag...

Och snön den faller ner från himlen... verkar som om vi fick den snö vi trodde vi inte skulle få... Har kommit hur mycket snö som helst.
Älsklingen är på jobbet och jag är hemma och har jullov. Men imorgon är friden slut för då är det jobb som gäller från 9-18.30... Men sen får jag ju vara ledig hela nyår med älsklingen.. Vad vi ska hitta på är ännu oklart men nåt lär vi väl hitta på.... det är tomt och konstigt utan Jon här, jag är ju så fruktansvärt van att ha honom här hemma.
Har lagt in bilderna jag fotat med min julklapp jag fick på den stationära så när lusten finns ska jag lägga in lite foton hade jag tänkt :) Just nu vill jag bara vara... Ja just ja, ska ringa och boka massage och skriva ut lite papper som jag ska fylla i...

En bra jul

Jag måste ha varit riktigt snäll, fick fina klappar av tomten i år :)
Nu är jag ledig och det känns skönt, men jag har en nacke som besvärar mig. Den andra januari drar studierna igång igen så jag har verkligen förtjänat mina lediga dagar jag har nu.
Imorgon ska jag ringa och höra när jag får komma på min massage som jag fått i julklapp i form av ett presentkort av älsklingen...
Sen tror jag att jag ska bege mig ut och fotografera lite också med min nya kamera som jag även den fått av älsklingen i julklapp :)
Jon har jullov och tillbringar den tiden i Luleå och Sunderbyn... JAg saknar lillhjärtat massor kan jag säga. Jag är så van att ha han hos mig så det rent gör ont i hjärtat  nu när han ska vara borta så länge... Han kommer hem till oss 7e januari igen...

4 jobb...

Ja nu kan jag inte klaga på att jag inte är sysselsatt... Har numera 4 olika arbetsplatser att jobba på. Fick det senaste jobbet idag tack vare facebook :)
Så i helgen blir det plugga psykologi och grabbarna ska roa sig med grabbgöra... har bara 5 uppgifter kvar att göra för nästa vecka. För nästa vecka jobbar jag 6 dagar. Då ska jag jobba 4 dagar på ett storkök bara mitt över gatan från där vi bor. Sen får man vara ledig fredagen för besök med sonen på piteå sjukhus. Sen jobbar man 18 timmar på lördag och söndag... Har räknat ut att bara nästa vecka utgör 56 timmars jobb drygt.... eller kanske var det 54... 6 dagar gånger 9 timmar varje arbetspass.
Är inne på sista kursen för i år och det är nog den tyngsta hittills men när man väl kommer in i det så går det rätt fort. Har jobbat på rätt bra. har läst in 650 gymnasiepoäng sen 8 augusti. Jag har 700 poäng kvar och sen är man klar. Så 6 månader med normal lästakt. Men med min fart så går det nog fortare än så. Det kommer ingå mycket praktik nästa år. Om jag inte minns fel blir det ca 11 veckor som är praktik av det som är kvar.
Och det som är så roligt är ju studieresultaten. har fått 4 MVG och 1 VG hittills, så mitt snitt är väl än då inte så tokigt ;)
Denna fredag har bestått av tandisbesök för både mig och sonen, plugg och sedan middag och mer plugg. Sen for vi ut med sonen och han fick åka skridskor på naturis. Hade aldrig gått där jag bodde förut. Åtminstone inte i december. Sedan blev det inhandling av snacks till vårat fredagsmys. Sonen var hel nöjd. Vi såg nyaste transformers, men dock inte hela för den var drygt 3 timmar lång. Så vi har hälften kvar att se.
Nu kära vänner ska jag nog ta och ge mig för idag. Är trött och frusen så ska nog he mig in i duschen och sen i drömmarnas värld.
Kul att se att det ändå finns några som läser min blogg fortfarande fast jag knappt skriver något...
Saknar min älskade syster och hennes familj men på annandagen ska vi ses :)

RSS 2.0