Nattjobb...

Har turen att få vikariera som Undersköterska på natten på ett boende här där jag bor :) Trivs klockrent och det känns himla bra att jobba natt... Har jobbat tre nätter nu i rad och är ledig nu till imorgon kväll då man går på kl 21... Sen blir det jobba två nätter och sen vara ledig två för att sedan gå ut och jobba tre nätter till. Sen hoppas jag att jag får jobba mer nätter :)
Nu är det nedräkning dessutom, veckorna går fort... 100 dagar kvar till BF :) Jag riktigt längtar, ska bli så mysigt med en liten en :) Magen växer så det knakar och jag verkar bara få en mage, inga överflödskilo här inte... Sist jag vägde mig så hade jag endast gått upp 4,5 kg... När jag väntade älskade sonen som redan är 9 så gick jag upp 30 KG:.. Så det känns verkligen jätteskönt att man inte har gått upp så mycket, för jag tror att det blir svårare att gå ner den här gången ... Mycket spännande att se om det är en tjej eller kille som kikar fram i januari... Spelar ingen roll vad det blir, bara det är ett friskt barn :) Och än så länge verkar allt vara som det ska med pyret inne i magen min. Men eftersom min älskade man har två döttrar sen tidigare plus att hans syskon som har fått barn endast har fått flickor hittills så vore det ju trevligt med ett liten kille...

Det här med namn då, hmm, det är jättesvårt... Flicknamn så har jag fastnat för Alice :) Pojknamn tycker jag är svårare, men Sebastian eller Vincent tycker jag är fint :) När jag väntade Jon så hade jag bara flicknamn i huvudet och den gången var Izabelle aktuellt, men ack så fel jag hade, ut kom en liten söt Jon :) Så flicknamn kanske blir Alice Izabelle Duvenäs och Pojknamn Emil Sebastian Duvenäs med Sebastian som tillstalsnamn :) Men hur som helst så ser man ju oftast vilket namn som passar när prinsen eller prinsessan tittar ut :)

Min älskade man är i lingonskogen och det är jag tacksam för :) Han gör gudomligt god lingonsylt och Lingondricka :)
Snart blir det även dags för våran lilla bröllopsresa. Vart vi åker vet vi inte, det enda vi vet är att första stoppet blir Umeå :) Oj så underbart härligt det ska bli att få komma iväg utan barn. För det är inte ofta vi är helt barnfria så vi tänkte passa på medan det är höstlov och sonen är med sin pappas familj i spanien :)

Nej nu ska jag väl dra mig mot en varm dusch för jag är lite frusen sen vi var ut på sjön och åkte kanot en sväng ....

Har för övrigt sett Ice Age 4 med Jon och den var lika klockren som de andra Ice Age filmerna, vill man ha sig ett gott skratt eller flera så rekommenderar jag den varmt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0