Måndagmorgon

Vilken härlig dag när man vaknar upp, men som vanligt när det är skolvecka så vill inte Jon kliva upp när man väcker honom. Men på helgerna,ja då, då vaknar han mellan 4.30 och 6.30... Varför sover han aldrig när han får sova? Jag förstår inte riktigt det där.
Hur som helst, solen skiner utanför mitt fönster, det är minus 7 grader ute och klarblå himmel. Det gör att man blir både piggare och på bättre humör.
Idag gäller det! Idag ska jag till sjukhuset för att träffa en reumatolog. Jag är så nervös för vad dom kommer hitta samtidigt tänker jag, men vad händer om dom inte hittar något? Allt är bättre än ovissheten, så är det bara... Nu hoppas jag för guds skull att det inte är något allvarligt, men har man varit sjukskriven sen början på december och haft besvär till och från hela hösten och en bit in på sommaren, så kan man nog inte räkna med annat än att något är fel.... Men nu får jag ju förhoppningsvis veta vad det är....
Älskling, tänker på dig. Hoppas Vickan kryar på sig, för nu tycker jag dom har haft nog med feber och hosta under vintern. Puss och Kram

Så mycket man egentligen vill få ur sig...

Men så roligt ska vi inte ha.. He he he.
Idag har jag rensat massor hemma, ska fortsätta rensa här hemma bara jag får någonstans att sätta undan alla grejer i... Kartonger kan ju vara bra att ha; men det ordnar sig nog med tiden :)
Kan ju inte låta lägenheten förfalla bara för att jag har ont och värk...Är så skönt att få rensat i skåpen och bland kläderna :) Men kan ju säga att värken börjar ta över så blir inte mer gjort idag.
Imorgon är det Måndag, då gäller det. Tyvärr får jag inte med mig Veronica på sjukshuset för hon är däckad i någon typ av kräksjuka... Och det klarar jag mig utan!!
Har ju klarat mig rätt bra från infektioner nu, men kan ju bero på att man inte träffar så mycket folk.
Längtar till ikväll, då äntligen får jag prata med älsklingen mer än 2 minuter i telefon.
Han har haft fullt upp i 4 dagar nu...
Längtar efter honom, nyfiken på hur länge det tar tills jag får träffa honom nästa gång...
Älskar dig min Mats, Puss och Kram till dig (L)

Härligt värre

Blev en bra kväll med hockey på radion och rätt lag vann. Luleå leder nu med 2-0 i matcher men jag känner på mig att det kommer bli en slutspelsrysare, synd man inte har dom rätta tv-kanalerna.
Blev att beställa hem pizza och lite annat smått och gott för jag har inte haft lust eller ork att laga någon mat idag... och jag var sugen på pizza så då blev det pizza :)
Innan hockeyn har jag legat och sett en massa film. Men först såg jag dårfinkar och dönickar... Hur bra som helst, fast det är ju en gamma tv-serie, sen så har jag sett lite jönsson ligan. Har blivit en del surrande på MSN med älskade Veronica. Så glad jag har dig nu, utan dig, mats och Jon vet jag inte hur jag hade orkat med allt elände. Ni är guld värda allihopa :D
Älsklingen har långa dagar på I19... till 22 ungefär varje kväll så han kommer inte komma hit och sova något som det ser ut nu... Hade hoppats dom inte skulle ha så långa dagar men nu har jag ställt in mig på att han inte kommer hit något alls så då blir man inte besviken.
Tomt här hemma utan mina älsklingar men imorgon kommer ju Jon, som jag längtar efter honom. Och nu är biobiljetterna reserverade också. Blir att se Trassel 3D med honom kl 13 på Lördag. Det ser jag fram emot :)
Sen får vi se när man får träffa älsklingen nästa gång, hoppas det blir något tillfälle innan vi styr kosan söderut... för annars blir jag galen... är ju ändå ett par veckor dit så att säga.
Nu ligger jag nerbäddad i min säng som jag inte sovit i på en vecka drygt... den är alldeles för stor när man sover ensam tycker jag, fast datorn är en bra sängkamrat. Så blir nog se en beck film nu och efter det försöka sova. Hur nu det ska gå vet jag inte, men det återstår att se.
Älskar er mina nära och kära.
Tänker på dig hjärtat mitt
Puss och kram :)

Fredag imorgon...

Och då kommer Jon hit efter skolan. Ska bli så tomt. Gissa om det känns tomt här hemma när jag inte umgås med min älskling...
Han är på militärövning i Boden och jag vet inte vilken tid han slutar någon av dagarna före söndag. Men jag hoppas han kan komma och sova här någon av nätterna :)
Imorgon är en speciell dag men det talar vi inte om nu. Och på Måndg är det dags för att träffa en reumatolog. Ser fram emot det med skräckblandad förtjusning. Är både nervös och spänd på ett positivt och negativt sätt. Är rädd att dom inte ska hitta något samtidigt som jag är rädd för vad dom ska hitta....
Jag saknar min älskling och är grymt sugen på Pizza men det får bli pizza någon annan dag...
Puss till dig min underbara älskling :)

1 vecka kvar

Nu är det 1 vecka kvar tills jag ska på Sunderby Sjukhus och träffa en reumatolog. Spännade och nervöst att se vad som händer...
I helgen har jag haft lite feber till följd av att det mest troligen blivit mer inflammationer i mina leder, jag har nu börjat känna av höfterna. Jag trodde dom skulle klara sig men tydligen inte. Jag är så otroligt less nu så det ska verkligen bli skönt att komma till en specialist så att man kan få rätt hjälp och få en bra behandling som fungerar....
Snart är det vecka 17 i allafall och det ser jag fram emot :) Då ska Jon, Jag och Mats åka ner till Mats mamma och småsyskon och ha lite semester :) Ska bli skönt att få komma sig iväg lite, men jag bävar för den långa bilresan. Känns som att jag kommer bli stel som en pinne av att sitta i en bil så länge... Men inte så mycket att göra åt.
Nej nu ska jag läsa min nya bok och ta det lugnt och invänta att älsklingen kommer från jobbet.
:) Ha en bra vecka allesammans så uppdaterar jag nästa vecka när jag har något nytt att skriva...

Lilla Jag är

Saknad av en trogen läsare.

Känns riktigt kul att höra det. För jag skriver ju inget annat än sånt som kommer direkt ur hjåärtat, vad jag anser om saker och ting och vad jag gör hemma, är borta m.m.
Men av privata skäl så blir det inte så mycket bloggning här nu.
Men en liten uppdatering blev det nu iaf :)
Mycket som händer här framöver och jag har mycket att ta ställning till.....
Men vad som än sker så har jag min Mats :) Jag älskar dig :)

RSS 2.0