Mer snö

Nu får det vara nog på snön som faller ner. Har inte vi fått nog nu? Det tycker då jag men tydligen tycker inte vädergudarna samma sak.
Tack och Lov för att man bor i hyresrätt och slipper skotta snö :P

Jon har sovit dåligt i natt, det har även jag gjort. Jon är svullen på högersida på bakhuvudet och har ont under höger öra, undra om det är någon öroninflammation på gång? Han säger att det känns som om han har massor med vatten i örat men vart skulle han fått det ifrån? Blir det inte bättre och framför allt blir det sämre då ringer jag då vårdcentralen. Är inte roligt när han har ont och man inte vet varför, han har ingen feber i allafall. Skolan får han gå till så får dom väl ringa om han inte orkar vara där.

Jobbar till 17 idag och det är jag inte alls upplagd för.

Men men, snart blir det bättre tider. Längtar tills jag får börja läsa in ämnena jag saknar så jag kan söka in till sjuksköterska :)

Framtidsplaner

Ja idag har jag tagit tag i mina framtidsplaner :)
Jag ska läsa in 2 ämnen jag saknar, sen ska jag söka in till sjuksköterska som börjar våren 2011 :)
Det som är så bra med det är att den är på distans :) Det gillar jag, har funderat ett bra tag nu på detta. Men nu är jag mogen för det.
Det är lättare att få andra jobb framöver om man har utbildningoch jag tror att det skulle passa mig utmärkt :)

Har varit en usel dag idag, trött och hängig hela dagen, lite småfebrig men ta mig fan!! Jag ska på jobbet imorgon oavsett, det är snart påsk och då får jag vara ledig och umgås med underbara människor :)

Älskar dig min Nicke, Maria, Nickes syster trivs jag mycket bra med, barnen är söta som socker och Veronicas familj är så söta dom med :) Ska bli skönt komma bort från stan och ut till lantlivet :) Trivs mycket bra hos min Nicke i huset. Så skönt så.
Är längesen jag firade påsk med människor som betyder så mycket för mig. Veronica har funnits för mig i vått och torrt och så kommer det att förbli.

När buggkursen är slut då kommer vi och hälsar på i Kiruna hos Jenny och Jocke. Fan, vad jag längtar.

Kära vänner som jag pratat med idag vet vad som sker just nu. Tänker inte tänka mer på det utan fullständigt strunta i det och le som om jag aldrig gjort annat i mitt liv.

Nej nu tycker jag det får vara torsdag :) Så jag får åka till Nicke :)

Puss och Kram kära vänner :)

Söndagsnöje

Ja då har man suttit och surfat lite på Nätet och hittat en rolig sida om man tycker om foton. Klicka HÄR för att komma dit :)

Helgen har varit underbar, har åka skoter, fått håret färgat och en massa mys och sovit gott :)


Här kommer 2 bilder som jag gjort via den där sidan :)



Tyckte det var lite fränt måste jag erkänna. För detta är inget jag klarar av att göra i photoshop ännu.




Denna var mycket fin och den Ska en mycket speciell person få :)

Ha en fin vecka nu kära läsare :)

Billiga kläder...

Tacka vet jag billiga kläder när jag är som mest behov av dom :P

Nu har man kläder man kan ha utan att se ut som en slöis, hur kul är det att gå omkring i mjukisbrallor dag ut och dag in?

Har inte så mycket skriva idag, torsdag idag och då är det bugg som gäller :) Sen är det ju fredag, då åker jag och Jon till Nicke, åka skoter, grilla och umgås med hans Systers familj :)

Hoppas alla får en toppen helg nu :) Det ska jag ha!

Som jag lovade

Så kommer här lite från torsdagens cleo och Scotts.
Tack Lisa för en trevlig kväll. Gissa om fötterna gjorde ont dagen efter. Men så blir det när man dansar bugg en hel kväll :)

Jag har blivit helt tagen av det här med bugg, fortsättningskurs 1 den startade igår :) Mycket bra var det, men jag måste träna på snurrarna, jag fuskade tydligen lite och det ska jag banne mig inte göra.

Karro, du ville veta om det är värt pengarna att gå på Torsdagar på Cleo, det tycker jag absolut. Men själv skulle jag då inte orka fara dit så ofta. Man blir ju så trött dagen efter. Men roligt hade jag absolut och lärde mig mer bugg gjorde jag och jag fick ju även dansa med Thomas Deutgen i egen hög person, vilket gick väldigt bra :)



Han som sjunger i Scotts








Har väl egentligen inte så mycket att säga, men det var väldigt roligt men nog är det skönare sussa i sängen när det är arbetsvecka :)



Piggelin pys

En pigg mamma och son idag :) Jag somnade vid 20 och vaknade utvilad kl 6 :) Och min älskade son låg tyst och snällt i sin säng och väntade på att klockan skulle ringa.

Idag är det torsdag, då är det nästan fredag :P Idag är det jobb, lite stress och dans som gäller. Först torsdagsdans och sen Scotts på Cleo. Då en av mina läsare begärt en rapport av Scotts kommer jag att skriva om det besöket på Måndag. För före det lär jag inte sitta vid datorn.

Jon han ska få åka till sin mormor och morfar idag och jag kommer dit efter Cleo och sover några timmar innan det är dags att kliva upp och göra sig färdig för jobbet. Fredag imorgon och då drar jag iväg till Övertorneå. Så skönt det ska bli att komma sig iväg från lägenheten till friheten i ett hus. Så mycket att se fram emot nu så här på Torsdagsmorgonen.

Jenny, hoppas allt har gått som det skulle :) Håller alla tummar och tår, snart kommer vi norrut:)

Veronica, du har haft en tung vinter och vår. Hoppas det inte blir något mer elände nu. Ska bli så roligt i Påsk när ni kommer upp.

Elena, nu tycker jag att mars ska vara slut för din skull så du får flytta till din nya lägenhet :)

Tänker på dig du underbara man :)

Sköt om er kära vänner och alla andra som får för sig läsa min blogg :)

Puss och kram

Gaphals

Ja sonen har varit en riktig gaphals inatt och på morgonen. I natt drömde han väl något gissar jag och på morgonen vaknade han före kl 6 och blev arg för att jag sa att han faktiskt fick gå lägga sig tills klockan ringer. Då skrek han för det...
Så roligare morgon har man haft måste jag erkänna. Men det är bara ta tag i denna dag och le och se glad ut på jobbet. Så får man sova igen det man missat en annan natt. Nu är det te och mackor som står på schemat, sen skicka iväg sonen till skolan och sen sist av allt göra sig klar själv och gå till bussen.
Ikväll blir det att tvätta ännu mer, imorgon städa och packa klart inför helgen.

Ha en bra dag kära vänner :)

Te, macka och musik

Underbar morgon, bortsett från att lilleman vaknade före klockan ringde. Solen skiner, tekoppen står bredvid mig och jobbet väntar.
Har hänt mycket jobbrelaterade saker här i veckan och det är inget jag kommer skriva om. Har ju pratat om det med mina kära vänner :)

Ni får ursäkta att blogginläggen kommer så glest men förra veckan var jag inte hemma. Då bodde jag hos min syster och nu under helgen har det varit fullt upp med kalas.

Nu är nybörjarkursen i bugg slut, så nu är jag anmäld till fortsättningskursen som startar 21/3.

Denna vecka består av jobb, mys med älskade sonen och dans på torsdag på bergnäsgården och sen fortsätter jag på Cleo och Scotts.

Jag ångrar mycket att jag inte anmälde mig tidigare till bugg, för det är det roligaste jag lärt mig. Kommer hålla igång med dans varje torsdag. Helgerna är heliga för mig, antingen hittar jag på saker med jon och nicke eller så är jag hos nicke.

Kommer vara helt underbart åka uppåt och åka skoter och njuta av vårvädret. Tur att veckorna går fort så man får helg fort :)

Nej nu ska jag fortsätta njuta av mina goda kopp Te, lyssna på musik och kramas med min älskade son.

Puss och Kram

Full rulle

:)
Har haft fullt upp hela förra veckan och helgen. Nu ser det ut att bli full rulle även denna vecka. Gör mig då inget alls. Imorgon är det tisdag och då far jag till min syster efter jobbet. Jobbar dock till 17.30 imorrn :S
I veckan ska jag hjälpa min syster med tvillingarna och vi ska även baka fika till deras 1 års kalas :)

Sen har vi ju buggen på torsdag :)
Sen är det fredag och då får jag och Jon besök ;) Yippie, jag ska däremot på avslutningsdans med buggen men Jon ska få vara här hemma med N. Men det handlar ju inte om så många timmar.

Lördag är det kalas från kl 13 som gäller, då ska tvillingarna firas :)

Nej nu ska jag äta upp min frukost och sen göra mig klar för jobbet.

Puss och Kram

ha en bra dag allihopa :)

Ja då var det

Onsdag och jag är usel på blogga!!

Men det får man vara ibland, har helt enkelt inte haft tid att blogga. Fullt upp i mitt liv med buggen, sonen och jobbet och en massa annat roligt.

Buggen är fruktansvärt rolig nu när man börjar kunna saker och ting. Anmälde mig i Måndags till fortsättningskurs i bugg. Nu håller jag tummarna för att jag kommer med på den. Den startar den 21/3.
Fram tills dess är tösen fullbokad, konstaterade just det. Till helgen ska vi vara barnvakt till systers tvillingar, buggkurs på söndagen, hälsa på mina föräldrar som renoverar köket, hälsa på lite folk. Ja fullt upp helt enkelt.

Sen nästa vecka ska jag vara hos min syster i några dagar efter jobbet och sova där och hjälpa henne med tvillingarna. Sen så har vi ju torsdagsdansen också denna vecka och nästa vecka. 12 mars fyller tvillingarna år, så även min bror men blir kalas den 13 mars. Då fyller älskade Veronica år :)
12 Mars är det även avslutningsdans för mig och 14 mars är sista kursomgången.
18 mars skulle Luleå Bugg och Swing ha någon sorts bugg tävling och kora en Champ av något slag. Kommer ej ihåg vad dom kallade det. Sen samma kväll är det Scotts på Cleo, ska eventuellt åka dit med min kära arbetskollega :)

Tusen tack Jeanette och Nils för att ni har fått mig att börja gå buggkurs, skulle inte byta buggen mot någon annan aktivitet. Det är det roligaste jag har tagit mig för att göra. Roligt att man själv märker att man utvecklas :)

2 dagar kvar innan Fredag, jag längtar. Inte nu för att det blir helg och man får vara ledig utan för att jag ska få umgås och ha det så mysigt och trevligt.

Veronica, vännen min, hoppas du klarar av att sluta röka :) Jag håller mina tummar, vet hur tufft det är då jag själv slutat snusa för ca 4 månader sen. Fy fan vad vi är bra :P

Nu kära läsare ska jag ta och se en film och krypa ner under en filt i soffan

Puss och Kram

RSS 2.0